mamik 03.12.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Tomkowa, aż poszłam obejrzeć mój prysznic, bo mam drzwi dokładnie takie jak wkleilaś ta listwa przyklejają do ściany też ma uszczelkę, magnetyczną, pod kątem 45 stopni, tak jak uszczelka na drzwiach nie wiem, ale patrząc na rysunek wydawało mi się, że wystarczy ukształtować profil mocowana do ściany pod odpowiednim kątem i z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.12.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 patrząc na rysunek wydawało mi się, że wystarczy ukształtować profil mocowana do ściany pod odpowiednim kątem i z głowy Nie da się ukształtować mocowania profila do ściany pod odpowiednim kątem, bo profil ma przekrój prostokąta, więc musi być mocowany do podłoża pod kątem prostym. Wyobraź sobie swój profil, że masz go przymocować pod odpowiednim kątem Od razu widać, że z jednej strony będzie brakowało ściany, prawda? Nie da się też przyciąć profila po skosie, więc po skosie trzeba zrobić ścianę Bratkaf, priv poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 03.12.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Dzięki Aniu, poczekam na odpowiedzi producentów:/ aż mnie głowa rozbolała od tego wszystkiego. Na szczęście mąż powiedział, że jak trzeba to będą ciąć te cegły pod kątem:) Zamiast szukać bombek, siedzę w prysznicach:/ i latam na szmacie bo kurz jest kurde wszędzie, mimo naszych usilnych zabezpieczeń Dostałam od teścia taki fotel bujany, w stylu królewskim bardzo wygodny, tylko zupełnie nie pasuje do koncepcji mieszkania, choć kusi mnie zostawienie takiego fotela, po prostu od tak, dla jaj. Zmienię tapicerkę i odświeżę drewno, choć drewno jest akurat w dobrym stanie? Co wy na to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.12.2015 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Bratkaf, świetny fotel!! Drewno maluj na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 03.12.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 myślisz? myślałam że albo zostawię jak jest, to jest taki ciepły orzech pasuje mi do wszystkiego do stołu, do drzwi, do podłogi, albo zrobię na szaro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.12.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Ja bym go podkreśliła czernią Żeby się wyróżniał, a nie wtapiał w podobne drewno, które jest w domu A gdzie miałby stać? Masz czarne elementy na suficie, w galerii, lampy, więc w czerni pasowałby świetnie. Szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 03.12.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 widziałam tez czarne bombki w którymś z marketów, trzeba poszukać W OBI są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 03.12.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Będzie stał docelowo w sypialni, obok małego regału z książkami:) Tak na marginesie sypialnia też się robi, mam ją w głowie:) Lub myślałam tez o pokoju w przyszłości dziecięcym, ale to tylko pewnie jak dziecko malutkie, bo potem znowu w sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.12.2015 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 W OBI są Hej Dzięki za cynk Zajrzałam na stronę i widzę tylko zdobione brokatem i z piórami Na miejscu są inne? Będzie stał docelowo w sypialni, obok małego regału z książkami:) Tak na marginesie sypialnia też się robi, mam ją w głowie:) Lub myślałam tez o pokoju w przyszłości dziecięcym, ale to tylko pewnie jak dziecko malutkie, bo potem znowu w sypialni:) I co w sypialni źle mu będzie w czerni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.12.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Na TEJ aukcji są bombki czarne matowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 03.12.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Z tym fotelem każda opcja dobra, bo i tak do niczego u mnie nie pasuje:) ma się po prostu odznaczać mój teść zrobi jak mu powiem Chciałam się po prostu dopytać tylko, czy warto go zostawiać, bo taki od czapy, ale czasami taka jedna inna rzecz jest ekstra Edytowane 3 Grudnia 2015 przez bratkaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.12.2015 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Takie od czapy to są eyes catching – wisienka na torcie. Ja bym go postawiła w salonie. Drewno na czarno, ale tak, żeby było widać rysunek słojów. Czyli najlepiej czarna, albo grafitowa bejca. Do tego w odważnym mocnym kolorze, np. żółtym, obicie. Lubisz pepitki? To zrób czarno buałą pepitkę. Będzie wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.12.2015 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Tomkowa, jak Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 04.12.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Pestko dziekuje za piekna inspiracje z fotelem. Kusi mnie jeszcze ten kolor zolty na obicie:) lub taki jaskrawy nebieski. Pepitka tez super kurde:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.12.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Pepitka jest uniwersalna. Kolory możesz dodawać poduchami lub kocykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.12.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Pepitka na obicie i żółta poducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.12.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Catti, ja mam czarne bombki Kupowałam w sklepie firmowym fabryki bombek w Złotoryi. trochę mam za daleko W OBI są Na TEJ aukcji są bombki czarne matowe Bardzo wam dziękuję Na was zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.12.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Musiałam, tę fotkę pokazać, bo to idealne rozwiązanie dla takiego fotela. Cieszę się, że Ci się spodobało, Bratkaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.12.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Inspiracja Pestki z fotelem świetna A z gwiazdkami na gałęzi cudna Dla bratkaf bardzo dobrej jakości pepitka w dobrej cenie TUTAJ Ja, naturalnie, wybrałabym ociupinkę inne pomieszanie bieli z czernią I moim zdaniem z tą tkaniną, biorąc pod uwagę, że u Beaty tapicerowane jest też oparcie i podłokietniki, fotel wyglądałby jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.12.2015 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Nie wiem, jak u Was, ale u nas donoszą, że Mikołaj się kręci po okolicy Więc, żeby chociaż drzwi wejściowe ustroić, wzięłam się za wianek. Kolorystyka nie będzie tu niespodzianką, ale może Święty będzie zaskoczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts