bratkaf 04.12.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Dzieki za namiary na material:) bede myslala po nowym roku jak sie ogarne z lazienka i niepozabijam sie z mezem;) juz zapomnialam jak on mnie drazni podczas urzadzania;) Co do prysznica to mialas racje Aniu musi byc sciety rog. Ten namiar co podalas to facet bardzo profesjonalny wszystko mi wyjasnil. Zaproponowal jescze jedno rozwiazanie i sprawdzamy czy tak sie da. Ale chyba wole taki jak zaprojektowala Agnieszka. Ja musze widziec jak cos bedzie wygladac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.12.2015 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Beatko, bardzo się cieszę, że mogłam pomóc A jak cenowo? Pytałaś ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.12.2015 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Wianek gotowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.12.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Wianek gotowy! [ATTACH=CONFIG]339575[/ATTACH] Jak zwykle dałaś czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 05.12.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Ekstra wianek:) Cenowo jeszcze nie wiem dzisiaj napisze do nich zapytanie:) drodzy sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 05.12.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 świetny i fajne te czerwonorude akcenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.12.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Lubię czarny. mam masę ciuchów czarnych. Kiedyś tylko tak chodziłam ubrana.No, więc lubię czarny, ale w tych choinkowych wieńcach dla mnie tego koloru jest za dużo. Wolałabym czarne dać jako akcenty do jasnego szarego i białego. Albo zielony wianek, żółty, lub jakikolwiek inny, jako podstawowy kolr i czarne tylko jako akcenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Super Tomkowa wianek Zawsze zazdroszczę, że Wam się tak chce stroić dom na święta bo ja nawet jak złapię ochotę to powieszę wianek i uznaję, że wystarczy tych pierdostojek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.12.2015 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Jak zwykle dałaś czadu Ekstra wianek:) świetny i fajne te czerwonorude akcenty Dziękuję Wam bardzo, cieszę się, że się podoba Lubię czarny. mam masę ciuchów czarnych. Kiedyś tylko tak chodziłam ubrana. No, więc lubię czarny, ale w tych choinkowych wieńcach dla mnie tego koloru jest za dużo. Wolałabym czarne dać jako akcenty do jasnego szarego i białego. Albo zielony wianek, żółty, lub jakikolwiek inny, jako podstawowy kolr i czarne tylko jako akcenty. O masz, a mnie się wydawało, że właśnie czarny jest tylko akcentem na srebrze i szarości Pestko, jak nic to wina Twojego monitora Super Tomkowa wianek Zawsze zazdroszczę, że Wam się tak chce stroić dom na święta bo ja nawet jak złapię ochotę to powieszę wianek i uznaję, że wystarczy tych pierdostojek Justynko, cieszę się z odwiedzin Jeszcze mi się chce, choć okoliczności życiowe mocno zniechęcają Ale gonitwa za nie wiadomo czym, codzienne problemy, małe i duże kłopoty jakoś mnie mobilizują, żeby przystanąć, wziąć głęboki oddech i.. ustroić dom, bo dom w tym wszystkim przecież najważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.12.2015 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Raczej oka Monitorek mam skalibrowany, widzi kolory jak złoto No, widzisz ja zawsze mówię, że każdy widzi inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.12.2015 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 No, widzisz ja zawsze mówię, że każdy widzi inaczej. Widzę, widzę Dodam mu więcej cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.12.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Chciałam jeszcze raz wrócić do koronkowych bombek, Aniu, gratuluję zdolności i cierpliwości. Ja poleglam na złym kleju. Dzisiaj idę po patyki i powiesze gołe bombeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.12.2015 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 mmikka, a jaki miałaś klej? Koniecznie pokaż efekt końcowy, gołe też będą pięknie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.12.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Tzn, zamienisz kilka czarnuszek na rudzielce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.12.2015 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Tzn, zamienisz kilka czarnuszek na rudzielce ? Rudzielce powtykam w czarnuszki W postaci bombek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.12.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Mam nadzieję, że byłyście grzeczne i Mikołaj przyniósł właśnie to, o czym marzyłyście U mnie właśnie tak było Co za miły dzień Znalazłam taż rozwiązanie sekretu Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.12.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Uroczy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.12.2015 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wykonanie własnej wersji lustra Eagan PB coraz bardziej się krystalizuje, ale zmieniła się też koncepcja jego lokalizacji. Pierwszym miejscem od zawsze była ściana nad sofą. Miejsce to już jest zajęte, więc była myśl o kilku mniejszych nad schodami. Pojawiła się jednak choroba na lustra bezramowe tam właśnie, a skończyło się na heksagonalnych Kolejną myślą był wiatrołap Lustro w dzielonej ramie dobrze by tam wyglądało w sąsiedztwie lusterek naklejonych na drzwi szaf wnękowych. Ale, jak to ja, wymyśliłam dla tego lustra kolejne miejsce Mała łazienka W kąt poszła koncepcja o lustrach w plastrach miodu Wydaje mi się, że byłoby za mdło i potrzebny jest tam czarny akcent. Zrobiłam więc na szybko "wizkę" W lustrze odbija się obrazek wiszący obecnie. Jak myślicie, takie lustro w tym miejscu to dobry pomysł? Wydaje mi się, że może być super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.12.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wykonanie własnej wersji lustra Eagan PB coraz bardziej się krystalizuje, trzymam kciuki!! pewnie, że będzie pięknie a jak nie, to powisi trochę tu, trochę tam na pewno znajdziesz dla niego najlepsze miejsce kupiłaś 20x20 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.12.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Catti, no właśnie nie wiem, jakie kupić Jeżeli do wiatrołapu, to najlepsze byłoby 30x30, jeżeli do łazienki to 20x20. Pewnie zrobię tak, że jeżeli z mniejszych do łazienki wyjdzie ładnie i uznam za udane, to zrobimy większe do wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts