Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

Dzieki za namiary na material:) bede myslala po nowym roku jak sie ogarne z lazienka i niepozabijam sie z mezem;) juz zapomnialam jak on mnie drazni podczas urzadzania;)

Co do prysznica to mialas racje Aniu musi byc sciety rog. Ten namiar co podalas to facet bardzo profesjonalny wszystko mi wyjasnil. Zaproponowal jescze jedno rozwiazanie i sprawdzamy czy tak sie da. Ale chyba wole taki jak zaprojektowala Agnieszka. Ja musze widziec jak cos bedzie wygladac:)

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lubię czarny. mam masę ciuchów czarnych. Kiedyś tylko tak chodziłam ubrana.

No, więc lubię czarny, ale w tych choinkowych wieńcach dla mnie tego koloru jest za dużo. Wolałabym czarne dać jako akcenty do jasnego szarego i białego. Albo zielony wianek, żółty, lub jakikolwiek inny, jako podstawowy kolr i czarne tylko jako akcenty.

Jak zwykle dałaś czadu :)

Ekstra wianek:)

świetny :) i fajne te czerwonorude akcenty

Dziękuję Wam bardzo, cieszę się, że się podoba :hug:

Lubię czarny. mam masę ciuchów czarnych. Kiedyś tylko tak chodziłam ubrana.

No, więc lubię czarny, ale w tych choinkowych wieńcach dla mnie tego koloru jest za dużo. Wolałabym czarne dać jako akcenty do jasnego szarego i białego. Albo zielony wianek, żółty, lub jakikolwiek inny, jako podstawowy kolr i czarne tylko jako akcenty.

O masz, a mnie się wydawało, że właśnie czarny jest tylko akcentem na srebrze i szarości ;) Pestko, jak nic to wina Twojego monitora :D

Super Tomkowa wianek :hug:

Zawsze zazdroszczę, że Wam się tak chce stroić dom na święta :rolleyes: bo ja nawet jak złapię ochotę to powieszę wianek i uznaję, że wystarczy tych pierdostojek :lol2:

Justynko, cieszę się z odwiedzin :) Jeszcze mi się chce, choć okoliczności życiowe mocno zniechęcają ;) Ale gonitwa za nie wiadomo czym, codzienne problemy, małe i duże kłopoty jakoś mnie mobilizują, żeby przystanąć, wziąć głęboki oddech i.. ustroić dom, bo dom w tym wszystkim przecież najważniejszy :)

Wykonanie własnej wersji lustra Eagan PB coraz bardziej się krystalizuje, ale zmieniła się też koncepcja jego lokalizacji. Pierwszym miejscem od zawsze była ściana nad sofą. Miejsce to już jest zajęte, więc była myśl o kilku mniejszych nad schodami. Pojawiła się jednak choroba na lustra bezramowe tam właśnie, a skończyło się na heksagonalnych ;) Kolejną myślą był wiatrołap :) Lustro w dzielonej ramie dobrze by tam wyglądało w sąsiedztwie lusterek naklejonych na drzwi szaf wnękowych. Ale, jak to ja, wymyśliłam dla tego lustra kolejne miejsce :D Mała łazienka :D W kąt poszła koncepcja o lustrach w plastrach miodu ;) Wydaje mi się, że byłoby za mdło i potrzebny jest tam czarny akcent. Zrobiłam więc na szybko "wizkę" ;) W lustrze odbija się obrazek wiszący obecnie. Jak myślicie, takie lustro w tym miejscu to dobry pomysł? Wydaje mi się, że może być super ;)

mała.jpg