PusiaKssawery 08.12.2015 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Bratkaf, u mnie od kilku lat alternatywą dla karpia jest łosoś z pesto,dzieci uwielbiają ,dorośli też. Przepis tu http://www.kwestiasmaku.com/ryby_i_owoce_morza/losos/losos_pesto_czerwone/przepis.html Przy okazji pozdrawiam gospodynię wątku i gości. U nas też karp beeeee A ze strony "kwestia smaku" często korzystam - fajne przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.12.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 U nas też karp beeeee A ze strony "kwestia smaku" często korzystam - fajne przepisy Ja też nie jestem super fanką karpia, chociaż u mnie w rodzinie jest jako główne danie rybne Jednakże w zeszłym roku zupełnie przypadkiem odkryłam w okolicy tradycyjna hodowle karpi i pierwszy raz zajadałam się Karpiem na Wigilię Potem znalazłam ten artykuł i się wyjaśniło czemu takie pyszne Tutaj wiecej info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.12.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 ja też czekam na przepisy wczoraj pól dnia malowałam Julce ścianę w pokoju. Na jej tle będzie stał domek leśniczówka, zaraz sie biorę ze skręcanie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.12.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 hej Tomkowa:) Dziękuję Ci bardzo że mnie nie przegoniłaś w mojej stopce jest link do zdjęć fantów a licytujemy tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?244046-Tu-licytujemy na 1 stronie jest stan aktualny licytacji i podajemy ceny oferowane za poszczególne fanty a jak chcesz coś przebić to wpisujesz oferowana kwote w temacie a osoby prowadzace licytacje aktualizuja pierwszy post ze stanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 08.12.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Emila prześliczny Jelonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Proszę powiększajcie fotki w swoich postach. Forum zwariowało i nie mogę powiększyć Na tych tumbnailsach nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.12.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 dzięki Aniko Pestko tu masz link do albumu https://picasaweb.google.com/106508732423655539780/PokojJulki?authkey=Gv1sRgCOeR18Ly-c66PQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.12.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Ja też od jakiegoś czasu mam problem z powiększaniem zdjęć ale tym razem się udało : zdjęcia wędrują mi na górę strony pod reklamę, muszę na nie kliknąc....Emila jak malowałaś??? To wygląda jak tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.12.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 No właśnie - jak malowałaś??? Tak se siadłaś z paletą i jazda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 08.12.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Dziękuję No, więc kupiłam wieszak do wiatrołapu, a raczej 2 wieszaki. Oba szaleńczo mi się podobały w sklepie w necie, chociaż właściwie nastawiłam się na ten z pierwszego zdjęcia. Ten drugi podejrzewałam, że może za bardzo odstawać od ściany. Odstaje, ale miejsca jest dosyć. Przyjechały... teraz mam problem, bo ten pierwszy, który jest na oko ciekawszy, wygląda na zbyt mały na ścianie. Jakiś taki za blisko ściany. Ma wprawdzie 5 haków na górze i 4 na dole, ale jest jakiś taki chudy. Ten drugi z kolei ma 6 haków i możliwość obracania ich na trzpieniu, ale nie ma tych haczyków na dole, które są fajne, bo można np. torebkę, czy szalik odwiesić. Oba są żeliwne i solidnie wykonane. [ATTACH=CONFIG]339871[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]339872[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]339873[/ATTACH] Pestko, wieszaczki super, dla mnie szczególnie ten pierwszy, ale nie boisz się, że od kurtek ściana będzie się brudziła? Widziałam u znajomych coś podobnego - niestety po zdjęciu okryć ściana wyglądała kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 08.12.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Ja też jestem pod wrażeniem zdolności manualnych - super wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2015 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Emila, to Ty nie tylko hafciarka jesteś Piękna ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.12.2015 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Emila, tego jelonka i wszystkie drzewa wymalowałaś??? Słuchajcie, potrzebna mi rada na cito!! Natknęłam się przypadkiem, bo szukałam czegoś innego na fotel z BRW. Szary, ładny kolor, taki nietypowy uszak Jest duży, bardzo wygodny i teraz w promocji Powiedzcie, czy go brać Mam czas do 18 dzisiejszego dnia, czeka w rezerwacji w sklepie. Jak pomyślę, że już dziś mógłby być u mnie, to mam dreszczyki emocji Szybko sporządziłam wizkę, jak by mógł prezentować się w salonie: I co Wy na to, kupić go?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.12.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 dzieki dziewczyny :hug: Tomkowa - fotel przepiękny brać! A w drodze powrotnej wstap do biedry po orzechy w czekoladzie - makadamia i nekowce własnie chrupię... Mąż testuje zabawki z biedry, kupił sobie drona i helikopter, mówi że porządne. domek powoli się składa, zaraz obliczę ile desek potrzeba i każe mężowi przynieść z garażu. Jutro będę je malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 08.12.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Tomkowa fotel super, ale co z Twoimi do renowacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 08.12.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 No tu jak zwykle "chwila nieuwagi" i siedem tematów poleciało Pestka wieszak - jeśli głosowanie aktualne, głosuje za nr 2, pierwszy jakoś mi z tym drążkiem pionowym nie leży karp - uwielbiam, taki klasyczny, smażony, ale od lat kupuję "z tego samego samochodu", milicki (mam nadzieję), a nawet jeśli nie milicki, to i tak jest pyszny Emila ściana leśna - no brak słów, szczęka opada, biedne moje dzieci, u nich "ściana leśna" byłaby po prostu ... zielona Tomkowa fotel - jak Ci się zmieści i wygodny, to głosuję na "tak", takie okazje trzeba wykorzystywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.12.2015 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Tomkowa - fotel przepiękny brać! A w drodze powrotnej wstap do biedry po orzechy w czekoladzie - makadamia i nekowce własnie chrupię... Mąż testuje zabawki z biedry, kupił sobie drona i helikopter, mówi że porządne. domek powoli się składa, zaraz obliczę ile desek potrzeba i każe mężowi przynieść z garażu. Jutro będę je malować Pojechałam w ostatniej chwili i przedłużyłam rezerwację fotela do jutra Makadamia i nerkowce?? Muszę je mieć!! Koniecznie pokaż ten domek Tomkowa fotel super, ale co z Twoimi do renowacji? Moje stoją i czekają Teraz zupełnie nie mam czasu się nimi zająć Tak sobie myślę, że jak dni będą długie, to do tematu wrócę. Ten z brw stanąłby w salonie, albo w jadalni, obok kredensu. Fotel z renowacji trafiłby do odnowionej sypialni. Albo wszystko odwrotnie, ale i tak by pasiło Tomkowa fotel - jak Ci się zmieści i wygodny, to głosuję na "tak", takie okazje trzeba wykorzystywać To może jutro go przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.12.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 domek mam nadzieje, że w weekend bedzie gotowy... wszystko zależy od męża... a później wykańczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.12.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Emilia piękna ta ściana, córka pewnie zachwycona Aniu brać ten fotel bez dwóch zdań Bionda znam stronę kwestii smaku, bardzo często z niej korzystam, serniki piekę z tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.12.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Fotel brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts