Tomkowa 08.12.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Aniu brać ten fotel bez dwóch zdań Fotel brać Wychodzi na to, że wezmę Może na raty? Przeżywam ten zakup, jak nie wiem co Nie zrobiłam fotek w sklepie, ale znalazłam w sieci fotkę z boku: mój będzie szary z czarnymi nóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.12.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 jeeeej jaki piękny on jest... :jawdrop::jawdrop: ta kanapa ma ma piękny kolor. i w ogołe coś czuje ze ta kanapa też jest piękna. Ale poprzednia moja kanap była z brw- wytrzymała tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.12.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 jeeeej jaki piękny on jest... :jawdrop::jawdrop: ta kanapa ma ma piękny kolor. i w ogołe coś czuje ze ta kanapa też jest piękna. Ale poprzednia moja kanap była z brw- wytrzymała tydzień Emilia, porządnie mnie nastraszyłaś A jak on mi się po tygodniu rozpadnie? Oddali kasę za kanapę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.12.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Emi,nie wszystko kupione w BRW jest tego samego producenta.Może warto sprawdzić kto jest producentem tego fotela?Oby był tak trwały jak ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Fotel ekstra, Szczęściaro. Mam nadzieję, że go kupiłaś Dziękuję za głosy na wieszak. ten chudy podwójny powędruje pod choinkę dla mojej Kaśki. Ona ma takie małe miejsce na wieszak między otwartą kuchnią a drzwiami wejściowymi i zaraz po drugiej stronie tych drzwi jest koza obudowana cegłą. Zdjęcie stare, z grudnia 2013 Będzie pasował, a jak nie, to powiesi go w siodlarni dla klientów, albo przy boksach w stajni. Tam na pewno się pryda do odwieszania różnych niezbędnych przydasiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.12.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 NIe wiem czy pisać....Bo mnie się fotel podoba tak sobie....Tkanina jakaś taka luźna na nim, nie porwał mnie wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.12.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 reklamacji za kanapę by nie przyjęli bo mąż ją połamał fotele od kompletu były ok, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Wani, gdzie widzisz, że luźna? Guziki pikowania ja tak naciągają. Taka tego typu pikowania uroda.Fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.12.2015 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Emi,nie wszystko kupione w BRW jest tego samego producenta.Może warto sprawdzić kto jest producentem tego fotela?Oby był tak trwały jak ładny. No właśnie, ciekawe, czy będą w sklepie to wiedzieć, na pewno zapytam Fotel ekstra, Szczęściaro. Mam nadzieję, że go kupiłaś Dziękuję za głosy na wieszak. ten chudy podwójny powędruje pod choinkę dla mojej Kaśki. Pestko, jutro najpewniej go przywiozę Świetnie, że znalazłaś pomysł na "chudziaka", bo patrząc na fotkę z kozą (super jest!) będzie tam idealnie pasował To będzie super prezent NIe wiem czy pisać....Bo mnie się fotel podoba tak sobie....Tkanina jakaś taka luźna na nim, nie porwał mnie wcale Wani, gdzie widzisz, że luźna? Guziki pikowania ja tak naciągają. Taka tego typu pikowania uroda. Fajny jest Jest tak, jak pisze Pestka, tkanina jest super naciągnięta. Guziki się super trzymają, sprawdzałam. Tkanina Velvet 80000 cykli, cały robi naprawdę dobre wrażenie. Ale, tak jak często podkreśla Pestka, każde oko widzi inaczej Zobaczymy, co przyniesie jutrzejszy dzień Bardzo Wam wszystkim dziękuję!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Zobaczymy, co przyniesie jutrzejszy dzień Bardzo Wam wszystkim dziękuję!! :hug: Przyniesie fotel...oby nie na plecach bo pewnie ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Tomkowa, szybciutko, bo jeśli Ci się podoba to mają tylko kilka sztuk tych LUSTEREKhttps://www.bonami.pl/p/zestaw-3-luster-goldies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.12.2015 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Tomkowa, szybciutko, bo jeśli Ci się podoba to mają tylko kilka sztuk tych LUSTEREK https://www.bonami.pl/p/zestaw-3-luster-goldies Dzięki Pestko :hug:Na razie nałożyłam sobie bana na zakup kolejnych luster Chociaż jak zobaczyłam te, z tego samego źródła, to ręce mnie świerzbią, żeby wrzucić do koszyka Nie mogę ich jednak kupić Oczyma wyobraźni widzę je u Agi nad łóżkiem na granatowej ścianie, albo u Catti nad stołem, powieszone trzy sztuki w poziomie Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.12.2015 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Przyniesie fotel...oby nie na plecach bo pewnie ciężki Przyniósł!! MAM GO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.12.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Pokaż, pokaż :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Oni powtarzają często. Wpisz, że chcesz obserwować, to Cię powiadomią, kiedy będą następne. A teraz jeśli nie sprzedadzą, to przełożą je do składówek. Fotel POKAŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.12.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Też czekam na fotel w salonie Tomkowej:) Bombki kleilam Pattex-em i Poxi -polem. Dzisiaj kupiłam nowy klej, ale odechcialo mi się zabawy. Pestko, masz baardzo fajny korytarz, aż zazdroszczę potencjału bo u nas, to na wciągniętym brzuchu mijamy się zakładając buty czy kurtki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.12.2015 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Pokaż, pokaż :popcorn: Fotel POKAŻ Też czekam na fotel w salonie Tomkowej:) Musiałam wyjechać na dwie godzinki. Już biegnę robić fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Musiałam wyjechać na dwie godzinki. Już biegnę robić fotki :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.12.2015 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Oto on, mój piękny, wygodny, zupełnie nieplanowany zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.12.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 P I Ę K N Yi powiem szczerze, że lepiej się prezentuje u Ciebie niż na fotce ze strony BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts