Catti 09.12.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Oto on, mój piękny, wygodny, zupełnie nieplanowany zakup jaki on wielki jak tron te plecy ma jakieś takie wielkie ale całkiem fajnie ci się wpasował do salonu.... pasuje niech ci służy a poduszka obłędna!!!! Na razie nałożyłam sobie bana na zakup kolejnych luster Chociaż jak zobaczyłam te, z tego samego źródła, to ręce mnie świerzbią, żeby wrzucić do koszyka Oczyma wyobraźni widzę je u Agi nad łóżkiem na granatowej ścianie, albo u Catti nad stołem, powieszone trzy sztuki w poziomie poważnie?? wtedy będzie wyglądało jakby wisiało 9 luster nie za dużo szczęścia na raz? aż się zarejestrowałam do tego sklepu.... to coś podobnego jak WW, tak? całkiem fajne rzeczy mają ceny niestety podobne... ale dziękuję, że o mnie myślisz pomysł z podwójnym lustrem sprzedałam Karenie świetnie u niej wyglądają nad komodą.... Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.12.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Szarość piękna. Twoje zdjęcie sklep powinien odkupić do reklamy swojego produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.12.2015 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 (edytowane) P I Ę K N Y i powiem szczerze, że lepiej się prezentuje u Ciebie niż na fotce ze strony BRW Szarość piękna. Twoje zdjęcie sklep powinien odkupić do reklamy swojego produktu. Chodzę naokoło niego i go głaszczę A do brw jutro jadę, bo nie podstemplowali mi gwarancji, to im powiem jaki on wielki jak tron te plecy ma jakieś takie wielkie ale całkiem fajnie ci się wpasował do salonu.... pasuje niech ci służy a poduszka obłędna!!!! Dzięki Catti, rzeczywiście jest duży i mega wygodny Poduszki, naturalnie, od Lucy wtedy będzie wyglądało jakby wisiało 9 luster nie za dużo szczęścia na raz? aż się zarejestrowałam do tego sklepu.... to coś podobnego jak WW, tak? całkiem fajne rzeczy mają ceny niestety podobne... ale dziękuję, że o mnie myślisz pomysł z podwójnym lustrem sprzedałam Karenie świetnie u niej wyglądają nad komodą.... Pamiętasz Twoją inspirację z łezkowymi lustrami nad komodą? TUTAJ Jak zobaczyłam to pierwsze lustro, to od razu mi się przypomniała Takie trzy w pionie przy stole u Ciebie wyglądałyby obłędnie. Gdzieś można zobaczyć lustra u Kareny? Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.12.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Faaajny fotel Do niego widzę w zestawie kawę, ciacho i dobrą książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Ale wprowadził szyku do salonu Jest wspaniały. Koniecznie pochwal się nim w wątku PIU o USZAKACH Mmikka, gdyby nie wprowadzone przez nas poprawki podczas budowy, przesuwanie jednej ściany i likwidacja drugiej, to w wiatrołapie mielibyśmy 4 drzwi i tyle. Zero miejsca na cokolwiek. Teraz ma idiotyczny kształt, ale jednak zmieściła się szafa i to spora, wieszak, siedzisko i nawet lustro będzie. Upadł niestety pomysł na cargo z butami wysuwane obok szafy. Nie ma miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.12.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Faaajny fotel Do niego widzę w zestawie kawę, ciacho i dobrą książkę Już postawiłam orzeszki polecone przez Emilę z B.. Makadamia i nerkowce w czekoladzie, są przepyszne!! Książka też się znajdzie Ale wprowadził szyku do salonu Jest wspaniały. Koniecznie pochwal się nim w wątku PIU o USZAKACH Dzięki Pestuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 09.12.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Faaajny fotel Do niego widzę w zestawie kawę, ciacho i dobrą książkę o właśnie tak, idealny relaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.12.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Pamiętasz Twoją inspirację z łezkowymi lustrami nad komodą? TUTAJ Jak zobaczyłam to pierwsze lustro, to od razu mi się przypomniała Takie trzy w pionie przy stole u Ciebie wyglądałyby obłędnie. Gdzieś można zobaczyć lustra u Kareny? ja to jestem jakaś zablokowana poziomem ostatnio.... kompletnie o tym zdjęciu zapomniałam i o tym, że można też w pionie powiesić wyobraziłam sobie te drugie trzy lustra w poziomie nad moim stołem i tak jakoś za dużo mi się wydawało w jednym miejscu, bo w głowie mam wciąż te trzy proste wąskie.... tu można zobaczyć jak Karena korzystając z promocji w Jysku poczyniła lustrzaną instalację http://forum.muratordom.pl/showthread.php?243498-Metamorfoza-mieszkania/page8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Fajny ten pomysł na podwójne lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.12.2015 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Ale numer Catti, właśnie czytam wątek Kareny i ona na 4 stronie pisze o fotelu, który dziś kupiłam Jednak doradzające nie za bardzo za nim były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.12.2015 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Ale numer Catti, właśnie czytam wątek Kareny i ona na 4 stronie pisze o fotelu, który dziś kupiłam Jednak doradzające nie za bardzo za nim były Widzisz Tomkowa ja też nie za bardzo a teraz zgadzam się z dziewczynami że w Twoim salonie wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach z BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 10.12.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 zgadzam się, w salonie prezentuje się wspaniale! bardzo mi się odcień podoba - w ogóle te szarości i czernie przepięknie podbiły drewnianość podłogi co to jest na tej podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.12.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 (edytowane) zgadzam się, w salonie prezentuje się wspaniale! bardzo mi się odcień podoba - w ogóle te szarości i czernie przepięknie podbiły drewnianość podłogi co to jest na tej podłodze? od zawsze powtarzam, że szarości przecudnie podkreślają drewno pięknie te fotel sie przezentuje, pasuje tu idealnie. ten fotel jest specyficzny, nie wszędzie będzie pasować, ale nie można powiedzieć, że nie trzyma proporcji albo jest brzydki. Dziewczyny jak stoicie z prezentami???? słabo mi sie robi na samą myśl o nich. możecie polecić jakąś książkę kucharską dla początkujących? jakis prezent dla Babci. ma ktoś pomysł? nie ma niestety fejsa, żeby podejrzeć jakie książki lubi może faktycznie książka, jakaś do czytania? polecacie coś??? aaaa i jak ta wyciskarka??? dajcie na nią namiar - może kupię komuś pod choinkę???? bedę mieć z głowy kilka osób Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 10.12.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Emila, ojjjj prezenty to ciężki temat ale mam nadzieję zamknąć w tym tygodniu ja od rodziców przy wyjeździe na studia wypożyczyłam tę księgę kucharską - pewnie trochę się zestarzała, i raczej nowej nie znajdziesz, ale naprawdę można na niej polegać i dzięki niej jadłam coś więcej niż makaron z sosem Napoli Knorra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.12.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 .... zgadzam się z dziewczynami że w Twoim salonie wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach z BRW absolutnie! bo ten fotel potrzebuje przestrzeni tu ma i pasujące szarości i odpowiednią ilość miejsca... dobrze mu tam Ale numer Catti, właśnie czytam wątek Kareny i ona na 4 stronie pisze o fotelu, który dziś kupiłam Jednak doradzające nie za bardzo za nim były u Kareny jest znacznie mniej miejsca w kącie przeznaczonym na fotel... no i zgadzam się z Emilią ... ten fotel jest specyficzny, nie wszędzie będzie pasować, ale nie można powiedzieć, że nie trzyma proporcji albo jest brzydki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.12.2015 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Dzięki Dziewczyny :hug:Jeszcze zrobiłam z nim test i postawiłam w jadali, obok kredensu. I rzeczywiści on potrzebuje miejsca Do jadalni jest za duży. Do sypialni go nie targałam, bo waży 31 kg ale tam byłoby dla niego dosyć miejsca. Zostaje w salonie i jeszcze bardziej widzę, że koniecznie muszę mieć nową sofę U mnie z prezentami sytuacja w miarę opanowana, choć dla dwóch osób nie mam pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.12.2015 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Kokardkowa mania mnie dopadła i ustroiłam małe choinki na parapetach u dzieci. Przetestowałam przy okazji tkaninę dekoracyjną z Rossmana Zakupione 4 sztuki wystarczyły na wianek, który już wisi na drzwiach wejściowych i jedną choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.12.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Aniu podaj producenta i model tej wyciskarki do owoców mam pomysł sprezentować ją rodzinie która ma małe dziecko (2 lata i poją kolorowymi napojami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.12.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 śliczne choineczki Ci wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.12.2015 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Aniu podaj producenta i model tej wyciskarki do owoców mam pomysł sprezentować ją rodzinie która ma małe dziecko (2 lata i poją kolorowymi napojami ) To wyciskarka wolnoobrotowa Botti PC150A, TU więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts