Tomkowa 22.06.2015 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Pychota!! Wiesz, że w dzieciństwie chciałam być sprzedawczynią lodów?? A mój rekord to 24 kulki za jednym przysiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.06.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 naprawdę? tyle na raz zjadłaś? uwielbiam lody i bitą śmietanę, ale taką prawdziwą, nie w areozolu, bardzo lubię lody włoskie z automatu kiedyś pracowałam w hurtowni lodów, UWAGA : w proszku wiesz jaka to była mordega mieć tonę sproszkowanych lodów na magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 wiesz jaka to była mordega mieć tonę sproszkowanych lodów na magazynie To zupełnie jak z tymi spragnionymi na pustyni ze starego dowcipu: Masz coś do picia? Tak, oranżadę w proszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 22.06.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ja zaraz po studiach pracowałam w laboratorium w zakładzie produkującym lody No ale 24 kulki szacun Mój słodyczowy rekord to 3 czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Te 24 kulki to było na zakończenie podstawówki Ale moja miłość do tego wyrobu trwa niezmiennie, tylko teraz starszej pani nie przystoi tyle sobie zażyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.06.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 A mój rekord to 24 kulki za jednym przysiadem Ja zaraz po studiach pracowałam w laboratorium w zakładzie produkującym lody No ale 24 kulki szacun Mój słodyczowy rekord to 3 czekolady to ja już wolę wino pić :lol2: wiem że to dopiero poniedziałek... ale co polecasz na weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 22.06.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Tomkowa, to byś co z moja córka robić 4lata i litr lodów wpakowała w siebie jednoczesnie (przez przypadek źle sprecyzowalam pozwolenie i wyjadla cały zapas) Tak to zje wszystko co się zmieści w foremkę do lodów i jest zamrożone. Buraki z cytryną, brokuly z bananami każda lodowa kombinacja dozwolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Hmm.. Juskra, masz rację, że już trzeba myśleć o zapasach na weekend To polecam Producenta poznałam osobiście na targach winiarskich Do kupienia TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Tomkowa, to byś co z moja córka robić 4lata i litr lodów wpakowała w siebie jednoczesnie (przez przypadek źle sprecyzowalam pozwolenie i wyjadla cały zapas) Tak to zje wszystko co się zmieści w foremkę do lodów i jest zamrożone. Buraki z cytryną, brokuly z bananami każda lodowa kombinacja dozwolona Fantastyczna dziewczynka Zrobiłybyśmy zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Tomkowa,dla Ciebie,najlepsze lody na świecie produzione priopia najlepiej smakują pod niebem Italiihttp://www.mamigelatoalvolo.it/wp-content/uploads/2013/04/gelato-padova.jpg Edytowane 22 Czerwca 2015 przez bionda znikające zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.06.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 O matko, a człowiek stara się dbać o linię! smakowitości:) jedyny plus, że czekolady nie lubię, ale te orzeszki, lody to nęcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 bionda, no i przez Ciebie nie zasnę Delizioso!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 jedyny plus, że czekolady nie lubię, ale te orzeszki, lody to nęcą Marta, mówię Ci, czekolada jest dobra na wszystko Prawie, jak wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 No co Ty??Śpij i śnij ,jak Kubuś Puchatek.on nigdy nie przestawał myśleć o miodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 No co Ty??Śpij i śnij ,jak Kubuś Puchatek.on nigdy nie przestawał myśleć o miodzie:) "To prawda....-mruknął Puchatek, spoglądając w lustro i klepiąc się po brzuszku.-Nie liczy się rozmiar.Liczy się puchatość!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Nie wiem czy to a propos i na temat,ale mnie rozbawiło(obiecuję już więcej Ci nie zaśmiecać) http://kawaly.tja.pl/dowcip/4133.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.06.2015 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Uwielbiam Kubusia Puchatka Przy okazji też coś pysznego wcisnę - tort z 18-stki naszej córci: http://images47.fotosik.pl/47/eccbc26ccc64fbaamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.06.2015 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Aniko jak robisz lody bananowo-brokułowe? U nas przez jakiś czas przechodziło wszystko w formie muffinek ale się skończyło i teraz przemycanie warzyw to udręka Co gorsza ledwo starsza oznajmi że "tego nie lubi" zaraz dwulatek odsuwa talerz "mama tego ne lubie"....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.06.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 ...Buraki z cytryną, brokuly z bananami ... ??? że lody takie?? pliiiiiiis przepis moje TFU TFU jedzą warzywa nieźle najbardziej lubią te zielone: brokuł, fasolka, groszek ale chętnie im poprzemycam też by jadły więcej niż do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts