Tomkowa 11.12.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 mmikka, ślicznie!! A te bombki z koralikami w środku są piękniutkie Koliberek super! Ja dziś zupełnie zgłupiałam i robię wianek do powieszenia w oknie z papierowej wikliny Paski z gazet zwijam w rulony, a z rulonów plotę wianek. Czy to już się kwalifikuje do leczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 11.12.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Ja dziś zupełnie zgłupiałam i robię wianek do powieszenia w oknie z papierowej wikliny Paski z gazet zwijam w rulony, a z rulonów plotę wianek. Czy to już się kwalifikuje do leczenia? absolutnie nie.... raczej normalka przyzwyczaiłaś nas, że działasz codziennie... i codziennie coś nowego.... dostałam ostatnio właśnie takie serducho od chrześniaka.... fajnie wyszły ci choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.12.2015 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Catti, czyli dziecinnieję na starość Choinkom bardzo miło, że się podobają Tak wygląda kawałek wianka, dokończę jutro i postanowiłam, że zrobię pierwszy i jedyny Będzie losowanie na które okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.12.2015 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Wianek z gazet skończony, zawisł w kuchni Biorę się za szycie spódniczki do choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.12.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Wpadnę w kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 12.12.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 ale jak to z gazet? to wygląda na wielogodzinną robotę z precyzyjnym sprzętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.12.2015 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Wiwik, ten precyzyjny sprzęt to paski gazet i wykałaczka do szaszłyków do skręcania rurek z tych pasków Potem te paski plotłam wokół pojemnika po lakierze do włosów Wszystko według instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 12.12.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Moja mama robi takie bajery zawodowo z wikliny papierowej. Od małych figurek po żyrandole więc to mało dziecinne zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 12.12.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Tomkowa, no weź, no przecież tak nie można, skąd Ty bierzesz tyle energii Wianek rewelacyjny, chyba najbardziej pracochłonne jest zrobienie tych rurek, wyplatanie wyglada na dość relaksujące, choć Twoja wersja z tym milionem kryształków ... szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.12.2015 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Wpadnę w kompleksy Zakładaj własny wątek, to my wszystkie wpadniemy A widziałaś jakie cudne bombki robi admete? Moja mama robi takie bajery zawodowo z wikliny papierowej. Od małych figurek po żyrandole więc to mało dziecinne zabawa Zawodowo?? Bardzo to ciekawe. Ty też umiesz? Tomkowa, no weź, no przecież tak nie można, skąd Ty bierzesz tyle energii Wianek rewelacyjny, chyba najbardziej pracochłonne jest zrobienie tych rurek, wyplatanie wyglada na dość relaksujące, choć Twoja wersja z tym milionem kryształków ... szacun mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.12.2015 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Kiecka dla choinki gotowa Powstała z resztek zasłonki Vivan skracanej kiedyś do sypialni, próbki tkaniny w szachownicę i wstążki Za tydzień ubieranie i nie mogę się doczekać, równie bardzo, jak moje dzieci Namawiały mnie do tego już wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.12.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 piekęna sukieneczka Ci wyszła. Dlaczego tak długo chcesz czekać z choinką??? u mnie w domu stoi już od mikołajek żywa choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.12.2015 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Emila, a jaki masz sposób, żeby stała długo razem ze wszystkimi igiełkami? Ja mam taki stojak, że pomysł z włożeniem pnia do wody odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 A ja cięgle z prespektywą zaśnięcia przy wigilijnych gościach Wczorajszy dzień poszedł na straty jeśli chodzi o prace domowe. Leje deszcz, więc jak ja, niech to szlag , umyję okna tarasowe. Otwierają się na zewnątrz. Lecę popatrzeć u Admete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.12.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Emila, a jaki masz sposób, żeby stała długo razem ze wszystkimi igiełkami? Ja mam taki stojak, że pomysł z włożeniem pnia do wody odpada poszukać miejsca gdziemozna podjechać wybrać, własnoręcznie ściąć i przytargać do domu No i polecam jodłę kaukaską, długoooooooo stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.12.2015 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 (edytowane) poszukać miejsca gdziemozna podjechać wybrać, własnoręcznie ściąć i przytargać do domu No i polecam jodłę kaukaską, długoooooooo stoi Chyba z tym własnoręcznym ścinaniem nie będę ryzykować Dwa lata temu postanowiłam zainwestować w jodłę kaukaską. Po trzech tygodniach uschła calusieńka zmieniając kolor na brązowo-szary Co pocieszyło mnie w tym smutku najbardziej, to to, że nie spadła jej ani jedna igła Kupowałam od znajomego, który co roku przywozi je z Danii W ubiegłym roku miałam zwykły świerk. Sprzedający zapewniał, że dopiero co ścięty. Po dwóch tygodniach zaczęła się sypać niemiłosiernie. Po trzech nie miała igieł zupełnie, odpadały niemal od naszego oddychania Wyszło więc na to samo, tylko po jodle nie miałam tyle sprzątania Nie pachnie jednak tak pięknie, jak świerk Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 13.12.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Tomkowa, są takie szkółki, że wchodzisz między choinki i mówisz "ta" i pan Ci ścina tą właśnie ja tak kupuję od lat, choinkę wyrzucamy co roku 2 lutego, a kupujemy około tydzień przed świętami, jak wyrzucamy, to ma jeszcze prawie wszystkie igły, aż żal wyrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.12.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Tomkowa, są takie szkółki, że wchodzisz między choinki i mówisz "ta" i pan Ci ścina tą właśnie ja tak kupuję od lat, choinkę wyrzucamy co roku 2 lutego, a kupujemy około tydzień przed świętami, jak wyrzucamy, to ma jeszcze prawie wszystkie igły, aż żal wyrzucać ooo o to mi chodziło My zainwestowaliśmy w pile i siekierę bo to cały fun własnoręcznie sciąć ale za "piątkę" pan z piłą mechaniczną ścinał co chcialaś Jodła faktycznie mniej pachnie ale nie oblatuje, nasza stala ....hmmm nie będe sie przyznawać. Do końca miala igły i byla piekna, jedynie mniej sprężyste ze zdjęłam te najdłuższe sople z CD bo bałam się ze spadną Ni sie sypało, jak wyrzucalam to wyglądała jak sztuczna , nic sie nie sypala prawie Jedynie stojak mam z możliwością wlania wody aaa i troche nie wierzę tym co mówią ze dopiero co ścięta...już pod warszawa od 3 tygodni leża na paletach te dopiero co ścięte na Wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Tomkowa, lasy państwowe prowadzą sprzedaż drzewek świątecznych. Z tego co wiem u nich w szkółce możesz palcem pokazać co chcesz żeby dla ciebie wycięli. Ja będę mieś sosnę Igły nie spadają i wygląda puchato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.12.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Aniu u mnie właśnie jodła, co roku kupujemy i stoi pięknie. a klimacik mam w domu przez prawie cały grudzień.... po świetach choinka mnie irytuję,wiec zaraz wyjeżdża do mojego stojaka chyba wody nie można wlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts