AnikoPL 14.12.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Co ja pacze z rana Moja mama też nie kupuje gazet. Bierze te gazety z marketów. Nikt w jej klatce tego nie czytuje i leży a jak się zdezaktualizuje to zbiera wszystkie i ma i na koszyk jeża i na łabędzia dla młodej pary i jeszcze jakąś małą zabawkę Myślałam o żyrandolu z takiej wikliny ale jakoś nie mam serca ją prosić bo za dużo roboty ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.12.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Julki domek - w przyszłości leśniczówka. Póki co w stanie surowym otwartym, ale mieszkać już można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 14.12.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Emi - cudnie boskie Będziesz malować? Tak jest super My wczoraj robiliśmy choinkę z palet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.12.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Dzięki Aniko. Domek już jest pomalowany i zabezpieczony pokostem lnianym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.12.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Julki domek - w przyszłości leśniczówka. Póki co w stanie surowym otwartym, ale mieszkać już można [ATTACH=CONFIG]340596[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]340597[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340598[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340599[/ATTACH] Emilko - jesteś niesamowita Same talenta na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 14.12.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 adoptuj mnie!!! a na serio, to ja bym też nie malowała, fajnie jest jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.12.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 dzięki dziewczyny deski to brzoza - naturalnie deski były bardzo jasne, lekko różowawe, praktycznie bez żadnego usłojenia. Każdą deskę malowałam pigmentem, tym co się dodaje do farby, żeby zabarwić - wychodziło taniej niż bejca i bardzo wydajne. Żeby ożywić kolor zabezpieczyłam pokostem lnianym. Chciałam mocno postarzyć drewno, żeby wyglądało jak stuletnie. Ani pigment, ani poskost nie są mocno chemiczne i śmierdzące, to było najważniejsze kryterium, Julka jest alergikiem i nie chciałam, żeby przez kilka miesięcy wdychała opary farby spiąc w domku. Do domku dojdą jeszcze okna z cienkich pieńków brzozowych, kolorowe okiennice z łuszczącą się farbą a ściany porosnę bluszczykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.12.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 ....a ściany porosnę bluszczykiem... żywym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 14.12.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Wianek z gazet skończony, zawisł w kuchni http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=340398&d=1449950350 doprawdy, mistrzostwo!!! wygląda świetnie i elegancko super!! ale to dopiero jest mistrzostwo!! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=340596&d=1450083383 Do domku dojdą jeszcze okna z cienkich pieńków brzozowych, kolorowe okiennice z łuszczącą się farbą a ściany porosną bluszczykiem... Emi, przepięknie! gratulacje tym większe, że sami własnymi ręcyma.... pełen profesjonalizm uważam, że twoje dzieło powinno rozpocząć twój własny wątek, bo masz się czym chwalić, a za chwilę zdjęcia zaginą w różnych wątkach na forum wśród innych jakże ważnych tematów jak pościele pierniki prezenty porządki i inne pierdoły składające się na naszą codzienność Emi, załóż swój wątek, bo pokój z domkiem na to zasługuje a pewnie inne pomieszczenia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.12.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 żywym??? hmmm w sumie może być żywy, tylko trzeba wykombinować jak doniczkę ukryć Wciągnęłyśmy już z Julką materac na piętro będzie dzisiaj spać na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.12.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Tomkowa wianek cudny dużo czasu Ci to zajęło ?? czy powieszony nie traci kształtu ?? nie rozrywa się ?? a jak zrobić te patyczki ? nawijasz jakąkolwiek gazetę i sklejasz czy jak ? jakiej szerokości ma być gazeta ?? Emi koniecznie zakładaj wątek !!! domek rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 14.12.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Wow, wow, wow, strach tu zaglądać, serio można się kompleksów nabawić Ozdoby świąteczne piękne, ja się przyznaję że nie robię nic, Nawet na choinkę nie mam ochoty, wystarczyłoby mi pozaklejanie dziur w ścianach, pomalowanie salonu i mogą być święta. Na szczęście wyjeżdżamy. Emila jest PrzepięKnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.12.2015 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Julki domek - w przyszłości leśniczówka. Póki co w stanie surowym otwartym, ale mieszkać już można [ATTACH=CONFIG]340596[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]340597[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340598[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340599[/ATTACH] O rety!! Emila, zbudowałaś chałupę własnymi rękami!! Rewelacja! Tam w środku będzie się spało? To jest dom z wentylacją? Tomkowa wianek cudny dużo czasu Ci to zajęło ?? czy powieszony nie traci kształtu ?? nie rozrywa się ?? a jak zrobić te patyczki ? nawijasz jakąkolwiek gazetę i sklejasz czy jak ? jakiej szerokości ma być gazeta ?? Slonko, wszystko robiłam tak, jak uczy pani w filmiku Powieszony nie traci kształtu i się nie rozrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.12.2015 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Nie wiem czy to jest dobry pomysł, bo jutro w Lidlu karpie maja być Chyba, że wybierasz się powalczyć Karpie w pościeli Byłam rano i zero karpi!! Pościel była, wzięłam szarą i tę w "mandale" bordową. Nie jest to super śliska satyna z połyskiem, ale pomyślałam sobie, że za tę cenę pościeli na dwumetrową kołdrę z grubej bawełny nigdzie nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.12.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Byłam rano i zero karpi!! Znzczy, że nie było już, czy nie było wcale?? Nie jest to super śliska satyna z połyskiem, No właśnie taką śliską z połyskiem kupuję w cenie całkiem spoko w mariallu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 15.12.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Emila, no i co tu napisać??? może - łeee, nie skończone ... no rewelacja, czekam na bluszcz a jak pierwsza noc młodej "w nowym domu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.12.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 a jak pierwsza noc młodej "w nowym domu"? No właśnie, jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 15.12.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 O matko! Człowiek wpadł się rozluźnić do miłego wątku a tu w kompleksy się wpędzę. Boziu jakie Wy cuda robicie!! Chylę czoła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.12.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 domek juz wyglada jak skonczony a co bedzie jak naprawde bede skonczony?? cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.12.2015 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Ja też czekam na dalszą relację z wykańczania domku Śnieg pada!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts