waniliana 15.12.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Ja też czekam na dalszą relację z wykańczania domku Śnieg pada!!!! Aaaaaa, sanki muszę chyba kupować na cito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.12.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 też czekam aż będzie skończony, ale to pewnie po swiętach, bo już nie chcemy robić syfu w domu... u mnie śnieg padał od południa, ale już stopniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 15.12.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Moja Mała jak tylko zobaczyła, że pada, chciała lepić bałwana, ba całą rodzinę i weź tu wytłumacz, że jeszcze się nie da Swoją drogą dla dzieci śnieg to coś cudownego, mimo, że zimno, mimo, że ciemno (wyszłam z nią po 17), była zachwycona kilkoma płatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.12.2015 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Aaaaaa, sanki muszę chyba kupować na cito Widziałam fajne w Biedronce też czekam aż będzie skończony, ale to pewnie po swiętach, bo już nie chcemy robić syfu w domu... u mnie śnieg padał od południa, ale już stopniał Ale spała Córcia w nim już?? Śnieg mi dziś obiecał, że jeszcze popada Moja Mała jak tylko zobaczyła, że pada, chciała lepić bałwana, ba całą rodzinę i weź tu wytłumacz, że jeszcze się nie da Swoją drogą dla dzieci śnieg to coś cudownego, mimo, że zimno, mimo, że ciemno (wyszłam z nią po 17), była zachwycona kilkoma płatkami A ja sobie ulepiłam kilka kulek przy zgarnianiu z auta, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 15.12.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 A my ulepiłyśmy nawet bałwanka, takiego mini mini, ale dało radę !!! A ja sanki kupiłam z myślą o przyszłości, dla dwójki. Fajne duże sanki, drogie, ale udało mi się okazyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 15.12.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 (edytowane) To ja nieśmiało wrzucam choinkę i syna zdejmujacego ozdoby na wysokość rączek Zazdroszczę wam śniegu sama bym coś ulepila Edytowane 15 Grudnia 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.12.2015 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Aga, to prawie sanki Bonda! To już śnieg nie ma wyboru, musi go być dużo Aniko Ale cudo!! Poproszę o szczegóły!! Pokażę Wam, nad czym siedziałam dwa wieczory Prezent DIY na potrzeby córki Warcaby winiarza Plansza składana zrobiona z wieka dużego pudła po butach Pionki z korków do wina Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.12.2015 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Tomkowa ty to dajesz czadu już przestałam się łudzić że nadążę za tobą. A ty cokolwiek robisz poza DIY? A może poznałaś sposób na zaginanie czasu;) Aniko, super choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.12.2015 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Choinka boska warcaby też świetne Julka w domku już spała, bardzo zadowolona. W końcu ma dużo miejsca - domek ma140 cm szerokości. materac póki co ma 80 cm, zostaje 60 cm na miśki różnej maści, już jej łóżka nie zajmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.12.2015 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Tomkowa ty to dajesz czadu już przestałam się łudzić że nadążę za tobą. A ty cokolwiek robisz poza DIY? A może poznałaś sposób na zaginanie czasu;) Aniko, super choinka To zaginanie czasu to niezły pomysł A czy coś jeszcze robię? Oj, robię, robię Choinka boska warcaby też świetne Julka w domku już spała, bardzo zadowolona. W końcu ma dużo miejsca - domek ma140 cm szerokości. materac póki co ma 80 cm, zostaje 60 cm na miśki różnej maści, już jej łóżka nie zajmują Fajnie jest spełniać marzenia, gratuluję Julka ma wspaniałych Rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.12.2015 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Już się roztapia te marne 2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.12.2015 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 [[ATTACH=CONFIG]340745[/ATTACH] Ania, piękne Myślałam, że to suszi Julka ma wspaniałych Rodziców Tak, tak, tak Co do śniegu - u nas na szczęście nic nie padało, ale jakby co to cały swój przydział oddaję za darmo i na zawsze, kto tylko chce niech bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 16.12.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Aga, to prawie sanki Bonda! To już śnieg nie ma wyboru, musi go być dużo Aniko Ale cudo!! Poproszę o szczegóły!! Pokażę Wam, nad czym siedziałam dwa wieczory Prezent DIY na potrzeby córki Warcaby winiarza [ATTACH=CONFIG]340745[/ATTACH] Plansza składana zrobiona z wieka dużego pudła po butach Pionki z korków do wina O matko, co dzień to lepsze wykonanie. Co Ty nam jeszcze tu przedstawisz to aż strach myśleć powiedz, ze to pudełko w tle to też Twoja robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Ja już wolę się nie odzywać Zaskakująca Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.12.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 no tak.... szachownica!!! w dosłownym tego słowa znaczeniu i w dodatku użytkowa!! świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.12.2015 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Ania, piękne Myślałam, że to suszi :lol2: O matko, co dzień to lepsze wykonanie. Co Ty nam jeszcze tu przedstawisz to aż strach myśleć powiedz, ze to pudełko w tle to też Twoja robota. w pudełeczku będą schowane pionki Do soboty, czyli do ubierania choinki nic nie robię No, może parę kompozycji bombkowych Ja już wolę się nie odzywać Zaskakująca Kobieto Nie zgadzam się na nieodzywanie :hug: no tak.... szachownica!!! w dosłownym tego słowa znaczeniu i w dodatku użytkowa!! świetna! Parę partyjek testowych rozegraliśmy Dziś już trafi do nowego właściciela jako świąteczny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.12.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Tomkowa, ale naprawdę już słów brakuje Masz niesamowity dar w rękach, świetne oko i do tego mnóstwo super pomysłów, nie można się nachwalić zaplanowałam na święta "malinową chmurkę" To będzie mój drugi raz dopiero, ale zaryzykuję, bo była taka pyszna, że chcę koniecznie przygotować dla rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 szachownica super tez pomyslalam ze to sushi plansze juz masz, teraz sushi na Sylwka i gra dla doroslych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.12.2015 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Tomkowa, ale naprawdę już słów brakuje Masz niesamowity dar w rękach, świetne oko i do tego mnóstwo super pomysłów, nie można się nachwalić zaplanowałam na święta "malinową chmurkę" To będzie mój drugi raz dopiero, ale zaryzykuję, bo była taka pyszna, że chcę koniecznie przygotować dla rodziny Mamik, spłonęłam rumieńcem na takie komplementy, dziękuję Ja też planuję malinową chmurkę na Święta! Rodzina zamówiła też piernik i cynamonowca szachownica super tez pomyslalam ze to sushi plansze juz masz, teraz sushi na Sylwka i gra dla doroslych Chyba nie mam wyjścia, trzeba będzie zrobić drugie Ten zestaw już został podarowany Skoro kojarzy się z sushi to może nowy właściciel będzie do gry popijał zieloną herbatę lub piwo A miały być winne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.12.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Skoro kojarzy się z sushi to może nowy właściciel będzie do gry popijał zieloną herbatę lub piwo A miały być winne Do sushi białe winko może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts