Tomkowa 16.12.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Do sushi białe winko może być No właśnie! A jak dawno tu winka nie było Już się poprawiam i proponuję morawski Ryzlink Vlassky 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 16.12.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 A my się rozplywamy przy tym lemoniada ale niesamowicie dobra. A jakie butelki potem zostają W TK maxxx polecam A choinka w dzień w moim temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.12.2015 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Aniko, w tym sklepie w tak pięknych butelkach jest też oliwa Ciemne, przezroczyste, można zebrać fajną kolekcję A choinka jest niesamowita!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2015 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Oj, piękne te butelki. Ja zbieram i trzymam w nich soki. Ostatnio kupiłam też kilka do nalewek Oliwa w takich butelkach bywa też w TESCO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.12.2015 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 No właśnie! A jak dawno tu winka nie było Już się poprawiam i proponuję morawski Ryzlink Vlassky 2013 [ATTACH=CONFIG]340852[/ATTACH] No faktycznie się zaniedbałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 17.12.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 uwielbiam wina i wpadłam w samą porę chyba mnie przygoniły tu te butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.12.2015 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Ubrałam choinkę! Wywlekłam z pudeł ozdoby, poustawiałam, gdzie się dało, powiesiłam girlandę na pochwycie schodów, poczyniłam parę kompozycyjek i już miałam porobić fotki, ale.. padł aparat!! Udało się dwie zrobić, ale jakieś niebieskości mi przebijają (siatka na drzewku jest szara) Powinnam była do Mikołaja napisać, żeby sprzęt do zdjęć przyniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.12.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.12.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Pierwsze skojarzenie mam weselne ubrana na bogato. Śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Prze-pie-knie wyszla :D:D:D I co, spodniczka duzo daje nie?? I z fotelem sie skompletowala, pieknie wyszlo! I ten mesh wyglada bardzo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 18.12.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Ubrałam choinkę! Wywlekłam z pudeł ozdoby, poustawiałam, gdzie się dało, powiesiłam girlandę na pochwycie schodów, poczyniłam parę kompozycyjek i już miałam porobić fotki, ale.. padł aparat!! Udało się dwie zrobić, ale jakieś niebieskości mi przebijają (siatka na drzewku jest szara) Powinnam była do Mikołaja napisać, żeby sprzęt do zdjęć przyniósł [ATTACH=CONFIG]340955[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]340956[/ATTACH] Witam się u Ciebie. Choinka wyszła SUUUUUUUPER:) I jak zadowolona z siatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 18.12.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Teraz to moja jakaś taka biedna a wczoraj jeszcze wydawała się nie taka najgorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.12.2015 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Piękna Pierwsze skojarzenie mam weselne ubrana na bogato. Śliczne Panna młoda? Jak patrzę na fotkę, a potem na tę na żywo, to ta druga bardziej mi się podoba Prze-pie-knie wyszla :D:D:D I co, spodniczka duzo daje nie?? I z fotelem sie skompletowala, pieknie wyszlo! I ten mesh wyglada bardzo ladnie Dziękuję Maniu Spódniczka rzeczywiście ładnie wykańcza całość Witam się u Ciebie. Choinka wyszła SUUUUUUUPER:) I jak zadowolona z siatki? Witaj Sylwia!! Bardzo się cieszę, że się podoba Siatka układa się rewelacyjnie, ale nie dostała połysku Gdyby nie ten brak, byłaby idealna Teraz to moja jakaś taka biedna a wczoraj jeszcze wydawała się nie taka najgorsza Oj coś wydaje mi się, że nie wierzę Na pewno jest piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Panna młoda, ślicznie ubrana została.Sopelek szklany bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.12.2015 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Jestem pod wrażeniem ile tych bombek zrobiłaś Choinka rzeczywiście wygląda jak w sukni balowej, podoba mi sie ale ja bym tej siatki trochę mniej dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 19.12.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Tomkowa, wiedziałam, że za chwilę pokażesz swoje nowe rękodzieło Tradycyjnie chylę czoła przed pomysłowością i umiejętnościami, znowu stworzyłaś coś niebanalnego ALE ja uwielbiam kolorowe choinki, takie ze wszystkim, z cukierkami, aniołkami, włosami anielskimi, łańcuchami, bombkami w przedziwnych kształtach, mamy karety, buty, szyszki i ... coś z "gwiezdnych wojen" no i oczywiście serię bombek z imionami dzieci, z kilku wyjazdów do fabryki Chociaz kilka bombek w kratkę i kilka koronkowych to bym u siebie widziała, więc za rok, jak u Ciebie będzie nowe, to się zgłoszę po te "z poprzedniego sezonu" Edytowane 19 Grudnia 2015 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.12.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Mniej może nie, ale upchnelabym ciut glebiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 19.12.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Cholipa, a myślała, że jak na tej samej aukcji to będzie to samo. Może będzie widać jak wygląda u mnie, w promieniach porannego słoneczka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.12.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Mniej może nie, ale upchnelabym ciut glebiej. A może to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.12.2015 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Panna młoda, ślicznie ubrana została. Sopelek szklany bardzo ładny. Bardzo mi przyjemnie, że Ci się podoba Jestem pod wrażeniem ile tych bombek zrobiłaś Choinka rzeczywiście wygląda jak w sukni balowej, podoba mi sie ale ja bym tej siatki trochę mniej dała Mniej może nie, ale upchnelabym ciut glebiej. Tę siatkę właśnie upycha się głęboko i tak się starałam Ona co pół metra jest przewiązana drucikiem, którym przymocowywałam ją do najgłębszych gałązek tuż przy pniu. Może wrażenie, że jest jej za dużo wynika z tego, że trafiła mi się siatka niemal zupełnie matowa i za bardzo szara. Miała być srebrzysta Tomkowa, wiedziałam, że za chwilę pokażesz swoje nowe rękodzieło Tradycyjnie chylę czoła przed pomysłowością i umiejętnościami, znowu stworzyłaś coś niebanalnego ALE ja uwielbiam kolorowe choinki, takie ze wszystkim, z cukierkami, aniołkami, włosami anielskimi, łańcuchami, bombkami w przedziwnych kształtach, mamy karety, buty, szyszki i ... coś z "gwiezdnych wojen" no i oczywiście serię bombek z imionami dzieci, z kilku wyjazdów do fabryki Chociaz kilka bombek w kratkę i kilka koronkowych to bym u siebie widziała, więc za rok, jak u Ciebie będzie nowe, to się zgłoszę po te "z poprzedniego sezonu" Ja uwielbiam wszelkie choinki, te monokolorowe, dwu- i wielobarwne Koniecznie pokaż swoją choinkę, bardzo jej jestem ciekawa Cholipa, a myślała, że jak na tej samej aukcji to będzie to samo. Może będzie widać jak wygląda u mnie, w promieniach porannego słoneczka;) Niestety, u mnie pod żadnym kątem patrzenia połysku nie ma. O taki właśnie "błysk" mi chodzi, jak pokazałaś To jest właśnie to. Może za rok trafi się lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts