mamik 19.12.2015 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Moja choina jeszcze nie ubrana, czeka na wigilię teraz "na tapecie" pierniki, też kilka zawiśnie na choince Jeśli przeszkadza Ci brak połysku, to może jakimś zewnętrznym psikaczem da się zrobić? A jak wygląda z włączonymi lampkami ale bez światła ogólnego/górnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.12.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 O, też dziś piekłyśmy pierniczki Z włączonymi wyłącznie lampkami wygląda jak poniżej. Udało się zrobić tylko z bliska, bo chcąc złapać całe drzewko, zupełnie nie łapałam ostrości Proszę wybaczyć jakość zdjęć, ale robione są słabym telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.12.2015 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Teraz wygląda jakby lampki przeświecały spod skrzącego się śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.12.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 [ATTACH=CONFIG]341028[/ATTACH] Teraz wygląda jakby lampki przeświecały spod skrzącego się śniegu Przepiękny efekt, najpiękniejsza choinka jaką ostatnio widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.12.2015 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Ojej, jakie wspaniałe słowa, bardzo Wam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 20.12.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 no pewnie! świetna jest na bogato ale co najważniejsze... pasuje do tych szarości, do fotela, do twojego salonu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 20.12.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Tomkowa, moim zdaniem dopiero taka prezentacja choinki jest właściwa tak lubię, jak wracam do domu po pracy, jest już oczywiście ciemno, uwielbiam świecącą choinkę, delikatny półmrok i tak mogę przehibernować przez te dni składające sie z samej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.12.2015 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Catti, miło mi bardzo Mamik, ja też lubię nastrój, ale kocham, jak w dzień to wszystko się skrzy i raduje oczy To jeszcze kilka świątecznych dekoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.12.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Niech się skrzy chociaż to co same udekorujemy, bo na śnieg raczej nie możemy liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.12.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Dekoracje dorównują choince, a ta ostatnia powalająca. Niesamowicie podobają mi się te srebrne świeczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 20.12.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Tomkowa, ja też lubię jak się skrzy w dzień, ale ja tego skrzenia nie mam szans zobaczyć , tylko w weekend, bo w tygodniu w domu jestem w godzinach pozasłonecznych z nowych dekoracji do mnie najbardziej mówi pierwsza, piękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.12.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 ślicznie u Ciebie proszę Pani rewelacja Co o za wazonik na pierwszej fotce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.12.2015 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Cieszę się, że Wam też podobają się błyskotki Ivy, ten wazonik, to dosyć potężny wazon (35 cm wysokości) upolowany dawno temu na WW To coś w podobie do Bloomingville Ostatnio w Pepco widziałam wazoniki stylizowane właśnie na te duńskie, nawet czarny przygarnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.12.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Cieszę się, że Wam też podobają się błyskotki Ivy, ten wazonik, to dosyć potężny wazon (35 cm wysokości) upolowany dawno temu na WW To coś w podobie do Bloomingville Ostatnio w Pepco widziałam wazoniki stylizowane właśnie na te duńskie, nawet czarny przygarnęłam liczyłam właśnie ze gdzies wyszperałaś i ze to raczej Pepco niż Bloomingville Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.12.2015 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Iwonka, wpisz w wyszukiwarkę "origami vase" Ten duży biały z Westwing jest właśnie duński Z Pepco jest mały, 20 cm wysokości, polowałam na biały i nadal poluję, a skoro był czarny, to wzięłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.12.2015 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Niech się skrzy chociaż to co same udekorujemy, bo na śnieg raczej nie możemy liczyć A tak się łudziłam, że jednak popada, a tu raczej wiosenna aura A skoro za oknem wiosna, to może taka choinka? Jeśli za rok ma być podobnie, to ja zaczynam zbierać kwiaty na przyszłoroczne drzewko Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 20.12.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Tomkowa, zastanawiałam się co to za wzór na sukience do choinki. No i teraz jak zobaczyłam resztę wszystko układa się w piękną całość. Ślicznie, gustownie i z wyczuciem. A blask choinki i bez skrzącej siatki jest powalający:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.12.2015 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Sylwia, czyli teraz lepiej widać moje szachownicowe szaleństwo Bardzo mi przyjemnie, że uważasz, że jest okej Dałam się wmanewrować o tej porze w ciasto marchewkowe Ktoś lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 20.12.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Ja, uwielbiam, a nie robię, bo u mnie nikt nie je, więc jak mam sama piec i pózniej sama blachę zjeść, to ... no niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 20.12.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Sylwia, czyli teraz lepiej widać moje szachownicowe szaleństwo Bardzo mi przyjemnie, że uważasz, że jest okej Dałam się wmanewrować o tej porze w ciasto marchewkowe Ktoś lubi? A owszem, owszem-czuję się zaproszona;) Potem zaproś na siłownię, bo trzeba to gdzieś zgubić. Ja właśnie zabieram się za pizzę, bo mój młody zażyczył sobie na jutro małe pizzetki do szkoły... też dietetyczne danie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts