AnikoPL 20.12.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Mmm najlepiej z nadzieniem z grysiku Też u mnie nikt nie je więc nie robię. Jakoś kwiatowej choinki nie widzę u ciebie Ta co masz idealnie pasuje do twojej szachownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.12.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Marchewkowe gotowe Miejmy gdzieś zabobony, że o tej porze ciasta się nie jada :lol2: Smacznego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.12.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Marchewkowe gotowe Miejmy gdzieś zabobony, że o tej porze ciasta się nie jada :lol2: Smacznego!! [ATTACH=CONFIG]341162[/ATTACH] O matko, czy Ty wszystko robisz perfekcyjnie???!!! Ehhh tam, ja po 22 zaczynam jedzenie, więc częstuję się z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 20.12.2015 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Marchewkowe gotowe Miejmy gdzieś zabobony, że o tej porze ciasta się nie jada :lol2: Smacznego!! [ATTACH=CONFIG]341162[/ATTACH] Już się wprosiłam to się poczęstuję, a na siłownie pójdę ... po Świętach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.12.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Tomkowa przepięknie udekorowana choinka może i ja dołożę tiulu do mojej ........ Twoje własnoręcznie malowane bombki prezentują się na niej rewelacyjnie reszta dekoracji zachwyca nie mniej niż choinka miałam pytać o wazon, ale jak widzę nie ja jedna zawiesiłam na nim oko wydaje mi się, że gdzieś widziałam podobny przeglądając różne strony chyba w Vox-ie, ale teraz widzę inne http://static1.vox.pl/files/bw/images/pw_zdjecia_sb/15098/wazon_camo_h50_new_taupe_w500-h400-q95.jpg lub misa http://static1.vox.pl/files/bw/images/pw_zdjecia_sb/15049/misa_camo_okragla_new_taupe_w500-h400-q95.jpg fajnie odbijają się bombki w czarnym blacie stolika no i o świecznikach i srebrnej choince nie wspomnę wszystko bardzo efektowne na ciasto się skusze wygląda smacznie czy Ty w ogóle śpisz ? do pracy jeździsz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.12.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Tomkowa - cudowna choinka i cudowne dekoracje!!Chylę czoła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.12.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Tomkowa po prostu PERFEKCYJNA choinka i ozdoby!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.12.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Tomkowa, zostało jeszcze coś dla mnie? Ciasto wyglada na pyszne, ja mam jakiś inny przepis, na pewno bez bakalii i bez bezy, bo to beza jest? podzielisz się przepisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.12.2015 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 O, jak dobrze, że lubicie marchewkowe i smakuje To białe na wierzchu to mascarpone zmiksowane z cukrem pudrem i posypane migdałami w płatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.12.2015 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Slonko, Kendra, aniqua, bardzo Wam dziękuję za te komplementy Mam słabość do bibelotów, które niektórzy nazywają "durnostojkami" Mogłabym mieć w domu same komody i konsole i codziennie zmieniać dekoracje No i nad nimi lustra, duuużo luster A slonko ma rację, że za mało śpię Jak to jest możliwe, że człowiek wyłącza budzik, przykłada głowę do poduszki dosłownie na sekundę, a w tym czasie mija pół godziny?! Ja tak mam codziennie Zrywam się wtedy jak wariat, żeby zdążyć na czas do fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.12.2015 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 podzielisz się przepisem? Bardzo chętnie, proszę: - 2 szkl. mąki - 1 szkl. cukru brązowego - 1 łyżeczka cynamonu - 1 łyżka przyprawy do piernika - szczypta soli - 2 łyżeczki sody - 3 jajka - 1 szkl. oleju - 1 łyżeczka kakao - 1/2 szkl. mleka - 2 szkl. tartej marchwi (5 sztuk średniej wielkości) - bakalie (orzechy, rodzynki, żurawina itp.) Wymieszać sypkie składniki i dodać do nich jajka, olej, mleko. Zmiksować. Dodać marchew i bakalie i wymieszać dokładnie. Piec ok 1 godzinę w piekarniku nagrzanym do 180 st. (160 z termoobiegiem). Gdy wystygnie posmarować serkiem mascarpone (250g) zmiksowanym z 1/2 szkl. cukru pudru. Posypać migdałami w płatkach lub orzechami. Smacznego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 21.12.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Tomkowa nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że lubisz kratkę biało-czarną Nie rozdrabniaj się tak tylko wykorzystaj swój talent do DIY, przekieruj wszystkie moce, czas i fundusze na sypialnię - powstanie w tydzień Czekam na nią z utęsknieniem. Choinka ma pewnie licznych naśladowców a fotel wpasował się idealnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.12.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Rzadko zdarza mi się pisać a że klepie z telefonu, to spisałam przepis na marchewkowe ciasto na karteczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 21.12.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Aniu, nie mogę znależć inspiracji, na której były podobne do tych lustra nad komodą. Piękna była i muszę ją mieć. Podeślesz link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.12.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Jej! Ale cudności u Ciebie Aniu . Śliczna choinka i ciasto wygląda smakowicie. Ja jeszcze nie zdążyłam nawet z cynamonowcem - mam plan by upiec go w końcu na święta. Pewnie po drodze było już kilka innych smakołyków, ale tymczasem kopiuję na pulpit marchewkową pyszność . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 21.12.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Aniu, nie mogę znależć inspiracji, na której były podobne do tych lustra nad komodą. Piękna była i muszę ją mieć. Podeślesz link?[ATTACH=CONFIG]341206[/ATTACH] Aga, pewnie chodzi ci o to zdjęcie http://moojconcept.com/wp-content/uploads/2015/06/lustra2.jpg znalezione na http://moojconcept.com/ ostatnio te lustra były na Bonami, ale gdyby kupić ich tyle, co na tej inspiracji, to trzeba byłoby trafić co najmniej piątkę w totka (przynajmniej w moim przypadku ) Ja też już kilka razy piekłam cynamonowca pyszny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 21.12.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Catti dokładnie o to chodziło, piękne, ale prawda szóstka w lotto na realizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.12.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Tomkowa nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że lubisz kratkę biało-czarną Nie rozdrabniaj się tak tylko wykorzystaj swój talent do DIY, przekieruj wszystkie moce, czas i fundusze na sypialnię - powstanie w tydzień Czekam na nią z utęsknieniem. Choinka ma pewnie licznych naśladowców a fotel wpasował się idealnie:yes: Jak na to wpadłaś?? Może nie tak bardzo kratkę, jak szachownicę A do kompozycji bieli z czernią mam wielką słabość Choinka i fotel dziękują bardzo Gdyby z sypialnią sprawa była tak prosta, to rzeczywiście powstałaby bardzo szybko. Ale niestety to grubsza inwestycja, bo połączona nierozerwalnie z ociepleniem całego poddasza. Trzeba ocieplić skosy i sufity, a więc w rzeczywistości zrobić nowe ściany. Pod młotek pójdzie nie tylko sypialnia, ale i pokoje dzieci. Mam nadzieję, że stanie się to w trzecim kwartale przyszłego roku. Trzymaj kciuki!! Jej! Ale cudności u Ciebie Aniu . Śliczna choinka i ciasto wygląda smakowicie. Ja jeszcze nie zdążyłam nawet z cynamonowcem - mam plan by upiec go w końcu na święta. Pewnie po drodze było już kilka innych smakołyków, ale tymczasem kopiuję na pulpit marchewkową pyszność . Ewa, jak dawno Cię nie widziałam! :hug:Cynamonowca koniecznie upiecz, jest pyszny. Marchewkowe też fajne i przez te korzenne przyprawy bardzo do Świąt pasuje Aniu, nie mogę znależć inspiracji, na której były podobne do tych lustra nad komodą. Piękna była i muszę ją mieć. Podeślesz link?[ATTACH=CONFIG]341206[/ATTACH] Aga, pewnie chodzi ci o to zdjęcie http://moojconcept.com/wp-content/uploads/2015/06/lustra2.jpg znalezione na http://moojconcept.com/ ostatnio te lustra były na Bonami, ale gdyby kupić ich tyle, co na tej inspiracji, to trzeba byłoby trafić co najmniej piątkę w totka (przynajmniej w moim przypadku ) Ja też już kilka razy piekłam cynamonowca pyszny!! Tę inspirację przyniosła Catti i dziękuję, że ją wkleiła ponownie Ja też mam do niej kompletną słabość Kiedyś pisałam, że mam w związku z nią pewien pomysł Chodziło o wycięcie tego kształtu z lustrzanej pleksi Wtedy byłoby bez tych ramek, które całości dodają niewątpliwego uroku. Zarzuciłam ten plan, gdyż i tak nie mam miejsca na takie cudo Ale znalazłam sprzedawcę hexagonów na wzór tych z Ikea, do przylepienia. TUTAJ Robi je właśnie z lustra akrylowego. Jeśli ktoś zechce, może zapytać, czy wytnie takie łezkowe lustro, jak to z inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.12.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Piękna choinka i wszystkie dekoracje, cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.12.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Dzień dobry, dziękuję za przepis, zapisałam, na swieta już raczej nie zrobię, bo i tak będzie dużo ciast, ale w przyszłym roku na pewno Tym cynamonowcem ciągle kusicielki, a ja nie przepadam za cynamonem wieęc jestem rozdarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts