waniliana 03.01.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Miałam pisać w nocy ale forum szwankowało że szlag człowieka trafiał. Baardzo podoba mi się inspiracja z podwójnym lustrem nad kanapą. Byłoby piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.01.2016 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Wani, ja nawet stare okna chciałam kupować, żeby nad kanapą takie lustro zrobić Na pewno nie będę robić jednego wielkiego, bo po pierwsze za ciężkie, a po drugie, przy moich częstych zmianach dekoracji, łatwo je będzie gdzie indziej zagospodarować Więc zrobimy dwa prostokątne Ramka w łazience wróciła na miejsce, z tym, że oprawiłam w nią ostatnie lusterko Lots, które mi zostało z oklejania szaf w wiatrołapie Dopóki nie zgromadzę odpowiednich ramek, to tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.01.2016 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 super z tym lusterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.01.2016 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Iwonka, cieszę się! Widziałaś dziś wazon na ww? Jeszcze jest, TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.01.2016 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Iwonka, cieszę się! Widziałaś dziś wazon na ww? Jeszcze jest, TU widziałam, zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.01.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 z tym znacznie lepiej Idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 03.01.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Ramka w łazience wróciła na miejsce, z tym, że oprawiłam w nią ostatnie lusterko Lots, które mi zostało z oklejania szaf w wiatrołapie Dopóki nie zgromadzę odpowiednich ramek, to tak zostanie no, i to mi się podoba!! bardzo elegancko (przepraszam cię stare okrągłe lustro od Ani, żeś tak krótko wisiało ) naprawdę fajnie!! Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.01.2016 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 widziałam, zamówiłam Super!! z tym znacznie lepiej Idealnie. no, i to mi się podoba!! bardzo elegancko (przepraszam cię stare okrągłe lustro od Ani, żeś tak krótko wisiało ) naprawdę fajnie!! No i fajnie Stare okrągłe się nie gniewa, powinno być zadowolone, że choć na chwilę zostało wyciągnięte z czeluści szafy Pochwalę się kolejnym lustrzanym nabytkiem, zupełnie nieoczekiwanym, z wyprzedażowej półki Zakochałam się od pierwszego wejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.01.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 A gdzie to takie fajne wyprzedaże? Super! U siebie później napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.01.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Inspracja Catti obledna jest. Lusterko w czarnej ramce bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.01.2016 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 A gdzie to takie fajne wyprzedaże? Super! U siebie później napiszę Nazwa sklepu jest na zdjęciu w ramce Inspracja Catti obledna jest. Lusterko w czarnej ramce bardzo mi sie podoba Cieszę się, że ostatnie lusterko Lots, z którym nie wiedziałam, co zrobić, znalazło zastosowanie, które się podoba A Catti jest mistrzynią fantastycznych inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2016 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Świetne lustereczko, ale ramka jeszcze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.01.2016 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Nazwa sklepu jest na zdjęciu w ramce Teraz na komputerze widzę, na telefonie nie dojrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.01.2016 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Tmkowa mogę o coś u Ciebie zapytać? CZy jeśli pomaluję salon na okołobiały (simply white), wnękę z drzwiami sypialnianymi na pale oak (zdj pod spodem) to listwy przypodłogowe na simply white też czy wybrać bardziej białą biel? Dodam że te dwa kolory bardzo ładnie się razem komponują. Jeśli listwy byłyby w SW to i drzwi do pokoi. Miałabym wtedy we wnęce drzwi w kolorze listew i ścian w salonie. Co sądzicie? Edytowane 4 Stycznia 2016 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Bardzo ładne zestawienie kolorów będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.01.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Uwielbiam konsole i takie aranżacje zdjęciowe ! Kurde tylko gdzie to wsadzić , jak nie ma miejsca :cry: Jaki wymiar ma ta konsolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.01.2016 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Uwielbiam konsole i takie aranżacje zdjęciowe ! Kurde tylko gdzie to wsadzić , jak nie ma miejsca :cry: Jaki wymiar ma ta konsolka? Pytasz o konsolkę z mojego zdjęcia? To pinterest, o kolor ścian mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 04.01.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Tomkowa super to lustro w ramce. Akurat wczoraj kupiliśmy sobie komplet tych luster Może gdzieś zgapie tylko nie mam pomysłu gdzie mogłoby zawisnąć A przychodzę do Ciebie z pytaniem. Jak układają się Twoje zasłony w jadalni? Mam takie same i po skróceniu nie podobajją mi się już tak bardzo. U góry są ładnie umarszczone, a na dole rozszerzają się nadmiernie. Nie ciekawie to wygąda :/ Może miałaś taki problem i masz na to jakiś patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 04.01.2016 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Bardzo ładne zestawienie kolorów będzie Zestawienie kolorów na zdjęciu bardzo ładne i przytulne Do konsolki też wzdycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2016 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Tomkowa idziesz jak burza Moge podrzucic pare ramek lustrzanych, mam ich kilka i leza w pudelkach. Jak zalozylam listwy na sciany nie chcialam psuc wygladu scian i nie powiesilam, ani nie postawilam nigdzie. Inka - najlatwiej i najladniej sie ukladaja jesli wisza na grometach. Na zwyklych zabkach (obojetnie jakich) juz tego nie da sie zrobic. Zaslony rowne z podloga ale nie dotykajace jej - maja taka sama szerokosc na dole i na gorze bo gromety ukladaja material rowno. Zalezy tez od materialu. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts