Catti 16.01.2016 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Anuś, krzesło na czarno, obicie srebrno-szare.... (sorry, że ja jak telegram ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 16.01.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Anuś, krzesło na czarno, obicie srebrno-szare.... (sorry, że ja jak telegram ) Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.01.2016 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Anuś, krzesło na czarno, obicie srebrno-szare.... (sorry, że ja jak telegram ) Popieram Takie coś macie na myśli? Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.01.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Anuś, krzesło na czarno, obicie srebrno-szare.... (sorry, że ja jak telegram ) jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2016 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Ładne te tkaniny Tylko czy one pasują u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.01.2016 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 (edytowane) jestem za Czyli musi być szaro-srebrno Ładne te tkaniny Tylko czy one pasują u Ciebie? Pierwsza pasuje na pewno Drogie niestety są, ale tkanina ma 2,8 m szerokości Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.01.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Pierwsza pasuje na pewno Mnie też ta pierwsza się podoba, bardzo delikatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.01.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Pierwsza pasuje na pewno piękna!! a te kropki zgrają się z kółeczkami na oparciu ale jeśli za droga, to szukaj jeszcze... ale moim zdaniem właśnie w tej tonacji... jeśli jednak ma być mniej glamour, a bardziej z pazurem to można kombinować w biało-czarną pepitę nawet jasnoszarosrebrny aksamit też mógłby być... pokaż miejsca z toaletkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.01.2016 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 pokaż miejsca z toaletkami W sypialni miejsce toaletki, jak i wygląd samego mebla pozostanie niezmienione i docelowo ma to wyglądać jak poniżej Toaletka córki to biała Hemnes, pozostałe meble też białe, ściany będą szaro-beżowe, dywan antracytowy. Będzie raczej to krzesło pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.01.2016 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 myślę, że te krzesła będą pasować do obu toaletek... i genialnie, że są niższe a co zrobiłaś z zygzakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.01.2016 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 (edytowane) a co zrobiłaś z zygzakami? Ale Ty umiesz myśli przeglądać Mówisz o zygzakach, które były kiedyś na krzesłach w jadalni, z TYCH fotek? Tamte wyrzuciłam, bo to za cienki materiał jest, ale mam jeszcze trochę tej tkaniny i myślałam o niej Sporo mi jej zostało i, póki co, obszyłam nią deskę do prasowania, której nie chce mi się nieustannie chować i wyciągać, więc jak stoi sobie w sypialni, to trochę lepiej się prezentuje Gdybym zdecydowała się na szary (lub czarny) zygzak, kupiłabym grubszą tkaninę w ten wzór, która jest dostępna w Dekorii pod nazwą Comics Z tej samej rodziny tkanin jest taki wzorek, który mnie urzekł, ale z trochę cieńszą gramaturą Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.01.2016 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Mówisz o zygzakach, które były kiedyś na krzesłach w jadalni? dokładnie tych nawet nie pamiętałam, że były i szare i czarne.... jakoś tylko szare mi zapadły skoro ci zostało, to przymierz i cyknij fotkę jak tylko pomalujesz, bo pewnie będzie to jutro Z tej samej rodziny tkanin jest taki wzorek, który mnie urzekł, ale z trochę cieńszą gramaturą [ATTACH=CONFIG]343586[/ATTACH] za cienkie linie.... za dużo szczęścia naraz przy tym rattanowym oparciu, które ma już swój wzór (tak mi się wydaje, że może być przedobrzone ) ale mogę być w błędzie.... się nie upieram tylko głośno myślę jednak pierwsza myśl na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.01.2016 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jeszcze wpadłam na genialny pomysł , żeby Lucy, która maluje poduszki wymalowała mi tkaninę na te dwa krzesła, taką amerykańską Znalazłam bardzo podobne do moich krzesła, ale pomalowane na biało Zerknijcie na cenę, TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 17.01.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Te czarne krzesła i ta tkanina jak dla mnie genialne połączenie! Natomiast te białe z czarną tkaniną mi jakoś nie grają, obicie w kółka z paskami na obiciu n:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.01.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jeszcze wpadłam na genialny pomysł , żeby Lucy, która maluje poduszki wymalowała mi tkaninę na te dwa krzesła, taką amerykańską masz takie poduszki!! połóż poduchę i zrób zdjęcie potem malnij oparcie w paincie na czarno i zapodaj nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 17.01.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Tomkowa krzesła mogą wyjść super ładnie ale jak dla mnie srebrne obicie odpada. Może to dlatego, że bardzo nie lubię glamour a te srebrne tkaniny mi tak trochę pod to podpadają. Co do ceny krzeseł to coś jest tyle warte ile ktoś chce za to coś zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.01.2016 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 masz takie poduszki!! połóż poduchę i zrób zdjęcie potem malnij oparcie w paincie na czarno i zapodaj nam Nie umiem w paint zmieniać kolorów obiektów Jak to się robi? Ale zmieniłam zdjęcie na czarno-białe Tomkowa krzesła mogą wyjść super ładnie ale jak dla mnie srebrne obicie odpada. Może to dlatego, że bardzo nie lubię glamour a te srebrne tkaniny mi tak trochę pod to podpadają. Co do ceny krzeseł to coś jest tyle warte ile ktoś chce za to coś zapłacić Aga, zupełnie nie wykluczone, że masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.01.2016 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 no i co? chyba jednak jednokolorowe? ciekawa jestem na co się zdecydujesz Nie umiem w paint zmieniać kolorów obiektów Jak to się robi? Ale zmieniłam zdjęcie na czarno-białe ja kompletnie nie mam pojęcia, ale poradziłaś sobie znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.01.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Ale takie malowane nie wytrze ci się szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.01.2016 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 no i co? chyba jednak jednokolorowe? ciekawa jestem na co się zdecydujesz Ja też jestem ciekawa Ale takie malowane nie wytrze ci się szybko? Doriko, wbrew pozorom, ten malowany wzór jest nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts