ivy17 20.01.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Słuszna uwaga więc białe w zabudowę a chyba jednak aluminium tam gdzie sufit tynkowany a może ktokolwiek widział ktokolwiek wie o cieniusieńkich szynach plus cieniutka maskownica? tych aluminiowych prawie nie widać , mają ok 7 mm wiec jak beda biale to zleją ci sie z sufitem bo zakładam ze tez będzie biały Maskownica tylko je wyróżni bardziej Edytowane 20 Stycznia 2016 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.01.2016 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 mam maskownice zrobiona ze zwyklej deski - z nia mozna duzo bo sa rozne szerokosci i dlugosci, zamalowana na kolor sciany. Pod spodem mam prowadnice z IKEA ktora sie rozciaga chyba do 2.5 metra jak mnie nie myli, przykrecona do sufitu. Na dluzsze okna /sciany mozna je laczyc. Wisialy na niej bardzo siezkie zaslony. Zamiast ich mocownicy sufitowej ktora sie kupuje osobno M przykrecil mi ja wprost do sufitu, udziwg miala wiekszy.Ostatnio jak sprawdzalam mieli potrojne czyli i firanki i zaslony mozna spokojnie zawiesic. ja mialam podwojna, chyba juz ich nie robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 20.01.2016 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Mania też pomyślałam,źe jakbym miala teraz robić maskownicę to tylko z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 20.01.2016 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Znalazłam taki 5,4 mm do karton gipsu albo można wkuć w tynk taki opis no tylko mi właśnie malują sufity......http://blackout.pl/karnisze-zaslony/ciezkie-zastosowanie/6243 http://blackout.pl/image/134/1412.jpg Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Bejaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.01.2016 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Bardzo Wam dziękuję za wszystkie informacje o karniszach, bo ja, jak tylko będę miała taką możliwość (czyli przy remoncie góry), to natychmiast wymienię te co mam na nawet takie same (bo ich wcale nie widać, a na jakość nie narzekam), ale wyłącznie w najdłuższym kawałku jaki się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.01.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Aniu a będziesz robila maskownice na gorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.01.2016 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Aniu a będziesz robila maskownice na gorze ? Nie, raczej nie. W sypialni jest skos przy oknie, a okno wychodzi poza linię sufitu: A u dzieci firan i zasłon nie planuję, raczej rolety od samego sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.01.2016 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Nieproporcjonalne nowe legowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.01.2016 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Nie jest ładny ale kot zagowolony. Powinien byv ten stołek zrobiony na wzór Mani, Ale to juz wyższa szkoła jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.01.2016 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Mmika nogi wydają się zbyt masywne : obicie śliczne. Ja szukałam ostatnio prostych nóg toczonych i znalazłam to http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/59/19/45/59/5919455942 http://allegro.pl/nogi-drewniane-toczone-sosnowe-nozki-stopki-i5919455942.htmlPodobno robi też montowane pod skosem Tu nastepne do wyboruhttp://images70.fotosik.pl/608/c8b9a4fcc9c4320dgen.jpg http://allegro.pl/nogi-drewniane-toczone-nogi-meblowe-wzory-kule-i5926802837.html Edytowane 21 Stycznia 2016 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.01.2016 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nie jest ładny ale kot zagowolony. Bardzo zadowolony ma minę właściciela, posiadacza nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.01.2016 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nieproporcjonalne nowe legowisko Tkanina super! Mnie całość skojarzyła się z dorastającym źrebakiem, który ma trochę za długie nogi Jaką mebelek ma wysokość od podłogi do miejsca, na którym wyleguje się kocurek? Zostaje jak jest, czy będziesz kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mam taki pomysł, żeby tą część, gdzie nogi są u góry proste, także obić , a raczej osłonić materiałem. wtedy bedzie propozycja okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.01.2016 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Dorastajacy zrebak:) Właśnie tak wygląda ta laweczka:) Od początku chciałam nogi jak z Wani 2 fotki nr 3. Te patykowate. W sklepie były tylko takie. Mąż się na nie upał i teraz kot będzie mu zrebaka dosiadal Teraz nie, ale jak będzie można malować na dworze, to zrobię tak jak Pestka radzi, dam niższą gąbkę i tkaninę zaciagne na nogi. Nogi i tak trzeba jeszcze raz malować. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.01.2016 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Dziewczyny, ratunku!! Muszę do piątku wybrać tkaninę na uszak do renowacji Chodzi o siedzisko i oparcie. Widziałyście może coś w podobie do tej na tym fotelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 21.01.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nieproporcjonalne nowe legowisko Mmikka, a gdybyś skróciła nogi od góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 21.01.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przepraszam ale ja nieśmialo z zapytaniem gdzie sie kupuje te karnisze do zabudowy w sufit ?Fajny pomysł i jakie zaczepy do zasłon i do tego też może sklep znacie najlepiej internetowy bo ja z"pścina dolnego " niestety. Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Z pozdrowieniami od kota Pasqala 1 – tak jak jest teraz 2 – ucięte nogi od góry; 3 – pogrubiona poducha zakrywa górną część nóg; 4 – nogi ucięte od gory i trochę pogrubiona poducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 21.01.2016 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przepraszam ale ja nieśmialo z zapytaniem gdzie sie kupuje te karnisze do zabudowy w sufit ?Fajny pomysł i jakie zaczepy do zasłon i do tego też może sklep znacie najlepiej internetowy bo ja z"pścina dolnego " niestety. Z góry dziekuję Ja mam taką szynę Do tego te agrafki Do tego trzeba kupić stopery, ja zamontowałam jeden i z jednej strony zdejmuje zasłony I jeszcze łącznik, jeśli szyny będą połączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 21.01.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Dziewczyny, ratunku!! Muszę do piątku wybrać tkaninę na uszak do renowacji Chodzi o siedzisko i oparcie. Widziałyście może coś w podobie do tej na tym fotelu? [ATTACH=CONFIG]343984[/ATTACH] Dziewczyny szukajcie materiału Tomkowa, ale chcesz na boki granatowy aksamit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts