Tomkowa 16.06.2015 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 to moze biblioteczke przeniesc w inne miejsce? nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ile jest miejsca nad biblioteczką??? może tam dać te 3 lusterka i równać do nich obrazki nad tv szukam na pintereście zasad umieszczania ram względem mebli ale nic nie ma. U mnie jest ponad metr nad meblami wiec na bank będę dawać wyżej galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Pamietam ze kiedys Pestka podawala gdzies pelno przykladow w ukladaniu obrazkow za tv ale zabij a nie pamietam u kogo to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ile jest miejsca nad biblioteczką??? może tam dać te 3 lusterka i równać do nich obrazki nad tv szukam na pintereście zasad umieszczania ram względem mebli ale nic nie ma. U mnie jest ponad metr nad meblami wiec na bank będę dawać wyżej galerię. Od biblioteczki do sufitu jest 46 cm. Na temat zasad kompozycji obrazków znalazłam TAKIE coś na Pinterest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Naprzeciwko tv jest sofa i to wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 to ciasno Może równać do okna - tak samo równać obrazki w całym pokoju, żeby było spójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 no i masz nad sofą wyznacznik wysokości obrazków - ciągnij to nad telewizor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Nad sofą obraz ma do sufitu 40 cm. Dojdzie do niego jeszcze rama, więc będzie około 35 cm. Różnica 10 cm względem biblioteczki. Z daleka tej różnicy nie widać, więc wychodzi na to, że należałoby równać do witryny z książkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 16.06.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ktoś tu mówił o rodzynkach w czekoladzie ? witam się i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 16.06.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Witam się i ja piąta jak dobrze liczę jeśli winko ma być to może starczy. Gratuluję wątku,wpadnę wieczorem..... Teraz zmykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Witaj Kendra! Widzę, że rodzynki do jutra czekać nie mogą, zatem bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Bejaro, winka na pewno wystarczy, a mam nadzieję, że będzie nas więcej Cieszę się, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.06.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 też się witam łazienki przepiękne!! pomysł z galerią TV też jest mi bliski, gdzieś nawet pozbierałam inspiracje z netu na takową u mnie, ale jak to w zyciu.... u mnie jeszcze nie wisi :rolleyes: znaczy wisi TV i obrazki w nieładzie w starych ramkach zabieram się do tego jak do jeża przynoszę na powitanie....http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=320938&d=1434461698 sorry, że plakat pocięłam i pewnie nie zachowałam proporcji spróbuj chociaż kartki wyciąć w przybliżonych rozmiarach ramek i jakoś przykleić na chwilę, żeby zobaczyć co się jak mieści... i nie wiem, czy nie lepiej wyglądałby TV gdyby wisiał pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję łazienek i salonu.... też piękny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.06.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 hejjjjjja co ja widzę Ania ma swój wątek Biore orzeszki siadam przed tv i zastanawiam sie co i jak ale zdjęć lazienek to migla by Pani dac więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Ivy, bo Tomkowa to tak z rozpedu sie w nowy temat rzucila i zapomniala, ze wiecej zdjec miala dodac... albo tylko na zachete je pokazala i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Catti, Ivy :wiggle:Ależ się cieszę !! Catti, czytasz w moich myślach!! Piękny projekt, dziękuję Właśnie wzięłam się za prace plastyczne i wycinam formy ramek Ubabram całą ścianę, ale trudno Pomysł z pocięciem reprodukcji jest super! Najpierw muszę jednak pomyśleć co i jak, bo, znając mnie, będę później sztukować Telewizor ma niestety wyłącznie funkcję stojącą, więc co ma stać, nie zawiśnie Iwonka, częstuj się i myśl Wrzucam fotki łazienek, które dotychczas były w albumach Mała: Edytowane 16 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) I większa Edytowane 16 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Robótek ręcznych koniec i taki oto efekt Ramki są trochę wyżej niż biblioteczka, bo gdy są równo, to przy wejściu, z boku, wyglądają, jak by były niżej Nie za gęsto wiszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Naszło mnie dziś na wspomnienia, więc jeszcze jedna mała migawka z serii "before and after" Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 16.06.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 A może zrezygnować z tej równej linii na górze i trochę to "rozjechać"? Salon odmłodniał Ci o 100 lat super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts