Tomkowa 23.06.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Tomkowa,Twoja jadalnia to prawdziwy skarbiec, a stół to już w ogóle super.Wiesz ,ja się nie znam ale na początek poczarowałabym właśnie z nim. Troszkę chyba zgrzytają te ozdobniki przy podstawie stołu ,może gdyby udałoby się je usunąć i przemalować dół stołu ,tak żeby uprościć jego formę to potem stopniowo będziesz decydowała co z komodą(chociaż w jadalni tego typu mebel to chyba nazywa się pomocnik) i z kredensem. Wielka prośba,powiedz czy te lampy dają radę oświetlić całe pomieszczenie?Bardzo mi się podobają . Twoje słowa o tych meblach, to miód na moje serce Pewnie by się dało oderwać ozdobnik z podstawy stołu, ale on mi jakoś pasuje do tego kredensu i reszty Sama nie wiem. Podobają Ci się takie połamane lampy przez zawiązaną żyłkę? Jadalnia ma ok 16 m2 i lampy nad stołem wystarczają. Dodatkowo mam tuż obok hol z dodatkowym oświetleniem sufitowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Czyli ta szklana witrynka jest nakładana? i można ją wyeksmitować? Moim zdaniem za bardzo meble skupiają uwagę, za mało dodatki. Rozejrzyj się za sztuką tylko musi być duża Jaka tkanina? Cóż, kocham welur jednak tutaj mogłoby się zrobić zbyt królewsko. Lubisz wzory? super! może jakiś klasyczny trellis? ostrzegam, nie będzie łatwo Jeżeli to możliwe to pozbyłabym się brązu z krzeseł, czyli zastąpiła je nowym modelem (ale pomagam niech to piorun ) albo tapicerowanym w jasnym kolorze np. z lekko zaokrąglonymi plecami albo całkiem niewidocznymi duchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.06.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Ja Ciebie bardzo przepraszam ale zostawiłam okulary na biurku:lol2:i nie dojrzałam żyłki,byłam pewna,że to jest tego typu lampa(słonko ,zdjęcie zwinęłam z Twojego wątku,wybacz)http://www.sfmeble.pl/files/mm0254587.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 a to tam jest żyłka? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 23.06.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 A ja też pomyślałam, a skąd ona takie super lampy wytrzasnęła (połamane). Bardzo podoba mi się ten stół i te ozdobniki na dole też Może przemalować krzesła na szaro i wtedy zobaczysz jak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.06.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Czyli ta szklana witrynka jest nakładana? i można ją wyeksmitować? Moim zdaniem za bardzo meble skupiają uwagę, za mało dodatki. Rozejrzyj się za sztuką tylko musi być duża Jaka tkanina? Cóż, kocham welur jednak tutaj mogłoby się zrobić zbyt królewsko. Lubisz wzory? super! może jakiś klasyczny trellis? ostrzegam, nie będzie łatwo Jeżeli to możliwe to pozbyłabym się brązu z krzeseł, czyli zastąpiła je nowym modelem (ale pomagam niech to piorun ) albo tapicerowanym w jasnym kolorze np. z lekko zaokrąglonymi plecami albo całkiem niewidocznymi duchami Mam nadzieję, że "sztuka duża" to chodzi o wymiar, a nie co innego Na oryginały dzieł wielkich za płytki mam portfel Ale mam takie jeden obraz, który jest dla mnie dużą sztuką. Piękny jest i malowany przez cudną niewiastę. Chodzi o obraz Alfreda Gockela Nawiązywałby do obrazu nad sofą Trellis uwielbiam i z przyjemnością wymienię obicia. Z wymianą krzeseł może być gorzej Duchy do mnie zupełnie nie przemawiają, a wręcz za nimi nie przepadam Ja Ciebie bardzo przepraszam ale zostawiłam okulary na biurku:lol2:i nie dojrzałam żyłki,byłam pewna,że to jest tego typu lampa(słonko ,zdjęcie zwinęłam z Twojego wątku,wybacz) a to tam jest żyłka? http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif Tak, tak są związane żyłką, bo inaczej zawadzaliśmy głowami Albo przerobię kable na suficie, albo kupię łamańce odkryte w wątku słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.06.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 A ja też pomyślałam, a skąd ona takie super lampy wytrzasnęła (połamane). Bardzo podoba mi się ten stół i te ozdobniki na dole też Może przemalować krzesła na szaro i wtedy zobaczysz jak to będzie wyglądało. Koncepcja malowania tylko krzeseł bardzo do mnie przemawia, bo szybko pójdzie Lampy to najtańszy i najzwyklejszy model Massive Addiso Bardzo proszę, patent na łamańce by Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.06.2015 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Fajnie wyglądałaby sama komoda z grafiką w cieniutkiej ramie w lubianym przez Was kolorze/kolorach. Do tego po dwóch stronach rozstawione krzesła (całe tapicerowane). Super oferta z dnia dzisiejszego, 75 PLN/szt Mogłyby być? A może w takiej cenie kupić do stołu? Ja się kompletnie na tym nie znam, więc za wskazywanie przykładów będę bardzo zobowiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Ja takie lubię, ale nie dałabym wszystkich. Jeśli przy stole ma być 6, to postawiłabym w szczycie stołu 2 takie z pełnym oparciem. Reszta musiałaby być nie koniecznie z tej samej bajki, ale koniecznie bez tapicerowanego oparcia. Łamańce są genialne. Potrzeba jest matką wynalazku, ale tylko dla ludzi inteligentnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.06.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Pestko, a co, według Ciebie, z meblami, ich kolorem i ich ustawieniem?? Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Tomkowa, jutro. Obiecuję i obrazki i coś o meblach. Dziś cały dzień w rozjazdach była. Zamęczyło mnie, ale mogę polecić fajną knajpkę gdybyś wybierała się do Kozienic, lub Puław trasą sandomierską (79). W Magnuszewie pysznie, szybko i miło karmią w Starej Kuźni, potrawami przygotowywanymi w piecu Lusterka dla Ciebie z mojego pinteresta https://www.pinterest.com/pin/413064597049590841/ https://www.pinterest.com/pin/413064597048043282/ https://www.pinterest.com/pin/413064597047659354/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.06.2015 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Dziękuję Ci Spokojnej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 24.06.2015 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Aniko zamieszanie zrobiłaś z żartami o lodach warzywno-owocowych Tomkowa ja bym nie szła w kolejny odcień szarości, pozostawiłabym je w brązie tak jak są, ale rozumiem, że Ty te meble masz na co dzień i pojawia się chęć zmiany Pusia świetny tort na "18"-kę chyba mojemu synowi zrobię z bobem budowniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.06.2015 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 nie ruszałabym tych mebli, podobają mi sie takie jakie są Miałam napisać dokładnie to samo, ale zobaczyłam tę inspirację i zaczęłam się łamać [ATTACH=CONFIG]321898[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.06.2015 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Pusia świetny tort na "18"-kę chyba mojemu synowi zrobię z bobem budowniczym Tym z naszego forum????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 24.06.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 z bajki http://merlin.pl/Trefl-Bob-Budowniczy-puzzle_Trefl,images_zdjecia,0,PT-36106_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.06.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 W tym wątku przelewają się takie ilości procentów, że wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 24.06.2015 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Aniko zamieszanie zrobiłaś z żartami o lodach warzywno-owocowych Czemu żart? Naprawdę takie robimy. Tutaj dowód: Lody buraczane jedzone przez córkę (brokulowych nie mam na zdjęciach niestety) http://images.g.folog.pl/folog/images/2e/cf/21548-1196441-864b2daa0e34a2810c4d32431fc64c85.jpg Znalazłam jeszcze marchewkowe http://images.g.folog.pl/folog/images/4b/1f/16340-1196441-75331d9d91df7337a9400ba577704fc9.jpg Edytowane 24 Czerwca 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 W tym wątku przelewają się takie ilości procentów, że wszystko jest możliwe nie dosc ze watek trzaska strony jak z kopyta, procentami polewaja, to jak taka zblakana duszyczka jak ja- nie wypoczeta,(jeszcze:D) ma zatrybic z tematem? Dzien dobry oficjalnie oglaszam, ze mamy juz wakacje od dnia wczorajszego Aniu, podobnie jak dziewczyny jestem zdania ze mebelki sa fajne i ich bym nie ruszala, ale inspiracje pokazuja, ze moze byc ciekawiej i przelamuje sie...tylko balabym sie isc po calosci w szarosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Lampy super A może na boki Diamond chair? a na szczytach zostawić te co są tylko ze zmienioną tapicerką? Poszukam wieczorem jakiejś inspiracji dla obrazu - ten moim zdaniem zbyt agresywny do tych mebli Miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts