Tomkowa 21.01.2016 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Mmikka, a gdybyś skróciła nogi od góry? [ATTACH=CONFIG]344005[/ATTACH] Z pozdrowieniami od kota Pasqala [ATTACH=CONFIG]344015[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]344013[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]344012[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]344014[/ATTACH] 1 – tak jak jest teraz 2 – ucięte nogi od góry; 3 – pogrubiona poducha zakrywa górną część nóg; 4 – nogi ucięte od gory i trochę pogrubiona poducha. Najlepsza jest wersja Agi, czyli druga wersja u Pestki Jestem za skróceniem nóg od góry. Bez żadnego pogrubiania poduchy Przepraszam ale ja nieśmialo z zapytaniem gdzie sie kupuje te karnisze do zabudowy w sufit ?Fajny pomysł i jakie zaczepy do zasłon i do tego też może sklep znacie najlepiej internetowy bo ja z"pścina dolnego " niestety. Z góry dziekuję acca, zerknij stronę wcześniej, dziewczyny pokazały przeróżne karnisze, sklepy, ja też wskazałam źródło zakupu swoich Jest z czego wybierać i mam nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie Ja mam taką szynę Do tego te agrafki Do tego trzeba kupić stopery, ja zamontowałam jeden i z jednej strony zdejmuje zasłony I jeszcze łącznik, jeśli szyny będą połączone. Twoje to takie porządne szyny Bo tak właśnie trzeba robić: kupić raz, a dobrze. Ja przyoszczędziłam i będę kiedyś wymieniać Dziewczyny szukajcie materiału Tomkowa, ale chcesz na boki granatowy aksamit? Potrajam apel Chyba raczej granat nie, najlepiej szary (taki jak na fotelu z salonu), albo jasny szary, albo grafit. Jak widzisz, jestem prawie zdecydowana Ten model fotela występuje też w szarości Gdyby tkanina wzorzysta była np. z rozmydlonym turkusem, granatem albo pomarańczem, to komplet byłby dla mnie idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.01.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Aniu, sprawdź może fargotex.pl Z kolekcji Milton mam turkus, antracyt i grey Dziękuję za rady laweczkowe, z nastaniem wiosny wyciagniemy pile i będziemy ciąć. Edytowane 21 Stycznia 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.01.2016 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Aniu, sprawdź może fargotex.pl Z kolekcji Milton mam turkus, antracyt i grey Dziękuję za rady laweczkowe, z nastaniem wiosny wyciagniemy pile i będziemy ciąć. Myślałam o miltonie na boki i tył fotela, które będą gładkie. Grey masz już na meblu, czy jeszcze w kuponie? Byłabym wdzięczna za fotkę tkaniny. Szukam wzorzystej tkaniny na siedzisko i oparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.01.2016 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Swavelle/Millcreek Dalusio Damask Pebble Jeden z moich na wish liście P Kaufmann Touch of Provence Mediterranean Blue Tu cena trochę nie halo... Jaclyn Smith 02606 Ikara Blend Dove Grey $26.98 per yard A tu cena przyjemna : Premier Prints Ikat Macon Saffron $8.98 per yard Tutaj fajna kolorystyka Richloom Solarium Outdoor Fresca Mist $8.98 per yard Granat? Jaclyn Smith 02606 Ikara Blend Indigo $21.98 per yard Pomaraćcz a ż po oczach daje Edytowane 22 Stycznia 2016 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.01.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.01.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Zrobilam fotki na dworze, jasnym mialam obite krzesła ale oddalam je siostrze a ciemnym obije następne krzesła. Krzesła okupywal kot, spierana była krew i, stały w kuchni i po 500 km. podróży były czyste. Kupowałam tkaninę w sklepie stacjonarnym po 32 i chyba 35 zł metr. Mąż nie lubi tego cieniowania się tkaniny. Wani, a Tobie zazdroszczę kolorów, ja ze swoją zachowawczoscia już chyba umrę ps. Aniu, jak chcesz, to mogę Tobie wysłać po kawałku materiału. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.01.2016 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 mam takiego uszatka, odkad go kupilam stoi nie zrobiony bo nadal sie nie moge zastanowic na jak, poki co jest w kolorze bordo - fuj. Ale ze stoi u mlodego w sypialni to go nie widze i mnie nie wnerwia.Tak wiec czekam na Twoj az zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.01.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Aniu w pepco takie wazoniki foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.01.2016 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Swavelle/Millcreek Dalusio Damask Pebble Wani, bardzo dziękuję Ja mam problem, bo wszystkie mi się podobają Raz ikat, raz damask, a za chwilę trellis, po czym inne geometryczne. Zwariowałam zupełnie Siedzę i szukam. Jak już myślę, że wiem jaki, to za chwilę już nie wiem. No i nie wiem Zrobilam fotki na dworze, jasnym mialam obite krzesła ale oddalam je siostrze a ciemnym obije następne krzesła. Krzesła okupywal kot, spierana była krew i, stały w kuchni i po 500 km. podróży były czyste. Kupowałam tkaninę w sklepie stacjonarnym po 32 i chyba 35 zł metr. Mąż nie lubi tego cieniowania się tkaniny. Wani, a Tobie zazdroszczę kolorów, ja ze swoją zachowawczoscia już chyba umrę ps. Aniu, jak chcesz, to mogę Tobie wysłać po kawałku materiału. Na dworze robiłaś zdjęcia?? O matusiu, w takie zimno? Dziękuję Ci bardzo :hug:Piękny jest ta tkanina i mnie się to cieniowanie podoba Myślę, że z gładką nie będzie problemu, jak tylko zdecyduję jaki ma być wzór Mikka, na razie nie mam sumienia zawracać Ci głowy wysyłką, bo, jak widzisz, trochę się zejdzie z podjęciem decyzji. Ale będę pamiętać mam takiego uszatka, odkad go kupilam stoi nie zrobiony bo nadal sie nie moge zastanowic na jak, poki co jest w kolorze bordo - fuj. Ale ze stoi u mlodego w sypialni to go nie widze i mnie nie wnerwia. Tak wiec czekam na Twoj az zrobisz. A ja tak na Ciebie liczyłam Maniu, Ty masz wnętrza marzenie, więc na pewno wiesz, jaki by uszatek mi pasował Aniu w pepco takie wazoniki Ja też o Tobie pomyślałam, jak je zobaczyłam I miałam zamiar kupić czarny i biały, ale wszystkie egzemplarze, jakie były miały jakąś wadę i się mocno zniechęciłam. Wyszłam bez niczego. Skusiłaś się? Ja czekam na dostawę małych białych z ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.01.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Tomkowa dawaj faworytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.01.2016 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Aniu skusulam się biale faktycznie każdy mial skaze ale czarnt juz wybralam bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.01.2016 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Aniu skusulam się biale faktycznie każdy mial skaze ale czarnt juz wybralam bez problemu Dziś zajrzę do drugiego, to może coś się trafi Ciekawa jestem, jaką aranżację wyczarowałaś Tomkowa dawaj faworytów Trochę tego będzie, mimo, że nałożyłam filtr Po pierwsze cena: nie wyższa niż 25/yard, po drugie grubość: czyli odpadały wszystkie lightweight Kolejność jest przypadkowa 1. 2. 3. 4. 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.01.2016 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 (edytowane) 6. 7. 8. 9. 10. Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.01.2016 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 11. 12. 13. 14. 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.01.2016 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 MI się podoba 7 i 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 23.01.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Hej Tomkowa, nie może być tak, żeby tu nic się nie działo początek roku w pracy niestety mnie "wciągnął", ale dzisiaj nadrabiam zaległości forumowe Mój głos na 3 i 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.01.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 1 albo 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.01.2016 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 (edytowane) MI się podoba 7 i 12 Mój głos na 3 i 13 1 albo 14 Wybór jest coraz łatwiejszy Wrzucam jeszcze takie: 16. 17. 18. Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 23.01.2016 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 1 tez mi sie podoba, ale ograniczałam się do dwóch wskazań no i pierwszy z zestawienia Wani też ładny A jak materac, kupiłaś? jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.01.2016 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 A jak materac, kupiłaś? jesteś zadowolona? Czekam na dostawę Wybrałam piankowy, TEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts