pestka56 24.01.2016 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tomkowa, rób jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.01.2016 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Myślę, że taki plan z czernią jest bardzo dobry:yes: Ja zawsze bylam za tym połączeniem:-) Tomkowa, rób jak piszesz Kochane jesteście!! W takim razie decyzja podjęta Kupuję belkę Iman Sultana A może i krzesła w jadalni nim oblecieć? I co ja bym bez Was zrobiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Podjęłabyś tę samą decyzję samodzielnie Czuję, że tak od początku myślałaś Ale ze wsparciem znacznie przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.01.2016 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Pestuś Do tego rozwiązania od początku namawiała mnie Aga2183 Ale miałam obiekcje, czy nie będzie za agresywnie Stąd myśl o bardziej spokojnej tapicerce Choć, z ręką na sercu, cały czas to biało-czarne rozwiązanie kołatało mi się w tyle głowy Dlatego bardzo dziękuję za dodanie mi odwagi, bo tak samo było z ciemnymi ościeżnicami do białych drzwi Bardzo się tego bałam, a teraz cieszę się, że je zrobiłam. Mam nadzieję, że z fotelem będzie podobnie A z pokazanych tkanin moim faworytem była 18, 12 i 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 :popcorn:Trzymam kciuki za szybką realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 24.01.2016 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Ja znowu spóźniona Chciałam napisać, że wycofuje głos na 3 po prezentacji fotela w tym materiale a po przeczytaniu i obejrzeniu foteli z inspiracji zdobilabym bez wzorów, a wzór na poduszce:cool: Ale to już po fakcie Z pewnością będzie pięknie tak jak zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.01.2016 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 :popcorn:Trzymam kciuki za szybką realizację Może na zakończenie roku szkolnego się uda Czyli szybko nie będzie Ja znowu spóźniona Chciałam napisać, że wycofuje głos na 3 po prezentacji fotela w tym materiale a po przeczytaniu i obejrzeniu foteli z inspiracji zdobilabym bez wzorów, a wzór na poduszce:cool: Ale to już po fakcie Z pewnością będzie pięknie tak jak zrobisz Jak się nie uda tego Imana w większej ilości przywieźć tanio do PL to pewnie zostanie taka opcja, o której piszesz: na gładko i z wzorzystą poduszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.01.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tomkowa, albo zrobisz jak mowilas co rozmawialysmy z Imanem, albo drugie wyjscie polski samolot, albo czekasz do maja i moj M go przywiezie i albo odbierzesz albo ci wysle. No zawsze masz opcje, a ilez yardow masz zamiar kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.01.2016 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tomkowa, albo zrobisz jak mowilas co rozmawialysmy z Imanem, albo drugie wyjscie polski samolot, albo czekasz do maja i moj M go przywiezie i albo odbierzesz albo ci wysle. No zawsze masz opcje, a ilez yardow masz zamiar kupic?? Napisałam mejla do sklepu, w którym chcę kupić Imana (housefabric.com) pytanie w jakiej formie przesyłają materiał, czy na belce, czy złożony w paczkę. Zobaczymy czy odpiszą i to wiele wyjaśni Myślałam o 6 yardach, wystarczy?? Z tego, co pamiętam, to tapicer mi mówił, że 5-6 metrów na ten fotel by poszło, więc na sam tył, wliczając pasowanie wzoru, tyle, co planuję powinno wystarczyć. Plus krzesła. Bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy i, jeżeli okaże się, że tak będzie najlepiej, z pewnością z Twojej propozycji skorzystam Ale wtedy najlepszym wyjściem byłoby kupienie go w Twoich okolicach, bo z US do Ciebie wyjdzie drogo Poczekajmy, co odpisze sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 25.01.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 ja tam myślę, że cokolwiek nie zrobisz i tak będzie super jesteś skazana na sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.01.2016 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Catti, Ty dobry duszku http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.01.2016 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 jesteś skazana na sukces W samo sedno Catti Aniu, a ja mam pytanie o rekomendowaną przez Ciebie i Pesteczkę wyciskarkę wolnoobrotową. Bo im bardziej oddala się mi termin zakupu thermomixa tym bardziej skłaniam się do jakiegoś takiego urządzenia. I pytanie mam takie, czy tylko ta, konkretnej firmy jest tak dobra, czy tylko chodzi o to żeby była wolnoobrotowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.01.2016 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Pusiu, ja, bazując na poleceniu Pestki, nie rozglądałam się za innymi urządzeniami. I potwierdzam, że jest bardzo dobra, używamy jej niemal codziennie Nie wiem, czy inne są lepsze, czy gorsze, ale ta wolnoobrotowość ma tu duże znaczenie. To zupełnie inna jakość soku, niż ze zwykłej sokowirówki. Jeżeli masz zamiar kupić coś naprawdę dobrego, ale i za dużo większe pieniądze, poczytaj o wyciskarkach wolnoobrotowych, np. TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.01.2016 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Po prostu wolnoobrotowa, nie koniecznie Botti. Podobnych z wyglądu jest kilka. Ale sa i inaczej konstruowane. Warto sprawdzi czy latwo je myc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 26.01.2016 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Dziewczyny, a mogłybyście podlinkować tą konkretną, którą używacie? Chodzi za mną wyciskarka, ale jak sprawdziłam ceny wyciskarek Hurom, które podobno są najlepsze to mi się odechciało zakupu. Z kolei wolnoobrotowy Braun, najczęściej dostępny w sklepach AGD, wg opinii użytkowników nie nadaje się podobno do niczego. Kłopotliwa jest dla niego marchewka, tylko miękkie cytrusy przerabia, a i to z problemami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.01.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witam:) w wyciskarkach nie pomogę, przybiegłam, bo bliski jest mi temat tapicerowania fotela. Obejrzałam ściągawki co do zużycia materiału - jeszcze dokładniej doczytam, skąd te cudne tkaniny imamy8) i inne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 26.01.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 panno migotko, to ta: link jak tylko będę mieć miejsce na nią, to też kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.01.2016 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Botti kręci owoce pigwowca. Problemem okazały się pestki pomidorów, które zatykały wylot suchego i trzeba było plukać w trakcie. Hurom wygląda niemal identycznie jak Botti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.01.2016 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Botti kręci owoce pigwowca. Problemem okazały się pestki pomidorów, które zatykały wylot suchego i trzeba było plukać w trakcie. Hurom wygląda niemal identycznie jak Botti Czy to taka, że nie trzeba np, jabłek obierać i wyciągać gniazd nasiennych - a i tak wyciśnie sok?? I nie obierać marchewki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.01.2016 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Dziewczyny, a mogłybyście podlinkować tą konkretną, którą używacie? Chodzi za mną wyciskarka, ale jak sprawdziłam ceny wyciskarek Hurom, które podobno są najlepsze to mi się odechciało zakupu. Z kolei wolnoobrotowy Braun, najczęściej dostępny w sklepach AGD, wg opinii użytkowników nie nadaje się podobno do niczego. Kłopotliwa jest dla niego marchewka, tylko miękkie cytrusy przerabia, a i to z problemami. panno migotko, to ta: link jak tylko będę mieć miejsce na nią, to też kupię Botti kręci owoce pigwowca. Problemem okazały się pestki pomidorów, które zatykały wylot suchego i trzeba było plukać w trakcie. Hurom wygląda niemal identycznie jak Botti Dzięki wiwik Czasami ją można trafić taniej na alle, ja właśnie tak ją kupiłam Pestko, przecież wszystkie te wyciskarki wyglądają niemal identycznie Ale wszystkie mniej lub bardziej udanie kopiują patent Hurona Wszystko to kwestia materiałów, z których są wykonane. Nie wiem, czy Botti ma ślimak i sito z ultemu (chyba jednak nie sądzę ), ale trybik przy wylocie pulpy ma plastikowy. Droższe wyciskarki mają 10-letnią gwarancję na części (!), a te tańsze tylko 2, ale zazwyczaj tylko na silnik (!). TUTAJ jest fajny post na co zwracać uwagę i czy warto inwestować ponad tysiąc złotych w wyciskarkę Ja ze swej strony mogę powiedzieć, że jestem, póki co, zadowolona z tego zakupu Botti dobrze sobie radzi z twardymi warzywami, ale specjalnie nie eksperymentuję i nasze soki to mieszanka marchwi, jabłek, gruszek, banana, kiwi i cytryny. Tej ostatniej nie wrzucam do wyciskarki, bo jakoś słabo radzi sobie z błonami otaczającymi miąższ i się zapycha Cytrynę i pomarańcze wyciskam więc osobno. Dziennie wyciskam 1,5 l soku i mam nadzieję, że nie jest to zbytnie forsowanie urządzenia i posłuży mi w miarę długo, jak za tę cenę Z pewnością wydatek szybko się zwróci, jeżeli kupujecie świeże soki jednodniowe i po zakupie wyciskarki przestaniecie je kupować Witam:) w wyciskarkach nie pomogę, przybiegłam, bo bliski jest mi temat tapicerowania fotela. Obejrzałam ściągawki co do zużycia materiału - jeszcze dokładniej doczytam, skąd te cudne tkaniny imamy8) i inne. pozdrawiam Witaj ave! Korzystaj do woli, mam nadzieję, że te moje wątpliwości i bezcenne rady koleżanek będą Ci przydatne A jaki masz plan na swój fotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts