Tomkowa 26.01.2016 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Czy to taka, że nie trzeba np, jabłek obierać i wyciągać gniazd nasiennych - a i tak wyciśnie sok?? I nie obierać marchewki?? Pusiu, ja na początku tak właśnie robiłam, że nie obierałam jabłek i gruszek, ale wycinałam gniazda nasienne. Marchewkę tylko szorowałam (jeżeli się kupi ładną i czystą). Kilka razy zapchałam urządzenie i teraz owoce obieram. Hurom trzeciej generacji wyciska sok nawet z pestek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.01.2016 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Pusiu, ja na początku tak właśnie robiłam, że nie obierałam jabłek i gruszek, ale wycinałam gniazda nasienne. Marchewkę tylko szorowałam (jeżeli się kupi ładną i czystą). Kilka razy zapchałam urządzenie i teraz owoce obieram. Hurom trzeciej generacji wyciska sok nawet z pestek A kiwi?? Obierasz?? I jeszcze - czy można części wyciskarki myć w zmywarce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.01.2016 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Kiwi obieram tym bardziej Części można myć w zmywarce, ale ja czyszczę ją ręcznie od razu po użyciu, więc nie powiem, jak sito i reszta wygląda po myciu mechanicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.01.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witaj ave! Korzystaj do woli, mam nadzieję, że te moje wątpliwości i bezcenne rady koleżanek będą Ci przydatne A jaki masz plan na swój fotel? plan... im bliżej konkretnej decyzji, tym bardziej plany się zmieniają miał być klasyczny w kremowym pluszu (w każdym razie miękkim materiale), była w planach i krata.... fotel jest we wnętrzach w uszakach. Twoje inspiracje są cudne i dlatego mam problem:bash: osiołkowi w żłoby dano.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.01.2016 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 (edytowane) plan... im bliżej konkretnej decyzji, tym bardziej plany się zmieniają miał być klasyczny w kremowym pluszu (w każdym razie miękkim materiale), była w planach i krata.... fotel jest we wnętrzach w uszakach. Twoje inspiracje są cudne i dlatego mam problem:bash: osiołkowi w żłoby dano.... Byłam, widziałam, fotel ekstra Oj, coś wiem o bólu głowy od zbyt wielu możliwości wyboru i koncepcji Jeżeli ograniczysz się do krajowej oferty tkanin, to dylemat będzie o wiele mniejszy Gorzej, jeżeli wybierać będziesz spośród oferty zagranicznej, zwłaszcza amerykańskiej, bo tam, to zupełnie można zwariować od mnogości wzorów i kolorów I mam do Ciebie gorącą prośbę: czy możesz pokazać w całej okazałości swój kominek? Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.01.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 kominek.. w całości i bez jakichkolwiek gości czy mieszkańców.... na razie tylko to znalazłam: chyba jednak będę się ograniczać do oferty krajowej ewentualnie europejskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.01.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Piękny kominek Tomkowa, ja pomarancze kroję w poprzek na 4 i Botti to łyka. Jak dotąd to tylko pestki pomidorowe zatkały, ale wyciskałam ponad 5 kg i 2 razy musiałam przepłukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.01.2016 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Znalazłam wreszcie sposób na wszystkie moje problemy, związane z cienkim portfelem I kto by przypuszczał, że to takie proste! http://www.alorsquoidefun.fr/wp-content/uploads/2014/11/application-telephone-mobile-billet-banque-table.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.01.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 26.01.2016 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Poproszę namiary na tą apke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2016 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 eeeee.....no super! nastrzelalam cala kupe az ze stolu spadly - ide wydac :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.01.2016 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Pusiu, ja na początku tak właśnie robiłam, że nie obierałam jabłek i gruszek, ale wycinałam gniazda nasienne. Marchewkę tylko szorowałam (jeżeli się kupi ładną i czystą). Kilka razy zapchałam urządzenie i teraz owoce obieram. Hurom trzeciej generacji wyciska sok nawet z pestek Kiwi obieram tym bardziej Części można myć w zmywarce, ale ja czyszczę ją ręcznie od razu po użyciu, więc nie powiem, jak sito i reszta wygląda po myciu mechanicznym. Tomkowa, ja pomarancze kroję w poprzek na 4 i Botti to łyka. Jak dotąd to tylko pestki pomidorowe zatkały, ale wyciskałam ponad 5 kg i 2 razy musiałam przepłukać. Ok, dzięki, jesteście kochane. Znalazłam wreszcie sposób na wszystkie moje problemy, związane z cienkim portfelem I kto by przypuszczał, że to takie proste! http://www.alorsquoidefun.fr/wp-content/uploads/2014/11/application-telephone-mobile-billet-banque-table.gif No boskie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.01.2016 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Poproszę namiary na tą apke http.drukarniatomkowej.com :rotfl: eeeee.....no super! nastrzelalam cala kupe az ze stolu spadly - ide wydac :rotfl: czyż to nie cudowne zajęcie? Bierz to lustro z Wayfair!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 27.01.2016 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Dziewczyny, dziękuję za info o wyciskarce. Trochę się zmartwiłam tymi cytrusami. W sumie w sezonie, tak jak teraz, bardzo mi na tym zależy... chciałabym sok pomarańczowy robić codziennie. Rozumiem, że z marchewką nie ma problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 27.01.2016 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 http.drukarniatomkowej.com :rotfl: dodałam do koszyka mam nadzieję, że szybko realizujesz zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.01.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Dziewczyny, dziękuję za info o wyciskarce. Trochę się zmartwiłam tymi cytrusami. W sumie w sezonie, tak jak teraz, bardzo mi na tym zależy... chciałabym sok pomarańczowy robić codziennie. Rozumiem, że z marchewką nie ma problemu? No właśnie dlatego wywlokłam temat wyciskarki, bo wypijam rano hektolitry soku z czerwonych grejpfrutów i używam do tego wyciskarki elektrycznej do cytrusów. Jakoś mi nie leży jedna wyciskarka do cytrusów a druga do innych owoców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.01.2016 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 dodałam do koszyka mam nadzieję, że szybko realizujesz zamówienia Wysyłam w przezroczystych workach Jeżeli nie dojdzie w ciągu dwóch tygodni, to proszę o kontakt z kurierem, bo to pewnie jego wina :rotfl: No właśnie dlatego wywlokłam temat wyciskarki, bo wypijam rano hektolitry soku z czerwonych grejpfrutów i używam do tego wyciskarki elektrycznej do cytrusów. Jakoś mi nie leży jedna wyciskarka do cytrusów a druga do innych owoców. Pestka wyciska cytrusy bez problemu, więc może ja coś źle robiłam? Obiecuję, że dziś zrobię sok pomarańczowo-cytrynowy i zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.01.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Obiecuję, że dziś zrobię sok pomarańczowo-cytrynowy i zdam relację Jesteś przekochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2016 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Raz nawet wrzucalam pomarańcze ze skórką, ale generalnie obieram i kroję w poprzek na 3-4 części. Ze skórką były dla mnie niesmaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.01.2016 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Pestka, w poprzek to na ćwiartki, czy kroisz w poprzek na plastry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts