Tomkowa 04.02.2016 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Sorki, że tak na krzywy ryj wpadłam, ale jeszcze się odwdzięczę U mnie wszyscy Goście mają ryjki proste I ich obecność to wielka przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 04.02.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Tomkowa, u Ciebie jak zwykle impreza Jak nie picie, to wyżerka Nie mam nic specjalnego do napisania, ale że czytam co u Ciebie, to się czasem odezwę no i ujawnię, że dzisiaj pożarłam ... 5 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.02.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Pledzik ma wymiary 127x152 cm i moim zdaniem to idealny rozmiar na przerzucenie go przez bok fotela, czy sofy, okrycie ramion, czy nóg Chciałam właśnie taki mniejszy, bo takie, pod którymi cała się schowam już mam Anuś, można go prać? czy tylko do czyszczenia? zerknij na metkę, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.02.2016 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Tomkowa, u Ciebie jak zwykle impreza Jak nie picie, to wyżerka Nie mam nic specjalnego do napisania, ale że czytam co u Ciebie, to się czasem odezwę no i ujawnię, że dzisiaj pożarłam ... 5 .... To ja ze wstydem przyznam się, że do tej pory mój stan popączkowy wynosi 7 .. Koniecznie trzeba to czymś na lepsze trawienie potraktować A że jutro piątunio, to może coś się zorganizuje Wszak niedługo Post i nastanie dłuuuga posucha Zapraszam! Anuś, można go prać? czy tylko do czyszczenia? zerknij na metkę, please Już zerkam Dziś byłam w dwóch P, żeby pledzik dokupić i niestety pusto Za to dużo okrągłych luster (oprócz białych i czarnych są też szare!), biało czarnych mikrofazowych kocyków i poduszek i fajnych biało-czarnych ramek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.02.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.02.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Tomkowa a widziałaś jakieś romantyczne gipsowe rameczki??? poluje na takie w pepco. wybieram się tam od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 05.02.2016 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Tomkowa to czekam zatem na test przez psiaka taki pled fajny jak ja żałuję, że do P mam też kawałek (ale bliżej niż do I. zatem może zawitam tam szybciej i uda mi się chociaż lusterka nabyć pisałaś o dywanikach w sklepie na B. ...... byłam wczoraj, kupiłam jeden ........... ale szczerze - jakoś szału nie ma nie jest zły, ale do łazienki dzieci kupiłam ostatnio w Tch i bez porównania .......... jednak za taką cenę nie ma co marudzić pisze tylko, bo może komuś się spodobać, nie zniechęcam aaaa i wg mnie jest maly ...... choć nie wygląda, to jednak w naszej łazience na podłodze jest malutki koce też były, ale nie skusiłam się, ten z P., który pokazałaś wygląda dużo lepiej ręczników do naszej B. nie dali i już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.02.2016 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 niedługo Post i nastanie dłuuuga posucha To u Ciebie co roku posucha, bo chyba w zeszłym roku tez pisałaś że się podsusasz?? Kurcze tylko 3 pączki zjadłam, bo nie miałam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.02.2016 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Tomkowa a widziałaś jakieś romantyczne gipsowe rameczki??? poluje na takie w pepco. wybieram się tam od roku Coś widziałam, białe były Tomkowa to czekam zatem na test przez psiaka taki pled fajny jak ja żałuję, że do P mam też kawałek (ale bliżej niż do I. zatem może zawitam tam szybciej i uda mi się chociaż lusterka nabyć pisałaś o dywanikach w sklepie na B. ...... byłam wczoraj, kupiłam jeden ........... ale szczerze - jakoś szału nie ma nie jest zły, ale do łazienki dzieci kupiłam ostatnio w Tch i bez porównania .......... jednak za taką cenę nie ma co marudzić pisze tylko, bo może komuś się spodobać, nie zniechęcam aaaa i wg mnie jest maly ...... choć nie wygląda, to jednak w naszej łazience na podłodze jest malutki koce też były, ale nie skusiłam się, ten z P., który pokazałaś wygląda dużo lepiej ręczników do naszej B. nie dali i już nie będzie To prawda, dywaniki bez szału, ale ponieważ lubię często zmieniać, to kupiłam. W Tch też widziałam, bardzo ładne, ale ja potrzebuję do dużej łazienki 3 sztuki, więc 3 stówki za trzy dywaniki, to nie tym razem Wzięłam czarno-biały melanż i te z białym esem-floresem na czarnym tle. Ręczniki też mam, czarne To u Ciebie co roku posucha, bo chyba w zeszłym roku tez pisałaś że się podsusasz?? Co roku Pusiu W tym dojdzie jeszcze mięcho Ja chyba przez całe 40 dni będę gubić tę ilość pączków, którą pochłonęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.02.2016 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Co roku Pusiu W tym dojdzie jeszcze mięcho Ja chyba przez całe 40 dni będę gubić tę ilość pączków, którą pochłonęłam Powodzenia i wytrwania w postanowieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 05.02.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Tomkowa w Tch warto polować na promocje wczoraj kupiłam ten drugi z lewej i chyba źle zrobiłam, na podłodze wydaje mi się, że za dużo się dzieje .......... chyba go schowam, bo jakoś męczy mnie ........ rano stwierdziłam, że koniecznie coś co się zleje z podłogą http://cdn.biedronka.pl/__2016/5A/wygodnie_i_modnie/dywanik_lazienkowy_black%26white_2x2.jpg Co roku Pusiu W tym dojdzie jeszcze mięcho Ja chyba przez całe 40 dni będę gubić tę ilość pączków, którą pochłonęłam ambitnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.02.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Aniu, tak bardzo Ciebie proszę (nie mam szans znaleźć w czeluściach Twojego wątku), podaj mi proporcje octu do płynu w Twoim odkamieniaczu Nie zapisałam sobie, bo u mnie niepotrzebny, a u mamy chciałam zrobić odkamienianie. Ile czego tam było i ocet podgrzewałaś sam?? Czy po zmieszaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.02.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 dzięki Tomkowa za cynk, może uda mi się dzisiaj podskoczyć do P Pusiu tam chyba było pół na pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 05.02.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Zjawiam się nieśmiało, bo czytam Ci ja i czytam...i widzę, że na Forum wszystkie szanujące się osoby przychodzą do Tomkowej:yes:A żeby nie było tak z pustymi rękami... http://images78.fotosik.pl/300/20875aed7b2cd731med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.02.2016 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 na Forum wszystkie szanujące się osoby przychodzą do Tomkowej:yes: boskie stwierdzenie :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.02.2016 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Aniu, tak bardzo Ciebie proszę (nie mam szans znaleźć w czeluściach Twojego wątku), podaj mi proporcje octu do płynu w Twoim odkamieniaczu Nie zapisałam sobie, bo u mnie niepotrzebny, a u mamy chciałam zrobić odkamienianie. Ile czego tam było i ocet podgrzewałaś sam?? Czy po zmieszaniu?? Pusiu, płyn do mycia naczyń, koncentrat, Fairy zmieszany pół na pół z octem Ja octu nie podgrzewam. Za pierwszym razem spróbowałam, ale nie powtarzam tego. Tylko dlatego, że zwykle robię mieszanki więcej, więc jak już zmieszam, to już nie powinno się całości podgrzewać. Podgrzewa się sam ocet i mocno ciepły dolewa do płynu. Zjawiam się nieśmiało, bo czytam Ci ja i czytam...i widzę, że na Forum wszystkie szanujące się osoby przychodzą do Tomkowej:yes: A żeby nie było tak z pustymi rękami... Gaja, witam Cię serdecznie Dziękuję za kwiaty, piękne!! Wszystkich mnie odwiedzających, szanujących się mocno, czy trochę mniej, czy też zupełnie wcale zapraszam na pyszne winko Dziś morawska Regina Coeli lub jak kto woli Królowa Niebios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 05.02.2016 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 super świecznik ... to Czesi też robią wino? jakoś myślałam, że tylko Słowacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.02.2016 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 wiwik, tak, robią, bardzo dobre i w Polsce niedoceniane W Salonie Win Czeskiej Republiki w Valticach (polecam!) 90% stanowią wina morawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.02.2016 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Jak nie jedza to pija ja tu caly czas jestem, ale nic ciekawego nie mialam do powiedzenia na tematy poruszane (ale kocyk fajny! w PIPETKE ). paczkow nie mialam, za to przyklad malzenstwa XXI wieku - maz na gorze tv oglada, ja na dole w kuchni i dostaje sms-a - czy gotowe! sms - bo sie zejsc nie chce ...od czego telefony, macie tak>???? ale gotowe wiec macie jezdzcie : serniczek marscapone z truskawkami i malinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.02.2016 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Pączki mnie nie ruszały ale ten serniczek......:rolleyes: Jakby się nie kręcić czasu na pieczenie nie mam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts