Tomkowa 24.06.2015 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) waniliana, mi też szare krzesło nie pasuje Obraz ma wymiary 70x100 cm i raczej nie jest mały I chyba muszę też pomyśleć o zmianie zasłon Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.06.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 waniliana, mi też szare krzesło nie pasuje Obraz ma wymiary 70x100 cm i raczej nie jest mały I chyba muszę też pomyśleć o zmianie zasłon Ale mimo wszystko bardziej proporcjonalne mi się wydaje zestawienie obrazu z komodą która jest krótsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 25.06.2015 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Dzień Dobry! Tomkowa ,witaj w klubie miłośników wirów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.06.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Hej Tomkowa, ale u Ciebie zmiany, Ty to dziewczyno działasz:) mi też zupełnie w jadalni szare krzesło nie pasuje, ale samo w sobie bardzo mi się podoba, może znajdziesz dla niego inne przeznaczenie, np. w sypialni koło toaletki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.06.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 myślę że problemem też jest ten odcień szarości - jest za biały... może lepiej by było z ciemniejszym odcieniem? mógłby ktoś przerobić to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.06.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 na szybko przyciemniłam krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 25.06.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Całkiem fajnie po przeróbce Emilii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.06.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 [ATTACH=CONFIG]322096[/ATTACH] na szybko przyciemniłam krzesło A mnie się wydaje ( ale pamiętajcie że żaden ze mnie znawca ) że oprócz odcienia szarości problemem jest to z e krzesło w żaden sposób nie nawiązuje do stołu, nic ich nie łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Dzień dobry! Tomkowa ,witaj w klubie miłośników wirów. Są superfajoskie Jak będę bogata, to na pewno je sobie kupię Hej Tomkowa, ale u Ciebie zmiany, Ty to dziewczyno działasz:) mi też zupełnie w jadalni szare krzesło nie pasuje, ale samo w sobie bardzo mi się podoba, może znajdziesz dla niego inne przeznaczenie, np. w sypialni koło toaletki:) Dziś kontynuacja Z toaletką świetny pomysł myślę że problemem też jest ten odcień szarości - jest za biały... może lepiej by było z ciemniejszym odcieniem? mógłby ktoś przerobić to? [ATTACH=CONFIG]322096[/ATTACH] na szybko przyciemniłam krzesło Całkiem fajnie po przeróbce Emilii No macie rację! Ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana i musiałam natychmiast pomalować i tylko taką farbę akurat miałam Czyli idzie do przyciemnienia. Jednak sprawę przemalowania pozostałych krzeseł zawieszam, bo jakoś w malarstwie się nie sprawdzam A mnie się wydaje ( ale pamiętajcie że żaden ze mnie znawca ) że oprócz odcienia szarości problemem jest to z e krzesło w żaden sposób nie nawiązuje do stołu, nic ich nie łączy Hmmm.. Ja je łączę, jak siedzę przy stole! Czyli jeżeli postawiłabym przy tym stole druciaki, to będzie też od czapy? Oj, chyba się nie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Zanim przystąpię do dalszej akcji jadalnianej przynoszę Wam coś fajnego, mam nadzieję Od razu pomyślałam o Ivy i Marcie, ale mam nadzieję, że przyda się wielu innym. Jestem wielbicielką wzorów graficznych, a jeżeli są do tego biało-czarno-szare, to już jestem zupełnie szczęśliwa PIERWSZY, DRUGI, TRZECI, CZWARTY, PIĄTY, SZÓSTY Możecie je sobie wydrukować i dowolnie wykorzystać. Oprawić w ramki, bądź oprawić nimi książki Postanowiłam dokonać liftingu nadstawki (Catti ) i użyję do tego wzoru drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.06.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 plecki wykleisz? 3 bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Tak Emila :wiggle:Zaraz się za to biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.06.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Tomkowa 4 wzorek planuje u siebie w domu tylko ze bialo-szary:rolleyes: Jest cudny:wiggle: tylko ta cena 75f za rolke.... OOOOOOO takie przymiarki Edytowane 25 Czerwca 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.06.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 a może szablon malarski? można zamówić własny wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 yhm yhm! ja tez z tych co szaro bialo czarno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Tomkowa 4 wzorek planuje u siebie w domu tylko ze bialo-szary:rolleyes: Jest cudny:wiggle: tylko ta cena 75f za rolke.... OOOOOOO takie przymiarki [ATTACH=CONFIG]322121[/ATTACH] a może szablon malarski? można zamówić własny wzór Piękny wzór Ale, tak jak mówi Emila, można wykombinować szablon Znasz Stencils? Zobacz jaki czad z szablonu!: TU szczegóły. Ja przepadłam wśród tych szablonów, a nadstawka czeka A TU dla Ciebie Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 yhm yhm! ja tez z tych co szaro bialo czarno... A no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Opróżniona do oklejenia plecków nadstawka aż się prosiła, żeby ją zdjąć. I zdjęłam. I obraz postawiłam. I nie wiem, czy jestem zadowolona Na ozdoby, które złapałam w biegu proszę nie zwracać uwagi, na zagęszczenie kwiatów też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.06.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Zanim przystąpię do dalszej akcji jadalnianej przynoszę Wam coś fajnego, mam nadzieję Od razu pomyślałam o Ivy i Marcie, ale mam nadzieję, że przyda się wielu innym. Jestem wielbicielką wzorów graficznych, a jeżeli są do tego biało-czarno-szare, to już jestem zupełnie szczęśliwa [ATTACH=CONFIG]322119[/ATTACH] PIERWSZY, DRUGI, TRZECI, CZWARTY, PIĄTY, SZÓSTY Możecie je sobie wydrukować i dowolnie wykorzystać. Oprawić w ramki, bądź oprawić nimi książki [ATTACH=CONFIG]322120[/ATTACH] Postanowiłam dokonać liftingu nadstawki (Catti ) i użyję do tego wzoru drugiego Czytasz w moich myślach Kochana , własnie szukałam czegoś takiego do ramek Zaraz zabaczę jakie formaty i wysyłam do wydruku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.06.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Rany, Tomkowa, jakie masz piękne meble - kredensik i pomocnik normalnie miod malina - nawet myślę o takim kredensiku, coby go machnąć na kobalt i do kuchni:) Ps. Jak dla mnie dziewczyny już wszystko powiedziały - wyeksponowałabym kredensik, a pomocnik z nim rozdzieliła. nie masz jakiegoś miejsca, gdzie grałby pierwsze skrzypce? Ja też mam u siebie różne starocie i nie umiem się z nimi rozstać, w związku z czym staram się jakoś połączyć klasykę z powiewem nowego;) Ps. nadstawka mi się podobała ale wiadomo - zam dół daje więcej możliwości. Ps.2 Co zrobiłaś z górką?? Edytowane 25 Czerwca 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts