Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry! :D

Tomkowa ,witaj w klubie miłośników wirów.

Są superfajoskie :) Jak będę bogata, to na pewno je sobie kupię :p

Hej Tomkowa, ale u Ciebie zmiany, Ty to dziewczyno działasz:)

mi też zupełnie w jadalni szare krzesło nie pasuje, ale samo w sobie bardzo mi się podoba, może znajdziesz dla niego inne przeznaczenie, np. w sypialni koło toaletki:)

Dziś kontynuacja ;) Z toaletką świetny pomysł :)

myślę że problemem też jest ten odcień szarości - jest za biały... może lepiej by było z ciemniejszym odcieniem? mógłby ktoś przerobić to?

[ATTACH=CONFIG]322096[/ATTACH] na szybko przyciemniłam krzesło

Całkiem fajnie po przeróbce Emilii

No macie rację! :) Ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana i musiałam natychmiast pomalować i tylko taką farbę akurat miałam :D Czyli idzie do przyciemnienia. Jednak sprawę przemalowania pozostałych krzeseł zawieszam, bo jakoś w malarstwie się nie sprawdzam :lol2:

A mnie się wydaje ( ale pamiętajcie że żaden ze mnie znawca :p ) że oprócz odcienia szarości problemem jest to z e krzesło w żaden sposób nie nawiązuje do stołu, nic ich nie łączy

Hmmm.. Ja je łączę, jak siedzę przy stole! :lol2: Czyli jeżeli postawiłabym przy tym stole druciaki, to będzie też od czapy? Oj, chyba się nie zgadzam ;)

Zanim przystąpię do dalszej akcji jadalnianej przynoszę Wam coś fajnego, mam nadzieję :) Od razu pomyślałam o Ivy i Marcie, ale mam nadzieję, że przyda się wielu innym. Jestem wielbicielką wzorów graficznych, a jeżeli są do tego biało-czarno-szare, to już jestem zupełnie szczęśliwa :)

wzorki1.jpg

PIERWSZY, DRUGI, TRZECI, CZWARTY, PIĄTY, SZÓSTY

Możecie je sobie wydrukować i dowolnie wykorzystać. Oprawić w ramki, bądź oprawić nimi książki ;)

wzorki.jpg

Postanowiłam dokonać liftingu nadstawki (Catti :hug:) i użyję do tego wzoru drugiego :D

Tomkowa 4 wzorek planuje u siebie w domu tylko ze bialo-szary:rolleyes: Jest cudny:wiggle: tylko ta cena 75f za rolke....:sick:

OOOOOOO takie przymiarki [ATTACH=CONFIG]322121[/ATTACH]

a może szablon malarski? można zamówić własny wzór

Piękny wzór :yes: Ale, tak jak mówi Emila, można wykombinować szablon ;) Znasz Stencils? Zobacz jaki czad z szablonu!:

stencil.jpg

TU szczegóły. Ja przepadłam wśród tych szablonów, a nadstawka czeka :lol2:

A TU dla Ciebie :)

stencil1.jpg

Edytowane przez Tomkowa

Zanim przystąpię do dalszej akcji jadalnianej przynoszę Wam coś fajnego, mam nadzieję :) Od razu pomyślałam o Ivy i Marcie, ale mam nadzieję, że przyda się wielu innym. Jestem wielbicielką wzorów graficznych, a jeżeli są do tego biało-czarno-szare, to już jestem zupełnie szczęśliwa :)

[ATTACH=CONFIG]322119[/ATTACH]

PIERWSZY, DRUGI, TRZECI, CZWARTY, PIĄTY, SZÓSTY

Możecie je sobie wydrukować i dowolnie wykorzystać. Oprawić w ramki, bądź oprawić nimi książki ;)

[ATTACH=CONFIG]322120[/ATTACH]

Postanowiłam dokonać liftingu nadstawki (Catti :hug:) i użyję do tego wzoru drugiego :D

Czytasz w moich myślach Kochana , własnie szukałam czegoś takiego do ramek :rolleyes: Zaraz zabaczę jakie formaty i wysyłam do wydruku :rolleyes:

Rany, Tomkowa, jakie masz piękne meble - kredensik i pomocnik normalnie miod malina - nawet myślę o takim kredensiku, coby go machnąć na kobalt i do kuchni:)

Ps. Jak dla mnie dziewczyny już wszystko powiedziały - wyeksponowałabym kredensik, a pomocnik z nim rozdzieliła. nie masz jakiegoś miejsca, gdzie grałby pierwsze skrzypce?

Ja też mam u siebie różne starocie i nie umiem się z nimi rozstać, w związku z czym staram się jakoś połączyć klasykę z powiewem nowego;)

Ps. nadstawka mi się podobała ale wiadomo - zam dół daje więcej możliwości. Ps.2 Co zrobiłaś z górką??

Edytowane przez _Chloe_