Doriko 26.02.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 No chyba aż tak źle nie było skoro dziecko się ucieszyło że wyglądasz ja fragles a nie uciekło z płaczem. Kiedyś robiłam siostrze blond pasemka i zostało nam sporo farby więc siostra machnęła mi parę pasemek tylko po wierzchu, włosy uczesane z przedziałkiem. Nie wyglądało to źle do puki nie związywałam w kucyk. Mam ciemne włosy więc po związaniu wyglądałam jak skunks jak to określił mój brat. Chyba nie bardzo przywiązuje wagę do wyglądu bo dość długo chodziłam z takim czymś na głowie.Około osiemnastki tez miałam chęć na trwałą. Na szczęście koleżanki wybiły mi z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 26.02.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Znalazłam lepsze na awatar Tomkowa wdraża metodę Konmari [ATTACH=CONFIG]348029[/ATTACH] Mam nadzieję, że trochę jednak się różnisz... http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,005_sU_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.02.2016 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Tomkowa, Odjazdowe, aż mi się dzień poprawił świetne, glupawki dostałam edit: miałam pisać o ociepleniu, ale w obliczu Fraglesa temat wełny jakiś taki banalny jest A wiesz, że ja też rżę za każdym razem, jak na to spojrzę? http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Też miałam jeden raz incydent z trwałą, na osiemnastkę sobie zafundowałam. Szkoda, że wtedy nie było programów w TV, jak w jedno popołudnie dodać sobie 20 lat :lol2: Mój głos wydobywał się z nie mojej głowy ps. robiona w profesjonalnym zakładzie fryzjerskim z zapewnieniem, że czasy palenia włosów dawno minęły Czasy palenia włosów nie minęły po dziś dzień No chyba aż tak źle nie było skoro dziecko się ucieszyło że wyglądasz ja fragles a nie uciekło z płaczem. Źle? Było koszmarnie fatalnie źle! Ale mojej córci rozchwiana i rozciapirzona żółto-pomarańczowa czupryna przypadła do gustu Z taką matką to się można powygłupiać Mam nadzieję, że trochę jednak się różnisz... http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,005_sU_orig.gif Sylwia, po 17 latach od tamtego zdarzenia włosy mam trochę bardziej przygładzone Ale jak się postaram, to potrafię wyglądać jak Gessler w podwójnej objętości Włosów, póki co Mimo tych wszystkich eksperymentów jakoś mi nie powypadały. A rodzina zawsze ostrzegała, żebym sobie robiła wcześniej zdjęcia na pamiątkę, że kiedyś włosy miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.02.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Znalazłam lepsze na awatar Tomkowa wdraża metodę Konmari [ATTACH=CONFIG]348029[/ATTACH] o matko :rotfl::rotfl: leżę i kwiczę :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.02.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Tomkowa a puzzle lubisz? http://www.bez-cenzury24.pl/upload/images/large/2015/11/najtrudniejsze_puzzle_swiata_2015-11-14_11-45-27.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.02.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 ta pewnie wszystkie bez pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 27.02.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Skąd ja to znam? ... Z autopsji!!! Zawsze podczas prania ktoś mi "kradnie" jakąś skarpetkę. Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.02.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Wiecie gdzie można napisać petycję, żeby weekend składał się z dwóch sobót i dwóch niedziel?? Nawet może być z zakazem handlu Nie wiem, ale podpisuję w ślepo. Może być nawet z zakazem pracy w resztę dni tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.02.2016 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Tomkowa a puzzle lubisz? http://www.bez-cenzury24.pl/upload/images/large/2015/11/najtrudniejsze_puzzle_swiata_2015-11-14_11-45-27.jpg ta pewnie wszystkie bez pary Skąd ja to znam? ... Z autopsji!!! Zawsze podczas prania ktoś mi "kradnie" jakąś skarpetkę. Też tak macie? Dziewczyny, ja tę zabawę nie nazywam puzzle, tylko memory Zawsze gdy biorę jedną do ręki, to wiem, że gdzieś widziałam, kilka sekund temu, drugą do pary, ale gdzie?? Sylwia, to pralka kradnie skarpetki Podobno, gdzieś na drugiej półkuli, ktoś właśnie wyciąga ze swojej pralki tę, która mi zginęła Cały mój misterny plan na porządkowanie papierów dziś spalił na panewce Miałam gościa, która, jak zobaczyła stolik z marokańską koniczyną, to zmolestowała mnie na wycieczkę po stolik Vittsjo i namalowałam jej bliźniaczo podobny. Wiecie gdzie można napisać petycję, żeby weekend składał się z dwóch sobót i dwóch niedziel?? Nawet może być z zakazem handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.02.2016 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 o matko :rotfl::rotfl: leżę i kwiczę :rotfl::rotfl: Znowu na to zerknęłam i decyzja podjęta Toż to ja, wypisz wymaluj :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.02.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Znowu na to zerknęłam i decyzja podjęta Toż to ja, wypisz wymaluj :rotfl: jesooooo przestań :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.02.2016 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Idzie wiosna, czas na zmiany!! :rotfl: Mam nadzieję, że da radę mnie poznać? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.02.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Idzie wiosna, czas na zmiany!! :rotfl: Mam nadzieję, że da radę mnie poznać? :lol2: Normalnie masz objawy głupawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.02.2016 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 No mam, aż żal, że Wielki Post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.02.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 No mam, aż żal, że Wielki Post Już niedługo Cudny awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.02.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Tomkowa, miło Cię w końcu zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.02.2016 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 (edytowane) Tomkowa a puzzle lubisz? http://www.bez-cenzury24.pl/upload/images/large/2015/11/najtrudniejsze_puzzle_swiata_2015-11-14_11-45-27.jpg ja mam dwóch facetów w domu............ to wcale nie jest śmieszne.. no dobra, jeden jest "słoik" warszawski, więc co któryś tydzień mam wypisz wymaluj PS tyle dobrego, ze takiego dywanika nie mam i mebelki ciut inne................... ale problem skarpetkowy................ jak żywy Edytowane 27 Lutego 2016 przez ave! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 01.03.2016 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 hahaha!!! ależ się nie mogłam pozbierać jak zobaczyłam avatar Tomkowej :lol2: o Boziu aż brzuch mnie boli!!! rewelacja!. najlepszy wątek na poprawę nastroju!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.03.2016 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Tomkowa, wygrałaś konkurs na najepszy awatarek:rotfl: teraz o nudnym ociepleniu - poczytałam z ciekawości i przyznam, że nie ogarniam, więc gdybym stała przed takim dylematem, to poprosiłabym o informacje techniczne jakiegoś producenta wełny, czy dopuszczają montaż na dachu, jaki rodzaj wełny, może mają jakieś wytyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.03.2016 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Dziewczęta, bardzo się cieszę, że do mnie zaglądacie i poprawia Wam to nastrój U mnie, niestety, nic się nie dzieje ciekawego Hasło "ciułanie na ocieplanie" rozbrzmiewa coraz intensywniej Ale powiem Wam, że nie należy podporządkowywać się całkowicie takim wezwaniom i, dla zdrowia psychicznego, trzeba, od czasu do czasu, sprawić sobie jakiś drobiazg W konspiracji stałam się właścicielką nowych poszewek na wiosnę i kompletu kawowego z etażerką A że nie umiem robić tak pięknych zdjęć, jak moja idolka w tej kwestii Luiza, to ich nie ma Poza tym, ile razy można pokazywać to samo pomieszczenie, ale z innymi poduszkami A sprawa zgłębienia tematu ocieplenia dachu i podjęcia w tej kwestii decyzji powoduje zmianę moich włosów na ulubiony kolor szary No, może to bardziej srebrny, który będzie świetnie pasował do nowych ozdóbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts