PusiaKssawery 02.03.2016 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dziewczęta, bardzo się cieszę, że do mnie zaglądacie i poprawia Wam to nastrój Bo to jeden z lepszych wątków na forum jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.03.2016 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 A ja się chciałam odnieść do zmiany koloru włosów na szary czy to problem? W farbowaniu jesteś EKSPERTEM przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.03.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 troche kleju i glowa w popiol zeczywiscie, przy ostatniej zadymie w szafach avatar niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.03.2016 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Bo to jeden z lepszych wątków na forum jest Pusieńka :hug: Czy Ty nie masz skłonności do przesadzania? A ja się chciałam odnieść do zmiany koloru włosów na szary czy to problem? W farbowaniu jesteś EKSPERTEM przecież Jak byłam piękna i młoda, to mogłam z kolorami poszaleć. A że z "piękna i młoda" zostało tylko "i", to przestałam eksperymentować Na siwym kolor inaczej się przyjmuje, a nie mogę sobie pozwolić na nieobecność w fabryce z powodu zielonego koloru włosów troche kleju i glowa w popiol Maniu, czyli decoupage na kuli zwanej głową A właśnie, myślicie już o ozdobach wielkanocnych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.03.2016 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Pusieńka :hug: Czy Ty nie masz skłonności do przesadzania? Ani tyci Czy ktoś zaprzeczył? Nie zgodził się z tym co napisałam?? No....... chyba.... że doczekamy dziennika Pestki .... to możesz mieć konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.03.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ja...ja myślę o ozdobach wielkanocnych Znajomy wydał wyrok na drzewo bukowe, więc z samiusieńkiego czubka drzewa ułamałam gałązki z pączkami. Uplotłam coś na kształt wianka, wygląda na razie jak korona cierniowa, ale jak dałam skorupki jaj to już mi się spodobał. Na razie leży i czeka, ale potem w skorupki włożę jakieś szafirki czy przebiśniegi. Czaję się jeszcze na kawałek pnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.03.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ani tyci Czy ktoś zaprzeczył? Nie zgodził się z tym co napisałam?? No....... chyba.... że doczekamy dziennika Pestki .... to możesz mieć konkurencję zdecydowanie jeden z lepszych wątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.03.2016 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ani tyci Czy ktoś zaprzeczył? Nie zgodził się z tym co napisałam?? No....... chyba.... że doczekamy dziennika Pestki .... to możesz mieć konkurencję zdecydowanie jeden z lepszych wątków Kochane jesteście!! Ale się martwię gonitwą dnia codziennego Wracam do domu i podpieram się nosem A przecież tyle do zrobienia, a do zaplanowania jeszcze więcej! Pokoje młodzieży przecież będą remontowane i co? Meble niby są, ale przydałoby się trochę pofantazjować na ich temat Tylko jak na to znaleźć czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.03.2016 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ja...ja myślę o ozdobach wielkanocnych Znajomy wydał wyrok na drzewo bukowe, więc z samiusieńkiego czubka drzewa ułamałam gałązki z pączkami. Uplotłam coś na kształt wianka, wygląda na razie jak korona cierniowa, ale jak dałam skorupki jaj to już mi się spodobał. Na razie leży i czeka, ale potem w skorupki włożę jakieś szafirki czy przebiśniegi. Czaję się jeszcze na kawałek pnia Koniecznie pokaż swoje dzieło, bo brzmi intrygująco Ja mam trzy wydmuszki z gęsich jaj i brak koncepcji na ich ozdobienie Wianek pewnie jakiś sklecę Czy ja się już starzeję?? O nie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 02.03.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Kochane jesteście!! Ale się martwię gonitwą dnia codziennego Wracam do domu i podpieram się nosem A przecież tyle do zrobienia, a do zaplanowania jeszcze więcej! Pokoje młodzieży przecież będą remontowane i co? Meble niby są, ale przydałoby się trochę pofantazjować na ich temat Tylko jak na to znaleźć czas? Tomkowa, kto jak kto, ale Ty na pewno dasz radę! i pełna zgoda z przedmówczyniami co do oceny wątku :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 03.03.2016 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Koniecznie pokaż swoje dzieło, bo brzmi intrygująco Ja mam trzy wydmuszki z gęsich jaj i brak koncepcji na ich ozdobienie Wianek pewnie jakiś sklecę Czy ja się już starzeję?? O nie!! Tomkowa-do starości to Ci jeszcze daleko, tym bardziej, że energii w Tobie że ho ho! Mmikka - jeśli chodzi o ozdoby to próbowałaś może z kory brzozowej. Wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.03.2016 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Prawda! jak loguje się na forum od razu szukam tego dziennika jest wyjątkowy co do pracy .. chyba słońca nam już potrzeba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.03.2016 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 .. chyba słońca nam już potrzeba ) O tak dużo i mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.03.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 sama natura: Sylwia, fajnie chyba by wyglądały zajączki wycięte z kory brzozowej zawieszone na gałązkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 03.03.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 mmikka ależ to uroczo wyszło! czuję wiosnę w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.03.2016 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Dziewczyny, oszuści znów atakują skrzynki mailowe . Info. Zamowienie nie zostalo doreczone odbiorcy w dniu 25 lutego 2015, z przyczyny, ze nikogo nie bylo w domu. Odbior przesylki mozliwy w najblizszym biurze po przedstawieniu wydrukowanej informacji. Prosze otworzyc zalacznik. Uwaga! Przechowywanie przesylki ponad 30 dni wiaze sie z naliczeniem kary. Informacje o przechowywaniu oraz pobieranych oplatach dostepne na naszej stronie internetowej. Z powazaniem, Poczta Polska. Wiwik, cieszę się, że się podoba:D Ułamałam też jakieś czerwone gałęzie, na razie zaplotłam je na garnku i czekam aż wyschną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.03.2016 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Tomkowa, kto jak kto, ale Ty na pewno dasz radę! i pełna zgoda z przedmówczyniami co do oceny wątku :f Tomkowa-do starości to Ci jeszcze daleko, tym bardziej, że energii w Tobie że ho ho! Prawda! jak loguje się na forum od razu szukam tego dziennika jest wyjątkowy co do pracy .. chyba słońca nam już potrzeba ) Bardzo, bardzo Wam dziękuję i płonę rumieńcem zakłopotania Stwierdzam stanowczo, że mam za małą chałupę (chyba już kiedyś to stwierdzałam, ale teraz z jeszcze większym przekonaniem ), bo chciałabym mieć piękną konsolę, dwie duże sofy w salonie, stół na 8 osób i przestronny wiatrołap A tak to sobie mogę Ale: właśnie się zorientowałam, że za dwa tygodnie już Niedziela Palmowa, więc czas najwyższy wyciągać zające I wianek na drzwi wejściowe trzeba uczynić. Jak to dobrze, że zaraz weekend. Jak to niedobrze, że on znów będzie taki krótki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 03.03.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 [ATTACH=CONFIG]348689[/ATTACH] sama natura: Sylwia, fajnie chyba by wyglądały zajączki wycięte z kory brzozowej zawieszone na gałązkach. Wyszło ślicznie, a zajączki to dobry pomysł. Mam takie duże, grube kawały kory brzozowej na której robię świecznik-to zdjęcie z zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.03.2016 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 [ATTACH=CONFIG]348689[/ATTACH] sama natura: Ależ śliczny!! Jak ja chcę wiosnę!! I powiększam mmikka ależ to uroczo wyszło! czuję wiosnę w powietrzu O właśnie Dziewczyny, oszuści znów atakują skrzynki mailowe . Ja się najbardziej boję czyścicieli kont bankowych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.03.2016 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Mam takie duże, grube kawały kory brzozowej na której robię świecznik-to zdjęcie z zeszłego roku O matusiu, jakie piękne!! Sylwia, chyba podkradnę w tym roku ten pomysł Powiększam to cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts