Tomkowa 25.06.2015 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Chloe, pomocnik już wylądował pod schodami Ależ ja mam teraz tam pięknie Nadstawka się okleja i raczej wróci na swoje pierwotne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 25.06.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Opróżniona do oklejenia plecków nadstawka aż się prosiła, żeby ją zdjąć. I zdjęłam. I obraz postawiłam. I nie wiem, czy jestem zadowolona Na ozdoby, które złapałam w biegu proszę nie zwracać uwagi, na zagęszczenie kwiatów też [ATTACH=CONFIG]322126[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]322127[/ATTACH] mam mieszane uczucia. Bez nadstawki jest bardziej proporcjonalnie i dodaje to przestrzeni. Z drugiej strony kredens sam w sobie wolę z nadstawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 wiwik, to tak, jak ja Rzeczywiście zrobiło się przestronniej, ale.. Sama nie wiem. Walczę dalej z oklejaniem i wcale nie jest łatwo Wydawało mi się takie proste zgrać ze sobą jednakowe kartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.06.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Chloe, pomocnik już wylądował pod schodami Ależ ja mam teraz tam pięknie Nadstawka się okleja i raczej wróci na swoje pierwotne miejsce Ulżyło mi:) A powiedz jeszcze nie da się zrobić tak, żeby nadstawkę powiesić nad kredensem? Kiedyś miałam taki kredens (w innym stylu) i ten zabieg dodał mu lekkości - powstała przestrzeń z 50 cm i można było postawić wazon z kwiatami albo talerz z owocami (bo w kuchni stał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.06.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 oj bez nadstawki to już nie ten sam mebel, taka zwykła szafka bez wyrazu chociaż wygląda lżej i w ogóle. z jasnymi pleckami nadstawka nie będzie tak przytłaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.06.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Czytasz w moich myślach Kochana , własnie szukałam czegoś takiego do ramek Zaraz zabaczę jakie formaty i wysyłam do wydruku Cudowności! dzięki:)!! wykorzystam, obłożę okładki książek, które zalegają w półkach w zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 25.06.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Ania, ale z ciebie torpeda zazdroszczę sił i entuzjazmu, bo ja chwilowo na rezerwach jadę No i szare krzesło Chyba jednak zostawię te krzesła brązowe. Poszukam ładnej tkaniny na siedziska i tyle. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=322056&d=1435182122 dobrze, że doczytałam, że masz tych krzeseł 5, bo się autentycznie przeraziłam nie tym, że pomalowałaś, tylko tym jak to teraz zdrapiesz do stanu sprzed zdecydowanie bardziej pasuje mi oryginalny kolor ten szary wygląda jak taki trochę na siłę... :no: I chyba muszę też pomyśleć o zmianie zasłon no co ty! na zdjęciach wyglądają perfekcyjnie w tym sąsiedztwie mebli i podłogi Nadstawka się okleja i raczej wróci na swoje pierwotne miejsce to chyba dobrze jakoś tak pusto i ubogo bez niej.... nie, żebym miała coś przeciwko obrazowi... ale z nadstawką jest elegancko... może nawet dostojnie (o ile ktoś czai co mam na myśli) strasznie jestem ciekawa liftingu a gdyby jeszcze dało się ją powiesić..... (Chloe...yes!yes!yes!) myślę, że to mógłby być strzał w dziesiątkę.... ale to niestety trza porównać "na żywo" na pewno z czasem podziękujesz wyprowadzonej komodzie, że dała się na to namówić i zamieszkała pod schodami Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Ulżyło mi:) A powiedz jeszcze nie da się zrobić tak, żeby nadstawkę powiesić nad kredensem? Kiedyś miałam taki kredens (w innym stylu) i ten zabieg dodał mu lekkości - powstała przestrzeń z 50 cm i można było postawić wazon z kwiatami albo talerz z owocami (bo w kuchni stał) Nie ma z tyłu żadnych uchwytów, więc na razie nie mam takiej opcji. Ale niebawem będzie u mnie stolarz, to omówię z nim ten temat. Najgorzej, że nie mogę tej nadstawki przykleić do ściany, pooglądać i stwierdzić, czy tak jest lepiej Bo ja z tych, co się nie przekonają, jak nie zobaczą oj bez nadstawki to już nie ten sam mebel, taka zwykła szafka bez wyrazu chociaż wygląda lżej i w ogóle. z jasnymi pleckami nadstawka nie będzie tak przytłaczać Masz rację, kredens stracił swój czar Czytasz w moich myślach Kochana , własnie szukałam czegoś takiego do ramek http://forum.muratordom.pl/images/smilies/rolleyes-2.gif Zaraz zabaczę jakie formaty i wysyłam do wydruku http://forum.muratordom.pl/images/smilies/rolleyes-2.gif Cudowności! dzięki:)!! wykorzystam, obłożę okładki książek, które zalegają w półkach w zabudowie Bardzo się cieszę, że się Wam podoba Oczami wyobraźni widziałam te wzory w Twoim kąciku biurowym, Ivy, a u Ciebie Marta w zabudowie sypialnianej Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.06.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 na taśmę montażową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.06.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nie ma z tyłu żadnych uchwytów, więc na razie nie mam takiej opcji. Ale niebawem będzie u mnie stolarz, to omówię z nim ten temat. Najgorzej, że nie mogę tej nadstawki przykleić do ściany, pooglądać i stwierdzić, czy tak jest lepiej Bo ja z tych, co się nie przekonają, jak nie zobaczą Masz rację, kredens stracił swój czar Bardzo się cieszę, że się Wam podoba Oczami wyobraźni widziałam te wzory w Twoim kąciku biurowym, Ivy, a u Ciebie Marta w zabudowie sypialnianej O tak, w zabudowie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Ania, ale z ciebie torpeda zazdroszczę sił i entuzjazmu, bo ja chwilowo na rezerwach jadę dobrze, że doczytałam, że masz tych krzeseł 5, bo się autentycznie przeraziłam nie tym, że pomalowałaś, tylko tym jak to teraz zdrapiesz do stanu sprzed zdecydowanie bardziej pasuje mi oryginalny kolor ten szary wygląda jak taki trochę na siłę... :no: to chyba dobrze :)jako jakoś tak pusto i ubogo bez niej.... nie, żebym miała coś przeciwko obrazowi... ale z nadstawką jest elegancko... może nawet dostojnie (o ile ktoś czai co mam na myśli) strasznie jestem ciekawa liftingu a gdyby jeszcze dało się ją powiesić..... (Chloe...yes!yes!yes!) myślę, że to mógłby być strzał w dziesiątkę.... ale to niestety trza porównać "na żywo" na pewno z czasem podziękujesz wyprowadzonej komodzie, że dała się na to namówić i zamieszkała pod schodami Jak wiesz, krzesła pozostaną, jakie są, a z wyprowadzki komody już jestem zadowolona Mówisz, żeby nie wymieniać zasłon, nie za ciemno jest? Co do powieszenia nadstawki to rozejrzę się za dwoma krzepkimi panami, którzy ją potrzymają w górze, a ja popatrzę, zrobię fotki, zapytam Was o opinię i zdecydujemy na taśmę montażową Z taką wprawą jak moja mogłoby się udać :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.06.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Opróżniona do oklejenia plecków nadstawka aż się prosiła, żeby ją zdjąć. I zdjęłam. I obraz postawiłam. I nie wiem, czy jestem zadowolona Na ozdoby, które złapałam w biegu proszę nie zwracać uwag [ATTACH=CONFIG]322126[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]322127[/ATTACH] Dla mnie bomba! Zrobiło się lżej i przestrzennie. Po prostu pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 owcaania, a widziałaś szablon na Twoją ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nadstawka wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.06.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 [ATTACH=CONFIG]322054[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]322157[/ATTACH] czadowo !! wygląda o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.06.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 czadowo !! wygląda o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.06.2015 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Już nic nie poprawiaj - jest świetnie! Teraz tak patrzę, że nie można by jej było wysoko podnieść, więc ten zabieg jest bez sensu - poza tym uzyskałaś to, o co chodziło - jest zdecydowanie lżej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 26.06.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 świetnie wyszło! to teraz tylko obij krzesła i z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.06.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 świetnie wyszło! to teraz tylko obij krzesła i z głowy dokładnie:) u Tomkowej metamorfozy błyskawiczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.06.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 dokładnie:) u Tomkowej metamorfozy błyskawiczne:) Dlatego Ani watek pędzi bo pytanie - odpowiedzi/porady- działanie - efekt i jest idealnie nie dto co u mnie - pytanie - odpowiedz-----------długo niccccccccccccccccccccccccccccccccccc- i kiedys działanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts