Emila3000 06.03.2016 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 A kilka Twoich przepisów na ciasta wcieliłam w życie i dobre było bardzo mi miło muszę sobie przypomnieć co tam na święta piekę jadłonomię znam, dla mnie chyba trochę za bardzo przekombinowane te przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 06.03.2016 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 A tu już Wielkanoc Znowu piękne rękodzieła pokazujecie I znowu ciekawe przepisy, wyglądają bardzo apetycznie. U mnie niestety poza mną oczywiście nikt z domowników nie tknie takich dań , no może mąż z czystej miłości do mnie:lol2:, bo dzieci zjedzą wszystko, pod warunkiem, że to jest mięso Czy też tak macie, że przy smażeniu naleśników ciągle je liczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.03.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Czy też tak macie, że przy smażeniu naleśników ciągle je liczycie? jesoooooo TAK Pierogi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.03.2016 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Czy też tak macie, że przy smażeniu naleśników ciągle je liczycie? Tak! Kiedy już zmobilizuję wszystkie siły i pozytywnie się nastawię do tego, niezbyt przeze mnie lubianego zajęcia, to oczami wyobraźni widzę obok płyty kuchennej piękną wysoką stertę ślicznie wysmażonych naleśników I zazwyczaj jest tak, że zanim doliczę się ośmiu naleśników (liczę co chwila! ) naleśników zaczyna ubywać Ganiam więc towarzystwo podkradające mi placki, ale to na nic się zdaje. Za kilka minut znów zaczynam liczenie od 1 Smażyłam naleśniki już tyle razy, ale jeszcze nigdy nie udało mi się doliczyć za jednym liczeniem choćby do 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 06.03.2016 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Pierogów już wieki nie robiłam, nie wiem czy jeszcze wiem jak, ale też liczyłam Ukladałam na stoliczku w równiutkich rządkach Edytowane 6 Marca 2016 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.03.2016 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Ganiam więc towarzystwo podkradające mi placki, ale to na nic się zdaje. Przecież to jakaś plaga jest - to podkradanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.03.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 nie smażę nigdy więcej niż 8 naleśników zazwyczaj na bieżąco je zawijam i serwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.03.2016 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 nie smażę nigdy więcej niż 8 naleśników zazwyczaj na bieżąco je zawijam i serwuje Poczekaj aż będziesz miała dziecko na studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.03.2016 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 też liczę naleśniki Natomiast placki ziemniaczane zawsze smaży mąż i zawsze ja dostaję pierwsze trzy Dzisiaj pozyskiwałam wydmuszki, z 5 wyszły mi 4. Żeby łatwiej było wiercić warto nakleić kawałek taśmy papierowej, wtedy wiertełko nie ślizga się po skorupce. Po dzisiejszym dymaniu doszłam do wniosku, że chyba najłatwiej pomalować całe jajo, a po świętach wyrzucić. Nie zdąży się zepsuć i nie zacznie śmierdzieć. Nie miałam strzykawki, tak jak Ania radziła i po tym dymaniu to głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.03.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 i po tym dymaniu to głowa boli Tak czasem bywa, że po dymaniu głowa boli :rotfl: Padnę, co się dzisiaj na FM wyrabia Ewidentnie wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.03.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 jesuuuu :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.03.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) dziewczęta, jaja kurze były :lol2::lol2: Edytowane 6 Marca 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 06.03.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 dziewczęta, jaja kurze były :lol2::lol2: No to chyba niespecjalnie poprawia sytuację ja odpuszczam sobie takie atrakcje i tak jak moja mama, babcia, prababcia itd., gotuję jaja w cebuli a pózniej wydrapujemy na nich rożne wzorki ps. naleśników BYŁO 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.03.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Mamik, sytuację psuje ból głowy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.03.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Catti no boskie jeszcze takiego opisu narciarstwa nie słyszałam cieszę się, że udało mi się cię rozbawić bo to ciężkie wczasy są jakie piękne inspiracje pokazujecie! i jakie fajne dania! roladę szpinakową znam, szynkę zawijaną z almetką chrzanową też robię.... super jest też sałatka warstwowa z tuńczykiem... ale musi być zrobiona dzień wcześniej, żeby się przegryzła w nocy w lodówce.... https://stoliczkunakryjsie.wordpress.com/2013/03/30/warstwowa-salatka-z-tunczykiem-i-jajkiem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.03.2016 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Nie miałam strzykawki, tak jak Ania radziła i po tym dymaniu to głowa boli Ale jaja!! http://www.sherv.net/cm/emoticons/farm-animals/happy-sheep-smiley-emoticon.gif dziewczęta, jaja kurze były :lol2::lol2: [ATTACH=CONFIG]349046[/ATTACH] A świecą się jak nie kurze Coś Ty im zrobiła?? super jest też sałatka warstwowa z tuńczykiem... ale musi być zrobiona dzień wcześniej, żeby się przegryzła w nocy w lodówce.... https://stoliczkunakryjsie.wordpress.com/2013/03/30/warstwowa-salatka-z-tunczykiem-i-jajkiem/ Fajna, potwierdzam, ale ja ją zdecydowanie wolę ze śledziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.03.2016 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Fajna, potwierdzam, ale ja ją zdecydowanie wolę ze śledziem i bardzo dobrze, bo tuńczyka należy unikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 07.03.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 dzień dobry przyszłam się przywitać i podziękować jakiś czas temu czytając dziennik znalazłam wpis o płytkach hexa argenta. marzyłam o heksagonach, ale cena mozaiki była dla mnie nieosiągalna. Zamówiłam próbkę Argenty, poprzymierzałam i teraz mam łazienkę z hexą chciałam zobaczyć Twoją, ale w miedzyczasie dziennik rozszerzył się o jakieć 100 stron i nie mogę się odnaleźć w każdym razie dziękuję! poraz kolejny forum okazało się nieocenione przy budowie domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.03.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 chciałam zobaczyć Twoją, ale w miedzyczasie dziennik rozszerzył się o jakieć 100 stron i nie mogę się odnaleźć Łazienka Ani jest na 2 stronie dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.03.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 dziennik rozszerzył dziennik Tomkowej rozszerza się szybciej niż wszechświat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts