Tomkowa 08.03.2016 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Aga, pięknie dziękuję!! Słuchajcie, czy jak zdmuchiwałam świeczkę z numerem 1, to marzenia się spełnią?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 08.03.2016 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Aga, pięknie dziękuję!! Słuchajcie, czy jak zdmuchiwałam świeczkę z numerem 1, to marzenia się spełnią?? :D To zależy co było przed jedynką http://gify.free-forum-or-site.com/pobierz/animowany-emotikony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 08.03.2016 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 aaaa, Tomkowa, sto lat i wszystkiego naj naj naj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.03.2016 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Aga, pięknie dziękuję!! Słuchajcie, czy jak zdmuchiwałam świeczkę z numerem 1, to marzenia się spełnią?? :D jasne! te które miałaś z okazji pierszych urodzin :rotfl: Wszystkiego najlepszego, nie ustającej weny twórczej i siły do realizacji pomysłów, a przede wszystkim funduszy na nie. liczyłam na przepis na te pyszności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.03.2016 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 To zależy co było przed jedynką http://gify.free-forum-or-site.com/pobierz/animowany-emotikony.gif jasne! te które miałaś z okazji pierszych urodzin :rotfl: No nie!! To była jedyna świeczka jaką znalazłam Sylwia, z przodu jest rycząca, a z tyłu też nie jedynka Wszystkiego najlepszego, nie ustającej weny twórczej i siły do realizacji pomysłów, a przede wszystkim funduszy na nie. liczyłam na przepis na te pyszności... Dziękuję, Emila I trochę mi przykro, że czujesz się zawiedziona.. Ale miej litość nad starszymi!! aaaa, Tomkowa, sto lat i wszystkiego naj naj naj! Dzięki Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 09.03.2016 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.03.2016 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Ja wyslalam zyczenia Urodzinowe a nie na Dzien Kobiet.. tutaj niech mezczyzni sie wysila Mel Małpiszonie, nie mogłaś dać cynka Aniu 100 lat!! 100 lat!!!: Mamik, spojrzałam na Pesel, popatrzyłam w lustro i postanowiłam udać się do cukierni! Byłam pewna, że napisałaś "udać się do fryzjera"...:rotfl::rotfl: a potem zobaczyłam mapety z różwymi włosami i lekko zdębiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.03.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Tomkowa wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń i nie kończącej się energii chociaż do pracy twórczej http://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/7fb3746e5693_Fi_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.03.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 (edytowane) Spóźnione ale najszczersze!! Najlepszego Aniu!! ps. ja nie jem mięsa ponad 20 lat więc jak coś to chętnie pomogę przy przepisach Edytowane 9 Marca 2016 przez Kendra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.03.2016 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Monika, to od dziś będzie moja pieśń, niczym Hakuna Matata Manamana!! Dzięki!! Aniu 100 lat!! 100 lat!!!: Byłam pewna, że napisałaś "udać się do fryzjera"...:rotfl::rotfl: a potem zobaczyłam mapety z różwymi włosami i lekko zdębiałam Pusieńka, dziękuję! Do cukierni poszłam, bo starsza Pani w moim wieku nie powinna się już przemęczać pieczeniem babeczek A co chcesz od różowych/pomarańczowych włosów?? Manamana!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Tomkowa wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń i nie kończącej się energii chociaż do pracy twórczej Dziękuję bardzo!! Słonka mi trzeba!! Spóźnione ale najszczersze!! Najlepszego Aniu!! ps. ja nie jem mięsa ponad 20 lat więc jak coś to chętnie pomogę przy przepisach Kendra, dziękuję!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Torty są bezbłędne!! Chyba sobie kupię taką maskotkę 20 lat nie jesz mięsa?? A co z aminokwasami, których podobno nie ma w roślinach, a są w mięsie? Jeżeli możesz, to poproszę o pomysły na drugie dania bezmięsne Boję się, że jemy za mało białka. Jak sprawdzić, że dieta jest dobrze zbilansowana? W liczeniu ilości białka w makaronie razowym z warzywami jestem noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.03.2016 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Dziś się biorę za wianek na wieszaku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.03.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Tomcia, jeszcze raz sto lat i wszystkiego, co najlepsze:) u mnie dobrze, jak będę na fb,to wyślę Ci kilka fotel mojego ancymonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.03.2016 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Dziękuję Martusia!! Wracaj/cie na fm z tego fb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.03.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Dziś się biorę za wianek na wieszaku! No w końcu coś robisz, a ja już myślałam, ze nie wrócisz!!! Jak dla mnie pusto tu bez Twoich arcydzieł ręcznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.03.2016 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Oto moje narzędzia Trochę zabawy i wianek gotowy Na razie wisi na kredensie, ale niebawem powędruje na drzwi wejściowe Wiosna, przychodź!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 09.03.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Monika, to od dziś będzie moja pieśń, niczym Hakuna Matata Manamana!! Dzięki!! Jak już jesteśmy w klimacie Króla Lwa... https://www.youtube.com/watch?v=WsRKZLDOXWc Też życzę najlepszego (tak, wiem, za rzadko się udzielam w giga-wątkach, żeby mnie kojarzyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.03.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Wiosna już przyszła, wisi u Ciebie na kredensie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.03.2016 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 No w końcu coś robisz, a ja już myślałam, ze nie wrócisz!!! Jak dla mnie pusto tu bez Twoich arcydzieł ręcznych. http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig.gif Niebawem się wezmę za malowanie jajek Jak już jesteśmy w klimacie Króla Lwa... (..) Też życzę najlepszego (tak, wiem, za rzadko się udzielam w giga-wątkach, żeby mnie kojarzyć ) Iscra, dziękuję! Jak to nie kojarzę? Kojarzę! Może nie tak bardzo z wpisów u mnie, co z Twojego wątku, który podglądam Budujesz piękny dworek, który ja, jak tylko wygram szóstkę, też będę budować To moje marzenie Taki trochę "odjechany", pomieszany, ale mówię Ci, cudo! A Muppety uwielbiam, zaczynam myśleć o zmianie fryzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 09.03.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Iscra, dziękuję! Jak to nie kojarzę? Kojarzę! Może nie tak bardzo z wpisów u mnie, co z Twojego wątku, który podglądam Budujesz piękny dworek, który ja, jak tylko wygram szóstkę, też będę budować To moje marzenie Taki trochę "odjechany", pomieszany, ale mówię Ci, cudo! To ja czekam na Twoją wygraną (mi tez by się przydało, możemy wygrać razem i się podzielić, co Ty na to? ) Bo jak mówisz, że cudo, to będzie cudo! Aż się boję ilu w takim razie mam niecnych podglądaczy, co to cicho siedzą i się nie ujawniają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.03.2016 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Iscra, ja dobry człowiek jestem, jak nas będzie dwie do szóstki, to gitara Ale przy dobrej kumulacji!! Już się ujawniłam, koniec z niecnym podglądaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts