Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga, pięknie dziękuję!! :hug:

Słuchajcie, czy jak zdmuchiwałam świeczkę z numerem 1, to marzenia się spełnią?? :D :D

jasne! te które miałaś z okazji pierszych urodzin :rotfl::rotfl:

Wszystkiego najlepszego, nie ustającej weny twórczej i siły do realizacji pomysłów, a przede wszystkim funduszy na nie. :hug:

liczyłam na przepis na te pyszności... :p

To zależy co było przed jedynką

http://gify.free-forum-or-site.com/pobierz/animowany-emotikony.gif

jasne! te które miałaś z okazji pierszych urodzin :rotfl::rotfl:

No nie!! To była jedyna świeczka jaką znalazłam :lol2:

Sylwia, z przodu jest rycząca, a z tyłu też nie jedynka :lol2:

Wszystkiego najlepszego, nie ustającej weny twórczej i siły do realizacji pomysłów, a przede wszystkim funduszy na nie. :hug:

liczyłam na przepis na te pyszności... :p

Dziękuję, Emila :) I trochę mi przykro, że czujesz się zawiedziona.. Ale miej litość nad starszymi!! :lol2:

aaaa, Tomkowa, sto lat i wszystkiego naj naj naj!

Dzięki Kochana! :)

Ja wyslalam zyczenia Urodzinowe a nie na Dzien Kobiet.. tutaj niech mezczyzni sie wysila ;) :D

Mel Małpiszonie, nie mogłaś dać cynka :p

Aniu 100 lat!! 100 lat!!!:

tort.jpg

Mamik, spojrzałam na Pesel, popatrzyłam w lustro i postanowiłam udać się do cukierni!

Byłam pewna, że napisałaś "udać się do fryzjera"...:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

a potem zobaczyłam mapety z różwymi włosami i lekko zdębiałam

tort.jpg

Monika, to od dziś będzie moja pieśń, niczym Hakuna Matata :lol2: Manamana!! :lol2: Dzięki!!

Aniu 100 lat!! 100 lat!!!:

Byłam pewna, że napisałaś "udać się do fryzjera"...:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

a potem zobaczyłam mapety z różwymi włosami i lekko zdębiałam

Pusieńka, dziękuję! :hug:

Do cukierni poszłam, bo starsza Pani w moim wieku nie powinna się już przemęczać pieczeniem babeczek :D

A co chcesz od różowych/pomarańczowych włosów?? Manamana!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif

Tomkowa wszystkiego co najlepsze :) spełnienia marzeń i nie kończącej się energii :) chociaż do pracy twórczej :)

Dziękuję bardzo!! Słonka mi trzeba!! :D

Spóźnione ale najszczersze!! Najlepszego Aniu!!

ps. ja nie jem mięsa ponad 20 lat więc jak coś to chętnie pomogę przy przepisach ;)

Kendra, dziękuję!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

Torty są bezbłędne!! :D Chyba sobie kupię taką maskotkę :D

20 lat nie jesz mięsa?? A co z aminokwasami, których podobno nie ma w roślinach, a są w mięsie? Jeżeli możesz, to poproszę o pomysły na drugie dania bezmięsne :) Boję się, że jemy za mało białka. Jak sprawdzić, że dieta jest dobrze zbilansowana? W liczeniu ilości białka w makaronie razowym z warzywami jestem noga ;)

No w końcu coś robisz, a ja już myślałam, ze nie wrócisz!!! Jak dla mnie pusto tu bez Twoich arcydzieł ręcznych.

http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig.gif

Niebawem się wezmę za malowanie jajek ;)

Jak już jesteśmy w klimacie Króla Lwa...

(..)

Też życzę najlepszego :D (tak, wiem, za rzadko się udzielam w giga-wątkach, żeby mnie kojarzyć :D)

Iscra, dziękuję! :) Jak to nie kojarzę? Kojarzę! Może nie tak bardzo z wpisów u mnie, co z Twojego wątku, który podglądam :p Budujesz piękny dworek, który ja, jak tylko wygram szóstkę, też będę budować :D To moje marzenie :yes: Taki trochę "odjechany", pomieszany, ale mówię Ci, cudo! :lol2:

A Muppety uwielbiam, zaczynam myśleć o zmianie fryzury :rotfl:

Iscra, dziękuję! :) Jak to nie kojarzę? Kojarzę! Może nie tak bardzo z wpisów u mnie, co z Twojego wątku, który podglądam :p Budujesz piękny dworek, który ja, jak tylko wygram szóstkę, też będę budować :D To moje marzenie :yes: Taki trochę "odjechany", pomieszany, ale mówię Ci, cudo! :lol2:

To ja czekam na Twoją wygraną :D (mi tez by się przydało, możemy wygrać razem i się podzielić, co Ty na to? :D) Bo jak mówisz, że cudo, to będzie cudo!

Aż się boję ilu w takim razie mam niecnych podglądaczy, co to cicho siedzą i się nie ujawniają... :popcorn: