Tomkowa 12.03.2016 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Wieczorem średnie zdjęcia wychodzą, ale pokażę, jak to wyszło Zające się cieszą, że po roku na wolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.03.2016 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Piękne zające i jak wiosennie u mnie nadal nie światecznie, nawet bardzo, od tygodnia siedzę nad ważnym zleceniem całe dni i noce, w domu pieprznik. ale niedługo skończę i zacznę odgruzowywać dom i coś myśleć o świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.03.2016 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Emila Domownicy zdziwieni, że taki kontrast między tym, co w domu, a tym, co za oknem Ale nie da się ukryć, za tydzień Palmowa I zaraz rzeżuchę siać trzeba Resztę dekoracji wyciągam za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.03.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 watę i nasionka już dzisiaj kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.03.2016 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 no i jak zwykle pięknie! też widziałam ostatnio zające, ale każdy kosztował stówę, więc zmuszona byłam odpuścić chyba zerżnę Aniu pomysł na te świąteczne naczynia ja rzeżuchy nie sieję, bo mi ten zapach psuje cały efekt wysiewam owies (jeszcze na bank wzejdzie w ciepłym miejscu, bo potrzebuje ok.10 dni) http://pomyslydodomu.pl/wp-content/uploads/2016/01/owies-4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 12.03.2016 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 To ja w ten sposób używam czarnuszki Mam ją w młynku do pieprzu, ale pieprzu w domu zero Czarnuszka całkowicie nam go zastępuje. Mniam, mniam...uwielbiam czarnuszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.03.2016 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 zakochalam sie w tych zajaczkach na stole :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 13.03.2016 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Tomowa ale wiosennie u Ciebie, świetny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.03.2016 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 no i jak zwykle pięknie! też widziałam ostatnio zające, ale każdy kosztował stówę, więc zmuszona byłam odpuścić chyba zerżnę Aniu pomysł na te świąteczne naczynia ja rzeżuchy nie sieję, bo mi ten zapach psuje cały efekt wysiewam owies (jeszcze na bank wzejdzie w ciepłym miejscu, bo potrzebuje ok.10 dni) Catti, cieszę się, że się podoba A zauważyłaś, że rozsunęłam lekko stół? Na złożonym było za gęsto, więc wyciągnęłam jedną połówkę i mam stół 220 cm Proszę uprzejmie wykorzystać pomysł, jak najbardziej Podstawki wiesz, skąd i rozmiarem pasują idealnie Wazon (a właściwie pojemnik z pokrywką) to kupiony w promocji w krośnieńskim sklepie firmowym przy fabryce szkła jeden z elementów TEGO zestawu (oprócz świeczników mam niemal cały). Na kwiaty do środka wystarczy wstawić wysoką szklankę do piwa Do Twojej inspiracji z owsem są fajne miseczki na nóżce w P-co A ładne porcelanowe białe zajączki widziałam wczoraj w Ross, przecenione na 15 zł Mniam, mniam...uwielbiam czarnuszkę Ja też! Ten zapach jest niesamowity I jaka zdrowa! zakochalam sie w tych zajaczkach na stole :D:D Fajne są, a mamie i tacie na odwrót stoją uszy Tomowa ale wiosennie u Ciebie, świetny efekt Wani, dziękuję! Dziś takie piękne słońce, że chyba nie wytrzymam i zrobię wiosnę na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.03.2016 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Kwiecisty wianek zawisł na lustrzanej ramce obok kredensu, a na wejściowych jesienny wianek w wiosennej odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 13.03.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Tomkowa, wszystkie dekoracje są przepiękne ale moje serducho podbiły zające-słodziaki:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.03.2016 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) Sylwia, dziękuję To jeszcze kilka zająców i jajek Edytowane 13 Marca 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.03.2016 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 P R Z E P I Ę K N A paterka na nożce. Aniu, jest gdzies skład tej poscieli? Dzisiaj w textilmarket widziałam uderzająco podobna, ale jak palcem po tkaninie przejechalam, to sztuczna jest. 95 zł kosztowała, kolor i wzór bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.03.2016 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 mmikka, paterka dziękuje Pościel jest w 100% bawełniana, a na stronie fb tego sklepu wyczytałam, że jest satynowana (TU w komentarzach pod zdjęciami pościeli). W internetowym sklepie txmarket znalazłam podobną, w gwiazdki i rzeczywiście sztuczna, piszą, że jest poliestrowa. Zobaczymy co za jakość tej w szachownicę, jak przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 13.03.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Patera przepiękna, a jeszcze wypatrzyłam u Ciebie cudną tacę. Wszystko wygląda bardzo elegancko:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.03.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Właśnie na opakowaniu nie ma składu, a grafika na kartonie sugeruje, źe bawełna.Troszkę odkleiłam folię i pomacałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.03.2016 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Aniu boskie te Twoje zające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 14.03.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Tomkowa ale u Ciebie już wiosennie i świątecznie. Pięknie, dom zaczyna żyć Ja zupełnie nie mam serca do ozdób ani Wielkanocnych ani na Boże Narodzenie. W tym roku też będę je podziwiała tylko na forum. Cudownie otworzyłaś szranki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.03.2016 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 ależ cudownie!!! przepięknie!!! chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 14.03.2016 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Tomkowa, zające superaśne, scenki rodzajowe jakby w oczekiwaniu na Wielkanoc, super:wave: A pościel - czy ona wpasowuje się w potrzebę szczęśliwych, tzn dających szczęście rzeczy zgodnie z Kando?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts