Tomkowa 14.03.2016 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Patera przepiękna, a jeszcze wypatrzyłam u Ciebie cudną tacę. Wszystko wygląda bardzo elegancko:wave: Sylwia, bardzo dziękuję Tacę uwielbiam i bardzo polecam Kiedyś wspominałam skąd jest, ale chętnie podam ponownie namiar na Lucy Aniu boskie te Twoje zające Tomkowa ale u Ciebie już wiosennie i świątecznie. Pięknie, dom zaczyna żyć Ja zupełnie nie mam serca do ozdób ani Wielkanocnych ani na Boże Narodzenie. W tym roku też będę je podziwiała tylko na forum. Cudownie otworzyłaś szranki:yes: ależ cudownie!!! przepięknie!!! chylę czoła Ależ się cieszę, że Wam się podoba Aga, mnie cieszą takie drobiazgi, bo dzięki nim mogę choć troszeczkę odmienić dom. A do grubszej zmiany kwalifikuje się dużo więcej, ale, póki co, musi być to, co jest U Ciebie jest przepięknie i bez okazjonalnych ozdób Właśnie na opakowaniu nie ma składu, a grafika na kartonie sugeruje, źe bawełna. Troszkę odkleiłam folię i pomacałam:( Dziś napisałam mejla do sklepu Bajkowe Wnętrza z pytaniem z czego jest ta pościel i otrzymałam informację, że to czysta satynowana bawełna. Teraz czekam na przesyłkę Tomkowa, zające superaśne, scenki rodzajowe jakby w oczekiwaniu na Wielkanoc, super:wave: A pościel - czy ona wpasowuje się w potrzebę szczęśliwych, tzn dających szczęście rzeczy zgodnie z Kando?:lol2: Mamik, jak ja kocham wiosnę! Dla mnie maj mógłby trwać cały rok Pamiętam, że w dzieciństwie chodziłam ze święconką w podkolanówkach i nowych bucikach, było cieplutko i słonecznie A teraz? Co to się porobiło A pościel, naturalnie!! Kocham połączenia bieli z czernią Jeżeli okaże się, że jest taka, jak oczekuję, to proces wymiany starych poszew na nowe uznam za zakończony. Na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.03.2016 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Na przekór śniegowi, który tymczasowo wiosnę odstraszył mam, dla miłośniczek roślinnych motywów dekoracyjnych, stronkę z możliwością pobrania obrazków do druku. Te darmowe nie są może tak doskonałej jakości, jak proponowane wcześniej ptaki, ale do ramki z passepartout będą w sam raz Gdybym miała miejsce, wyczarowałabym z nich taką cudną galerię Botaniczne obrazki do pobrania TU I cała masa innych motywów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 15.03.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Tomkowa fantastycznie u Ciebie, świątecznie i wiosennie Widziałam dziś w LM bardzo fajną tkaninę zasłonową w botaniczny wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.03.2016 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Wani, bardzo dziękuję Oj, nie kuś nowymi zakupami, bo właśnie wdrażam planowanie budżetu domowego z excelem na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.03.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 przeswietne to polaczenie zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.03.2016 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 (edytowane) Maniu, a wiesz, że ja takiej zieleni miałam kiedyś sporo? Zielony dywan do brązowych mebli i.. oliwkowe ściany w kuchni Znalazłam nawet starusieńką fotkę lampy z salonu Została mi tylko mosiężna podstawa Miałam kiedyś pomysł na taką galerię, jak na "zielonej" inspiracji, ale z obrazkami przedstawiającymi pary w tangu Tango, moja miłość.. Edytowane 15 Marca 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 17.03.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Witaj Tomkowa Łazienki masz naprawdę cudne, podobnie jak i reszta wnętrz. Jestem pod wrażeniem Twojej dbałości o każdy maleńki szczegół Pozwolisz, że skopiuję sobie linka do paprociowej galerii i przepis na arbuzowego drinka Pozdrawiam i dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.03.2016 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Maciejka! Witaj! Bardzo mi przyjemnie czytać Twoje słowa Kopiuj cokolwiek zechcesz, bo to właśnie dla Was to wszystko Jaka decyzja co do łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.03.2016 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Dziewczyny, pewna miła Forumka potrzebuje pomocy w urządzeniu swojej sypialni, TUTAJ. Zechcecie zajrzeć i doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.03.2016 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 mmikka, przyszła pościel! Jest bawełniana i satynowana Szkoda, że suwaki w poduszkach są wszyte na 2/3 wysokości poduszki, bo to oznacza, że można wygodnie spać tylko na jednej stronie Wykonanie bez zarzutu. Ja jestem zadowolona. Jak chcesz, to wrzucę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.03.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) mmikka, przyszła pościel! Jest bawełniana i satynowana Szkoda, że suwaki w poduszkach są wszyte na 2/3 wysokości poduszki, bo to oznacza, że można wygodnie spać tylko na jednej stronie Wykonanie bez zarzutu. Ja jestem zadowolona. Jak chcesz, to wrzucę fotki Aniu, poproszę o fotki:) Na duże łóżko mam 2 komplety, jeden piorę drugi zakładam Przypomniało mi się z majtkami za komuny - jedene na dupie, drugie na kaloryferze Edytowane 17 Marca 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.03.2016 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 dobre to bylo!! a ja jak to ja - musi byc szara uzbieralam 4 komplety, dwa na zime dwa na lato , o pardon! mam jeszcze jedna fioletowa wylamalam sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 18.03.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Maciejka! Witaj! Bardzo mi przyjemnie czytać Twoje słowa Kopiuj cokolwiek zechcesz, bo to właśnie dla Was to wszystko Jaka decyzja co do łazienki? Chwalę bo jest naprawdę za co Odnośnie łazienki, to właśnie dumam i kombinuję. Te 3 inspiracje białych łazienek które mi podsunęłaś są naprawdę świetne i już nie jestem taka pewna czy chciałabym mieć patchwork na ścianę, a tym bardziej patchwork do sufitu. Tomkowa, a jakie Ty masz drzwi do kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.03.2016 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Maciejka, wrzucam dla Ciebie jeszcze taką łazienkę, żebyś zerknęła na sposób zakończenia płytek za drzwiami prysznicowymi Nie pisałaś nic o wc, a właściwie o systemie spłukiwania. Jaki planujesz? Jeżeli podścienny, to albo wkujesz go w ścianę (ja tak mam zrobione), albo wc wyjedzie Ci na łazienkę przynajmniej 15-20 cm przy wersji normalnej lub 10-15 cm przy wersji slim. Moje drzwi prysznicowe to Radaway EOS DWB robione na wymiar szerokości łazienki. Ze względu na to, że łazienka jest bardzo mała i wąska chciałam mieć drzwi, które nie zabiorą powierzchni łazience, gdy nikt z prysznica nie korzysta. Są składane do środka i normalnie część prysznicowa jest powierzchnią łazienki nie oddzieloną od całej reszty pomieszczenia. Żebyś zobaczyła dokładnie o co chodzi, wrzucam plan pomieszczenia: U Ciebie też tak można zrobić U mnie, dodatkowo, ze względu na to, że jest bardzo wąsko, miska wc jest krótsza od standardowych, ma 47 cm. A tak to wygląda na fotkach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.03.2016 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Aniu, poproszę o fotki:) Na duże łóżko mam 2 komplety, jeden piorę drugi zakładam Przypomniało mi się z majtkami za komuny - jedene na dupie, drugie na kaloryferze To ja mam trochę więcej, wystarczy na każdy dzień tygodnia Na tej fotce udało mi się trochę złapać tę satynowość Materiał jest delikatny i bardzo miły Kołdra nie jest uszyta "normalnie", tak jak poduszki, ale jest ładnie obszyta podwójnym ściegiem Poduszki po obu stronach są w szachownicę, zaś kołdra po drugiej stronie ma szachownicę drobniutką A tak to wygląda w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.03.2016 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Dziś wpadło w moje ręce lustro, które wyjęłam ubiegłego lata, gdy wykombinowałam wiszącą kompozycję na taras. Ktoś pamięta? Metalowa ramka zawisła na łańcuszkach, a lustro zbunkrowałam i zapomniałam o nim Musiała dziś zapaść decyzja, czy zostaje, czy wyrzucam Wpadłam więc na pomysł, że połączę swoją słabość do luster i do bieżników w jedno I stare lustro wylądowało na stole Pomysł okazał się bardzo fajny, lustro świetnie odbija światło z okna i lamp. No i podwaja rodzinę zająców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 18.03.2016 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 ooooo, daję lajka - i trzymam kciuki, że nikt na nie nic nie upuści muszę koniecznie wyjąć swoje wielkanocne dekoracje, czyli przede wszystkim zające od Diany póki co tylko delektuję się wiosennością tulipanów, a tu już prawie Niedziela Palmowa Tomkowa, możesz proszę przypomnieć link do tej strony, z której pobierałaś biało-czarne szablony do swojej szafeczki na herbatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.03.2016 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 wiwik, a niech tylko ktoś spróbuje potłuc, to gwarantuję mu 7 lat nieszczęścia Herbatnik oklejałam wydrukami z TEJ strony. Bez znaku wodnego możesz pobrać za opłatą, chyba, ale ja poradziłam sobie za free Wzorów jest tysiące Jeżeli chcesz gotowe biało-czarne wydruki, to wrzucam bezpośrednio do wydrukowania: PEPITKA, ZYGZAK, ZEBRA, KROPKI, PASY, WZORKI, KOŁA, FALE, PŁOTEK, TRAPEZY, LITERY, HEKSAGONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.03.2016 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Od małej szachownicy oczoplasu dostaję Ta posciel będzie się fajnie prasowala. Mam perkalową, jeden gniot jak len trudny do rozprasowania. Pomysł na lustro fajny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 18.03.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 wow, dzięki! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts