mmikka 18.03.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Aniu, dwa dni temu w Netto widzialam Fairy all w 1 ale nie Platinium, 90 sztuk za 45 zl- brać? Nie pamiętam które tabletki polecalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 18.03.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 (edytowane) Maciejka, wrzucam dla Ciebie jeszcze taką łazienkę, żebyś zerknęła na sposób zakończenia płytek za drzwiami prysznicowymi Tomkowa, chyba Cie wyściskam za te wszystkie inspiracje, jesteś kochana i jeszcze plan swojej łazienki mi wrzuciłaś System spłukiwania jest zabudowany w ścianie, więc będzie na równo ze ścianą. Toaletę planowałam Roca Gap, która ma 54cm, z jakiej firmy jest Twoje? Przepraszam, że Cie męczę. Patent z suwanymi drzwiami prysznicowymi jest świetny, bo nie zabiera wogóle miejsca. Mi równiez proponowano szybę Radaway tylko, że o symbolu DWJ (jedna połówka otwierana do środka). Gdybyś znalazła chwilkę, to wrzuciłam nowe wizki w wątku o wizualizacjach i jestem ciekawa Twojej opinii Dziękuję Ci bardzo za pomoc Widziałam nową pościel. Piękna Edytowane 18 Marca 2016 przez Maciejka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.03.2016 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Aniu, dwa dni temu w Netto widzialam Fairy all w 1 ale nie Platinium, 90 sztuk za 45 zl- brać? Nie pamiętam które tabletki polecalas? Fairy Świetna cena! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.03.2016 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Tomkowa, chyba Cie wyściskam za te wszystkie inspiracje, jesteś kochana i jeszcze plan swojej łazienki mi wrzuciłaś System spłukiwania jest zabudowany w ścianie, więc będzie na równo ze ścianą. Toaletę planowałam Roca Gap, która ma 54cm, z jakiej firmy jest Twoje? Przepraszam, że Cie męczę. Patent z suwanymi drzwiami prysznicowymi jest świetny, bo nie zabiera wogóle miejsca. Mi równiez proponowano szybę Radaway tylko, że o symbolu DWJ (jedna połówka otwierana do środka). Gdybyś znalazła chwilkę, to wrzuciłam nowe wizki w wątku o wizualizacjach i jestem ciekawa Twojej opinii Dziękuję Ci bardzo za pomoc Widziałam nową pościel. Piękna Dziękuję Maciejka Namawiam na te drzwi prysznicowe, bo są świetne. Moje wc to Vitra S50. W łazienkowym już się pomądrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 19.03.2016 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 (edytowane) Witam się w sobotni poranek w tym pięknym i gościnnym wątku Tomkowa, trochę jak zwykle po czasie, ale koniecznie chciałam zachwycić się "tangiem", pokazany motyw obrazków roślinnych chyba mnie nie przekonuje, ale TANGO cudowne Roślinne mogą być super w wersji Emili (chyba u Mani pisała, muszę się tam w końcu przywitać, bo poczytuję ) Fajnie, że pościel trafiona, ciekawe to przeszycie na kołdrę Ja ostatnio kupowałam pościel w tk, zamki wszyte tak dyskretnie, że nie mogłam znaleźć , pościel śnieżnobiała więc zupełnie nie w Twoim stylu Edytowane 19 Marca 2016 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 19.03.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 No, Tomkowa, ta pościel to cała Ty! Ja dostaję oczopląsu http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,15_EC_orig.gif Maciejka-ja też mam Roca Gap i jestem naprawdę zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 19.03.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 (edytowane) Tomkowa, bardzo dziękuję za wszystkie sugestie. Co ja bym bez Ciebie zrobiła http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif (miał byc hug, ale nie potrafię zrobić ) Sylwia, miska Gap jest świetna tylko że mam chyba za mało miejsca. Zapraszam na: projekt łazienki-wizualizacje Edytowane 19 Marca 2016 przez Maciejka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.03.2016 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Witam się w sobotni poranek w tym pięknym i gościnnym wątku Tomkowa, trochę jak zwykle po czasie, ale koniecznie chciałam zachwycić się "tangiem", pokazany motyw obrazków roślinnych chyba mnie nie przekonuje, ale TANGO cudowne Roślinne mogą być super w wersji Emili (chyba u Mani pisała, muszę się tam w końcu przywitać, bo poczytuję ) Fajnie, że pościel trafiona, ciekawe to przeszycie na kołdrę Ja ostatnio kupowałam pościel w tk, zamki wszyte tak dyskretnie, że nie mogłam znaleźć , pościel śnieżnobiała więc zupełnie nie w Twoim stylu Mamik, tango to moja wielka słabość.. Jak podziwiam tańczące pary, zawsze się wzruszam, a i sama kiedyś próbowałam Ach, gdybym miała więcej ścian, to taka galeria już by była gotowa Jak to biała pościel nie w moim stylu?? W moim, kiedyś się takiej pięknej dorobię! No, Tomkowa, ta pościel to cała Ty! Ja dostaję oczopląsu http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,15_EC_orig.gif A jaka milutka do spania!! Bardzo jestem zadowolona i dziękuję Wanilianie, że o mnie pamiętała :hug:Zastanawiam się, czy innych biało-czarnych wzorów nie dokupić dzieciakom Tomkowa, bardzo dziękuję za wszystkie sugestie. Co ja bym bez Ciebie zrobiła http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif (miał byc hug, ale nie potrafię zrobić ) Sylwia, miska Gap jest świetna tylko że mam chyba za mało miejsca. Zapraszam na: projekt łazienki-wizualizacje Maciejka, cieszę się, że uważasz, że mogłam pomóc Zawsze się boję, że za bardzo namieszam Wyczytałam, że dałaś się namówić na drzwi składane i krótszą miskę wc Vitra. Jestem przekonana, że będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.03.2016 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Tomkowa Ty musisz miec solidny blednik ja bym nie usnela w takiej poscieli patrzac na zdjecie juz mi oczy lataly pomysl z lustrem super, ciezkie to lustro? moze sobie ramke strzel naokolo cieniutka i bedziesz mogla uzyc czesciej na cos? Nawet taka naklejana na lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.03.2016 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Maniu, tyle lat treningu, to i błędnik jak dzwon Lustro jest leciutkie, 3mm grubości. Myślałam o ramce, ale wydaje mi się, że takie bez niczego na stole wygląda najfajniej Żałuję, że nie mam drugiego, bo chętnie bym od tyłu wydrapała jakiś wzorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.03.2016 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Tomkowa Ty to jesteś pomysłowa. Super lustro, już nie wspominając o ozdobach wielkanocnych. Ehhh u Ciebie to jest na co popatrzeć.A pościel to chyba z tego materiału co moja, może i firma ta sama, bo wykonanie poduszek u mnie takie samo. Materiał jest super, najbardziej miły, z jakim miałam do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 20.03.2016 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 A ja podglądam łazienki - te drzwi składane do środka to coś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 20.03.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Tomkowa, a może raczej "Wzorkowa" szykuję się na święta na Twoją roladę , uprzejmie do doniosę jak mi wyszła zdecydowaliscie coś z dachem? Palmę poświęciłaś? Sama robiłaś? Więcej pytań nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 20.03.2016 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 zostawiam pozdrowienia a biało czarnych jajek w szachownicę nie ma?? chyba robiłaś, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.03.2016 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Tomkowa Ty to jesteś pomysłowa. Super lustro, już nie wspominając o ozdobach wielkanocnych. Ehhh u Ciebie to jest na co popatrzeć. A pościel to chyba z tego materiału co moja, może i firma ta sama, bo wykonanie poduszek u mnie takie samo. Materiał jest super, najbardziej miły, z jakim miałam do czynienia. Jest na co popatrzeć, aż oczopląsu można dostać Dziękuję Pościel jest fajoska Na kołdrze jest wszyta metka z nazwą "Aisadi", to to samo, co u Ciebie? Jakość świetna Jak tak na nią patrzę, to wyobrażam sobie nieopodal czarny fotel z biało-czarnym tyłem i bokami i to dopiero będzie biło po oczach A ja podglądam łazienki - te drzwi składane do środka to coś dla mnie gaja, bardzo je polecam Jestem zadowolona i z jakości wykonania i funkcjonalności. Warto było kupić Tomkowa, a może raczej "Wzorkowa" szykuję się na święta na Twoją roladę , uprzejmie do doniosę jak mi wyszła zdecydowaliscie coś z dachem? Palmę poświęciłaś? Sama robiłaś? Więcej pytań nie mam Mamik, czekam na relację! Ja też się na te dwie rolady szykuję Palmę poświęciłam, ale ponieważ stało się to 300 km od domu, to postanowiłam nabyć tamtejszą I jest to najskromniejsza palemka, jaką miałam Gałązki bazi w borówczanej podstawie Dach będziemy ocieplać od środka. Niestety demolka będzie totalna Liczę na wsparcie nieustannie trwającej akcji "ciułanie na ocieplanie". Niebawem podam nr konta :lol2: zostawiam pozdrowienia a biało czarnych jajek w szachownicę nie ma?? chyba robiłaś, nie? Catti, gdzie Ty się podziewasz?? Odwzajemniam pozdrowienia i zapytuję jak Twoja dekoracja stołu?? Poczyniłaś coś? Jajka biało-czarne są, ale w szachownicę nie będzie Nowych nie dorabiam, oprócz tych, które powędrują do święconki A w święconce będą.. żółte!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.03.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Tomkowa ale fajnie że pościel jest dobrej jakości Czy ja jestem jedyna która nie ma w domu ani pół świątecznej ozdoby? Będziemy dziś za to robić Marzannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.03.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Czy ja jestem jedyna która nie ma w domu ani pół świątecznej ozdoby? Nie jesteś Witam w klubie U nas za wszelkie ozdoby robi Mały Cholera Będziemy dziś za to robić Marzannę Utopicie czy spalicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.03.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Utopicie czy spalicie?? Myślę że jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.03.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Myślę że jedno i drugie Super! Byle skutecznie, żeby to białe cholerstwo poszło sobie wreszcie Miłej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.03.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Pusiu, gdyby to tylko białe cholerstwo, to do zniesienia jeszcze. Ołowiane chmury nisko, ciemno i śmierdzi dymem z kominów. Przyszłam się poźalić, jak widziałam tanie tabletki do zmywarki, nie kupiłam. Jak wróciłam po nie, to już wykupione byly. Ania, dalej jesteś zadowolona z botti ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts