martaMarcia 26.06.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dlatego Ani watek pędzi bo pytanie - odpowiedzi/porady- działanie - efekt i jest idealnie nie dto co u mnie - pytanie - odpowiedz-----------długo niccccccccccccccccccccccccccccccccccc- i kiedys działanie Iwonka, u mnie dokładnie tak samo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 26.06.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 owcaania, a widziałaś szablon na Twoją ścianę? Widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Dlatego Ani watek pędzi bo pytanie - odpowiedzi/porady- działanie - efekt i jest idealnie nie dto co u mnie - pytanie - odpowiedz-----------długo niccccccccccccccccccccccccccccccccccc- i kiedys działanie Dokladnie...dlatego ja juz o nic nie pytam, bo u mnie to dopiero czekanie.. Iwonka, u mnie dokładnie tak samohttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/wink-2.gif odezwala sie ta co w rok sie urzadzila Martusia, gdybys miala "to" robic przez tyle lat co Ja... inaczej bys o sobie myslala w sensie: wow, poszlo nam szybko. Aniu jest super, ja bym nic nie robila wiecej z ta komoda Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.06.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Meliska, Ty już w Pl czy dopiero w weekend lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jutro lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.06.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Ale się fajnie czyta wątek ! tyle sie dzieje! i to oczekiwanie na efekt końcowy. Nie trzeba oglądać telewizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.06.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 u mnie też się wszystko ciągnie jak flaki z olejem - od stanu deweloperskiego do zamieszkania cisnęłam ekipy i w 2 tyg cały dom obskoczyli. a teraz ponad pól roku od przeprowadzki i nic sie nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 26.06.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 My sie budujemy od 4 lat:sick: ciagnie sie jak flaki z olejem i konca nie widac:cry: ale co tam trzeba patrzec na pozytywy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.06.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 widać nie macie bata w postaci banku - albo w 2 lata zbudujemy, albo kasę lub dom zabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.06.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 widać nie macie bata w postaci banku - albo w 2 lata zbudujemy, albo kasę lub dom zabiorą budowanie a cała wykończeniówka to dwie różne rzeczy, bank coś tam wymaga ale reszta to już inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 no , akurat mam ta przyjemnosc nie korzystania z "bata", wiec stad taki czas.. Owieczko, ale masz juz lazienki..gdybym byla na takim etapie to z pewnoscia obecne wakacje moglabym spedzic "na swoim". U mnie trzeba dodac rok wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.06.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dziewczyny głowy do góry! sezon remontowy w pełni, łapać mega powera po zimie i do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 budowanie a cała wykończeniówka to dwie różne rzeczy, bank coś tam wymaga ale reszta to już inna sprawa dobrze Ivy mowisz... dziewczyny polac jej Dziewczyny głowy do góry! sezon remontowy w pełni, łapać mega powera po zimie i do dzieła! zeby moc dzialac, to trzeba miec za co dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.06.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 no , akurat mam ta przyjemnosc nie korzystania z "bata", wiec stad taki czas.. Owieczko, ale masz juz lazienki..gdybym byla na takim etapie to z pewnoscia obecne wakacje moglabym spedzic "na swoim". U mnie trzeba dodac rok wiecej Ja bez brzdąców to moglam sie wprowadzić na mega prowizorkę, bank interesowały "główne" rzeczy a nie to czy mam odpowiednia farbę na scianach, meble, dekoracje, zasłony i lampy Tez powinna dodać rok do mementu wprowadzenia sie, ale daliśmy rade heheh dobrze Ivy mowisz... dziewczyny polac jej ooo weekend szczęśliwie już zeby moc dzialac, to trzeba miec za co dzialac oooo tak - wczoraj robiłam podsumowanie potrzeb, tych najważniejszych :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ooo weekend szczęśliwie już WAKACJE!!!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 26.06.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Tylko ja nie czekam na weekend bo pracuje 7/7 ;) ale w przyszlym tyg tez mam krotkie wakacje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.06.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ja nawet nie próbuje podsumowań i tak już mam problemy z nerwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Tylko ja nie czekam na weekend bo pracuje 7/7 ;) ale w przyszlym tyg tez mam krotkie wakacje:cool: hmm jakby to ujac.. ja tez 7/7/24h ale teraz mam nadzieje, ze mnie "ktos" odciazy w obowiazkach i sobie odpoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.06.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ja nawet nie próbuje podsumowań i tak już mam problemy z nerwami tez staram się nie denerwować ale czasem trzeba:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 jak ja sie teraz ciesze ze wakacje to w PL w domu rodzinnym spedze... zerknijcie na wiadomosci... masakra nawet na plazy zaatakowano turystow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts