PusiaKssawery 21.03.2016 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Pusiu, gdyby to tylko białe cholerstwo, to do zniesienia jeszcze. Ołowiane chmury nisko, ciemno i śmierdzi dymem z kominów. Przyszłam się poźalić, jak widziałam tanie tabletki do zmywarki, nie kupiłam. Jak wróciłam po nie, to już wykupione byly. Ania, dalej jesteś zadowolona z botti ? To białe można utopić z Marzanną wtedy i dym z kominów przestanie lecieć Ale faktycznie jest dramat z tym smrodem. Wczoraj wymienialiśmy filtry w reku - na tych z dworu byłą normalnie smoła U nas wszyscy palą, dym z kominów leci, tylko my bez komina Fairy Platinum ostatnio w dobrej cenie w Kerfurze były. Nie martw się, nie tu promocja to tam, gdzieś się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.03.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 NO to żeby nie było : Marzanna spalona ale mimo że pojechaliśmy nad rzekę to jej nie topiliśmy bo wiatr paskudny był, ciężko szło podpalanie i samo spalanie też - pewnie by tylko śmieć w wodzie został. Mam nadzieję że mimo wszystko zima przegoniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.03.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 NO to żeby nie było : Marzanna spalona ale mimo że pojechaliśmy nad rzekę to jej nie topiliśmy bo wiatr paskudny był, ciężko szło podpalanie i samo spalanie też - pewnie by tylko śmieć w wodzie został. Mam nadzieję że mimo wszystko zima przegoniona Zaliczone oczywiście Po świętach ma być dwucyfrowo na plusie, jeszcze nocami przygruntówki, ale to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 21.03.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 NO to żeby nie było : Marzanna spalona ale mimo że pojechaliśmy nad rzekę to jej nie topiliśmy bo wiatr paskudny był, ciężko szło podpalanie i samo spalanie też - pewnie by tylko śmieć w wodzie został. Mam nadzieję że mimo wszystko zima przegoniona Najważniejsze, ze czupryna spalona, od razu przypomniały mi się Wasze historie fryzjerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 21.03.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Fairy Świetna cena! A ja kiedyś kupiłam fairy i po myciu wszystko było w powłoce z płynu. Czuć było chemie, a osad z herbaty na szklankach wciąż był. I jedyne tabletki, które sobie poradziły z osadami na szklankach to W5 z Lidla. Ja jestem zachwycona tymi środkami z Lidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 21.03.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Tomkowa moja pościel też Aisadi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.03.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Wanilia SUPER Marzanna!!! A ja kiedyś kupiłam fairy i po myciu wszystko było w powłoce z płynu. Czuć było chemie, a osad z herbaty na szklankach wciąż był. I jedyne tabletki, które sobie poradziły z osadami na szklankach to W5 z Lidla. Ja jestem zachwycona tymi środkami z Lidla. dlatego ja używam mini tabletek od Ludwika, jak najmniej chemii, a wszystko pięknie umyte no i płace za 100 szt 30 zeta. Kupiłam wyciskarkę w piątek, ostatecznie padło na panasonica, porządny i ma przystawkę do sorbetów. Nie pytajcie ile kilogramów truskawek Julka przerobiła na lody przez weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.03.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Emi, podaj typ panasonica. Dojrzewam do kupna, widziałam gazetkę w netto ma być jakas wolnoobrotowa za 300, ale nic w nevie o niej nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.03.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 :lol2:Czyli wiosna definitywnie już jest, dobrze, że Wani załatwiła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.03.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 mam tą sokowirówkę http://www.panasonic.com/pl/consumer/agd/male-agd/sokowirowka/mj-l500sxe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.03.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Same dobre opinie, bardzo ładna jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.03.2016 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Ołowiane chmury nisko, ciemno i śmierdzi dymem z kominów. Przyszłam się poźalić, jak widziałam tanie tabletki do zmywarki, nie kupiłam. Jak wróciłam po nie, to już wykupione byly. Ania, dalej jesteś zadowolona z botti ? Ja też z okolicy kopcących kominów Musi nastąpić zmiana pokoleniowa (oby wystarczyło jedna!), żeby ludzie po rozum do głowy poszli. Ja nie rozumiem, przecież i tak trzeba za wywóz odpadów płacić, czy wyprodukujesz mały pojemnik, czy dużych dziesięć. Jedna opłata od osoby. A ludzie i tak ładują śmieci w piec, albo wywożą do lasu Biedni jesteśmy, więc wrzucają do palenia, co się da Nie martw się tabletkami, ta cena była podejrzana A z wyciskarki jestem zadowolona niezmiennie Codziennie w użyciu i radzi sobie bardzo dobrze NO to żeby nie było : Marzanna spalona ale mimo że pojechaliśmy nad rzekę to jej nie topiliśmy bo wiatr paskudny był, ciężko szło podpalanie i samo spalanie też - pewnie by tylko śmieć w wodzie został. Mam nadzieję że mimo wszystko zima przegoniona I to się nazywa przegonienie zimy!! Waniliana, spisaliście się na medal. Wiosna chyba kręci się gdzieś bardzo blisko, bo kicham i gardło mnie boli Tomkowa moja pościel też Aisadi!!! Super jest! Wanilia SUPER Marzanna!!! dlatego ja używam mini tabletek od Ludwika, jak najmniej chemii, a wszystko pięknie umyte no i płace za 100 szt 30 zeta. Kupiłam wyciskarkę w piątek, ostatecznie padło na panasonica, porządny i ma przystawkę do sorbetów. Nie pytajcie ile kilogramów truskawek Julka przerobiła na lody przez weekend A u mnie Ludwik się nie sprawdził. Ale bierzecie poprawkę na to, że ja mam 15-letni sprzęt Wyciskarka świetna, oby dobrze się sprawowała!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.03.2016 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Kobitki, naszło mnie dziś na szuranie meblami i proszę Was o szczere reakcje Oto efekt jeżdżenia z dobytkiem Chcę przestawić witrynę z książkami ze ściany tv na ścianę z mapą. Co Wy na to? Zmiany na lepsze, czy na gorsze? Stolik kawowy bez wątpliwości do wymiany na większy. Więc: jeżeli znacie coś fajnego w cenie dla ubogich, to proszę, dajcie natychmiast znać! Najlepszy rozmiar byłby chyba 130x90 cm. Czy przemalowywać nogi lamp na czarno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.03.2016 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Porównanie: Gdyby udało się przenieść witrynę, zmianie uległaby cała ściana tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.03.2016 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 A ja kiedyś kupiłam fairy i po myciu wszystko było w powłoce z płynu. Czuć było chemie, a osad z herbaty na szklankach wciąż był. . Bo nie wszystkie tabletki Fairy są ok. Te dobre to Fairy Platinum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 22.03.2016 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 (edytowane) To białe można utopić z Marzanną wtedy i dym z kominów przestanie lecieć Ale faktycznie jest dramat z tym smrodem. Wczoraj wymienialiśmy filtry w reku - na tych z dworu byłą normalnie smoła U nas wszyscy palą, dym z kominów leci, tylko my bez komina Fairy Platinum ostatnio w dobrej cenie w Kerfurze były. Nie martw się, nie tu promocja to tam, gdzieś się uda U nas ten zewnętrzny śmierdzi wędzonką Bardziej mi się podoba jak fotel z boku stal a nie obok ale niech się wypowie kto inny Ja stolik planuję ze skrzyni wojskowej. Jest naprawdę duuuużo rodzajów i wielkości i można też je przemalowywać czy dopracowywać http://www.twojediy.pl/skrzynia-wojskowa-po-przerobce/ Edytowane 22 Marca 2016 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.03.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Uf, ponad 20 stron , to jak maraton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 22.03.2016 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 mi ustawienie z fotelem z boku (w sensie pod kątem do kanapy, a nie tak przytulony do niej) wydaje się lepsze fajnie u Ciebie Tomkowa! Bardzo pozytywny się wydaje ten salon, pewnie przez te ciepłe kolory idealnie zgrane z obrazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 22.03.2016 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Mnie zdecydowanie bardziej podoba się układ fotel/kanapa w ustawieniu 90 stopni. Jak stoją obok siebie to jakoś tak dziwnie. Może wersja pośrednia - fotel plecami skierowany w róg ?Za Waszą radą kupiłam wyciskarkę. Wprawdzie innej marki (mąż wybrał Huroma) ale ogólnie urządzenia tego typu to rewelacja. Od miesiąca pijemy soki praktycznie codziennie i moim zdaniem nie ma w ogóle porównania z sokami z tradycyjnej sokowirówki. Sok da się wycisnąć praktycznie ze wszystkiego. Pycha. Gorąco wszystkim polecam. Mam do Ciebie pytanie odnośnie wieszaka na ręczniki w łazience. Pisałaś mi, ze to Tiger. Nie pamiętam tylko czy model bold czy nomad (a przeszukanie forum w poszukiwaniu tej informacji mnie przerasta) Mogłabyś mi cyknąć zbliżenie - choćby telefonem?I gdzie Wy dziewczyny kupujecie te dziergane pufy? Tylko błagam nie piszcie, że w zeszłym roku w Biedrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.03.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Zdecydowanie lepiej wygląda z fotelem w układzie pod kątem 90o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts