aga2183 23.03.2016 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Ehhh, a ja liczyłam na zdjęcia Aniu, wiesz, ze ja przygarnę Twoje pufy z wielką radością Pomysł na czarne nogi od razu mi się spodobał, Wydaje mi się, ze z czarnymi abażurami będzie rewelacyjnie. Już nie mogę się doczekać, co Ty tam wykombinujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.03.2016 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Ehhh, a ja liczyłam na zdjęcia No to wrzucam jedno zrobione dziś rano po zamianie foteli miejscami Teraz już nie ma takiego porządku Aniu, wiesz, ze ja przygarnę Twoje pufy z wielką radością Pamiętam Tyle, że one się bardzo przydają jak nas jest w salonie więcej przy ławie Na co dzień nie wiem, gdzie je trzymać Pomysł na czarne nogi od razu mi się spodobał, Wydaje mi się, ze z czarnymi abażurami będzie rewelacyjnie. Już nie mogę się doczekać, co Ty tam wykombinujesz! Oj, obawiam się, że to nie będzie nic wyjątkowego. Po prostu przestawiłam regał Kupiłam dziś ramki w Ikea i chyba przesadziłam z rozmiarem Są wielkości telewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.03.2016 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Tomecka - CUDOWNIE zostaw tak PLEASE ja nic nie chcialam mowic ale te pufy i stolki azurowe to za duzo bylo juz, zawsze mowilam - LESS IS MORE! pieknie! i dobrze ze te ciemne zaslony sciaglas, teraz picus glancus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.03.2016 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Maniu!! Piszczę z radości na te Twoje słowa http://www.sherv.net/cm/emo/happy/clicking-your-heels-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2016 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 he he warYjatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 24.03.2016 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Tomkowa, Ty to na czterech literach nie usiedzisz Moim zdaniem - ostatnie ustawienie ładne, ale nie widząc całego pomieszczenia trudno o jednoznaczny osąd, szary fotel wcześniej żył własnym życiem, tworzył osobną strefę relaksu, więc też było fajnie Pufy może postawić w roli podnóżków do foteli, jeśli fotele dasz lekko pod kątem, a jeszcze obok foteli stołki ceramiczne, nie nachalnie, tylko tak "podręcznie" z boku? Taka moja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.03.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 ślicznie! ja zmysłu wnętrzarskiego nie mam ale bardzo mi się podoba - tak zwykłym okiem patrząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.03.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Może i nie ma "takiego porządku", ale Mania doskonale oceniła efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Tomkowa, Ty to na czterech literach nie usiedzisz Moim zdaniem - ostatnie ustawienie ładne, ale nie widząc całego pomieszczenia trudno o jednoznaczny osąd, szary fotel wcześniej żył własnym życiem, tworzył osobną strefę relaksu, więc też było fajnie Pufy może postawić w roli podnóżków do foteli, jeśli fotele dasz lekko pod kątem, a jeszcze obok foteli stołki ceramiczne, nie nachalnie, tylko tak "podręcznie" z boku? Taka moja propozycja Mamik, zobaczymy, co życie przyniesie W razie czego, fotele raz dwa można przestawić Miałam tylko dylemat, gdzie dać małą komódkę, nad którą wisiał zegar, więc wymyśliłam, że stanie na boku jasnego fotela Pasuje wymiarami idealnie. Jak zamienię fotele z powrotem, to znów mam problem z tą szafką. Chyba, że schowam ją za zasłonę Z pufami i stołkami dumam cały czas ślicznie! ja zmysłu wnętrzarskiego nie mam ale bardzo mi się podoba - tak zwykłym okiem patrząc Dziękuję Kendra Może i nie ma "takiego porządku", ale Mania doskonale oceniła efekt. Pesteczko, bardzo się cieszę! Zaraz zaczynam malowanie nóg lamp, więc do porządku jeszcze długa droga Powiedz mi, czy z obrazka A4 średniej jakości da radę wyciągnąć przynajmniej A3? Jeżeli nie, to czeka mnie jeszcze samodzielne malowanie grafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.03.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Prostą drogą najczęściej nie da się. Ale jeśli ten w A4 ma 300 dpi rozdzielczości, to można spróbować, bo druk cyfrowy to 120 dpi i wystarczy żeby mieć A3. A jaki kolor nóg? Mnie się podobają takie jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Pestko, wysłałam Ci mejla. Zechcesz zerknąć? Nogi maluję na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 24.03.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie ma to tamto- jest ŚLICZNIE i jak zwykle u Ciebie kolorowo:lol2:. Przygotowuję się do Twojej rolady ze szpinakiem, mam nadzieję, że wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.03.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Tomkowa fajnie wyszło JAk ja Ci zazdroszczę tego szurania meblami, ja tylko pył wiecznie wycieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.03.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Czarny... może być zbyt mocnym akcentem.Mail poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie ma to tamto- jest ŚLICZNIE i jak zwykle u Ciebie kolorowo:lol2:. Przygotowuję się do Twojej rolady ze szpinakiem, mam nadzieję, że wyjdzie. Sylwia, dziękuję! Kolor to potęga Endless love nad sofą narzuca ton i nie ma to tamto Musimy podporządkować się tej nieskończonej miłości Rolada wyjdzie, trzymam kciuki Pamiętaj od porządnym odparowaniu/odciśnięciu wody ze szpinaku! Tomkowa fajnie wyszło JAk ja Ci zazdroszczę tego szurania meblami, ja tylko pył wiecznie wycieram Wani, a wiesz ile u mnie kurzu?? Skąd się to cholerstwo bierze?? A ja Ci zazdroszczę komponowania nowego Szuranie starociami to fajne zajęcie, ale najchętniej ustawiałabym nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 24.03.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Tomkowa nie maluj tych nóg:) Te są takie lekkie. Czarne będą wyglądały jak żeliwne i nie będą fajnym tłem dla wszystkich czarnych ozdób i wzorów tylko ze wszystkim się zleją. Wiem, że potrzebujesz zmian ale tak jest perfekcyjnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 24.03.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Zaraz zaczynam malowanie nóg lamp... obawiam się, że już poptokach Anka to człowiek czynu... od pomysłu do realizacji mija kwadrans a mnie się też podobają jasne... sorry, że użyłam wczoraj słowa "agresywne", ale miałam na myśli to co piszą Pestka z Agą Czarny... może być zbyt mocnym akcentem. Tomkowa nie maluj tych nóg:) Te są takie lekkie. Czarne będą wyglądały jak żeliwne i nie będą fajnym tłem dla wszystkich czarnych ozdób i wzorów tylko ze wszystkim się zleją. Wiem, że potrzebujesz zmian ale tak jest perfekcyjnie:) :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Tomkowa nie maluj tych nóg:) Te są takie lekkie. Czarne będą wyglądały jak żeliwne i nie będą fajnym tłem dla wszystkich czarnych ozdób i wzorów tylko ze wszystkim się zleją. Wiem, że potrzebujesz zmian ale tak jest perfekcyjnie:) obawiam się, że już poptokach Anka to człowiek czynu... od pomysłu do realizacji mija kwadrans a mnie się też podobają jasne... sorry, że użyłam wczoraj słowa "agresywne", ale miałam na myśli to co piszą Pestka z Agą Na razie jeszcze są drewniane, ale warsztat już gotowy Pomalowałam w kompie i tak to wygląda: Źle będzie? Gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 24.03.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Źle będzie? Gorzej? źle nie, ale już nie tak lekko.... mnie podobają się drewniane pomalować możesz zawsze, nie koniecznie dziś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts