Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ehhh, a ja liczyłam na zdjęcia :-(

No to wrzucam jedno zrobione dziś rano po zamianie foteli miejscami :) Teraz już nie ma takiego porządku ;)

zmiana1.jpg

Aniu, wiesz, ze ja przygarnę Twoje pufy z wielką radością :-)

Pamiętam :yes: Tyle, że one się bardzo przydają jak nas jest w salonie więcej przy ławie ;) Na co dzień nie wiem, gdzie je trzymać ;)

Pomysł na czarne nogi od razu mi się spodobał, Wydaje mi się, ze z czarnymi abażurami będzie rewelacyjnie.

Już nie mogę się doczekać, co Ty tam wykombinujesz!

Oj, obawiam się, że to nie będzie nic wyjątkowego. Po prostu przestawiłam regał ;)

Kupiłam dziś ramki w Ikea i chyba przesadziłam z rozmiarem :D Są wielkości telewizora :lol2:

Tomkowa, Ty to na czterech literach nie usiedzisz :lol2:

Moim zdaniem - ostatnie ustawienie ładne, ale nie widząc całego pomieszczenia trudno o jednoznaczny osąd, szary fotel wcześniej żył własnym życiem, tworzył osobną strefę relaksu, więc też było fajnie :yes:

Pufy może postawić w roli podnóżków do foteli, jeśli fotele dasz lekko pod kątem, a jeszcze obok foteli stołki ceramiczne, nie nachalnie, tylko tak "podręcznie" z boku? Taka moja propozycja :)

Tomkowa, Ty to na czterech literach nie usiedzisz :lol2:

Moim zdaniem - ostatnie ustawienie ładne, ale nie widząc całego pomieszczenia trudno o jednoznaczny osąd, szary fotel wcześniej żył własnym życiem, tworzył osobną strefę relaksu, więc też było fajnie :yes:

Pufy może postawić w roli podnóżków do foteli, jeśli fotele dasz lekko pod kątem, a jeszcze obok foteli stołki ceramiczne, nie nachalnie, tylko tak "podręcznie" z boku? Taka moja propozycja :)

Mamik, zobaczymy, co życie przyniesie :D W razie czego, fotele raz dwa można przestawić ;) Miałam tylko dylemat, gdzie dać małą komódkę, nad którą wisiał zegar, więc wymyśliłam, że stanie na boku jasnego fotela :) Pasuje wymiarami idealnie. Jak zamienię fotele z powrotem, to znów mam problem z tą szafką. Chyba, że schowam ją za zasłonę :D

Z pufami i stołkami dumam cały czas ;)

ślicznie! ja zmysłu wnętrzarskiego nie mam ale bardzo mi się podoba - tak zwykłym okiem patrząc :)

Dziękuję Kendra :)

Może i nie ma "takiego porządku", ale Mania doskonale oceniła efekt. :yes:

Pesteczko, bardzo się cieszę! Zaraz zaczynam malowanie nóg lamp, więc do porządku jeszcze długa droga :D

Powiedz mi, czy z obrazka A4 średniej jakości da radę wyciągnąć przynajmniej A3? Jeżeli nie, to czeka mnie jeszcze samodzielne malowanie grafik :lol2:

Prostą drogą najczęściej nie da się.

Ale jeśli ten w A4 ma 300 dpi rozdzielczości, to można spróbować, bo druk cyfrowy to 120 dpi i wystarczy żeby mieć A3.

A jaki kolor nóg? Mnie się podobają takie jasne.

Nie ma to tamto- jest ŚLICZNIE i jak zwykle u Ciebie kolorowo:lol2:.

Przygotowuję się do Twojej rolady ze szpinakiem, mam nadzieję, że wyjdzie.

Sylwia, dziękuję! Kolor to potęga :lol2: Endless love nad sofą narzuca ton i nie ma to tamto :D Musimy podporządkować się tej nieskończonej miłości :lol2:

Rolada wyjdzie, trzymam kciuki :) Pamiętaj od porządnym odparowaniu/odciśnięciu wody ze szpinaku!

Tomkowa fajnie wyszło :) JAk ja Ci zazdroszczę tego szurania meblami, ja tylko pył wiecznie wycieram :(

Wani, a wiesz ile u mnie kurzu?? Skąd się to cholerstwo bierze??

A ja Ci zazdroszczę komponowania nowego :) Szuranie starociami to fajne zajęcie, ale najchętniej ustawiałabym nowe :D

Zaraz zaczynam malowanie nóg lamp...

obawiam się, że już poptokach :lol2:

Anka to człowiek czynu... od pomysłu do realizacji mija kwadrans :D

a mnie się też podobają jasne...

sorry, że użyłam wczoraj słowa "agresywne", ale miałam na myśli to co piszą Pestka z Agą :yes:

Czarny... może być zbyt mocnym akcentem.

Tomkowa nie maluj tych nóg:) Te są takie lekkie. Czarne będą wyglądały jak żeliwne i nie będą fajnym tłem dla wszystkich czarnych ozdób i wzorów tylko ze wszystkim się zleją. Wiem, że potrzebujesz zmian ale tak jest perfekcyjnie:)

:yes::yes::yes:

Tomkowa nie maluj tych nóg:) Te są takie lekkie. Czarne będą wyglądały jak żeliwne i nie będą fajnym tłem dla wszystkich czarnych ozdób i wzorów tylko ze wszystkim się zleją. Wiem, że potrzebujesz zmian ale tak jest perfekcyjnie:)

obawiam się, że już poptokach :lol2:

Anka to człowiek czynu... od pomysłu do realizacji mija kwadrans :D

a mnie się też podobają jasne...

sorry, że użyłam wczoraj słowa "agresywne", ale miałam na myśli to co piszą Pestka z Agą :yes:

Na razie jeszcze są drewniane, ale warsztat już gotowy :lol2: Pomalowałam w kompie i tak to wygląda:

nogi.jpg

Źle będzie? Gorzej?