mania1220 24.03.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 nakleilas tasiemki albo cos w tym rodzajua gdzie fotka z daleka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 NO daj więcej bo mi kopara opadła i nie wiem czy słusznie :rotfl: Kadry nie za szerokie, bo pieprznik okrutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 nakleilas tasiemki albo cos w tym rodzaju Maniu, tak to coś w tym rodzaju, to.. czarna taśma izolacyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.03.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Mi się podoba Tylko nie wiem czy te klosze teraz pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Wani, klosze docelowo mają być czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 ha ha ha ales wymyslila! ja bym nie wpadla zeby takie cos zrobic a juz nakleic tasme izolacyjna wogole A wez no pstryknij ujecie z dalsza, jak wtedy po przestawieniu klosze poperam - maziaje nie tego cos, no ale pokaz z dalsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.03.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 nooo Tomkowa rewelacyjnie to wykombinowałaś. Co to jest to czarne? jakaś folia przylepna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.03.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Że ani jasne ani ciemne Każdemu równo No poka całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 A wez no pstryknij ujecie z dalsza, jak wtedy po przestawieniu klosze poperam - maziaje nie tego cos, no ale pokaz z dalsza No poka całość Kobitki, dziś nie dam rady, bo załamałam się kompletnie http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,028_z7_orig.gif Czy to jest możliwe, żeby w Ikea źle wymierzyli grubość blatu stołu lub źle wywiercili otwór na śrubę i podczas skręcania śruba przebiła blat?? Klnę na czym świat stoi (w Wielki Czwartek!! ), bo wszystkie śruby skręciłam normalnie, do oporu, a ostatnia, gdy dokręciłam do oporu, to okazało się, że na blacie jest potężne wybrzuszenie Martwię się, że mi tej reklamacji nie uznają, bo stwierdzą, że za dużo pary w barach Ale ja już tyle mebli stamtąd skręciłam i pierwszy raz taki kwiatek Przecież wiadomo, że nie można śruby luźnej zostawić, tylko dokręcić do końca.. Bardzo mi jest źle i smutno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.03.2016 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Jeśli nie pomyliłaś śrub to pewnie źle nawiercili. Błędy zawsze są możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 24.03.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 A ja stawiam na pomyłkę, ale jednak montera rzadko zdarza się, że źle mebel skonstruowali, wiem z doświadczenia ale trzymam jednak kciuki za uznanie reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Doriko, nie pomyliłam. Czeka mnie jutro wyprawa do nich i aż drżę na samą myśl, że mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem Aga, ale w czym ja się mogłam pomylić?? Jak mam 6 takich samych śrub, sześć miejsc, w które mam je wkręcić, to gdzie się można pomylić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.03.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 pomysł z nogami fajny trzymam kciuki za wyprawę do I. ale swoją drogą to dziwna sprawa... współczuję nerwow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.03.2016 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 (edytowane) Aniu, na 100% mogli źle nawiercić. Tak miałam w tym drewnianym pojemniku , na pościel , się dokręca do ramy sofy. Jeden otwór pasował idealnie, drugi kilka cm dalej był. Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sprawy. Edytowane 24 Marca 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Ikea jak reszta sklepow perfekt nie jest, tez trafilam na kilka bubli Walcz o swoje a jak pojdziesz wmienic sprawdz czy nie jest tak samo. Zeby nie bylo ze seryjnie spaprali nawiercenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 trzymam kciuki za wyprawę do I. ale swoją drogą to dziwna sprawa... współczuję nerwow! Ja wkręcałam ze stu procentową pewnością. Odwracam, a tam taki babol Aniu, na 100% mogli źle nawiercić. Tak miałam w tym drewnianym pojemniku , na pościel , się dokręca do ramy sofy. Jeden otwór pasował idealnie, drugi kilka cm dalej był. Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sprawy. Reklamowałaś, czy nawiercałaś nowy? Szlag mnie trafia Mój mówi, że na bank mnie odeślą z kwitkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 24.03.2016 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Jeśli taka sytuacja to bez problemu dadzą Ci nowy egzemplarz, Ikea raczej nie robi większych problemów z reklamacjami.Spokojnie będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Aga, oby tak było, bardzo się zdenerwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.03.2016 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Mnie też ostatnio trafił się mebel kuchenny z IKEA, w którym zapomnieli nawiercić otwory Aniu, mail poszedł do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 24.03.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Kobitki, dziś nie dam rady, bo załamałam się kompletnie http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,028_z7_orig.gif Czy to jest możliwe, żeby w Ikea źle wymierzyli grubość blatu stołu lub źle wywiercili otwór na śrubę i podczas skręcania śruba przebiła blat?? Klnę na czym świat stoi (w Wielki Czwartek!! ), bo wszystkie śruby skręciłam normalnie, do oporu, a ostatnia, gdy dokręciłam do oporu, to okazało się, że na blacie jest potężne wybrzuszenie Martwię się, że mi tej reklamacji nie uznają, bo stwierdzą, że za dużo pary w barach Ale ja już tyle mebli stamtąd skręciłam i pierwszy raz taki kwiatek Przecież wiadomo, że nie można śruby luźnej zostawić, tylko dokręcić do końca.. Bardzo mi jest źle i smutno.. Ja też jestem z Tobą. Będzie dobrze, IKEA raczej rozwiązuje problemy polubowniehttp://gify.free-forum-or-site.com/pobierz/animowana-gif-emotikona-emotikony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts