Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A wez no pstryknij ujecie z dalsza, jak wtedy po przestawieniu

klosze poperam - maziaje nie tego cos, no ale pokaz z dalsza

No poka całość :yes:

Kobitki, dziś nie dam rady, bo załamałam się kompletnie http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,028_z7_orig.gif

Czy to jest możliwe, żeby w Ikea źle wymierzyli grubość blatu stołu lub źle wywiercili otwór na śrubę i podczas skręcania śruba przebiła blat?? Klnę na czym świat stoi (w Wielki Czwartek!! :( ), bo wszystkie śruby skręciłam normalnie, do oporu, a ostatnia, gdy dokręciłam do oporu, to okazało się, że na blacie jest potężne wybrzuszenie :sick: Martwię się, że mi tej reklamacji nie uznają, bo stwierdzą, że za dużo pary w barach ;) Ale ja już tyle mebli stamtąd skręciłam i pierwszy raz taki kwiatek :( Przecież wiadomo, że nie można śruby luźnej zostawić, tylko dokręcić do końca..

Bardzo mi jest źle i smutno.. :(

trzymam kciuki za wyprawę do I. ale swoją drogą to dziwna sprawa... współczuję nerwow!

Ja wkręcałam ze stu procentową pewnością. Odwracam, a tam taki babol :sick:

Aniu, na 100% mogli źle nawiercić. Tak miałam w tym drewnianym pojemniku , na pościel , się dokręca do ramy sofy. Jeden otwór pasował idealnie, drugi kilka cm dalej był.

Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sprawy.:hug:

Reklamowałaś, czy nawiercałaś nowy? Szlag mnie trafia :sick: Mój mówi, że na bank mnie odeślą z kwitkiem :(

Kobitki, dziś nie dam rady, bo załamałam się kompletnie http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,028_z7_orig.gif

Czy to jest możliwe, żeby w Ikea źle wymierzyli grubość blatu stołu lub źle wywiercili otwór na śrubę i podczas skręcania śruba przebiła blat?? Klnę na czym świat stoi (w Wielki Czwartek!! :( ), bo wszystkie śruby skręciłam normalnie, do oporu, a ostatnia, gdy dokręciłam do oporu, to okazało się, że na blacie jest potężne wybrzuszenie :sick: Martwię się, że mi tej reklamacji nie uznają, bo stwierdzą, że za dużo pary w barach ;) Ale ja już tyle mebli stamtąd skręciłam i pierwszy raz taki kwiatek :( Przecież wiadomo, że nie można śruby luźnej zostawić, tylko dokręcić do końca..

Bardzo mi jest źle i smutno.. :(

Ja też jestem z Tobą. Będzie dobrze, IKEA raczej rozwiązuje problemy polubowniehttp://gify.free-forum-or-site.com/pobierz/animowana-gif-emotikona-emotikony.gif