Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

Ikea jak reszta sklepow perfekt nie jest, tez trafilam na kilka bubli :cool:

Walcz o swoje a jak pojdziesz wmienic sprawdz czy nie jest tak samo. Zeby nie bylo ze seryjnie spaprali nawiercenia.

Pomyślałam o tym, ale to oznacza, że musiałabym na miejscu skręcić stół. Ale to prawda, muszę sprawdzić. Wezmę śrubokręt, w razie czego :)

Mnie też ostatnio trafił się mebel kuchenny z IKEA, w którym zapomnieli nawiercić otwory :(

Aniu, mail poszedł do Ciebie.

Czyli zdarzają im się wpadki. Mnie przytrafiło się coś takiego pierwszy raz :(

Pestko, dziękuję za odpowiedź. Poradziłam sobie z pomocą studia fotograficznego :)

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mmikka, nawet nie wiesz, w jakim momencie to napisałaś!! Zaczęłam to wszystko rozkręcać, żeby spakować z powrotem. Ale wcześniej znów ponownie obejrzałam te śruby i jak chciałam zajrzeć na stronę blatu złapałam za jedną nogę i.. wyłamałam nią listwę, do której była przykręcona, w miejscu śruby http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dash2.gif

Nagrzeszyłam dziś bluzgami za cały rok.. Idę się zastrzelić http://emotikona.pl/emotikony/pic/0suicide.gif

Aniu, jutro będzie lepszy dzień.

Wspolczuje pierydkniecia podczas skrecania, mam nadzieje, ze uda sie zrobic reklamacje :)

Ania "... nam strzelać nie kazano.." :rotfl:

Tomkowa, prędzej „wstąpi na działo” :rotfl:

:lol2: :lol2: :lol2:

Dziewczęta, broń była już naładowana, ale mmikka miała rację, że dziś będzie lepszy dzień :D

Zastanawiałam się, czy nie wziąć giwery ze sobą, gdy wtargiwaliśmy pakunek do auta :lol2: Pełna werwy ruszyłam do sklepu :) Po drodze rozważałam tysiące scenariuszy, jak się zachowam, gdy opowiem co się stało, a pani lub pan popuka się w głowę :lol2: Od potulnego baranka, po rozbójnika z ostrą bronią wstępującego na działo (Pestka!! :D)

Na miejscu trafiłam na bardzo miłego pana (z płci od razu się ucieszyłam :D), który po wysłuchaniu mojej historii, wyszedł na chwilę, po czym wrócił ze suwmiarką i dokładnie obadał każdą dziurkę w blacie ;) I z uroczym uśmiechem oznajmił mi, że ta dziurka, przez którą rozwaliłam blat jest 2 milimetry głębsza niż pozostałe. Czyli miałam rację!! :wiggle: Reklamacja została uznana! :wave:

Aha: po wymianie stolika na inny, wróciłam do tego miłego pana, otworzyliśmy paczkę i on tą swoją suwmiarką zbadał, czy dziurki mają tę samą głębokość. Mają :D

Edytowane przez Tomkowa