Tomkowa 24.03.2016 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Ikea jak reszta sklepow perfekt nie jest, tez trafilam na kilka bubli Walcz o swoje a jak pojdziesz wmienic sprawdz czy nie jest tak samo. Zeby nie bylo ze seryjnie spaprali nawiercenia. Pomyślałam o tym, ale to oznacza, że musiałabym na miejscu skręcić stół. Ale to prawda, muszę sprawdzić. Wezmę śrubokręt, w razie czego Mnie też ostatnio trafił się mebel kuchenny z IKEA, w którym zapomnieli nawiercić otwory Aniu, mail poszedł do Ciebie. Czyli zdarzają im się wpadki. Mnie przytrafiło się coś takiego pierwszy raz Pestko, dziękuję za odpowiedź. Poradziłam sobie z pomocą studia fotograficznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.03.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Wyciągnelismy pojemnik do nawiercenia dziurki, postawiliśmy go na baczność pod ścianą a on teatralnie orła wywinął. O 2 w nocy, w bloku mieszkaliśmy, huk niesamowity a on wziął i się połamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2016 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Mmikka, nawet nie wiesz, w jakim momencie to napisałaś!! Zaczęłam to wszystko rozkręcać, żeby spakować z powrotem. Ale wcześniej znów ponownie obejrzałam te śruby i jak chciałam zajrzeć na stronę blatu złapałam za jedną nogę i.. wyłamałam nią listwę, do której była przykręcona, w miejscu śruby http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dash2.gif Nagrzeszyłam dziś bluzgami za cały rok.. Idę się zastrzelić http://emotikona.pl/emotikony/pic/0suicide.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.03.2016 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Sylwia piękne stroiki robi :hug: Aniu, jutro będzie lepszy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.03.2016 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Aż się boję myśleć o skręcaniu Pax-a. Jakiś czas temu z kuchennej szafki robiliśmy szafkę na kurtki i buty. Potem jak mieliśmy robić kuchnię, to nawet gdyby to byla Ikea, założyliśmy, że na 100 % robimy z montażem. Pozabijalibysmy się pewnie przy składaniu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 25.03.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Mi w metalowej witrynie źle nawiercili dwie śruby o parę mm krzywo ale mój M sobie poradził bo praktycznie cały mebel złożony, metal i szkło to ciężkie i nie chciało nam się rozkładać i zawozic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Hej Melisa Hej Meliska!! Dzięki za głos Jasne górą! :hug: widze swietne rozwiazanie Aniu no, kto jak nie Ty Wspolczuje pierydkniecia podczas skrecania, mam nadzieje, ze uda sie zrobic reklamacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.03.2016 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Idę się zastrzelić http://emotikona.pl/emotikony/pic/0suicide.gif Ania "... nam strzelać nie kazano.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.03.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Tomkowa, prędzej „wstąpi na działo” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2016 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.03.2016 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 (edytowane) Aniu, jutro będzie lepszy dzień. Wspolczuje pierydkniecia podczas skrecania, mam nadzieje, ze uda sie zrobic reklamacje Ania "... nam strzelać nie kazano.." Tomkowa, prędzej „wstąpi na działo” :lol2: Dziewczęta, broń była już naładowana, ale mmikka miała rację, że dziś będzie lepszy dzień Zastanawiałam się, czy nie wziąć giwery ze sobą, gdy wtargiwaliśmy pakunek do auta Pełna werwy ruszyłam do sklepu Po drodze rozważałam tysiące scenariuszy, jak się zachowam, gdy opowiem co się stało, a pani lub pan popuka się w głowę Od potulnego baranka, po rozbójnika z ostrą bronią wstępującego na działo (Pestka!! ) Na miejscu trafiłam na bardzo miłego pana (z płci od razu się ucieszyłam ), który po wysłuchaniu mojej historii, wyszedł na chwilę, po czym wrócił ze suwmiarką i dokładnie obadał każdą dziurkę w blacie I z uroczym uśmiechem oznajmił mi, że ta dziurka, przez którą rozwaliłam blat jest 2 milimetry głębsza niż pozostałe. Czyli miałam rację!! Reklamacja została uznana! Aha: po wymianie stolika na inny, wróciłam do tego miłego pana, otworzyliśmy paczkę i on tą swoją suwmiarką zbadał, czy dziurki mają tę samą głębokość. Mają Edytowane 25 Marca 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.03.2016 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 :wave::wave No to pochwal się nowym nabytkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2016 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 mowisz "badal glebokosc"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 25.03.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Gratuluję zwycięstwa! Całe szczęście, że się powstrzymałaś z tym strzelaniem. A teraz dawaj zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.03.2016 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Tadam :lol2: To czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.03.2016 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Aha: po wymianie stolika na inny, wróciłam do tego miłego pana, otworzyliśmy paczkę i on tą swoją suwmiarką zbadał, czy dziurki mają tę samą głębokość. Mają Ile radości może dać porządnie zbadana przez sympatycznego Pana dziurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.03.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Ile radości może dać porządnie zbadana przez sympatycznego Pana dziurka :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.03.2016 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Mmikka, Sylwia, Wani grzeczne z Was dziewczyny, nie to co świntuszki Mmeliska, Pusia i Emila :rotfl: Żebyście widziały, jak się cieszyłam z wyników tego jego mierzenia Aż chciałam mu dać buziaka Udało się skręcić bez przypałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.03.2016 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Mmikka, Sylwia, Wani grzeczne z Was dziewczyny, nie to co świntuszki Mmeliska, Pusia i Emila :rotfl: Ejjjj tam, znasz to przysłowie o muczącej krowie........ Stół super pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.03.2016 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Aż chciałam mu dać buziaka Ale to ja jestem świntuch Ania stolik świetny i te ciemniejsze nogi lamp teraz super wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts