Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wani, Pusiu, Sylwia, bardzo dziękuję za wsparcie :D Mi też się bardzo podoba i cieszę się, że w końcu zrealizowałam plan wymiany stolika w pokoju (choć nie bardzo w spokoju ;) ) :)

Pewnie już wszystkie żyjecie przygotowaniami świątecznymi, a i na mnie pora, żeby zabrać się za wielkanocne smakołyki :)

Wszystkim gościom mojego wątku, Wam Moje Drogie, które dobrym słowem, humorem i obecnością dodajecie mi energii każdego dnia, jak i tym, nieujawnionym, którzy mnie odwiedzają, życzę pięknych Świąt Wielkanocnych :) Niech będą pełne miłości, radości i wiary, że dobro zawsze zwycięża :)

Wesołych Świąt!!

życzenia3.jpg

Podoba mi się :yes:

Dziękuję za życzenia, również życzę Wam wszystkim rodzinnych Świąt Wielkanocnych.

Mmikka :hug:

To nie zdążyłam poświńtuszyć :rotfl:

Stolik jakby specjalnie do tego miejsca zaprojektowany :yes:

Słonecznych, kolorowych, bardzo wiosennych Świąt

Pestko:hug:

Macham :) Popędziłaś z wątkiem, nie ma co! Ciebie nic nie zatrzyma :lol2:

Co teraz planujesz?

:bye:http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gif

Teraz planuję odpocząć, a po Świętach pokażę Wam resztę salonu ;)

Dla łakomczuszków mam roladę cukiniową, tuż przed zapakowaniem do piekarnika :) Szpinakowa już w lodówce :)

rolada.jpg

:bye:http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gif

Teraz planuję odpocząć, a po Świętach pokażę Wam resztę salonu ;)

Dla łakomczuszków mam roladę cukiniową, tuż przed zapakowaniem do piekarnika :) Szpinakowa już w lodówce :)

[ATTACH=CONFIG]351114[/ATTACH]

o rety, ale fajne. Był już przepis?

Wesolych Swiat :D

salon wyszedl perfekt, lawa pasuje i taaaaa...lampy z czarnym to jest to :yes:

jest pieknie nie popsuj !!:lol2:

nie objadac sie! :p

Maniusia, dziękuję :hug:

Jeszcze czarne abażury, mam nadzieję, że wyjdą mi ładne, bo sama zrobię ;)

o rety, ale fajne. Był już przepis?

Był :yes: TUTAJ, link nad fotką :)

Wczoraj zrobiłam sobie szlaban na forum, to dziasiaj nie mogę nadążyć z czytaniem:o, stolik piękny, swietnie pasuje, współczuję nerwów, ale dobrze, że wszystko pomyślnie zakończone

A teraz relacjonuję:

roladę z cukinii zrobiłam, nie miałam lubczyku, to dałam co miałam i wyszła pyszna :yes:

chmurka zrobiona, tym razem poszalalam z malinami, wyszło malinowe chmurzysko :lol2:, no i beza mi wyszła w końcu dobra :yes:

Najlepsza jest mina mojego M, jak pyta skąd mam te wszystkie fajne przepisy, a ja na to "z forum muratora" :lol2:

Osiągnęłam też dzisiaj sukces, w końcu lukier wyszedł jak trzeba :D

:bye:

Edytowane przez mamik

Ostatkiem sił wpadam złożyć życzenia. Dzięki za przepis na roladkę szpinakową. Wyszła super - już próbowałamhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_tl_orig.gif

Sylwia, dziękuję! :hug: Cieszę się ogromnie, że rolada się udała :wiggle:

Tomkowa, piękne życzenia :hug:

Przyjmij proszę, wraz z wszystkimi czytelniczkami tu zagladajacymi, rownież ode mnie Wielkanocne najserdeczniejsze życzenia radości i wiary, że wszystko jest możliwe :hug:

Mamik :hug::hug:

Wczoraj zrobiłam sobie szlaban na forum, to dziasiaj nie mogę nadążyć z czytaniem:o, stolik piękny, swietnie pasuje, współczuję nerwów, ale dobrze, że wszystko pomyślnie zakończone

A teraz relacjonuję:

roladę z cukinii zrobiłam, nie miałam lubczyku, to dałam co miałam i wyszła pyszna :yes:

chmurka zrobiona, tym razem poszalalam z malinami, wyszło malinowe chmurzysko :lol2:, no i beza mi wyszła w końcu dobra :yes:

Najlepsza jest mina mojego M, jak pyta skąd mam te wszystkie fajne przepisy, a ja na to "z forum muratora" :lol2:

Osiągnęłam też dzisiaj sukces, w końcu lukier wyszedł jak trzeba :D

:bye:

Ale mam radochę!! :D :D Bardzo mnie ucieszyłaś :yes:

Ja też zaszalałam: rolada cukiniowa, rolada szpinakowa, kotlety z kaszy kuskus jajeczne (pycha!!), pasztet warzywny, keks fit z mąką orkiszową, keks full z mąką normalną, ciasto marchewkowe i.. kopiec kreta, który obiecałam synowi kilka miesięcy temu ;) Rodzina mnie nie poznaje, patrzy ze zdziwieniem, bo ja dziś calutki dzień w kuchni :lol2: Z przerwą na Święconkę :D

Powiem Wam, że uwielbiam Wielkanoc :D

Hej, hej:)

Rozsiadam się wygodnie i poproszę kieliszek. Opalam opalarką okno, kilka bąbli sobie zafundowałam, na dodatek szklarz będzie potrzebny :) Niby uważałam a szyba pękła. Przy okazji zapytam czy w krysztale dziurkę wywierci :)

Proszę bardzo :) Winko jest dobre na wszelkie bóle, na bąble i pęknięte szyby też :D

Ooooo, to dzisiaj słodziutko w kieliszku :)

Lubię latem białe półwytrawne z kostką lodu

Na słodziutkie wybieram się do Tokaju :)

Pestko, białe latem tylko z coolera! Z kostką lodu? Zgroza!! ;)

In vino veritas! :D