SylwiaS 25.03.2016 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Pewnie, że grzeczne i nie rzucamy się na obcych chłopów ( przynajmniej nie tak jawnie). Stolik wpasował się jakby był tam od zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.03.2016 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Wani, Pusiu, Sylwia, bardzo dziękuję za wsparcie Mi też się bardzo podoba i cieszę się, że w końcu zrealizowałam plan wymiany stolika w pokoju (choć nie bardzo w spokoju ) Pewnie już wszystkie żyjecie przygotowaniami świątecznymi, a i na mnie pora, żeby zabrać się za wielkanocne smakołyki Wszystkim gościom mojego wątku, Wam Moje Drogie, które dobrym słowem, humorem i obecnością dodajecie mi energii każdego dnia, jak i tym, nieujawnionym, którzy mnie odwiedzają, życzę pięknych Świąt Wielkanocnych Niech będą pełne miłości, radości i wiary, że dobro zawsze zwycięża Wesołych Świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.03.2016 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 (edytowane) Podoba mi się Dziękuję za życzenia, również życzę Wam wszystkim rodzinnych Świąt Wielkanocnych. Edytowane 25 Marca 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.03.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 To nie zdążyłam poświńtuszyć Stolik jakby specjalnie do tego miejsca zaprojektowany Słonecznych, kolorowych, bardzo wiosennych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.03.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Macham Popędziłaś z wątkiem, nie ma co! Ciebie nic nie zatrzyma Co teraz planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.03.2016 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Podoba mi się Dziękuję za życzenia, również życzę Wam wszystkim rodzinnych Świąt Wielkanocnych. Mmikka To nie zdążyłam poświńtuszyć Stolik jakby specjalnie do tego miejsca zaprojektowany Słonecznych, kolorowych, bardzo wiosennych Świąt Pestko:hug: Macham Popędziłaś z wątkiem, nie ma co! Ciebie nic nie zatrzyma Co teraz planujesz? http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gif Teraz planuję odpocząć, a po Świętach pokażę Wam resztę salonu Dla łakomczuszków mam roladę cukiniową, tuż przed zapakowaniem do piekarnika Szpinakowa już w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.03.2016 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Wesolych Swiat salon wyszedl perfekt, lawa pasuje i taaaaa...lampy z czarnym to jest to jest pieknie nie popsuj !! nie objadac sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 26.03.2016 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gif Teraz planuję odpocząć, a po Świętach pokażę Wam resztę salonu Dla łakomczuszków mam roladę cukiniową, tuż przed zapakowaniem do piekarnika Szpinakowa już w lodówce [ATTACH=CONFIG]351114[/ATTACH] o rety, ale fajne. Był już przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.03.2016 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Wesolych Swiat salon wyszedl perfekt, lawa pasuje i taaaaa...lampy z czarnym to jest to jest pieknie nie popsuj !! nie objadac sie! Maniusia, dziękuję Jeszcze czarne abażury, mam nadzieję, że wyjdą mi ładne, bo sama zrobię o rety, ale fajne. Był już przepis? Był TUTAJ, link nad fotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 26.03.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Ostatkiem sił wpadam złożyć życzenia. Dzięki za przepis na roladkę szpinakową. Wyszła super - już próbowałamhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_tl_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 26.03.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 (edytowane) Tomkowa, piękne życzenia Przyjmij proszę, wraz z wszystkimi czytelniczkami tu zagladajacymi, rownież ode mnie Wielkanocne najserdeczniejsze życzenia radości i wiary, że wszystko jest możliwe Edytowane 26 Marca 2016 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 26.03.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 (edytowane) Wczoraj zrobiłam sobie szlaban na forum, to dziasiaj nie mogę nadążyć z czytaniem:o, stolik piękny, swietnie pasuje, współczuję nerwów, ale dobrze, że wszystko pomyślnie zakończone A teraz relacjonuję: roladę z cukinii zrobiłam, nie miałam lubczyku, to dałam co miałam i wyszła pyszna chmurka zrobiona, tym razem poszalalam z malinami, wyszło malinowe chmurzysko , no i beza mi wyszła w końcu dobra Najlepsza jest mina mojego M, jak pyta skąd mam te wszystkie fajne przepisy, a ja na to "z forum muratora" Osiągnęłam też dzisiaj sukces, w końcu lukier wyszedł jak trzeba Edytowane 26 Marca 2016 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.03.2016 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Ostatkiem sił wpadam złożyć życzenia. Dzięki za przepis na roladkę szpinakową. Wyszła super - już próbowałamhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_tl_orig.gif Sylwia, dziękuję! Cieszę się ogromnie, że rolada się udała Tomkowa, piękne życzenia Przyjmij proszę, wraz z wszystkimi czytelniczkami tu zagladajacymi, rownież ode mnie Wielkanocne najserdeczniejsze życzenia radości i wiary, że wszystko jest możliwe Mamik :hug: Wczoraj zrobiłam sobie szlaban na forum, to dziasiaj nie mogę nadążyć z czytaniem:o, stolik piękny, swietnie pasuje, współczuję nerwów, ale dobrze, że wszystko pomyślnie zakończone A teraz relacjonuję: roladę z cukinii zrobiłam, nie miałam lubczyku, to dałam co miałam i wyszła pyszna chmurka zrobiona, tym razem poszalalam z malinami, wyszło malinowe chmurzysko , no i beza mi wyszła w końcu dobra Najlepsza jest mina mojego M, jak pyta skąd mam te wszystkie fajne przepisy, a ja na to "z forum muratora" Osiągnęłam też dzisiaj sukces, w końcu lukier wyszedł jak trzeba Ale mam radochę!! :D Bardzo mnie ucieszyłaś Ja też zaszalałam: rolada cukiniowa, rolada szpinakowa, kotlety z kaszy kuskus jajeczne (pycha!!), pasztet warzywny, keks fit z mąką orkiszową, keks full z mąką normalną, ciasto marchewkowe i.. kopiec kreta, który obiecałam synowi kilka miesięcy temu Rodzina mnie nie poznaje, patrzy ze zdziwieniem, bo ja dziś calutki dzień w kuchni Z przerwą na Święconkę Powiem Wam, że uwielbiam Wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.03.2016 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Hop, hop!! Jest tu kto? Winko przyniosłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.03.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Hej, hej:) Rozsiadam się wygodnie i poproszę kieliszek. Opalam opalarką okno, kilka bąbli sobie zafundowałam, na dodatek szklarz będzie potrzebny Niby uważałam a szyba pękła. Przy okazji zapytam czy w krysztale dziurkę wywierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.03.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Ooooo, to dzisiaj słodziutko w kieliszku Lubię latem białe półwytrawne z kostką lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.03.2016 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Hej, hej:) Rozsiadam się wygodnie i poproszę kieliszek. Opalam opalarką okno, kilka bąbli sobie zafundowałam, na dodatek szklarz będzie potrzebny Niby uważałam a szyba pękła. Przy okazji zapytam czy w krysztale dziurkę wywierci Proszę bardzo Winko jest dobre na wszelkie bóle, na bąble i pęknięte szyby też Ooooo, to dzisiaj słodziutko w kieliszku Lubię latem białe półwytrawne z kostką lodu Na słodziutkie wybieram się do Tokaju Pestko, białe latem tylko z coolera! Z kostką lodu? Zgroza!! In vino veritas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.03.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Nie mam coolera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.03.2016 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Nie mam coolera Chyba napiszę do Stajni Łubianka w sprawie pomysłu na prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 31.03.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 O. Czestujecie procetami? Ja może za niedługo będę mogła dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts