waniliana 01.04.2016 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 O. Czestujecie procetami? Ja może za niedługo będę mogła dołączyć Ja myślałam że ty na stałe abstynentką jesteś a to rozumiem z racji Młodzieńca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 01.04.2016 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Podglądam systematycznie i podczytuję, nieraz się zaśmiewając, więc uznałam że czas się przywitać. Tomkowa, fajnie Ci to wszystko wychodzi, chociaż jak dla mnie za dużo się dzieje w fakturach i wyrazistych kolorach, chyba dostałabym kręćka Ale ogląda się przyjemnie, z zainteresowaniem śledzę Twoje poczynania. Pozdrawiam PS: Dzięki za przepis na skuteczną miksturę do sprzątania, dodatkową zaletą jest umykanie latorośli gdzie pieprz rośnie gdy coś tym myję, nikt mi się nie plącze pod ścierą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 01.04.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 [ATTACH=CONFIG]351081[/ATTACH] Tomkowa, jaki Ty masz piękny i dopracowany salon! Pozdrawiam poświątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.04.2016 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 O. Czestujecie procetami? Ja może za niedługo będę mogła dołączyć Aniko, to bardzo dobra wiadomość Już szykuję specjalnie winko Podglądam systematycznie i podczytuję, nieraz się zaśmiewając, więc uznałam że czas się przywitać. Tomkowa, fajnie Ci to wszystko wychodzi, chociaż jak dla mnie za dużo się dzieje w fakturach i wyrazistych kolorach, chyba dostałabym kręćka Ale ogląda się przyjemnie, z zainteresowaniem śledzę Twoje poczynania. Pozdrawiam PS: Dzięki za przepis na skuteczną miksturę do sprzątania, dodatkową zaletą jest umykanie latorośli gdzie pieprz rośnie gdy coś tym myję, nikt mi się nie plącze pod ścierą Witaj Kejt!! Z radością Cię witam Miksturę stosuję niezmiennie i z niezmiennie doskonałym skutkiem Cieszę się, że i u Ciebie ma odpowiednie działanie na rzeczy i ludzi A kręćka to ja mam wrodzonego, więc ta różnorodność kolorystyczno-fakturowa nie działa na mnie źle Ale przyznam, że ostatnio trochę się pomieszczenia stonowały Tomkowa, jaki Ty masz piękny i dopracowany salon! Pozdrawiam poświątecznie Dziękuję Maciejka! Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.04.2016 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 NIKT, przy degustacji winka, nie zerknął, co się dzieje na drugim planie A tam stoi sobie lampa z czarnym abażurem Tak wyglądają obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 02.04.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Klimatycznie lampy zrobiły trochę industrialu we wnętrzu Ja myślałam że ty na stałe abstynentką jesteś a to rozumiem z racji Młodzieńca? Jak na warunki tego miejsca geograficznego to jestem . Ale nie jest tak że ja nie piję "bo tak". Jak jest smaczny trunek i dobre towarzystwo i dobra zabawa a ja nie mam przeciwwskazań żadnych to i owszem coś się napiję. To że piję raz na kilka lat i nie widzę powodu by częściej (po prostu mnie nie ciągnie, nie mam czegoś takiego "ahhh napiłabym się teraz -tutaj wpisz nazwę dobrego alkoholu-"), równie dobrze bawię się przy dobrej herbacie, soku, lemoniadzie a nawet wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Za ciężko, za symetrycznie jak dla mnie. Powstały 2 czarne plamy na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2016 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Za ciężko, za symetrycznie jak dla mnie. Powstały 2 czarne plamy na ścianie. No cóż, to kolejny dowód na to, że nie umiem robić zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2016 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 I moja "tangowa" galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2016 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 To nie kwestia zdjęcia Tak zaaranżowałaś tę kolorystykę, że ja widzę czarne akcenty jako zbyt mocno dominujące. A zegar znowu "ugotowałaś" Wciśnięty biedak w kąt. Zabierz go z tej galerii. Próbowałaś powiesić go nad kominkiem? Pasowałby też w kompozycji z lusterkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 02.04.2016 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Zmianę koloru abażuru zaobserwowałam ale jakoś tak w biegu podczytywałam, dla mnie jest ok. Zgadzam się z pestką co do zegara. Takie piękne cuś się tam marnuje. Mam wrażenie że on się jednak najlepiej prezentuje samodzielnie. Myślę że na kominku będzie mu bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Tomkowa - a ja sie wylamie Sciana z zegara wyszla jak z katalogu !! moim zdaniem zegar wlasnie tam pasuje i powinien tam zostac. Gdybys nie napisala ze to Twoj kacik serio bym myslala ze to jakas fotka z netu. Prostokatne tv, prostokatna szafka, prostokatne obrazki - okragly zegar rozbija ta prostokatna nude i daje kopa na scianie, zegar sie wcale nie gubi a wrecz przeciwnie - widac go bardzo. Bardzo mi sie to podoba bo ma to rece i nogi. Na kominku nie sadze, masz tam duzo rzeczy i obciazysz kominek wizualnie i caly pokuj. Lampy mi sie podobaja, wiedzialam ze dasz rade nawet jakbys tasma znow na okretke obkleila Sa wyraziste. Mi sie podoba. Pytanie za 100 pkt - czy ta sofka to dwojka czy trojka?? z ciekawosci. Bo zdjecia lubia pomniejszac. Masz tam jeszcze fotel od sofki, tam z tego co pamietam tez stoilk stoi. Masz ich 3 plus lawa. Sprubuj wziasc ten spod okna spod lampy i go wyeliminowac, zostaw w tamtym kacie sama lampe, pstryknij sobie fotke. I poruwnaj. Wydaje mi sie ze bez tego stolika byloby lepiej, ale na zywo Ty bedziesz lepiej widziec. A jak nie chociaz tego kwiatka usun, dwa po dwoch stronach kanap to za duzo, juz sie oranzeria robi. Palma super pasuje za to!! mialam 4, wszystkie zostaly zezarte przez robaki i nie moge ich odzalowac Ale jeszcze raz - sciana z tv baaaaardzo mi sie podoba Moze tylko mi jednej, ale to nic. I tak jeszcze pewno z kilka razy wszystko zmienisz, jak kazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2016 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Dziewczęta, bardzo dziękuję za rady, ale zegar na kominek jest za duży. Sięga dokładnie od górnej kratki do kamienia wokół wkładu i nie wygląda to dobrze, bo od razu tam go wpasowywałam Maniu, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 tak jak myslalam, pierwsze mi sie bardzoej podobalo, http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/stolik1-side_zpslktbo1um.jpg oczywiscie to moje zdanie na stolikach mniej, o to mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2016 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Lampy mi sie podobaja, wiedzialam ze dasz rade nawet jakbys tasma znow na okretke obkleila Sa wyraziste. Mi sie podoba. Tym razem to nie taśma, tylko welur samoprzylepny Pytanie za 100 pkt - czy ta sofka to dwojka czy trojka?? z ciekawosci. Bo zdjecia lubia pomniejszac. 190 cm to chyba dwójka, choć trzy osoby się zmieszczą Masz tam jeszcze fotel od sofki, tam z tego co pamietam tez stoilk stoi. Masz ich 3 plus lawa. Sprubuj wziasc ten spod okna spod lampy i go wyeliminowac, zostaw w tamtym kacie sama lampe, pstryknij sobie fotke. I poruwnaj. Wydaje mi sie ze bez tego stolika byloby lepiej, ale na zywo Ty bedziesz lepiej widziec. A jak nie chociaz tego kwiatka usun, dwa po dwoch stronach kanap to za duzo, juz sie oranzeria robi. Mam dwa stoliki boczne i ławę Jak nie ma tego stolika bliżej okna, to zachwiana jest równowaga między lewą i prawą stroną. A ja lubię symetrię A skrzydłokwiaty ładnie wypełniają ścianę i bez nich jest zdecydowanie za pusto Zostają! Palma super pasuje za to!! mialam 4, wszystkie zostaly zezarte przez robaki i nie moge ich odzalowac Ale jeszcze raz - sciana z tv baaaaardzo mi sie podoba Moze tylko mi jednej, ale to nic. I tak jeszcze pewno z kilka razy wszystko zmienisz, jak kazdy. Zobaczymy ile u mnie wytrwają, odpukać Ściana z tv bardzo dziękuje To moja ulubiona ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2016 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Walczę z aparatem i własnymi umiejętnościami Złapałam trochę lepsze światło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.04.2016 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/ottoman/stolik1-side_zpslktbo1um.jpg Aniu mnie się ta opcja z czarnymi abażurami strasznie podoba I ta szara ściana do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2016 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 zadna fotka sie nie pokazuje Tomkowa spoko zostaw kwiatki, zwrocilam tylko uwage ze na starym zdjeciu stolikow bylo az 3. Moze tylko usun troche rzeczy z tego stolika kolo okna? zeby taki zaladowany nie byl, tylko o to mi chodzilo. Bo przedtem bylo tak ladnie "clean", za to te kwiaty na lawie bardzo ladnie wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2016 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Maniu, jakieś dziś problemy z fm są Ja widzę fotkę, Ty nadal nie? Wrzucam jeszcze raz lampy i ulubioną ścianę Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2016 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Aniu mnie się ta opcja z czarnymi abażurami strasznie podoba I ta szara ściana do tego Pusiu, bardzo się cieszę Ściana jest biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts