Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podglądam systematycznie i podczytuję, nieraz się zaśmiewając, więc uznałam że czas się przywitać.

Tomkowa, fajnie Ci to wszystko wychodzi, chociaż jak dla mnie za dużo się dzieje w fakturach i wyrazistych kolorach, chyba dostałabym kręćka ;) Ale ogląda się przyjemnie, z zainteresowaniem śledzę Twoje poczynania. Pozdrawiam :)

PS: Dzięki za przepis na skuteczną miksturę do sprzątania, dodatkową zaletą jest umykanie latorośli gdzie pieprz rośnie gdy coś tym myję, nikt mi się nie plącze pod ścierą :D

O. Czestujecie procetami? Ja może za niedługo będę mogła dołączyć ;)

Aniko, to bardzo dobra wiadomość :D Już szykuję specjalnie winko :)

Podglądam systematycznie i podczytuję, nieraz się zaśmiewając, więc uznałam że czas się przywitać.

Tomkowa, fajnie Ci to wszystko wychodzi, chociaż jak dla mnie za dużo się dzieje w fakturach i wyrazistych kolorach, chyba dostałabym kręćka ;) Ale ogląda się przyjemnie, z zainteresowaniem śledzę Twoje poczynania. Pozdrawiam :)

PS: Dzięki za przepis na skuteczną miksturę do sprzątania, dodatkową zaletą jest umykanie latorośli gdzie pieprz rośnie gdy coś tym myję, nikt mi się nie plącze pod ścierą :D

Witaj Kejt!! Z radością Cię witam :) Miksturę stosuję niezmiennie i z niezmiennie doskonałym skutkiem :) Cieszę się, że i u Ciebie ma odpowiednie działanie na rzeczy i ludzi :lol2: A kręćka to ja mam wrodzonego, więc ta różnorodność kolorystyczno-fakturowa nie działa na mnie źle ;) Ale przyznam, że ostatnio trochę się pomieszczenia stonowały :D

Tomkowa, jaki Ty masz piękny i dopracowany salon! :D

Pozdrawiam poświątecznie :)

Dziękuję Maciejka! :) Również pozdrawiam :)

Klimatycznie :) lampy zrobiły trochę industrialu we wnętrzu ;)

Ja myślałam że ty na stałe abstynentką jesteś a to rozumiem z racji Młodzieńca?

Jak na warunki tego miejsca geograficznego to jestem ;). Ale nie jest tak że ja nie piję "bo tak". Jak jest smaczny trunek i dobre towarzystwo i dobra zabawa a ja nie mam przeciwwskazań żadnych to i owszem coś się napiję. To że piję raz na kilka lat i nie widzę powodu by częściej (po prostu mnie nie ciągnie, nie mam czegoś takiego "ahhh napiłabym się teraz -tutaj wpisz nazwę dobrego alkoholu-"), równie dobrze bawię się przy dobrej herbacie, soku, lemoniadzie a nawet wodzie ;)

To nie kwestia zdjęcia :( Tak zaaranżowałaś tę kolorystykę, że ja widzę czarne akcenty jako zbyt mocno dominujące.

A zegar znowu "ugotowałaś" ;) Wciśnięty biedak w kąt. Zabierz go z tej galerii. Próbowałaś powiesić go nad kominkiem? Pasowałby też w kompozycji z lusterkami.

Tomkowa - a ja sie wylamie :D

Sciana z zegara wyszla jak z katalogu !!

moim zdaniem zegar wlasnie tam pasuje i powinien tam zostac. Gdybys nie napisala ze to Twoj kacik serio bym myslala ze to jakas fotka z netu.

Prostokatne tv, prostokatna szafka, prostokatne obrazki - okragly zegar rozbija ta prostokatna nude i daje kopa na scianie, zegar sie wcale nie gubi a wrecz przeciwnie - widac go bardzo. Bardzo mi sie to podoba bo ma to rece i nogi.

Na kominku nie sadze, masz tam duzo rzeczy i obciazysz kominek wizualnie i caly pokuj.

Lampy mi sie podobaja, wiedzialam ze dasz rade nawet jakbys tasma znow na okretke obkleila :yes: Sa wyraziste. Mi sie podoba.

Pytanie za 100 pkt - czy ta sofka to dwojka czy trojka?? z ciekawosci. Bo zdjecia lubia pomniejszac.

Masz tam jeszcze fotel od sofki, tam z tego co pamietam tez stoilk stoi. Masz ich 3 plus lawa. Sprubuj wziasc ten spod okna spod lampy i go wyeliminowac, zostaw w tamtym kacie sama lampe, pstryknij sobie fotke. I poruwnaj. Wydaje mi sie ze bez tego stolika byloby lepiej, ale na zywo Ty bedziesz lepiej widziec.

A jak nie chociaz tego kwiatka usun, dwa po dwoch stronach kanap to za duzo, juz sie oranzeria robi.

Palma super pasuje za to!! mialam 4, wszystkie zostaly zezarte przez robaki i nie moge ich odzalowac :cool:

Ale jeszcze raz - sciana z tv baaaaardzo mi sie podoba :yes: Moze tylko mi jednej, ale to nic.

I tak jeszcze pewno z kilka razy wszystko zmienisz, jak kazdy.

Lampy mi sie podobaja, wiedzialam ze dasz rade nawet jakbys tasma znow na okretke obkleila :yes: Sa wyraziste. Mi sie podoba.

Tym razem to nie taśma, tylko welur samoprzylepny :D

Pytanie za 100 pkt - czy ta sofka to dwojka czy trojka?? z ciekawosci. Bo zdjecia lubia pomniejszac.

190 cm to chyba dwójka, choć trzy osoby się zmieszczą ;)

Masz tam jeszcze fotel od sofki, tam z tego co pamietam tez stoilk stoi. Masz ich 3 plus lawa. Sprubuj wziasc ten spod okna spod lampy i go wyeliminowac, zostaw w tamtym kacie sama lampe, pstryknij sobie fotke. I poruwnaj. Wydaje mi sie ze bez tego stolika byloby lepiej, ale na zywo Ty bedziesz lepiej widziec.

A jak nie chociaz tego kwiatka usun, dwa po dwoch stronach kanap to za duzo, juz sie oranzeria robi.

Mam dwa stoliki boczne i ławę :) Jak nie ma tego stolika bliżej okna, to zachwiana jest równowaga między lewą i prawą stroną. A ja lubię symetrię :) A skrzydłokwiaty ładnie wypełniają ścianę i bez nich jest zdecydowanie za pusto :) Zostają! :D

Palma super pasuje za to!! mialam 4, wszystkie zostaly zezarte przez robaki i nie moge ich odzalowac :cool:

Ale jeszcze raz - sciana z tv baaaaardzo mi sie podoba :yes: Moze tylko mi jednej, ale to nic.

I tak jeszcze pewno z kilka razy wszystko zmienisz, jak kazdy.

Zobaczymy ile u mnie wytrwają, odpukać ;)

Ściana z tv bardzo dziękuje :) To moja ulubiona ściana :D

zadna fotka sie nie pokazuje Tomkowa ;)

spoko zostaw kwiatki, zwrocilam tylko uwage ze na starym zdjeciu stolikow bylo az 3. Moze tylko usun troche rzeczy z tego stolika kolo okna? zeby taki zaladowany nie byl, tylko o to mi chodzilo. Bo przedtem bylo tak ladnie "clean", za to te kwiaty na lawie bardzo ladnie wygladaja