waniliana 02.04.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Pusiu, bardzo się cieszę Ściana jest biała Haha, albo Ty musisz przetrzeć obiektyw albo my oczy U mnie też ściana wygląda na szarą Co do lamp : byłam za ujednoliceniem kloszy ale te czarne trochę zbyt mocne dla mnie są. Ściana TV super i śliczny ten wazon pękaty, czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2016 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Wani, taki to ze mnie fotograf Cały salon, z wyjątkiem kominka, jest cały biały Wazon pękaty to jeden z dwóch gąsiorów, które były zielone, ale wskutek mojego działania są czarne Ten jest błyszczący, ale jest też drugi, matowy, większy i stoi na parapecie O takie gąsiorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Czym je malowałaś tak ładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2016 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Pestko, to taki śmieszny patent z pistoletem do kleju Najpierw wymalowałam esy-floresy rozgrzanym klejem, który idealnie przykleja się do szkła, szybko wystyga i pozostawia ładną wypukłość, a potem całość potraktowałam farbą w sprayu Żeby ładnie się pomalowało, gąsior natknięty był szyjką do dołu na palik wbity w ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2016 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 To bardzo ładnie wyszło. Właśnie o tę farbę w sprayu mi chodziło, tzn, czy sprayowałaś, czy może zanurzyłaś butlę w farbie i zostawiłaś do obcieknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.04.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Pytanie za 3 punkty, skąd są te tangowe ramki? U mnie ściana wygląda na białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2016 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Mmikka, duże ramki to Gunnabo z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.04.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Super, bardzo dziękuję za dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.04.2016 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Teraz widze stolik tez widze - teraz jest ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.04.2016 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 ... Ania jak pragnę wiosny, czy Ty znowu zmieniłaś awatara?? Ja dziś pierwszy dzień po chorobie i to nie całkiem jeszcze w formie, coś mam z oczami?? Widzę koty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.04.2016 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 to kotowate z psowatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.04.2016 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Teraz widze stolik tez widze - teraz jest ekstra To bardzo się cieszę, że Ci się podoba Ania jak pragnę wiosny, czy Ty znowu zmieniłaś awatara?? Ja dziś pierwszy dzień po chorobie i to nie całkiem jeszcze w formie, coś mam z oczami?? Widzę koty??? Pusiu, mam nadzieję, że już wróciłaś do zdrowia i widzisz psa z kotem Zwierzątka są biało-czarne, jako, że to moje ulubione kolory Jestem ostatnio świadkiem przykrej sytuacji, w której kilkoro ludzi, wydawałoby się "na poziomie", nie potrafi się ze sobą dogadać.. Chciałoby się powiedzieć, że żyją, jak pies z kotem, ale pies z kotem, jak wiemy, potrafią się świetnie razem znaleźć i zgodnie funkcjonować. A ludzie, rozumni podobno, nie potrafią Stąd ten avatar, dla mnie z głębszym przesłaniem A skoro, jako i ja, mocno pragniesz wiosny, to specjalnie dla Ciebie wykwity z mojego ogródka to kotowate z psowatym Tak, to czarno-biały kocurek z czarno-białym borderkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.04.2016 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 [ATTACH=CONFIG]351924[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]351925[/ATTACH] Dzięki Aniu Nie dość, że uspokoiłaś mnie co do stanu mojego umysłu, to jeszcze hiacynt w moim ukochanym kolorze i największy kwitnący symbol wiosny - forsycja (u mnie jeszcze śpi, ale zaczynają być widoczne pączki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 05.04.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 nowy stolik... nowe lampy... nowa galeria... nowa palma... nowe, czarne wazony... się działo fajnie!! stolik się wpasował wyśmienicie! lampy bardziej mi się podobały w jaśniejszej wersji w esy-floresy, ale teraz też są fajne, tylko już mniej oryginalne galeria super!! a co zrobiłaś z tym drugim meblem? kwiat the best! uwielbiam a wazony majstersztyk... wiesz, że możesz w ten gąsior wpakować jakiś jeden wielki liść .... (do dziś pamiętam monsterę Lui, która z pół roku wyglądała w jej sypialni jak milion dolarów ) i mam pytanie, jak sprawowały ci się na tarasie te osłonki w gałęzie? muszę coś wymyślić na mój, bo mnie szlag trafia, że mnie widać w pełnej okazałości... i nie wiem czy kupić lekkie firanki czy coś bardziej nieprzemakalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.04.2016 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Catti Wszystko "nowe", ale stare No, oprócz stolika Monsterę Lui pamiętam doskonale, myślałam o czymś podobnym, ale już chyba dosyć roślin w salonie Osłonki w gałęzie na tarasie sprawowały się wyśmienicie Deszcz umył, wiatr wysuszył Już są gotowe do ponownego zawieszenia Planuję to zrobić w najbliższą sobotę Bardzo je polecam! Od sąsiadów ogrodziliśmy się nimi znakomicie Nie wiem, czy firanki spełnią takie zadanie. Zasłony prysznicowe z całą pewnością Moja to TA Układa się jak normalna tkanina, wygląda bardzo naturalnie, jestem z nich bardzo zadowolona Drugi mebel, czyli witryna z książkami powędrowała na ścianę z pianinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.04.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Tomkowa, dziękuję za przepiękną inspirację kominkową Żywe kwiatki zamiast bukietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.04.2016 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Pesteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 05.04.2016 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Monsterę Lui pamiętam doskonale, myślałam o czymś podobnym, ale już chyba dosyć roślin w salonie mniemam, że masz jeszcze jakieś jedno czy dwa inne pomieszczenia w domu niż salon w salonie faktycznie niekoniecznie, ale w takiej monochromatycznej łazience? albo w pokoju Młodej? może gdzieś ci się uda Osłonki w gałęzie na tarasie sprawowały się wyśmienicie Deszcz umył, wiatr wysuszył Bardzo je polecam! Od sąsiadów ogrodziliśmy się nimi znakomicie Nie wiem, czy firanki spełnią takie zadanie. Zasłony prysznicowe z całą pewnością Układa się jak normalna tkanina, wygląda bardzo naturalnie, jestem z nich bardzo zadowolona o jak fajnie! dziękuję za namiar, podjadę w takim razie do LM z przyjemnością, bo bardzo lubię ten sklep Drugi mebel, czyli witryna z książkami powędrowała na ścianę z pianinem i wygląda jakby tam stała zawsze P.S. aaaaaaaaaaaa... zapomniałam dodać do listy.... jeszcze nowy awatar Fraglesa nie komentowałam licząc na szybką zmianę najpiękniejszy był pierwszy czy u was też lato? dziś słyszałam w radiu, że w taki dzień początkiem wiosny powinno być móc wziąć urlop z pracy bez podania przyczyny (czyli na żądanie ) już sobie wyobrażam gdyby było takie prawo, to dziś nikogo w pracy by chyba nie było (przynajmniej na południu kraju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.04.2016 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 mniemam, że masz jeszcze jakieś jedno czy dwa inne pomieszczenia w domu niż salon w salonie faktycznie niekoniecznie, ale w takiej monochromatycznej łazience? albo w pokoju Młodej? może gdzieś ci się uda Ja już kiedyś wspominałam, że masz umiejętność czytania w myślach czy u was też lato? dziś słyszałam w radiu, że w taki dzień początkiem wiosny powinno być móc wziąć urlop z pracy bez podania przyczyny (czyli na żądanie ) już sobie wyobrażam gdyby było takie prawo, to dziś nikogo w pracy by chyba nie było (przynajmniej na południu kraju) Kochana, ale takie prawo jest! Każdemu przysługują w roku 4 dni urlopu na żądanie Czyli teoretycznie jest możliwe, żeby w tak piękny dzień, jak dziś, nie było ludzi w pracy I powiem Ci, że miałam podobną sytuację u siebie w fabryce Dwie chore, a trzy jednego dnia wymyśliły sobie urlop na żądanie. I zostałam samiuteńka. Obyło się bez przykrych konsekwencji, choć mogły być wobec nich wyciągnięte. U nas 24 stopnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.04.2016 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 22 stopnie o 19:30 było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts