Tomkowa 26.06.2015 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witajcie w ten piękny, słoneczny piątek Już nic nie poprawiaj - jest świetnie! świetnie wyszło! to teraz tylko obij krzesła i z głowy dokładnie:) u Tomkowej metamorfozy błyskawiczne:) Aniu jest super, ja bym nic nie robila wiecej z ta komoda Ale się cieszę, że się Wam podoba http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Dlatego Ani watek pędzi bo pytanie - odpowiedzi/porady- działanie - efekt i jest idealnie nie dto co u mnie - pytanie - odpowiedz-----------długo niccccccccccccccccccccccccccccccccccc- i kiedys działanie Iwonka, u mnie dokładnie tak samo;) Dokladnie...dlatego ja juz o nic nie pytam, bo u mnie to dopiero czekanie.. u mnie też się wszystko ciągnie jak flaki z olejem - od stanu deweloperskiego do zamieszkania cisnęłam ekipy i w 2 tyg cały dom obskoczyli. a teraz ponad pól roku od przeprowadzki i nic sie nie dzieje... My sie budujemy od 4 lat:sick: ciagnie sie jak flaki z olejem i konca nie widac:cry: ale co tam trzeba patrzec na pozytywy:lol: Dziewczęta, ja jestem raptus pod tytułem "jak zaraz nie zrobię, to pęknę" Widziałyście przecież jak wyglądało to wszystko przed remontem I musiałam, z przyczyn zależnych i niezależnych, dosyć długo tak mieszkać. Więc bardzo proszę doceniać to, co posiadacie, cieszyć się na to, co będzie i być cierpliwym Ivy, a ja u Ciebie lustro zostawiłam Ale się fajnie czyta wątek ! tyle sie dzieje! i to oczekiwanie na efekt końcowy. Nie trzeba oglądać telewizji Zasadniczo uważam, że telewizji oglądać nie trzeba Miło mi się zrobiło, bardzo WAKACJE!!!! :wave: http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.06.2015 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 dobrze Ivy mowisz... dziewczyny polac jej To ja lecę przynieść coś dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ja to dopiero mam farta!! jutro wylatuje a tu dzisiaj zagladam do skrzynki pocztowej a tam czek dla mnie zwrot podatku przyszedl, wiec migusiem ruszylam do centrum wyplacic kasiurke obiecalam, ze kupie tel mojemu,ale reszte roztrwonie na siebie, a co! nalezy mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.06.2015 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Mmeliska, jesteś tego warta !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.06.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ja to dopiero mam farta!! jutro wylatuje a tu dzisiaj zagladam do skrzynki pocztowej a tam czek dla mnie zwrot podatku przyszedl, wiec migusiem ruszylam do centrum wyplacic kasiurke obiecalam, ze kupie tel mojemu,ale reszte roztrwonie na siebie, a co! nalezy mi sie oooo jak superrrr będzie szaleństwo Aniu zajrzę tam za chwilkę do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.06.2015 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Mmeliska, to będzie Cię znowu tu mało, albo wcale, jak będziesz w kraju? To na dobry początek weekendu, na dobry początek wakacji, aby nam się radośnie i bezpiecznie wypoczywało proponuję winko Sauvignonasse od Marjana Simcica Wykonane z bardzo dojrzałych winogron, z pięknym długotrwałym zapachem ziół i suszonych kwiatów. Smak owocowy z nutką gorzkich migdałów Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 26.06.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 ale fajnie!! nawet to pojedyncze krzesło postawione pod oknem spasowało (znaczy zgubiło się tam ) świetnie wyszło! to teraz tylko obij krzesła i z głowy nie wiem, co wy chcecie od tych krzeseł... mnie się one podobają z tymi zygzakami wprowadzają taki element zaskoczenia... że niby wszystko takie dopasowane, a tu "proszę o uśmiech" :D ja tam nie wiem.... fajne są a tak w ogóle to nic tylko ci gratulować.... idziesz jak burza u nas na śląsku mówi się, "żeś jest w szwungu" WAKACJE!!!! :wave: potwierdzam macie jak najbardziej prawo mi zazdrościć To ja lecę przynieść coś dobrego to może ja też coś z tej okazji.... http://www.pijalniawodki.pl/_foto/drinki!!.jpeg dla każdego coś miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.06.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 hello,znowu drinkujemy;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.06.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Tomkowa, spowodowałaś, że zaparłam się i kupiłam starą serwantkę Zanim ją zrobię, minie pewnie pół roku ale możesz sobie śmiało przypisać zasługi, bo napatrzyłam się na te Twoje pięęękne mebelki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 pozwole sobie przygarnac wszystkie drinki ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 26.06.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 pozwole sobie przygarnac wszystkie drinki ' no nie wiem.... ja już wcześniej zgarnęłam te trzy z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.06.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 pozwole sobie przygarnac wszystkie drinki ' Heh,tak przed podróżą nie polecam ,a Gospodyni dziś pewnie drinkuje w realu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 no nie wiem.... ja już wcześniej zgarnęłam te trzy z prawej a jaki problem by dolozyc wiecej Heh,tak przed podróżą nie polecam ,a Gospodyni dziś pewnie drinkuje w realu;) ciiii dopiero wieczorem mam wylot... do tego czasu wszystko sie ulotni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 26.06.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Troszkę spóźniona ale co tam Podoba mi się to szare krzesło i ten zygzak się wpasował. Pomalowała bym w tym przypadku krzesła i podstawę stołu na szaro (tylko może jednak troszkę ciemniejszy) a blat i reszta tak jak jest. Tak jak jest też jest dobrze szczególnie po upgradzie nadstawki. A co do mieszkania na budowie to ja się z rocznym synkiem wprowadzałam na bardzo ubogi stan developerski. Jedyne co mieliśmy to kibelek a po kilku dniach wannę. Łazienki do tej pory nie mamy ukończonej a mieszkamy już 1,5roku. Tak bardzo nam się chciało już na swoje Więc Melisko, tylko wannę i kibelek montuj i możesz już spędzić wakacje na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredka007 26.06.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wszystko zaczęło się od łazienek Pokazywałam je już na forum, ale czas zaprezentować metamorfozę Trzymajcie się krzeseł! Łazienka mała "przed": [ATTACH=CONFIG]320898[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]320899[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]320901[/ATTACH] Przepiekna lazienka! Co to za lustro, w jaki sposob jest podswietlone? Bylo robione na zamowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 26.06.2015 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 A co do mieszkania na budowie to ja się z rocznym synkiem wprowadzałam na bardzo ubogi stan developerski. Jedyne co mieliśmy to kibelek a po kilku dniach wannę. Łazienki do tej pory nie mamy ukończonej a mieszkamy już 1,5roku. Tak bardzo nam się chciało już na swoje Więc Melisko, tylko wannę i kibelek montuj i możesz już spędzić wakacje na swoim NA ubogi stan deweloperski powiadasz? Kuchnie mieliście? Podłogi? U nas chyba tylko z drzwiami wejściowymi się wyrobimy :lol2: Tomkowa u Ciebie niekończąca się biba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.06.2015 02:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 (edytowane) ale fajnie!! nawet to pojedyncze krzesło postawione pod oknem spasowało (znaczy zgubiło się tam ) nie wiem, co wy chcecie od tych krzeseł... mnie się one podobają z tymi zygzakami wprowadzają taki element zaskoczenia... że niby wszystko takie dopasowane, a tu "proszę o uśmiech" :D ja tam nie wiem.... fajne są a tak w ogóle to nic tylko ci gratulować.... idziesz jak burza u nas na śląsku mówi się, "żeś jest w szwungu" Krzesła, póki nie znajdę czegoś naprawdę fajnego takie będą. Ale już mam coś na oku Jak widać szwung ma swoje konsekwencje takie, że gospodyni, w oczekiwaniu na gości, pośród picia i jadła, padła :rotfl: Zastawiłam stół i się na chwilkę położyłam. Tylko na chwilkę Obudziłam się właśnie Ale numer, jeszcze takiego nie grali :lol2: Heh,tak przed podróżą http://forum.muratordom.pl/images/smilies/bleh.gif nie polecam http://forum.muratordom.pl/images/smilies/biggrin-2.gif,a Gospodyni dziś pewnie drinkuje w realuhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/wink-2.gif Miałam taki najszczerszy zamiar, ale nie zdążyłam Tomkowa, spowodowałaś, że zaparłam się i kupiłam starą serwantkę Zanim ją zrobię, minie pewnie pół roku ale możesz sobie śmiało przypisać zasługi, bo napatrzyłam się na te Twoje pięęękne mebelki;) Ale super, pokazuj!! Troszkę spóźniona ale co tam Podoba mi się to szare krzesło i ten zygzak się wpasował. Pomalowała bym w tym przypadku krzesła i podstawę stołu na szaro (tylko może jednak troszkę ciemniejszy) a blat i reszta tak jak jest. Tak jak jest też jest dobrze szczególnie po upgradzie nadstawki. Chyba na razie akcja malowanie wstrzymana. Jak patrzę na to szare krzesło i pozostałe, to jednak bardziej podobają mi się te bez farby. Niestety akryl zakrywa to, co w drewnie najpiękniejsze. Tomkowa u Ciebie niekończąca się biba Z życia się po prostu cieszymy Przepiekna lazienka! Co to za lustro, w jaki sposob jest podswietlone? Bylo robione na zamowienie? Witaj kredka Lustro, przycięte na wymiar, jest nadklejone nad powierzchnię ściany, a pod nim są taśmy led Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 27.06.2015 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.06.2015 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Hej, Aniko Dziś szukam tkanin na krzesła i fotel Na początek SKLEP z fantastycznymi tkaninami. I wysyłają do Polski. "Yard" to niecały metr, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 27.06.2015 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Dokładnie 91.44 cm. Też szukam bo chyba będę miała stare ze spadku po babci. A średnio mi się podobają mąż z jakiegoś powodu jest przeciwnikiem krzeseł, nie lubi ich, wszędzie by wstawił obrotowe fotele biurkowe. W takim wypadku mówi że nie przeznaczy na ten mebel więcej niż 50zł za krzesło. W takiej cenie mogę mieć brzydki, niewygodny szmelc albo tapicerkę do mebli babcinych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts