Aga111719511846 07.04.2016 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Tomkowa to był bardzo dobry pomysł na rozdzielenie komody z witryną. Wszytko teraz wygląda lżej a nie jak meblościanka:) Na mapę już dawno zwróciłam uwagę. Jest piękna i jest prawdziwą ozdobą Twojego salonu. Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.04.2016 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Aga, bardzo dziękuję :hug:Pamiętam, że na samym początku zwróciłaś uwagę, że strona telewizyjna jest za ciemna i za ciężka w porównaniu z resztą pomieszczenia. Także Mmeliska pytała, czy nie da się witryny z książkami przenieść w inne miejsce Byłam przekonana, że się nie da A moje chęci malowania mebli, żeby wydawały się lżejsze, pamiętacie? Cały czas chodziło mi po głowie, co zrobić, żeby było lżej, jaśniej i ładniej Odwagi dodała mi Sylwia z Velourowego Domku Kiedyś pisałam tu o jej wątku, pięknych poduszkach w ofercie. Butik Sylwii rośnie i postanowiłam w nim zrobić zakupy Przy okazji nawiązałyśmy korespondencję i zaczęła się burza mózgów Pomysł z czarnymi lampami nie zyskał Waszej akceptacji (z kilkoma wyjątkami), ale zapewniam, że fotki mojego autorstwa nie oddają całkowicie ich uroku Tangowa galeria, którą zawsze chciałam mieć, wreszcie stała się faktem, a kącik biurowo-biblioteczny wygląda, jak trzeba Z butiku są piękne welurowe róże na stoliku Bardzo dziękuję Sylwii za wsparcie i poświęcony czas. TUTAJ krótka opowieść o naszej przygodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.04.2016 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Aniu, kupiłam dzisiaj te ramki w Ikea. Chłop nosił i dopiero w domu jak rozpakowałam zdziwiłam się, że zamiast szyby jest plastik Opowieść o przygodzie przeczytałam z uśmiechem na buzi. Pamiętam jak w tamte wakacje namierzałam tkaninę o której pisała Sylwia. Ostatecznie wylądowałam w Fargotexie, który jest rzut kamieniem od polecanego przez Sylwię sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 07.04.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 A mnie się te czarne lampy bardzo podobają. Teraz współgrają z dywanem i dają lekkiego pazura. Twoja galeria wydaje się o wiele bardziej uporządkowana. Tak więc współpraca i rewolucja na wielki PLUShttp://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/RCGTB_Wn_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.04.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Pomysł z czarnymi lampami nie zyskał Waszej akceptacji (z kilkoma wyjątkami), ale zapewniam, że fotki mojego autorstwa nie oddają całkowicie ich uroku I faktycznie Choć mnie od razu urzekły właśnie te czarne, to zdjęcia na forum nie oddają ich uroku. Dopiero gdy zajrzałam tu: TUTAJ krótka opowieść o naszej przygodzie utwierdziłam się w przekonaniu i potwierdzam co napisałam wcześniej - jak dla mnie te czarne - bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.04.2016 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Aniu, kupiłam dzisiaj te ramki w Ikea. Chłop nosił i dopiero w domu jak rozpakowałam zdziwiłam się, że zamiast szyby jest plastik Opowieść o przygodzie przeczytałam z uśmiechem na buzi. Pamiętam jak w tamte wakacje namierzałam tkaninę o której pisała Sylwia. Ostatecznie wylądowałam w Fargotexie, który jest rzut kamieniem od polecanego przez Sylwię sklepu Ja też myślałam, że one szklane będą Ale chyba całe szczęście, że nie są, bo to byłby prawdziwy ciężar do zawieszenia na ścianie. I takie nie są lekkie Sylwia to świetna kobitka A mnie się te czarne lampy bardzo podobają. Teraz współgrają z dywanem i dają lekkiego pazura. Twoja galeria wydaje się o wiele bardziej uporządkowana. Tak więc współpraca i rewolucja na wielki PLUS http://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/RCGTB_Wn_orig.gif http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,033_dU_orig.gif Dziękuję Sylwia!! I faktycznie Choć mnie od razu urzekły właśnie te czarne, to zdjęcia na forum nie oddają ich uroku. Dopiero gdy zajrzałam tu: utwierdziłam się w przekonaniu i potwierdzam co napisałam wcześniej - jak dla mnie te czarne - bomba Pusia, dziękuję!! Ja też jestem pod wrażeniem, że te same fotki, a jednak jaka różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.04.2016 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 14 dni i 100 wiadomości? Dobrze że się Wam sprzęt nie zagrzał Zgadzam się z autorką tekstu co do oceny stylu Twojego salonu : jest po prostu Twój i to chyba największy komplement Nie pisałam chyba wcześniej że i mnie się mapy podobają? A to zdjęcie rewelacyjne jest : Dasz mi zbliżenie na kwiaty? Nabrałam ochoty na coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.04.2016 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Wani, dziękuję pięknie Róże są przepiękne i wyglądają, jak żywe Płatki kwiatu są pokryte meszkiem, są ślicznie wykonane i naprawdę polecam Teraz mam chrapkę na hortensje od Sylwii, bo też są cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.04.2016 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Aniu dobre zdjęcia to podstawa Inaczej widzisz wnętrze a inaczej "wychodzi" na zdjęcia, mam tak samo nie umiem zrobic dobrej fotki u siebie Sciana TV zyskała po przestawieniu mebli, dobrze ze ktoś Cie zmotywował ze zmieszczą się w innym miejscu jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.04.2016 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Iwonka, dziękuję Ja też się bardzo cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.04.2016 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Pamiętacie "walkę" z meblami z jadalni? Dzięki Wam pomocnik wylądował pod schodami, a nadstawka dostała nowe plecki Wrzucam dla przypomnienia pomysł z obrazem w miejsce nadstawki, bo nie daje mi to spokoju (o, już wtedy gąsior był czarny ) Bardzo to były robocze przymiarki, ale chyba pożegnam się z nadstawką I kilka inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.04.2016 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Tomkowa... yes, yes, yes Będzie super, lekko i z kolorem mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 09.04.2016 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Tomkowa, aleś narobiła zamieszania :lol2: Jak zwykle po czasie, ale dołączę do recenzentów metamorfozy salonu Sciana telewizyjna z galerią tangową i zegarem - SUPER ja nie lubię, jak kolumna pełni rolę stolika, ale to moje "nie lubię" Bardzo podobał mi sie dywan, który zlikwidowałaś, może mógłby zostać zamiast tego w zygzaki w części biurowej? czesc biurowa z biblioteczką i mapa oczywiście - SUPER Czy lustra na kominie z jednej strony są szare? Nie do końca przekonują mnie dwukolorowe nogi lamp i szafka kolo fotela, niewiele ją widać, ale jakoś mi wzrok przyciąga Generalnie Twoje wnętrza, zarówno przed jak i po mi się bardzo podobają, są przytulne, domowe, ciekawe, zupełnie nie przeszkadza mi ilośc wzorów, natomiast ja wole mniej na stolikach, ławach itp., to są bardzo indywidualne upodobania i chyba po trosze wynikają z rożnych charakterów ludzi:) W ogole jestem pod wielkim wrażeniem ilości zmian, ogromu pracy i energii jaką masz, ja bym tak nie dała rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.04.2016 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Tomkowa... yes, yes, yes Będzie super, lekko i z kolorem mam nadzieję Nadstawka już zdjęta!! Tomkowa, aleś narobiła zamieszania :lol2: Jak zwykle po czasie, ale dołączę do recenzentów metamorfozy salonu Sciana telewizyjna z galerią tangową i zegarem - SUPER ja nie lubię, jak kolumna pełni rolę stolika, ale to moje "nie lubię" Bardzo podobał mi sie dywan, który zlikwidowałaś, może mógłby zostać zamiast tego w zygzaki w części biurowej? czesc biurowa z biblioteczką i mapa oczywiście - SUPER Czy lustra na kominie z jednej strony są szare? Nie do końca przekonują mnie dwukolorowe nogi lamp i szafka kolo fotela, niewiele ją widać, ale jakoś mi wzrok przyciąga Generalnie Twoje wnętrza, zarówno przed jak i po mi się bardzo podobają, są przytulne, domowe, ciekawe, zupełnie nie przeszkadza mi ilośc wzorów, natomiast ja wole mniej na stolikach, ławach itp., to są bardzo indywidualne upodobania i chyba po trosze wynikają z rożnych charakterów ludzi:) W ogole jestem pod wielkim wrażeniem ilości zmian, ogromu pracy i energii jaką masz, ja bym tak nie dała rady Mamik, bardzo Ci dziękuję!! Nie wiem, o jaką kolumnę chodzi w roli stolika Szafka koło fotela jest, bo nie miałam gdzie jej postawić i wymyśliłam dla niej miejsce na boku fotela Mi się ona jakoś w oczy nie rzuca, a blacik baaardzo mi się przydał na ładne rameczki Nogi lamp, jak tylko znajdę chwilę, przemaluję w całości na czarno. Ta dwukolorowość wynikła wyłącznie z mojej obawy o efekt końcowy i miażdżącej tu przewagi głosów, by zostawić je w kolorze dębu A lustra na kominku wszystkie, z każdej strony, są czarne (wiem, wiem, robię mizerne foty) Mamiku, dywanowi spod fotela bardzo dobrze teraz w sypialni Masz rację z tymi charakterami ludzkimi, które widać także we wnętrzach Ja jestem raptus, gaduła i gorąca głowa, i wiem, że to znajduje odzwierciedlenie w wyglądzie mojego skromnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.04.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Sciana TV zyskała po przestawieniu mebli, dobrze ze ktoś Cie zmotywował ze zmieszczą się w innym miejscu jednak zdecydowanie!! zresztą cała metamorfoza, o ile można tak to nazwać, dobrze zrobiła salonowi na żywo pewnie całkiem inaczej wyglądają te czarne lampy najważniejsze, że jesteś zadowolona, a wiadomo, że zmiany napędzają nam życie Nadstawka już zdjęta!! już wczoraj wiedziałam, że tak będzie.... i co? eagan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.04.2016 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 już wczoraj wiedziałam, że tak będzie.... i co? eagan? Chyba raczej obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 09.04.2016 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 To moze ja źle widzę, wydawało mi sie, że kwiatek koło szafki z tv stoi na kolumnie dobrze, że dywan gdzieś znalazł swoje miejsce, bo baaaardzo mi się podoba, wg mnie przez kolory jest taki surowy, a wzór, dość miękki, łagodzi całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.04.2016 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 To moze ja źle widzę, wydawało mi sie, że kwiatek koło szafki z tv stoi na kolumnie Aaaaa.. Kolumna w sensie dosłownym Tak, niestety nie mam gdzie schować tej kolumny, drugą udało się skryć za zasłonką Musi zostać, bo czasami lubimy z nich korzystać Mała przymiarka z obrazem na kredensie, z wykorzystaniem lamp z sypialni Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 09.04.2016 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Ale mi kolumna zupełnie nie przeszkadza, prawdę mówiąc zupełnie nie rozumiem potrzeby ukrywania ich, ja bym po prostu noe stawiała na niej niczego ten obraz miałby byc taki oparty, czy to tak chwilowo na potrzeby zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.04.2016 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Mamik, obraz będzie wisiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts