pestka56 17.04.2016 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Będzie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 17.04.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Będzie lustro, super ja zrobiłabym z delikatną ramką, chyba z metalizowaną, choć z czarną też pewnie będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.04.2016 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Też dałabym rameczkę, może taką metalową cieniusieńka, blacha po prostu kilka milimetrów wygięta na lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.04.2016 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Będzie piękne Mam nadzieję, choć trochę się boję Będzie lustro, super ja zrobiłabym z delikatną ramką, chyba z metalizowaną, choć z czarną też pewnie będzie ładnie Też dałabym rameczkę, może taką metalową cieniusieńka, blacha po prostu kilka milimetrów wygięta na lustro. Ja też skłaniam się ku metalowej, jasnej Emila, tak właśnie kombinowałam, żeby bok zasłonić blachą, która kilka mm będzie zachodzić na przód. Ale nie na lustro. Wszystkie fazy muszą być odsłonięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.04.2016 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 no nachodzić 1-2mm tyle co nic taką blachę możesz dać do chromowania. wygnie ci ją dekarz i pewnie pomoże dopasować. Jak będą panowie od dachu to pogadaj z nimi, dla nich to 3 minuty roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 17.04.2016 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Tomkowa to lustro Eagan silver jest przepiękne. Takie lekkie i subtelne. Podoba mi się dużo bardziej niż czarne. Też kiedyś miałam pomysł na takie lustro. Miałam zamówić u mojego kowala od bramy taką czarną ramę na fazowane lusterka ale jak poszłam do szklarza i dowiedziałam się ile kosztuje fazowanie to odpuściłam. Metamorfoza salonu wyszła znakomicie:yes: ale prawdą też jest to jak są zdjęcia zrobione i ile pomieszczenie może zyskać jak są dobrej jakości. Raz ściany są szare, raz białe, innym razem wpadają w lekko żółte i napiszę, że im cieplejsza jest ta barwa tym bardziej mi się podoba. Im cieplejsze tło tym ładniejsze są czarne akcenty i przyjemniejsze w odbiorze pomieszczenie. Podoba mi się pomysł na jadalnię. Regał bez nadstawki i najchętniej bez blizniaczego obrazu z salonu. Lustro jest lepszym rozwiązaniem. Wiem, że to takie nawiązanie i zespolenie tych dwóch pomieszczeń ale to mi trochę przypomina kupowanie całych kompletów mebli. Stół, krzesła, komoda i meblościanka koniecznie w jednym wzornictwie. Troszkę nudno. Lepiej mu będzie w korytarzu a jadalnia będzie indywidualistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.04.2016 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Aga, bardzo Ci dziękuję za miłe słowa o salonie To prawda, co piszesz o zdjęciach. Jestem zupełną łamagą fotograficzną, ale mam nadzieję, że choć na niektórych udało mi się oddać urodę pomieszczenia Eagan silver jest najpiękniejsze!! Zrobienie metalowej ramy nie powinno być drogie. Natomiast lusterka fazowane robione u szklarza, to już duży wydatek. Też się dowiadywałam, bo nie mogłam znaleźć gotowych. Ale udało się Może nie z tak dużą fazą, jak bym chciała, ale są, w przyzwoitej cenie Muszę się sprężyć z tym całym przedsięwzięciem, bo już sama nie mogę się doczekać Na dodatek kupiłam na ww dwie czarne lampy, bo te z sypialni nie za bardzo na tej komodzie mi się podobały Są ładne, ale za masywne w podstawie i przy łóżku jest im zdecydowanie lepiej. Nowe będą w przyszłym tygodniu, więc dobrze by było wyrobić się i z lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.04.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Znam tego srebrenego ale powiem Ci ze wole te inne gdzie nie ma paskow miedzy lusterkami a lusterka stykaja sie fazami. Wyjdzie ladnie, nie ma bata, bo sie przygotowujesz odkad siegam pamiecia a gwozdki masz? zobacz tutaj, bo kiedys znalazlam i juz mialam dawno dac Ci namiar http://www.etapicer.com/index.php/maty-dodatki-akcesoria-gwozdzie-zodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.04.2016 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Tomkowa,ja w lerła oprawiałam lustro w cienką aluminiową polerowaną ramke, wygląda jak chrom, mam nawet fotke ze sklepu klik i juz oprawione klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.04.2016 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Znam tego srebrenego ale powiem Ci ze wole te inne gdzie nie ma paskow miedzy lusterkami a lusterka stykaja sie fazami. Wyjdzie ladnie, nie ma bata, bo sie przygotowujesz odkad siegam pamiecia a gwozdki masz? zobacz tutaj, bo kiedys znalazlam i juz mialam dawno dac Ci namiar http://www.etapicer.com/index.php/maty-dodatki-akcesoria-gwozdzie-zodobne Maniu, dzięki za gwozdki, na pewno kiedyś się przydadzą Lustro będzie z kawałków stykających się fazami, bez listewek pomiędzy. Więc gwozdków do niego mi nie potrzeba. Ale jeżeli kiedyś najdzie mnie na lustro z listewkami, to znalazłam TAKIE gwozdki Są najbliższe tym, które u Was są dostępne i zbliżone do rozetek z Pottery Barn. Choć to nadal nie to Tomkowa, ja w lerła oprawiałam lustro w cienką aluminiową polerowaną ramke, wygląda jak chrom, mam nawet fotke ze sklepu klik i juz oprawione klik Vesila, z nieba mi z tym spadasz!! :hug:Każde lerła to robi? Czy ta listewka zachodzi na lustro, czy lustro jest wklejone między listewki? Bo mi zależy na tym, żeby nie zachodziła. Muszę podjechać i o wszystko wypytać. Bo od tego zależy jakiej wielkości mam mieć płytę pod lusterka Dziękuję Ci edit: sprawdziłam i w najbliższym mi LM robią!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.04.2016 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Mania, tak sobie myślę o tych gwozdkach Czy mi się wydaje, czy to lustro ma rozetki bezpośrednio między lustra? Czy tam są jednak jakieś metalowe cienkie listewki między lusterkami? Tylko to musiałyby być gwozdki cienkości włosa, żeby lusterka stykały się bez przerw. Spróbowałam między swoje wsadzić gwozdek, który mam ze skrzyni i niestety powoduje on, że między lusterkami tworzy się szczelina. Albo trzeba by odłupać szpikulec i przykleić same główki gwoździka. Może lepiej nie będę kombinować, bo zepsuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.04.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) No troszke zachodzi na lustro, bo to była sama tafla lustra, niczym nie podklejona od tyłu, ale ty bedziesz chyba na cos te lusterka naklejac, to po prostu mozesz dopasowac tego czegos wiecej tak by te kilka mm wystawało poza lustra i to schowa sie wtedy pod rame. Njalepiej obgadaj to z kims w tym LM ile wejdzie pod tą ramke która sobie wybierzesz i oczywiscie jak grube max to moze byc . Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.04.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Vesi, świetnie to lustro wyszło Jakby ktoś jeszcze szukał, to fazowane małe lusterka kiedyś widziałam w Majstrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.04.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 ja tam widzę mini listewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.04.2016 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 To lustro jest śliczne Ma listewkę między taflami lusterek i w te listewki wbito gwozdki (śliczna nazwa, Maniu). Ma też z tego samego rameczkę oddzielającą szkło od właściwej zewnętrznej ramy. Są i fazki na lusterkach, ale minimalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.04.2016 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Żeby nie było, że luster mam za mało, wylicytowałam na alle lustro w lustrzanej ramie o wymiarach 105x75 cm Cena osiągnęła zawrotną wysokość 51 zł O cuś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.04.2016 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Vesi, świetnie to lustro wyszło Jakby ktoś jeszcze szukał, to fazowane małe lusterka kiedyś widziałam w Majstrze. To prawda, lustro świetne, ale i cała okolica lustra piękna Co to jest Majster? Ja swoje kupiłam w Obi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.04.2016 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Aniu, lustrzane lustro 4 razy tańsze od mojego i na dodatek większe. Gratuluję Majster to sieć małych sklepów, tak jak i Mrówka w stylu Obi i LM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.04.2016 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Żeby nie było, że luster mam za mało, wylicytowałam na alle lustro w lustrzanej ramie o wymiarach 105x75 cm Cena osiągnęła zawrotną wysokość 51 zł O cuś takiego: [ATTACH=CONFIG]353350[/ATTACH] Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 A dziś taki śliczny komplecik luster na ww TU. Tak sobie patrzę na ich cenę i 40x50 cm to chyba jednak za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts