ivy17 19.04.2016 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Żeby nie było, że luster mam za mało, wylicytowałam na alle lustro w lustrzanej ramie o wymiarach 105x75 cm Cena osiągnęła zawrotną wysokość 51 zł O cuś takiego: [ATTACH=CONFIG]353350[/ATTACH] to chyba takie jak moje w wc ceglanym Bedze Pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Iwonka, pewnie, że pamiętam Twoje lustro z ślicznej ceglanej łazienki W tym moim lustrzana ramka jest pod kątem, tu widać lepiej: Cieszę się, że udało Ci się takie kupić, bo pamiętam, że to było marzenie Jakie miejsce wymyśliłaś dla poprzedniego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 jaka cena :jawdrop: gratulacje Ramę masz chyba jak w moim ciut za szeroką, ale ja i tak zmieniać nie zamierzam dla kilku cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Justynka, cena rewelacja Dzięki! :hug:Mam nadzieję, że przesyłka dojdzie Te fotki, to tylko przykład, w kupionym przeze mnie ramka jest cieńsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Ulalala to jestem zainteresowana tym bardziej oby tylko kurieros nie nawalił, bo reklamacja z nimi to katorga, ale do pokonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Właśnie dostałam wiadomość, że kurieros ma być dziś!! Trzymajcie kciuki, żeby lustro było w jednym kawałku, a dostawca odjechał ode mnie nie potłuczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 czekam czekam na ten tychmiast od razu rób fotki + selfie z kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.04.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Właśnie dostałam wiadomość, że kurieros ma być dziś!! Trzymajcie kciuki, żeby lustro było w jednym kawałku, a dostawca odjechał ode mnie nie potłuczony czekam czekam na ten tychmiast od razu rób fotki + selfie z kurierem koniecznie Oglądaj przy odbiorze bo jak coś to nie odbieraj! Ciekawa jestem jakie jest , bo z wymiarów jak moje a z opisu ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.04.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Dlaczego za małe bierz je nad schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Pestko, za mało mam na koncie w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 A z nowości, to mam wreszcie: Mogę przystąpić do przeróbki krzeseł!! Choć powiem Wam, że na myśl o tym, że trzeba będzie wziąć nożyczki do ręki i naruszyć to cudo, to ta ręka mi mocno drży Przesyłam ogrooooomne całusy Agnieszce, bez której pomocy tej tkaniny bym nie miała http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,051_fj_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Tomkowa a mogę prosić o wersję short odnośnie tkaniny? flokowana? gdzie kupiona, za ile i dlaczego tak drogo i na które krzesła ma pójść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.04.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Dołączam się do pytań Venus, jak możesz, to zdradź co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Tomkowa a mogę prosić o wersję short odnośnie tkaniny? flokowana? gdzie kupiona, za ile i dlaczego tak drogo i na które krzesła ma pójść? To jest tkanina kupiona TUTAJ, przesłana dzięki uprzejmości koleżanki To jest bardzo gruba bawełna, a wzór jest flokowany Chcę przemalować na czarno dwa krzesła TU fotka krzesła Plan był, że jedno pójdzie przed toaletki moją i córki, ale może zostanie zmieniony i krzesła staną po bokach komody w jadalni Tylko czy ich oparcie nie jest za niskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Będzie mniód ale rozumiem, że plecki też pomalujesz? tj. ta część z wywietrznikiem hmn...a może zostawić Tnij tak tkaninę, żeby z resztkę można było wykorzystać na abażury do lamp stołowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Dołączam się do pytań Venus, jak możesz, to zdradź co i jak mmikka, tę tkaninę ma na swoim krześle też Mania. TU je widać na fotkach, stoi pod lustrem w bajecznej bibliotece Mani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Będzie mniód ale rozumiem, że plecki też pomalujesz? tj. ta część z wywietrznikiem hmn...a może zostawić Tnij tak tkaninę, żeby z resztkę można było wykorzystać na abażury do lamp stołowych Plecki też po całości czarne Na komodzie będą stały dwie lampy z czarnymi abażurami Justynka, to chyba Ty to robisz, bo właśnie kurier przywiózł mi pierwszą lampę (lustra jeszcze nie ma) O takie będą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Kochana te abażurki w tej tkaninie to wiadomo, że nie w tej samej aranżacji....ale zawsze gdzieś można wykorzystać szkoda tylko, że podstawa w chromie, bo to chrom prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 szkoda tylko, że podstawa w chromie, bo to chrom prawda? To szkło pokryte chromem. A ten wzorek, to szkło bezbarwne Czemu szkoda, że chrom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.04.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Justynka, to chyba Ty to robisz, bo właśnie kurier przywiózł mi pierwszą lampę (lustra jeszcze nie ma) O takie będą: dzisiaj chyba Dzień Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts