Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie dostałam wiadomość, że kurieros ma być dziś!! :wiggle: Trzymajcie kciuki, żeby lustro było w jednym kawałku, a dostawca odjechał ode mnie nie potłuczony :lol2:

:lol2: czekam czekam :popcorn: na ten tychmiast od razu rób fotki + selfie z kurierem :lol2:

koniecznie :-) Oglądaj przy odbiorze bo jak coś to nie odbieraj! Ciekawa jestem jakie jest , bo z wymiarów jak moje a z opisu ładniejsze ;-)

A z nowości, to mam wreszcie:

tkanina.jpg

Mogę przystąpić do przeróbki krzeseł!! :wave:

Choć powiem Wam, że na myśl o tym, że trzeba będzie wziąć nożyczki do ręki i naruszyć to cudo, to ta ręka mi mocno drży :D

Przesyłam ogrooooomne całusy Agnieszce, bez której pomocy tej tkaniny bym nie miała http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,051_fj_orig.gif

tkanina.jpg

Tomkowa a mogę prosić o wersję short odnośnie tkaniny? flokowana? gdzie kupiona, za ile i dlaczego tak drogo i na które krzesła ma pójść? :rolleyes:

To jest tkanina kupiona TUTAJ, przesłana dzięki uprzejmości koleżanki :) To jest bardzo gruba bawełna, a wzór jest flokowany :)

Chcę przemalować na czarno dwa krzesła :) TU fotka krzesła ;) Plan był, że jedno pójdzie przed toaletki moją i córki, ale może zostanie zmieniony i krzesła staną po bokach komody w jadalni :) Tylko czy ich oparcie nie jest za niskie?

Będzie mniód :wiggle: ale rozumiem, że plecki też pomalujesz? tj. ta część z wywietrznikiem :lol: hmn...a może zostawić :rolleyes: Tnij tak tkaninę, żeby z resztkę można było wykorzystać na abażury do lamp stołowych :yes:

Plecki też po całości czarne :) Na komodzie będą stały dwie lampy z czarnymi abażurami :)

Justynka, to chyba Ty to robisz, bo właśnie kurier przywiózł mi pierwszą lampę :lol2: (lustra jeszcze nie ma)

O takie będą:

DE-BO058WWAOVW8DE-1-newproduct.jpg

DE-BO058WWAOVW8DE-1-newproduct.jpg