Venus_m 19.04.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 e nie, nieważne co będę gadać jak się Tobie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.04.2016 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) U Mani fotel w tej tkaninie pamiętam, tylko sobie ubzdurałam, że gdzieś w Polsce jest ona dostępna. Aniu, a ta druga lampka będzie identyczna? popatrz co znalazłam Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 e nie, nieważne co będę gadać jak się Tobie podoba Gadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Tomkowa no nie cierpię chromu na lampach, wygląda tanio i nie zrozum mnie źle, nie chodzi o to żeby było na bogato tylko z klasą. Przy niklu wygląda po prostu jak uboga kuzynka ze wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 A nikiel polerowany nie wygląda jak chrom? Bo dla mnie wygląda tak samo Ona wygląda jak niklowane świeczniki, które mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Nieee nikiel bardzo się różni od chromu, chrom jest po prostu zimny. Skoro mówisz że wyglądają jak nikiel to może tylko zdjęcie takie słabe? No i nikiel się utlenia, to jego przywar ale nie tak bardzo uciążliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Aniu, a ta druga lampka będzie identyczna? popatrz co znalazłam [ATTACH=CONFIG]353394[/ATTACH] Druga taka sama. Czyli do bani te lampki? Zasłony rewelacja Jak nie zrobię fotela, to na pewno będą zasłony W sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.04.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Nieeee, nie chodzi mi, że lampki do bani Chociaż abażur mi się w niej najbardziej podoba ( tak jak mojej z ww, przez abażur nie odesłałam) Zapytałam, czy druga taka sama, bo wysłane osobno. Swoją drogą czasem na ww mnie wkurza, że nie ma tam kilka takich samych rzeczy. Podobały mi się np. szklane naczynia( coś w stylu naczynia na parapecie u Venus) i co mi po jednym jak chcę 2 albo 3 takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Nieee nikiel bardzo się różni od chromu, chrom jest po prostu zimny. Skoro mówisz że wyglądają jak nikiel to może tylko zdjęcie takie słabe? No i nikiel się utlenia, to jego przywar ale nie tak bardzo uciążliwy Zdjęcie było ze sklepu. To moje, razem ze świecznikiem: Chyba jest ociupinę bardziej lustrzane od niklu (już nie piszę o jakości zdjęcia, ale wiadomo, co potrafię ) Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.04.2016 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 tyly mam wczoraj nie bylo przyjemnosci na muratorze za duzo roboty a tu tyyyle sie dzieje Szybka jestes z lustrami, dopiero co przywloklam swoje 3 a Ty juz myk i masz A gdzie zawisnie???? Tu masz krzeselko moje w calej okazalosci kolo bufetu beda bardzo ladnie wygladac, tez mi sie reka trzesla jak mialam ciac i material tydzien lezal Moje krzeselko ma wysokosc (oparcia) 76cm wiec jest niskawe, pewno nizsze niz Twoje ale material mu daje kopa. Jak Ci zostanie kawalek to masz jeszcze jeden pomysl, moje krzeselko na gorze w korytarzu: Pufa? laweczka? podnozek? pomyslow 100 ale zaslony...hmm...dla mnie za duzo tego dobrego, ale to nie moj gust bo ja wzorkow nie lubie. A jesli nawet fotel bys robila to gdzie by stal? Zaslony dobry pomysl o tyle ze jak sie boisz narazie kroic na fotel zawsze mozesz potem, tylko ze zaslony trzeba prac, nie wiem jak ten material wyjdzie po praniu badz nawet parowym czyszczeniu bo mam tylko na krzselkach i go odkurzam. Co do luster i gwozdkow, wkleje Ci potem cos bo musze odgrzebac z kompa i cos na temat gwozdkow. A kiedy zaczynasz lustra? czy krzesla najpierw? bo teraz masz kilka naraz jak ja i chyba niewiadomo za co sie zabrac najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Szybka jestes z lustrami, dopiero co przywloklam swoje 3 a Ty juz myk i masz A gdzie zawisnie???? kolo bufetu beda bardzo ladnie wygladac, tez mi sie reka trzesla jak mialam ciac i material tydzien lezal Moje krzeselko ma wysokosc (oparcia) 76cm wiec jest niskawe, pewno nizsze niz Twoje ale material mu daje kopa. A jesli nawet fotel bys robila to gdzie by stal? Zaslony dobry pomysl o tyle ze jak sie boisz narazie kroic na fotel zawsze mozesz potem, tylko ze zaslony trzeba prac, nie wiem jak ten material wyjdzie po praniu badz nawet parowym czyszczeniu bo mam tylko na krzselkach i go odkurzam. Co do luster i gwozdkow, wkleje Ci potem cos bo musze odgrzebac z kompa i cos na temat gwozdkow. A kiedy zaczynasz lustra? czy krzesla najpierw? bo teraz masz kilka naraz jak ja i chyba niewiadomo za co sie zabrac najpierw Maniu, już się zastanawiałam, gdzie jesteś i jaki projekt realizujesz, bo Cię brakowało Lustro z alle postoi (jak przyjdzie ) na komodzie, dopóki nie zrobię tego z kawałków Potem powędruje do wiatrołapu Fotel miałby stać w sypialni. Jakiś urlop by mi się przydał, żeby zrobić lustro i krzesła Dziękuję za fotki! Cały czas dumam nad lampą, bo przyszła córka i powiedziała, że wygląda jak szisza edit: na tkaninie jest napisane, że tylko czyszczenie na sucho Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.04.2016 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 projekty to mam dwa, biurko i fotel Ale wczoraj rylam w ogrodku od rana do nocy i fabr zdzieralam z tarasu. A co to jest szisza?..kurna wymowic tego nie moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 A co to jest szisza?..kurna wymowic tego nie moglam To taka fajka do palenia różności Wciągasz dymek przez rurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.04.2016 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 aaaaaaa...OK jak bylam ostatnio w Polsce szwagra syn to jaral, niestety mnie wzielo na wymioty (sorry) od zapachu, jakies slodkosci wciagal. Wole normalnego papierosa zapach. Fakt, toto ono jak lampa wyglada , tylko abazur nalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Przez tą sziszę lampa mi się coraz mniej widzi Maniu, widzisz ją oczyma wyobraźni przy lustrze (dwie symetrycznie), czy ją zwrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Na zdjęciu nie widzę za ciemne jest ale dobra, to ma się podobać Tobie a nie mnie, a córka ma dobre skojarzenia chociaż abażur ładny walec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.04.2016 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) nic nie widze wez ja najpierw postaw na bufecie i pstryknij fotke, na bufet powinny byc wysokie lampy (tez szukam) ps. u nas bufetowe sa od 33 cale wysokosci to jakies 83 cm wzwyz do ponad metra, np ta ma 119cm znaczy nie musza byc ale najladniej wygladaja, szczegolnie przy duzym lustrze...ja te ogladalam jak biurko kupowalam mieli Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.04.2016 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 wiesz co, zrobilam eksperyment, przynioslam lampe z sekretarzyka lampa po lewej ma 63.5 cm (do konca abazura), po prawej wsadzilam taki sam abazur na swiecznik i i wysokosc jest 74 a tu po prawej na flakonie wysokosc jest owe 33 cale czyli prawie 84 cm 74 wyglada najlepiej ja bym juz wyzej nie szla, ale zdaje sie ze zadnych nie postawie i zostane przy swiecznikach. Zobacz czy nie lepiej nie miec zadnych lampek tam tez. Czasem to wyglada super, czasem nie. A moze jedna styknie??? bo to tez wyjscie. super wysokie to sie nadaja do super wielkich jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 19.04.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Kiedyś znajomej sziszę kupiłam a że jeszcze niepełnoletnia była (ja zresztą też ale to była używana z giełdy staroci a tam dowodem tożsamości są zazwyczaj papierki z różnymi znanymi panami To mamie na przemian mówiła że to lampka tylko właśnie abażur się zgubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Na zdjęciu nie widzę za ciemne jest ale dobra, to ma się podobać Tobie a nie mnie, a córka ma dobre skojarzenia chociaż abażur ładny walec nic nie widze wez ja najpierw postaw na bufecie i pstryknij fotke, na bufet powinny byc wysokie lampy (tez szukam) Jak to nie widać?? Dobra, pstrykłam nowe, nie gwarantuję, że lepsze Oto moja szisza Proszę sobie wyobrazić drugą, a na środku lustro dwa razy wyższe, bo będzie miało 120 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts