Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieeee, nie chodzi mi, że lampki do bani :D Chociaż abażur mi się w niej najbardziej podoba ( tak jak mojej z ww, przez abażur nie odesłałam)

Zapytałam, czy druga taka sama, bo wysłane osobno.

Swoją drogą czasem na ww mnie wkurza, że nie ma tam kilka takich samych rzeczy. Podobały mi się np. szklane naczynia( coś w stylu naczynia na parapecie u Venus) i co mi po jednym jak chcę 2 albo 3 takie same.

Nieee :no: nikiel bardzo się różni od chromu, chrom jest po prostu zimny. Skoro mówisz że wyglądają jak nikiel to może tylko zdjęcie takie słabe? No i nikiel się utlenia, to jego przywar ale nie tak bardzo uciążliwy ;)

Zdjęcie było ze sklepu. To moje, razem ze świecznikiem:

lampa.jpg

Chyba jest ociupinę bardziej lustrzane od niklu ;)

(już nie piszę o jakości zdjęcia, ale wiadomo, co potrafię ;) )

lampa.jpg

Edytowane przez Tomkowa

tyly mam :cool:

wczoraj nie bylo przyjemnosci na muratorze za duzo roboty a tu tyyyle sie dzieje :D

Szybka jestes z lustrami, dopiero co przywloklam swoje 3 a Ty juz myk i masz :D

A gdzie zawisnie????

Tu masz krzeselko moje w calej okazalosci

DSC_0985 (1).jpg

kolo bufetu beda bardzo ladnie wygladac, tez mi sie reka trzesla jak mialam ciac i material tydzien lezal :D

Moje krzeselko ma wysokosc (oparcia) 76cm wiec jest niskawe, pewno nizsze niz Twoje ale material mu daje kopa.

Jak Ci zostanie kawalek to masz jeszcze jeden pomysl, moje krzeselko na gorze w korytarzu:

DSC_0979.jpgDSC_0980.jpg

Pufa? laweczka? podnozek? pomyslow 100 ale zaslony...hmm...dla mnie za duzo tego dobrego, ale to nie moj gust bo ja wzorkow nie lubie.

A jesli nawet fotel bys robila to gdzie by stal?

Zaslony dobry pomysl o tyle ze jak sie boisz narazie kroic na fotel zawsze mozesz potem, tylko ze zaslony trzeba prac, nie wiem jak ten material wyjdzie po praniu badz nawet parowym czyszczeniu bo mam tylko na krzselkach i go odkurzam.

Co do luster i gwozdkow, wkleje Ci potem cos bo musze odgrzebac z kompa i cos na temat gwozdkow.

A kiedy zaczynasz lustra? czy krzesla najpierw? bo teraz masz kilka naraz jak ja i chyba niewiadomo za co sie zabrac najpierw :D

DSC_0985 (1).jpg

DSC_0979.jpg

DSC_0980.jpg

Szybka jestes z lustrami, dopiero co przywloklam swoje 3 a Ty juz myk i masz :D

A gdzie zawisnie????

kolo bufetu beda bardzo ladnie wygladac, tez mi sie reka trzesla jak mialam ciac i material tydzien lezal :D

Moje krzeselko ma wysokosc (oparcia) 76cm wiec jest niskawe, pewno nizsze niz Twoje ale material mu daje kopa.

A jesli nawet fotel bys robila to gdzie by stal?

Zaslony dobry pomysl o tyle ze jak sie boisz narazie kroic na fotel zawsze mozesz potem, tylko ze zaslony trzeba prac, nie wiem jak ten material wyjdzie po praniu badz nawet parowym czyszczeniu bo mam tylko na krzselkach i go odkurzam.

Co do luster i gwozdkow, wkleje Ci potem cos bo musze odgrzebac z kompa i cos na temat gwozdkow.

A kiedy zaczynasz lustra? czy krzesla najpierw? bo teraz masz kilka naraz jak ja i chyba niewiadomo za co sie zabrac najpierw :D

Maniu, już się zastanawiałam, gdzie jesteś i jaki projekt realizujesz, bo Cię brakowało :)

Lustro z alle postoi (jak przyjdzie ;) ) na komodzie, dopóki nie zrobię tego z kawałków ;)

Potem powędruje do wiatrołapu :)

Fotel miałby stać w sypialni.

Jakiś urlop by mi się przydał, żeby zrobić lustro i krzesła ;)

Dziękuję za fotki! :hug:

Cały czas dumam nad lampą, bo przyszła córka i powiedziała, że wygląda jak szisza :lol2:

edit: na tkaninie jest napisane, że tylko czyszczenie na sucho :)

Edytowane przez Tomkowa

nic nie widze :rolleyes:

wez ja najpierw postaw na bufecie i pstryknij fotke, na bufet powinny byc wysokie lampy (tez szukam)

ps. u nas bufetowe sa od 33 cale wysokosci to jakies 83 cm wzwyz do ponad metra, np ta ma 119cm

27029-1.jpg

znaczy nie musza byc ale najladniej wygladaja, szczegolnie przy duzym lustrze...ja te ogladalam

8e889c0db11ce08cfb5cd46caa180680_bow2.jpg

jak biurko kupowalam mieli

8e889c0db11ce08cfb5cd46caa180680_bow2.jpg

27029-1.jpg

Edytowane przez mania1220

wiesz co, zrobilam eksperyment, przynioslam lampe z sekretarzyka

lampa po lewej ma 63.5 cm (do konca abazura), po prawej wsadzilam taki sam abazur na swiecznik i i wysokosc jest 74

DSC_0955.jpgDSC_0956.jpg

a tu po prawej na flakonie wysokosc jest owe 33 cale czyli prawie 84 cm

DSC_0959.jpgDSC_0960.jpg

74 wyglada najlepiej ja bym juz wyzej nie szla, ale zdaje sie ze zadnych nie postawie i zostane przy swiecznikach. Zobacz czy nie lepiej nie miec zadnych lampek tam tez. Czasem to wyglada super, czasem nie. A moze jedna styknie??? bo to tez wyjscie.

super wysokie to sie nadaja do super wielkich jadalni

DSC_0955.jpg

DSC_0956.jpg

DSC_0959.jpg

DSC_0960.jpg

Na zdjęciu nie widzę :lol2: za ciemne jest :rolleyes: ale dobra, to ma się podobać Tobie a nie mnie, a córka ma dobre skojarzenia :lol2: chociaż abażur ładny walec :)

nic nie widze :rolleyes:

wez ja najpierw postaw na bufecie i pstryknij fotke, na bufet powinny byc wysokie lampy (tez szukam)

Jak to nie widać?? ;)

Dobra, pstrykłam nowe, nie gwarantuję, że lepsze ;) Oto moja szisza :D Proszę sobie wyobrazić drugą, a na środku lustro dwa razy wyższe, bo będzie miało 120 cm :)

lampa.jpg

lampa.jpg