Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:no: :no: nie dawaj więcej metalowych dodatków, bo będzie za ...metalowo :lol: jak koralowiec nie to może jakiś mały wazonik i kwiatki? ale wtedy obowiązkowo na książkach, albo jakaś większa niska misa z czymś.... no coś wymyślimy :yes:

przemaluje się cooler na czarno ;)

A takie cóś? ;)

lampa1.jpg

P.S. Kurier z lustrem przełożył się na jutro :(

lampa1.jpg

Pytanie zasadnicze jest jednak wciąż to samo: zostawić je, czy zwrócić? Wysokość 61 cm, abażur średnica 32 cm. Dałam 249 za sztukę. Czy to dużo, czy mało kwestia względna, ale jak przekopywałam internet w poszukiwaniu niklowanej lampy, to same proste podstawy (w takiej wysokości, czyli 47 cm) są w podobnej cenie lub droższe. A gotowe z abażurem to kosztują więcej, niż ja dałam za dwie..

ha ha :wiggle:

no u mnie wsie meble czarne :p

chyba Cie narkoza jeszcze trzyma :p

kwestia przyzwyczajenia i jak na zywo bedzie. Wygladac. A gdzie sa Twoje??

Iman niestety na brazie nie wyglada dobrze. Tylko na czarnym. Probowalam bo to krzeselko bylo brazowe.

abazury, swieczniki i ksiazki ciemne, dlaczego ma nie pasowac, przeciez lubisz kolorow 100 :p

ps. wyczyszczony bufet wyglada super teraz !!!!

kwestia przyzwyczajenia i jak na zywo bedzie. Wygladac. A gdzie sa Twoje??

Iman niestety na brazie nie wyglada dobrze. Tylko na czarnym. Probowalam bo to krzeselko bylo brazowe.

abazury, swieczniki i ksiazki ciemne, dlaczego ma nie pasowac, przeciez lubisz kolorow 100 :p

ps. wyczyszczony bufet wyglada super teraz !!!!

No właśnie dlatego nie wkleiłam swoich, bo są brązowe i efekt byłby nie ten :)

Znieczulenie zaczyna puszczać, więc za chwilę mogę płakać ;)

Co do kolorów, to Cię chyba zaskoczę :rolleyes: Ten Iman to byłby jedyny wzór w jadalni.. Siedziska krzeseł przy stole będą.. szare, welurowe :D Jedyny kolor, to będą kfiotki ;) Kolory są wokół, w pokoju i kuchni ;) Aaa, i jeszcze obraz nad grzejnikiem przy schodach :)

Zapomniałam: kuchnia się będzie w lustrze odbijać, więc będzie kolorowo :lol2:

Edytowane przez Tomkowa

Kurde nie dokończyłam posta, a na telefonie nie potrafiłam edytować :lol2: #ZwierzeSocialMedia

(...) ale warto poczekać na akcje rabatowe np. - 25% na wszystko :) Zaraz poszperam co jest, na myśl mi przychodzą lampy Venen :yes: one są takie śliczne <3 <3 tylko nie pamiętam jak z wysokością.

Edit: a Boule L? tylko to takie chudzinki, ale fajne wysokie :rolleyes: no i Maximy byłyby super, one są smukłe, wysokie ale zależnie od abażuru dają wrażenie dużej lampy :yes: lubię takie przyszłościowe modele :lol2:

Edytowane przez Venus_m