mania1220 19.04.2016 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 eeee....oddaj! sa ladniejsze na rynku. Cos mi ona tam nie pasuje, no ale jak Tobie sie podoba to zostaw to Tobie ma pasowac:D kazalas mowic to mowie nie zabij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Maniu, po to pokazuję, dzięki za opinię Skleciłam dwie z "lustrem" Maniu, wiem, że są ładniejsze, ale ceny nie na moją kieszeń Może zwykła, prosta, jak ta, byłaby lepsza? Tylko jej abażur wymienić? Wysokość taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 O nie ta ostatnia a te Twoje całkiem całkiem na środek knigi w ładnych obwolutach i jakieś coś koralowiec np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 eeee....oddaj! a te Twoje całkiem całkiem Chyba rzucę monetą Jak skleciłam "wizkę", to i dla mnie nawet może być Venuska, u mnie koralowiec i książki w stylowej oprawie, to raczej nie Coś bardziej "luźnego". Wino w coolerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 :no: nie dawaj więcej metalowych dodatków, bo będzie za ...metalowo jak koralowiec nie to może jakiś mały wazonik i kwiatki? ale wtedy obowiązkowo na książkach, albo jakaś większa niska misa z czymś.... no coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 :no: nie dawaj więcej metalowych dodatków, bo będzie za ...metalowo jak koralowiec nie to może jakiś mały wazonik i kwiatki? ale wtedy obowiązkowo na książkach, albo jakaś większa niska misa z czymś.... no coś wymyślimy przemaluje się cooler na czarno A takie cóś? P.S. Kurier z lustrem przełożył się na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 bogato patrzę i patrzę na te lampy i na zmianę chcę napisać co z nimi zrobić....ale jednak chyba oddaj drogie były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Venus, a jakie lampy u mnie widzisz? Tylko, please, nie ze sklepów hamerykańskich U Ciebie nie ma jakichś wyprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.04.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 wyglada juz lepiej z lustrem, no ok, nie podobaja mi sie jajowate kule na nich, abazury sa swietne za to.Postaw no te dwa krzeselka obok, zebys bufetu nie przeladowala durnostojkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Maniu, na komodzie byłyby tylko lampy, czarne świeczniki i kwiatki. Może książki Dla humoru wkleiłam taki zawalony (liczyłam na baty za kulkę bukszpanową ), ale już mam po humorze.. Wróciłam od dentysty.. http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,016_br_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.04.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 super, teraz mozesz pluc na odleglosc albo gwizdac he he bikszpan sie mi w oczy nawet nie zucil, za to latarenka napewno stac tam nie powinna, ksiazki z kfiotkami i swieczniki na tak :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Pytanie zasadnicze jest jednak wciąż to samo: zostawić je, czy zwrócić? Wysokość 61 cm, abażur średnica 32 cm. Dałam 249 za sztukę. Czy to dużo, czy mało kwestia względna, ale jak przekopywałam internet w poszukiwaniu niklowanej lampy, to same proste podstawy (w takiej wysokości, czyli 47 cm) są w podobnej cenie lub droższe. A gotowe z abażurem to kosztują więcej, niż ja dałam za dwie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Postaw no te dwa krzeselka obok, zebys bufetu nie przeladowala durnostojkami. Pożyczyłam sobie Twoje krzesła I nie wiem, czy ten Iman tam pasuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.04.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 ha ha no u mnie wsie meble czarne chyba Cie narkoza jeszcze trzyma kwestia przyzwyczajenia i jak na zywo bedzie. Wygladac. A gdzie sa Twoje?? Iman niestety na brazie nie wyglada dobrze. Tylko na czarnym. Probowalam bo to krzeselko bylo brazowe. abazury, swieczniki i ksiazki ciemne, dlaczego ma nie pasowac, przeciez lubisz kolorow 100 ps. wyczyszczony bufet wyglada super teraz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Oj nie na stołowe nie ma prawie nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) kwestia przyzwyczajenia i jak na zywo bedzie. Wygladac. A gdzie sa Twoje?? Iman niestety na brazie nie wyglada dobrze. Tylko na czarnym. Probowalam bo to krzeselko bylo brazowe. abazury, swieczniki i ksiazki ciemne, dlaczego ma nie pasowac, przeciez lubisz kolorow 100 ps. wyczyszczony bufet wyglada super teraz !!!! No właśnie dlatego nie wkleiłam swoich, bo są brązowe i efekt byłby nie ten Znieczulenie zaczyna puszczać, więc za chwilę mogę płakać Co do kolorów, to Cię chyba zaskoczę Ten Iman to byłby jedyny wzór w jadalni.. Siedziska krzeseł przy stole będą.. szare, welurowe Jedyny kolor, to będą kfiotki Kolory są wokół, w pokoju i kuchni Aaa, i jeszcze obraz nad grzejnikiem przy schodach Zapomniałam: kuchnia się będzie w lustrze odbijać, więc będzie kolorowo Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Kurde nie dokończyłam posta, a na telefonie nie potrafiłam edytować #ZwierzeSocialMedia (...) ale warto poczekać na akcje rabatowe np. - 25% na wszystko Zaraz poszperam co jest, na myśl mi przychodzą lampy Venen one są takie śliczne <3 <3 tylko nie pamiętam jak z wysokością. Edit: a Boule L? tylko to takie chudzinki, ale fajne wysokie no i Maximy byłyby super, one są smukłe, wysokie ale zależnie od abażuru dają wrażenie dużej lampy lubię takie przyszłościowe modele Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Boule L widziałam, gdy szukałam lamp, byłaby najlepsza, ale są niedostępne. Decyzja chyba podjęta: lampy oddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Boule pewnie pojawią się....chciałam napisać w marcu, a to przecież kwiecień już nie ogarniam na pewno prędzej jak później tylko te to trzeba łapać prędko, bo schodzą jak nie wiem co no ale cenę mają dobrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 A taka? 47 cm Albo czarna, 41 cm (chyba trochę za niska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts