Venus_m 19.04.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 ta pierwsza mała na żywo Co masz za kolor ścian ? ale tak opisowo poproszę, bo u mnie to jakieś żółtko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.04.2016 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 A czemu chcesz takie glamurowo-biurowe te lampy? Lustro ma grać pierwsze skrzypce, więc może lampy bardzo skromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 ta pierwsza mała na żywo Co masz za kolor ścian ? ale tak opisowo poproszę, bo u mnie to jakieś żółtko Jak to mała ta pierwsza? 47 cm to tyle, co te szisze Ściany są jasnoszare, S 1500N A czemu chcesz takie glamurowo-biurowe te lampy? Lustro ma grać pierwsze skrzypce, więc może lampy bardzo skromne. No właśnie raczej nie chcę, masz rację Pestko Ot, taki eksperyment pod tytułem "zrobiła i poszła po rozum do głowy" Dlatego wkleiłam w propozycjach tę drugą skromną, czarną podstawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.04.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Postaw tam na chwilę tę czarną malowaną butlę i do niej czarny klosz. Jedną. z drugiej strony albo skromny świecznik, albo misa-patera na owoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.04.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Zbyt matowo wyszło i jest na pewno za niska. Ksztalt butli też za pekaty. Może gdyby miała fakturę i połysk jak te 2 ostatnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 19.04.2016 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Ostatnia z pomysłów pestki najbardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Ostatnia jest ładna, ale też będzie zdecydowanie za niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.04.2016 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 wysoka, wyciągnięta butla, szczupła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Pierwsza, jaka mi przychodzi do głowy to markslojd vaduz. Cos takiego to miałoby być, Pestko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Niemal wcale nie spałam Nie wiem, czy to przez te lampy, czy przez były ząb Kurier dziś lampy zabiera, a ja mam pustkę w głowie Ale mam coś na osłodę Coś, co u nas jest ostatnio hitem, bo jest pyszne i robi się szybko i łatwo. Ciasto marchewkowe Proszę się częstować do porannej kawki Robione z TEGO przepisu. Wychodzi znakomite!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 20.04.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 ciasto marchewkowe tygryski lubią ostatnia propozycja Pestki z jedną lampą zdecydowanie najlepsza - kombinuj w tę stronę. Te kupione lampy efektowne, ale mi było ciężko wizualnie z dwoma - nawet bez bukszpanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.04.2016 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Tomkowa myślę, że przy takim lustrze dobrze byloby dać lampy z prostymi kątami czy podoba Ci się taka ?? szukać w tym kierunku ? http://ofdesign.com.pl/upload/lampa_srebrna_szara_glamur_104.jpg http://ofdesign.com.pl/148,lampa-srebrna-glamour.html podoba mi się ta - jest dokładnie taka, jaką tam widzę - podstawa jest lekka w odbiorze tylko nie moge jej namierzyć w sklepie (Vox miał w swojej ofercie - może inne firmy maja coś podobnego) http://www.meblehotelowe.vox.pl/public/images/zdjecia/lampa_aksum.jpg ta jest nieco w innym stylu, ale też by pasowała - klosz osobno wklejam, bo cenowo wg mnie jest ok https://primavera-home.com/pl/shop/72-1095-0-Phillip-Lampa-stolowa-podstawa-niklowana-srebrna.html Tomkowa teraz tak na szybko, bo nie mogę dłużej pisać, ale jak ten kierunek Ci pasuje, to poszperam jutro lub pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 slonko, piękne dzięki. Te, które proponujesz, są piękne, ale nie pasują do mojego skromnego domu, zwłaszcza ta ostatnia To musi być coś prostego, ale eleganckiego A co myślicie o takiej? Wysokość 70 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.04.2016 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 P.S. Kurier z lustrem przełożył się na jutro kurier już sie zapowiedział ?? Aniu j ana takich lammpach sie nie znam, nie mam pojęcia co pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) kurier już sie zapowiedział ?? Nie I właśnie dostałam informację, że dziś też nie będzie DHL wywiózł ją do Zabrza Adres na przesyłce mieli prawidłowy Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.04.2016 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Tomkowa po pierwsze - nie masz skromnego domku po drugie dalej uważam, że moja druga propozycja pasuje doskonale po trzecie - nie wybierałabym nic na czarnej nodze - do koloru kredensu zupełnie nie pasuje takie jest moje wrażenie - albo srebro mat, lub coś metalowego, ostatecznie białe czarna podstawa grałaby z jasnym drewnem lub bielą ........ możesz się nie zgadzać, ale proszę spójrz na to pod tym własnie kątem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.04.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Nie I właśnie dostałam informację, że dziś też nie będzie DHL wywiózł ją do Zabrza Adres na przesyłce mieli prawidłowy buuuuuuuuuu :( jakieś straszne nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.04.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Ale mam coś na osłodę Coś, co u nas jest ostatnio hitem, bo jest pyszne i robi się szybko i łatwo. Ciasto marchewkowe Proszę się częstować do porannej kawki [ATTACH=CONFIG]353478[/ATTACH] Robione z TEGO przepisu. Wychodzi znakomite!! Slinotoku dostalam!!! u Pusi serniczek, tutaj marchewkowe...oba uwielbiam i zjem!!! dzieki za przepis skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Tomkowa po pierwsze - nie masz skromnego domku po drugie dalej uważam, że moja druga propozycja pasuje doskonale po trzecie - nie wybierałabym nic na czarnej nodze - do koloru kredensu zupełnie nie pasuje takie jest moje wrażenie - albo srebro mat, lub coś metalowego, ostatecznie białe czarna podstawa grałaby z jasnym drewnem lub bielą ........ możesz się nie zgadzać, ale proszę spójrz na to pod tym własnie kątem Ta lampa Aksum z Vox nigdzie nie jest dostępna. Slonko, po tych niklowanych sziszach jakoś nie ciągnie mnie do takich Jakoś widzę tam czerń, a nikiel w mniejszych dodatkach. buuuuuuuuuu :( jakieś straszne nieporozumienie Żarty sobie jakieś robią! Zła jestem okrutnie Slinotoku dostalam!!! u Pusi serniczek, tutaj marchewkowe...oba uwielbiam i zjem!!! dzieki za przepis skorzystam Smacznego!! Przepis wypróbuj koniecznie Ja nie przekrajam ciasta i nie daję masy między warstwy. Wyłącznie na wierzch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts