Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ta pierwsza mała na żywo ;)

Co masz za kolor ścian ? ale tak opisowo poproszę, bo u mnie to jakieś żółtko :o

Jak to mała ta pierwsza? ;) 47 cm to tyle, co te szisze :)

Ściany są jasnoszare, S 1500N ;)

A czemu chcesz takie glamurowo-biurowe te lampy? Lustro ma grać pierwsze skrzypce, więc może lampy bardzo skromne.

No właśnie raczej nie chcę, masz rację Pestko :) Ot, taki eksperyment pod tytułem "zrobiła i poszła po rozum do głowy" :lol2: Dlatego wkleiłam w propozycjach tę drugą skromną, czarną podstawę

Niemal wcale nie spałam ;) Nie wiem, czy to przez te lampy, czy przez były ząb ;)

Kurier dziś lampy zabiera, a ja mam pustkę w głowie ;)

Ale mam coś na osłodę :) Coś, co u nas jest ostatnio hitem, bo jest pyszne i robi się szybko i łatwo. Ciasto marchewkowe :D

Proszę się częstować do porannej kawki :)

ciasto_marchewkowe.jpg

Robione z TEGO przepisu. Wychodzi znakomite!!

ciasto_marchewkowe.jpg

Tomkowa myślę, że przy takim lustrze dobrze byloby dać lampy z prostymi kątami ;)

czy podoba Ci się taka ?? szukać w tym kierunku ?

http://ofdesign.com.pl/upload/lampa_srebrna_szara_glamur_104.jpg

http://ofdesign.com.pl/148,lampa-srebrna-glamour.html

podoba mi się ta - jest dokładnie taka, jaką tam widzę - podstawa jest lekka w odbiorze :)

tylko nie moge jej namierzyć w sklepie (Vox miał w swojej ofercie - może inne firmy maja coś podobnego)

http://www.meblehotelowe.vox.pl/public/images/zdjecia/lampa_aksum.jpg

ta jest nieco w innym stylu, ale też by pasowała - klosz osobno

wklejam, bo cenowo wg mnie jest ok

https://primavera-home.com/pl/shop/72-1095-0-Phillip-Lampa-stolowa-podstawa-niklowana-srebrna.html

Phillip-Lampa-stolowa-podstawa-niklowana-srebrna.jpg

Tomkowa teraz tak na szybko, bo nie mogę dłużej pisać, ale jak ten kierunek Ci pasuje, to poszperam jutro lub pojutrze ;)

Tomkowa po pierwsze - nie masz skromnego domku :p

po drugie dalej uważam, że moja druga propozycja pasuje doskonale :p

po trzecie - nie wybierałabym nic na czarnej nodze - do koloru kredensu zupełnie nie pasuje

takie jest moje wrażenie - albo srebro mat, lub coś metalowego, ostatecznie białe

czarna podstawa grałaby z jasnym drewnem lub bielą ........ możesz się nie zgadzać, ale proszę spójrz na to pod tym własnie kątem

Ale mam coś na osłodę :) Coś, co u nas jest ostatnio hitem, bo jest pyszne i robi się szybko i łatwo. Ciasto marchewkowe :D

Proszę się częstować do porannej kawki :)

[ATTACH=CONFIG]353478[/ATTACH]

Robione z TEGO przepisu. Wychodzi znakomite!!

Slinotoku dostalam!!!

u Pusi serniczek, tutaj marchewkowe...oba uwielbiam i zjem!!!

dzieki za przepis :D skorzystam :yes:

Tomkowa po pierwsze - nie masz skromnego domku :p

po drugie dalej uważam, że moja druga propozycja pasuje doskonale :p

po trzecie - nie wybierałabym nic na czarnej nodze - do koloru kredensu zupełnie nie pasuje

takie jest moje wrażenie - albo srebro mat, lub coś metalowego, ostatecznie białe

czarna podstawa grałaby z jasnym drewnem lub bielą ........ możesz się nie zgadzać, ale proszę spójrz na to pod tym własnie kątem

Ta lampa Aksum z Vox nigdzie nie jest dostępna. Slonko, po tych niklowanych sziszach jakoś nie ciągnie mnie do takich ;) Jakoś widzę tam czerń, a nikiel w mniejszych dodatkach.

buuuuuuuuuu :(:(:( jakieś straszne nieporozumienie :(

Żarty sobie jakieś robią! Zła jestem okrutnie

Slinotoku dostalam!!!

u Pusi serniczek, tutaj marchewkowe...oba uwielbiam i zjem!!!

dzieki za przepis :D skorzystam :yes:

Smacznego!! :) Przepis wypróbuj koniecznie :) Ja nie przekrajam ciasta i nie daję masy między warstwy. Wyłącznie na wierzch :)