Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, chyba powinnam coś łykać na wstrzymanie, bo to, co się dzieje, jest niepokojące :D

Kurier już lampy zabrał, a ja już kupiłam kolejne :lol2: Te na czarnej podstawie, wysokie :) Cena genialna, więc nie mogłam przepuścić :) Jak nie na bufet, to gdzieś się nadadzą ;) Tak to jest, jak kobicie wyrwą ostatni ząb mądrości :rotfl:

kurcze dziwna sprawa z tymi kurierami :o zwykle jeżeli coś jest nie tak z adresem to firma kurierska kontaktuje się z nadającym w celu uzgodnienia szczegółów, a nie od razu wywozi gdzieś gdzie raki zimują :lol2:

Tomkowa o ludzie z tym zębem :rotfl: :rotfl:

Dobrze zrobiłaś, za tę cenę jak nie tu to gdzieś indziej :yes:

P.S. Mnie już tak ręce swedzą....od 20 dni nie kupiłam nic do domu :o :mad: chcem !

Cena genialna' date=' więc nie mogłam przepuścić :) Jak nie na bufet, to gdzieś się nadadzą ;) Tak to jest, jak kobicie wyrwą ostatni ząb mądrości :rotfl:[/quote']

Aniu a ja mam 4 do wyrwania ;) chyba musze napad na bank zrobić :cool:

Tomkowa o ludzie z tym zębem :rotfl: :rotfl:

Dobrze zrobiłaś, za tę cenę jak nie tu to gdzieś indziej :yes:

P.S. Mnie już tak ręce swedzą....od 20 dni nie kupiłam nic do domu :o :mad: chcem !

jakie skrupulatne wyliczenia ;-) Jakiś plan ?

Venuska, 20 dni?? Ale jesteś dzielna!! :lol2: Koniecznie coś musisz z tym zrobić!! :D

Kurierzy mieli jakąś awarię, ale wypadałoby człowieka poinformować, prawda? A Zabrze z Łomży do Warszawy, to podobno normalna trasa :D To są chyba jakieś tajemne rozwiązania logistyczne :lol2:

Ivy, zgadzam się, kwiaty potrafią poprawić nastrój :yes: Tylko czemu tak krótko stoją?? ;) Z odżywką w wodzie udało mi się maksymalnie 2 tygodnie ;) Ale co dwa dni świeża woda i nowa odżywka. Od miłego pana kwiatowego zawsze dostaję w gratisie :) Rozłóż zęby w czasie, co by szoku z tym nagłym końcem mądrości nie było ;) Współczuję :hug:

Ivy, zgadzam się, kwiaty potrafią poprawić nastrój :yes: Tylko czemu tak krótko stoją?? ;) Z odżywką w wodzie udało mi się maksymalnie 2 tygodnie ;) Ale co dwa dni świeża woda i nowa odżywka. Od miłego pana kwiatowego zawsze dostaję w gratisie :) Rozłóż zęby w czasie, co by szoku z tym nagłym końcem mądrości nie było ;) Współczuję :hug:

Niestety tak średnio raz w tygodniu trzeba wybrać ładne kwiatki, jakoś rzadko dłużej stoją tak średnio mi wynika z obserwacji :-) Ale teraz jest fajny czas bo jest sporo kwiatów wiec można zmieniać i szaleć :-)

Zęby odkładam w czasie jak narazie wiec konto bezpieczne i mądrość może zostanie jeszcze na trochę ;-) Jakoś ni eumiem się przekonac zeby dac sobie krzywdę zrobić na własna prośbę ;-)

Dziewczyny, chyba powinnam coś łykać na wstrzymanie, bo to, co się dzieje, jest niepokojące :D

Kurier już lampy zabrał, a ja już kupiłam kolejne :lol2: Te na czarnej podstawie, wysokie :) Cena genialna, więc nie mogłam przepuścić :) Jak nie na bufet, to gdzieś się nadadzą ;) Tak to jest, jak kobicie wyrwą ostatni ząb mądrości :rotfl:

szybsza od LTE :rotfl::rotfl::rotfl:

Bożeeee mnie to tak korci kupić fotel jajo na taras, tylko mąż dopytuje po co mi kiedy mamy ten spory narożnik z I :) no jak to po co :lol2: patrzeć na niego będę jaki piękny :lol2:

no jak to po co? zeby patrzec sie jak mezu sie na nim buja i podziwiac, jaki to on jest piekny w ruchu... (fotel jajo oczywiscie :D ) :lol2:

ja mojemu tez kiedys pokazywalam, czuje ze nie bede musiala namawiac :cool:

Ivy, mi moj stomatolog chcial moje madrosci pousuwac, ale po co? pytam po co skoro nie bola i sa cale i zdrowe :p

Raz udało mi się kupić w kwiaciarni jakąś super odżywkę do ciętych kwiatków. Potem trafiałam na takie, co po dosypaniu do wody robiła się ona mętna i gluty pływały. Teraz daję samą wodę :rolleyes: Hortensje, to już boję się kupić, tak szybko mi padały. Boję się, że kasę wywalę w błoto. A są takie ładne :rolleyes:

Widuje osoby, ktore przychodza do sklepu ze zwiednietymi kwiatami i je reklamuja :D

bo mialy stac 2 tyg (tak bylo napisane) a minal dopiero tydzien i padly...dostaja nowy bukiet w ramach reklamacji :lol2:

czasami temp w domu sprzyja kwiatom, ze szybciej wiedna... ja tez dosypuje do wody zaleznie, zel albo proszek jaki jest dolaczony do bukietu..

Roze jakie dostalam ostatnio od meza staly przez miesiac :jawdrop:

Mmeli, koleżanki ojciec tak odniósł wiązankę, kupił żonie i padła szybko. Pani pewnie też padła przy wymianie :lol2:

Od męża niedawno dostałam róże, jedna z 5 padła na drugi dzień, reszta stała tylko kilka dni dłużej.

Chyba czasem stare kwiaty są sprzedawane. Teraz mam od kilku dni w dzbanku żonkile, rwane w ogródku, stoją wyprostowane i niektóre pachną ( co mnie zdziwiło, że pachną i nie każdy)

Ano trwają prace i nad takimi Aniko :yes: ale czy mnie to przekonuje? hmnn :rolleyes: no niby fajnie w dotyku przez 2 lata czuć różę, zwłaszcza jeżeli mówimy o ostatniej modzie na kwiaty w pudełkach. Ale taki boks będzie kosztować :rolleyes: już to widzę :lol2:

A przepraszam, jednak są już takie na rynku :) kwiaty poddawane są procesowi stabilizacji, ale szczegółami nie będę Was ani siebie :lol2: zanudzać