Mmelisa 20.04.2016 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Smacznego!! Przepis wypróbuj koniecznie Ja nie przekrajam ciasta i nie daję masy między warstwy. Wyłącznie na wierzch zauwazylam Co do lamp sie nie potrafie wypowiedziec, bo przede mna jeszcze dluga droga by osiagnac ten etap ale dobrze ze oddajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Dziewczyny, chyba powinnam coś łykać na wstrzymanie, bo to, co się dzieje, jest niepokojące Kurier już lampy zabrał, a ja już kupiłam kolejne Te na czarnej podstawie, wysokie Cena genialna, więc nie mogłam przepuścić Jak nie na bufet, to gdzieś się nadadzą Tak to jest, jak kobicie wyrwą ostatni ząb mądrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 kurcze dziwna sprawa z tymi kurierami zwykle jeżeli coś jest nie tak z adresem to firma kurierska kontaktuje się z nadającym w celu uzgodnienia szczegółów, a nie od razu wywozi gdzieś gdzie raki zimują Tomkowa o ludzie z tym zębem :rotfl: Dobrze zrobiłaś, za tę cenę jak nie tu to gdzieś indziej P.S. Mnie już tak ręce swedzą....od 20 dni nie kupiłam nic do domu chcem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.04.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Cena genialna' date=' więc nie mogłam przepuścić Jak nie na bufet, to gdzieś się nadadzą Tak to jest, jak kobicie wyrwą ostatni ząb mądrości [/quote'] Aniu a ja mam 4 do wyrwania chyba musze napad na bank zrobić Tomkowa o ludzie z tym zębem :rotfl: Dobrze zrobiłaś, za tę cenę jak nie tu to gdzieś indziej P.S. Mnie już tak ręce swedzą....od 20 dni nie kupiłam nic do domu chcem ! jakie skrupulatne wyliczenia Jakiś plan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Ivy no jutro chyba kwiaty pojadę kupić bo kuźwaaaaaaa ile można na takim detoksie być? w sobotę kupiłam żywe rośliny, ale to się nie liczy i hortensje mnie padajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.04.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Ivy no jutro chyba kwiaty pojadę kupić bo kuźwaaaaaaa ile można na takim detoksie być? w sobotę kupiłam żywe rośliny, ale to się nie liczy i hortensje mnie padajom Kwiaty koniecznie, to czasem jak nowy dodatek do wnętrz poprawiją humor A hortensje jakie ?? może jakiś nawóź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Venuska, 20 dni?? Ale jesteś dzielna!! Koniecznie coś musisz z tym zrobić!! Kurierzy mieli jakąś awarię, ale wypadałoby człowieka poinformować, prawda? A Zabrze z Łomży do Warszawy, to podobno normalna trasa To są chyba jakieś tajemne rozwiązania logistyczne Ivy, zgadzam się, kwiaty potrafią poprawić nastrój Tylko czemu tak krótko stoją?? Z odżywką w wodzie udało mi się maksymalnie 2 tygodnie Ale co dwa dni świeża woda i nowa odżywka. Od miłego pana kwiatowego zawsze dostaję w gratisie Rozłóż zęby w czasie, co by szoku z tym nagłym końcem mądrości nie było Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.04.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Ivy, zgadzam się, kwiaty potrafią poprawić nastrój Tylko czemu tak krótko stoją?? Z odżywką w wodzie udało mi się maksymalnie 2 tygodnie Ale co dwa dni świeża woda i nowa odżywka. Od miłego pana kwiatowego zawsze dostaję w gratisie Rozłóż zęby w czasie, co by szoku z tym nagłym końcem mądrości nie było Współczuję Niestety tak średnio raz w tygodniu trzeba wybrać ładne kwiatki, jakoś rzadko dłużej stoją tak średnio mi wynika z obserwacji Ale teraz jest fajny czas bo jest sporo kwiatów wiec można zmieniać i szaleć Zęby odkładam w czasie jak narazie wiec konto bezpieczne i mądrość może zostanie jeszcze na trochę Jakoś ni eumiem się przekonac zeby dac sobie krzywdę zrobić na własna prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Ivy mówisz że z 8 poczekasz do końca wykończeniówki? :rotfl: Bożeeee mnie to tak korci kupić fotel jajo na taras, tylko mąż dopytuje po co mi kiedy mamy ten spory narożnik z I no jak to po co patrzeć na niego będę jaki piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Zęby odkładam w czasie jak narazie wiec konto bezpieczne i mądrość może zostanie jeszcze na trochę Jakoś ni eumiem się przekonac zeby dac sobie krzywdę zrobić na własna prośbę Oj, żeby nie było na prośbę zęba Czasami lepiej zadziałać z wyprzedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.04.2016 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Dziewczyny, chyba powinnam coś łykać na wstrzymanie, bo to, co się dzieje, jest niepokojące Kurier już lampy zabrał, a ja już kupiłam kolejne Te na czarnej podstawie, wysokie Cena genialna, więc nie mogłam przepuścić Jak nie na bufet, to gdzieś się nadadzą Tak to jest, jak kobicie wyrwą ostatni ząb mądrości szybsza od LTE :rotfl: Bożeeee mnie to tak korci kupić fotel jajo na taras, tylko mąż dopytuje po co mi kiedy mamy ten spory narożnik z I no jak to po co patrzeć na niego będę jaki piękny no jak to po co? zeby patrzec sie jak mezu sie na nim buja i podziwiac, jaki to on jest piekny w ruchu... (fotel jajo oczywiscie ) ja mojemu tez kiedys pokazywalam, czuje ze nie bede musiala namawiac Ivy, mi moj stomatolog chcial moje madrosci pousuwac, ale po co? pytam po co skoro nie bola i sa cale i zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.04.2016 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Raz udało mi się kupić w kwiaciarni jakąś super odżywkę do ciętych kwiatków. Potem trafiałam na takie, co po dosypaniu do wody robiła się ona mętna i gluty pływały. Teraz daję samą wodę Hortensje, to już boję się kupić, tak szybko mi padały. Boję się, że kasę wywalę w błoto. A są takie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.04.2016 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Widuje osoby, ktore przychodza do sklepu ze zwiednietymi kwiatami i je reklamuja bo mialy stac 2 tyg (tak bylo napisane) a minal dopiero tydzien i padly...dostaja nowy bukiet w ramach reklamacji czasami temp w domu sprzyja kwiatom, ze szybciej wiedna... ja tez dosypuje do wody zaleznie, zel albo proszek jaki jest dolaczony do bukietu.. Roze jakie dostalam ostatnio od meza staly przez miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 No to ja powinnam swojego boxa z kwiatami reklamować zanim niektóre zdążyły rozkwitnąć to już reszta usychała :rotfl: #TrzebaJednakByćDożartym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.04.2016 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Mmeli, koleżanki ojciec tak odniósł wiązankę, kupił żonie i padła szybko. Pani pewnie też padła przy wymianie Od męża niedawno dostałam róże, jedna z 5 padła na drugi dzień, reszta stała tylko kilka dni dłużej. Chyba czasem stare kwiaty są sprzedawane. Teraz mam od kilku dni w dzbanku żonkile, rwane w ogródku, stoją wyprostowane i niektóre pachną ( co mnie zdziwiło, że pachną i nie każdy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 20.04.2016 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 A mnie zastanawia o co chodzi z żywymi różami sprzedawanymi na BP (stacje benzynowe, nie wiem czy wszystkie) które mają ponoć stać minimum 2 lata i wyglądać jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Ano trwają prace i nad takimi Aniko ale czy mnie to przekonuje? hmnn no niby fajnie w dotyku przez 2 lata czuć różę, zwłaszcza jeżeli mówimy o ostatniej modzie na kwiaty w pudełkach. Ale taki boks będzie kosztować już to widzę A przepraszam, jednak są już takie na rynku kwiaty poddawane są procesowi stabilizacji, ale szczegółami nie będę Was ani siebie zanudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.04.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 No to ja powinnam swojego boxa z kwiatami reklamować zanim niektóre zdążyły rozkwitnąć to już reszta usychała :rotfl: #TrzebaJednakByćDożartym nierowno podlewalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.04.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 No bobra, przyznam się ............... musiałam wygooglować co to jest ten box z kwiatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Mel no ty chiba chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts