Tomkowa 20.04.2016 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Melduję, że ramka do lustra w lerła zamówiona, a jutro płyta się, mam nadzieję, dotnie Odbiór ramki za tydzień. Będę się bawić w ramiarza I taką tam, oto, lampę ujrzałam dorodną Ma chyba z osiemdziesiąt wysokości Cena 249, abażur 169 A boxy kwiatowe to znam z bloga Magdy HC/MG, która uważa, że to jest świetny pomysł na świetny biznes. I najpewniej ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.04.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Melduję, że ramka do lustra w lerła zamówiona, a jutro płyta się, mam nadzieję, dotnie Odbiór ramki za tydzień. Będę się bawić w ramiarza Aniu jaka jest cena tej ramki ??? bo moze ja bym jedno lusterko w nią oprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Iwonka, ramka taka cieniutka 6 mm (od frontu) w kolorze niklu, czyli taka, jaką zamówiłam kosztuje 33 zł/metr. Do tego trzeba dodać 19,90 zł za akcesoria montażowe. A jak chcesz, żeby oni to zrobili za Ciebie, to jeszcze trzeba dodać ok. 30 zł Ja pobawię się w to sama, bo wiezienie tam tak dużego lustra mało mi się uśmiecha. Pozostawiam to jako ostateczność, jeżeli nie dam sobie z tym rady Jest to podobno banalnie proste, gdyż dostajesz ramkę w czterech, przyciętych na podany przez Ciebie wymiar, kawałkach. Te kawałki należy skręcić specjalnymi narożnymi wkładkami, podłożyć dystanse amortyzujące i gotowe. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.04.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Fajna ta lampa i 80 cm. Wzięłabym i przymierzyła w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Pestuś, ona przytłoczy moją malutką jadalnię Sprawdziłam wymiary na stronie: podstawa 60 cm, abażur 26 cm o średnicy takiej, jaką mają lampy w pokoju Jest ładna, to prawda, ale do 40-metrowego salonu Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.04.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Iwonka, ramka taka cieniutka 6 mm (od frontu) w kolorze niklu, czyli taka, jaką zamówiłam kosztuje 33 zł/metr. Do tego trzeba dodać 19,90 zł za akcesoria montażowe. A jak chcesz, żeby oni to zrobili za Ciebie, to jeszcze trzeba dodać ok. 30 zł Ja pobawię się w to sama, bo wiezienie tam tak dużego lustra mało mi się uśmiecha. Pozostawiam to jako ostateczność, jeżeli nie dam sobie z tym rady Jest to podobno banalnie proste, gdyż dostajesz ramkę w czterech, przyciętych na podany przez Ciebie wymiar, kawałkach. Te kawałki należy skręcić specjalnymi narożnymi wkładkami, podłożyć dystanse amortyzujące i gotowe. Zobaczymy Dziękuję za wyczerpujące informacje i cennik, może bym sobie podrasowała lusterko Musze zobaczyć przy okazji na ta ramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Tomkowa no to relację na żywo poproszę snapchata do tego załóż albo vloga o ! A mnie lampa z LM się nie podoba, ten talerz na podstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.04.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Hm... Ma bardzo ładny klosik i kształtna jest A nie masz przypadkiem jakieś pięknej butelki po winie, takiej podwójnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.04.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Venuska, jaki talerz? Ona ma kwadratową bazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 A nie masz przypadkiem jakieś pięknej butelki po winie, takiej podwójnej Mam po piwie bieszczadzkim 36 cm wysokości, TUTAJ jest fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 no właśnie ten talerz/katafalk sorry za te obrazowe porównania, no ale dla mnie ohida a skoro jestem, to się wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 To ja winko mam, skoro Pestka wspomniała Opijmy fakt, że były ząb przestał boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.04.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Rób lampę z tej butli. Etykieta czarna tylko szkło przemaluj i daj klosik Venuska, co Ty się tłumaczysz Tu wolność słowa, myśli, podobania się... panuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.04.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Mel no ty chiba chora Skad o tym wiesz? Tomkowa Torpeda, no kto jak nie Ty Wypij moje zdrowko, bo od weekendu cos sie wykurowac nie moge :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.04.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Aniu, mam 2 metalowe ramki na fotki, wychodzi z opisu, że tak samo się montują jak lustro. Dasz radę A za zaoszczędzone 30 dyszki kupisz sobie winko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Rób lampę z tej butli. Etykieta czarna tylko szkło przemaluj i daj klosik O nie, nie Już widzę to wiercenie dziur, tysiące kawałków szkła wokół i szalejącego T. z rozpaczy po zniszczonej butli, nie namówisz mnie Ale może wstawię do niej jakiegoś liścia? Teraz to na czasie Będzie trendy z nutą swojskiego, bieszczadzkiego klimatu. A brąz pasuje do komody Nie zauważyłaś, że kupiłam nowe lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Bo zaraz powiecie, że ja franca i paszła na garbeć Tomkowa też chciałam liść, monstery dokładnie. Zajrzałam do w miarę fajnej kwiaciarni u mnie w galerii, mówię że jak nie ma to chciałabym zamówić....najmniej 30 sztuk no po cholerę mnie tego tyle jak to żywotne bardzo? rozmawiam z Panią, a ta mi wpiera, że liść monstery to cmentarny do wieńców wyszłam, trzasłam drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Tomkowa Torpeda, no kto jak nie Ty Wypij moje zdrowko, bo od weekendu cos sie wykurowac nie moge :/ Mmeliska, chyba się już starzeję Jak to się nie możesz wykurować?? W tej sytuacji winko dla Ciebie za słaba kuracja, ale nie mam nic mocniejszego Zdrowiej szybko!! (wypiłam :) ) Aniu, mam 2 metalowe ramki na fotki, wychodzi z opisu, że tak samo się montują jak lustro. Dasz radę A za zaoszczędzone 30 dyszki kupisz sobie winko:) Mmikka, boję się jednego: czy dobrze wymierzyłam wymiary i czy lustra są równe Znasz stronkę "Do trzech dych.pl"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.04.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Bażancie pióro wstaw Też w bronzach jest i piękne. No, o lampach czytałam, ale forum dla mnie ostatnio za szybkie jest (watek Pusi mnie dobił i zabił) i umkła mi ta wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Tomkowa też chciałam liść, monstery dokładnie. Zajrzałam do w miarę fajnej kwiaciarni u mnie w galerii, mówię że jak nie ma to chciałabym zamówić....najmniej 30 sztuk no po cholerę mnie tego tyle jak to żywotne bardzo? rozmawiam z Panią, a ta mi wpiera, że liść monstery to cmentarny do wieńców wyszłam, trzasłam drzwiami :rotfl: Monstery, monstery To może lepiej w doniczce kupić, trzymać w mało eksponowanym miejscu, liście ścinać i prezentować w miejscach reprezentacyjnych?? O, wiem, mamie sprezentuję Jak już jej wytnę wszystkie liście, to zamówię nowy I powiem Ci, że jak patrzę na ten mój plan, to uważam, że on jest bardzo dobry O, jaki ładny: http://olx.pl/oferta/filodendron-wys-40cm-CID628-ID9QpT3.html#d5e7ef8b9a Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts