Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

Melduję, że ramka do lustra w lerła zamówiona, a jutro płyta się, mam nadzieję, dotnie :D Odbiór ramki za tydzień. Będę się bawić w ramiarza :lol2:

I taką tam, oto, lampę ujrzałam dorodną :) Ma chyba z osiemdziesiąt wysokości :)

13036575_1583776938601354_1756622226_o.jpg

Cena 249, abażur 169 :)

A boxy kwiatowe to znam z bloga Magdy HC/MG, która uważa, że to jest świetny pomysł na świetny biznes. I najpewniej ma rację :)

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Iwonka, ramka taka cieniutka 6 mm (od frontu) w kolorze niklu, czyli taka, jaką zamówiłam kosztuje 33 zł/metr. Do tego trzeba dodać 19,90 zł za akcesoria montażowe. A jak chcesz, żeby oni to zrobili za Ciebie, to jeszcze trzeba dodać ok. 30 zł :)

Ja pobawię się w to sama, bo wiezienie tam tak dużego lustra mało mi się uśmiecha. Pozostawiam to jako ostateczność, jeżeli nie dam sobie z tym rady ;) Jest to podobno banalnie proste, gdyż dostajesz ramkę w czterech, przyciętych na podany przez Ciebie wymiar, kawałkach. Te kawałki należy skręcić specjalnymi narożnymi wkładkami, podłożyć dystanse amortyzujące i gotowe. Zobaczymy :cool:

Iwonka, ramka taka cieniutka 6 mm (od frontu) w kolorze niklu, czyli taka, jaką zamówiłam kosztuje 33 zł/metr. Do tego trzeba dodać 19,90 zł za akcesoria montażowe. A jak chcesz, żeby oni to zrobili za Ciebie, to jeszcze trzeba dodać ok. 30 zł :)

Ja pobawię się w to sama, bo wiezienie tam tak dużego lustra mało mi się uśmiecha. Pozostawiam to jako ostateczność, jeżeli nie dam sobie z tym rady ;) Jest to podobno banalnie proste, gdyż dostajesz ramkę w czterech, przyciętych na podany przez Ciebie wymiar, kawałkach. Te kawałki należy skręcić specjalnymi narożnymi wkładkami, podłożyć dystanse amortyzujące i gotowe. Zobaczymy :cool:

Dziękuję za wyczerpujące informacje i cennik, może bym sobie podrasowała lusterko ;-) Musze zobaczyć przy okazji na ta ramkę ;)

Rób lampę z tej butli. Etykieta czarna :) tylko szkło przemaluj i daj klosik

O nie, nie :no: Już widzę to wiercenie dziur, tysiące kawałków szkła wokół i szalejącego T. z rozpaczy po zniszczonej butli, nie namówisz mnie ;) Ale może wstawię do niej jakiegoś liścia? ;) Teraz to na czasie ;) Będzie trendy z nutą swojskiego, bieszczadzkiego klimatu. A brąz pasuje do komody :lol2:

Nie zauważyłaś, że kupiłam nowe lampy? ;)

Bo zaraz powiecie, że ja franca i paszła na garbeć :lol2:

Tomkowa też chciałam liść, monstery dokładnie. Zajrzałam do w miarę fajnej kwiaciarni u mnie w galerii, mówię że jak nie ma to chciałabym zamówić....najmniej 30 sztuk :lol2: no po cholerę mnie tego tyle jak to żywotne bardzo? :rolleyes: rozmawiam z Panią, a ta mi wpiera, że liść monstery to cmentarny do wieńców :rotfl: wyszłam, trzasłam drzwiami :o

Tomkowa Torpeda, no kto jak nie Ty :lol2:

Wypij moje zdrowko, bo od weekendu cos sie wykurowac nie moge :/

Mmeliska, chyba się już starzeję :lol2:

Jak to się nie możesz wykurować?? W tej sytuacji winko dla Ciebie za słaba kuracja, ale nie mam nic mocniejszego ;)

Zdrowiej szybko!! (wypiłam :) )

Aniu, mam 2 metalowe ramki na fotki, wychodzi z opisu, że tak samo się montują jak lustro. Dasz radę :wiggle:

A za zaoszczędzone 30 dyszki kupisz sobie winko:)

Mmikka, boję się jednego: czy dobrze wymierzyłam wymiary i czy lustra są równe :)

Znasz stronkę "Do trzech dych.pl"? :D

Tomkowa też chciałam liść, monstery dokładnie. Zajrzałam do w miarę fajnej kwiaciarni u mnie w galerii, mówię że jak nie ma to chciałabym zamówić....najmniej 30 sztuk :lol2: no po cholerę mnie tego tyle jak to żywotne bardzo? :rolleyes: rozmawiam z Panią, a ta mi wpiera, że liść monstery to cmentarny do wieńców :rotfl: wyszłam, trzasłam drzwiami :o

:rotfl::rotfl:

Monstery, monstery :yes: To może lepiej w doniczce kupić, trzymać w mało eksponowanym miejscu, liście ścinać i prezentować w miejscach reprezentacyjnych?? :D O, wiem, mamie sprezentuję :D Jak już jej wytnę wszystkie liście, to zamówię nowy :) I powiem Ci, że jak patrzę na ten mój plan, to uważam, że on jest bardzo dobry :lol2:

O, jaki ładny: http://olx.pl/oferta/filodendron-wys-40cm-CID628-ID9QpT3.html#d5e7ef8b9a

Edytowane przez Tomkowa