Mmelisa 20.04.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Tomkowa, ale ze co chcesz mamie sprezentowac? Ten lisc co Venus napisala,.ze jej powiedziano, ze on pogrzebowy? Noooo to niezly prezent Ale moze ona sie nie zorientuje Taa ja ledwo przelykam sline, a co dopiero.cos wiecej ... Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Tomkowa, ale ze co chcesz mamie sprezentowac? Ten lisc co Venus napisala,.ze jej powiedziano, ze on pogrzebowy? Noooo to niezly prezent Ale moze ona sie nie zorientuje Coś mi się zdaje, że masz chyba gorączkę A broń Boże Mamie, że pogrzebowy!! Mamie duży doniczkowy, żeby było źródło liści do wazonów Ona ma znakomitą rękę do kwiatów. Mama moja najdroższa niech żyje 200 lat. Oj, Mmeliska, Mmeliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 20.04.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Monstera i mi się marzy ale nigdzie nie mogę jej dorwać (poza internetem ) PS. To wiem kto mnie zaraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 21.04.2016 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Monstera i mi się marzy ale nigdzie nie mogę jej dorwać (poza internetem ) PS. To wiem kto mnie zaraził Poszukajcie w centrach ogrodniczych, ja swoją właśnie w takim kupiłam i to za całkiem małą kasę. Jeśli chodzi o liście, to nie ma u Was giełd kwiatowych, ale takich dla "ludności"? Tam zawsze można kupić. Pakowane średnio po 5 szt., ale można się dogadać o pojedyncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2016 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Sylwia temat na pewno do ogarnięcia na luzie w końcu to nie sprowadzanie liścia z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.04.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Do trzech dych pl nie znałam Mnstere miała kiedyś moja mama, nie pamiętam co się z tym kwiatkiem stało, ale na pewno go nie przycinaliśmy i coraz większą przestrzeń w pokoju zabierał. Nikt nie pomyślał, żeby ciąć i liście do wazonu wstawiać. A szkoda, bo przepięknie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.04.2016 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 koniecznie Oglądaj przy odbiorze bo jak coś to nie odbieraj! Ciekawa jestem jakie jest , bo z wymiarów jak moje a z opisu ładniejsze Miałaś rację Iwonka. Lustro ma lustrzaną ramę w tej samej płaszczyźnie, co tafla. Niestety, smuteczek, bo sprzedający zapewniał mnie w rozmowie telefonicznej, że rama jest wklejana pod kątem Nie jest brzydkie, ale nie o takie mi chodziło.. I jak tu wierzyć w opisy przedmiotów robiąc zakupy na odległość?? Nie mieści mi się to w głowie. Przecież mogła powiedzieć, że rama jest prosta i nie brałabym udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.04.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 I co teraz Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 No słabo Tzn. nie ma tragedii, ale szału też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.04.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Kurczę, jednak ludzie wciskają kit w żywe oczy. Mój mąż szukał jakiejś tam części samochodowej. Na samochodziarskim portalu, na priv do męża napisał facet, że ma tę część. Facet, w rozmowie telefonicznej powoływał się że pracuje w Suwałkach w firmie samochodziarskiej. Mało tego, jak rozmawiał przez telefon, to klikanie w klawiaturę było słychać, jakby sprawdzał, czy ma na pewno tę część Mąż wpłacił na konto 460 zł i nastąpiła cisza. Sprawa zgłoszona na Policję, ci skierowali sprawę do Prokuratury, która po 3 miesiącach umorzyła postępowanie. Policja dostała wydrukowaną korespondencję, nr konta i telefon. Nawet się nie odwoływaliśmy, bo szkoda nerwów tylko. Teraz wysłaliśmy paczkę za pobraniem, od 3 tyg. nie mamy wpłaty na konto- PP na maile nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.04.2016 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 I co teraz Aniu? Próbuję się dodzwonić i zapytać, z jakiego powodu mnie oszukała. Ale nie odbiera telefonu.. No słabo Tzn. nie ma tragedii, ale szału też Bardzo słabo. Zwłaszcza, że kupiłam zupełnie co innego niż myślałam, że kupuję, bo zostałam wprowadzona w błąd. Całe szczęście, że informacja, że nie jest uszkodzone była prawdziwa. Chociaż po zgarnięciu kurzu okazało się, że jest całe w plamach Żaden płyn, nawet Duck z octem nie chciał tego zmyć. Już myślałam, że na nie stanę, zacznę tupać ze złości i będzie po nim. Ale błysnęła mi myśl o magicznej gąbce i 30 minut szorowania dało efekt zadowalający, choć nie idealny. Kurka!! Ale jestem zła!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0zlosc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 21.04.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 echhh, przykre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.04.2016 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Postawiłam je na komodzie, żeby zobaczyć, jak będzie wyglądać to docelowe, które będzie 15 cm wyższe i 15 cm szersze. No i ja nie wiem, jak ja to swoje tam zmieszczę To lustro waży 12 kg, ile moje wyjdzie, nie mam pojęcia. Czyli w sezonie grzewczym lub na czas palenia w kominku niesymetrycznie, a poza tymi sytuacjami na środku z możliwością zasłonięcia kratki. O rety, chyba mam już dość tej jadalni Powiesiłam też obraz, ale ze złości wyszedł mi 2 cm za wysoko, ale mam to gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.04.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Na allegro kupowałaś? To zgłoś, że cię oszukała i na dodatek wystaw super negatywną opinięNa zdjęciu wygląda nie najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.04.2016 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Tomkowa :hug: ale to dlatego, że spodziewałaś się czegoś innego, bo lustro ładne, dobrze wygląda i nie było drogie, może sprzedający źle Cię zrozumiał, rama pod kątem, bo naroża łączone pod kątem szkoda Twojego cennego zdrowia na nerwy a obraz moim zdanem w tym miejscu super z niczym nie konkuruje, ożywia i "udomawia" tą część przestrzeni, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2016 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Postawiłam je na komodzie, żeby zobaczyć, jak będzie wyglądać to docelowe, które będzie 15 cm wyższe i 15 cm szersze. No i ja nie wiem, jak ja to swoje tam zmieszczę To lustro waży 12 kg, ile moje wyjdzie, nie mam pojęcia..... [ATTACH=CONFIG]353670[/ATTACH] To zdjecie mi sie podoba!!! szczegolnie paluszki gospodyni (kroliczek czy five? ) Uwazam ze lustro wyglada lepiej jak sobie wyobrazilam to we wczorajszym opisie Obraz Love! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.04.2016 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Tomkowa zgadzam się z mamik że szkoda nerwów a lustro wygląda zupełnie dobrze I że to miejsce dla obrazu jest jak najbardziej właściwe. Na zdjęciu widać że trochę za wysoko ale na żywo już pewnie nikt nie zwróci na to uwagi Tomkowa Ty masz doświadczenie z tapicerami Przytargałam fotel do domu, taki prl typowy ale fajny i za free Ma iść na taras (za który się właśnie mąż zabiera). Rozebrałam ten fotel i okazało się że chyba nie dam rady sama go zrobić. Ile może kosztować tapicer? Nie mam ochoty inwestować zbyt dużo w fotel tarasowy więc nie wiem czy nie spasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.04.2016 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 To zdjecie mi sie podoba!!! szczegolnie paluszki gospodyni (kroliczek czy five? ) Mel ależ Ty masz sokoli wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.04.2016 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Wani, a nie szkoda go na taras? ja bym go zostawiła w domu, oczywiście, że wymaga odświeżenia, ale on fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.04.2016 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Mel ależ Ty masz sokoli wzrok Haha, też na to zwróciłam uwagę Mamik myślę że do domu nie , mam trochę inną wizję fotela do domu CHociaż ten jest bardzo wygodny, aż się zdziwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts