Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomkowa, ale ze co chcesz mamie sprezentowac? Ten lisc co Venus napisala,.ze jej powiedziano, ze on pogrzebowy?

Noooo to niezly prezent :lol2:

Ale moze ona sie nie zorientuje ;) :D

Coś mi się zdaje, że masz chyba gorączkę :D A broń Boże Mamie, że pogrzebowy!! Mamie duży doniczkowy, żeby było źródło liści do wazonów :) Ona ma znakomitą rękę do kwiatów. Mama moja najdroższa niech żyje 200 lat. Oj, Mmeliska, Mmeliska ;)

Monstera i mi się marzy ale nigdzie nie mogę jej dorwać (poza internetem ;) )

PS. To wiem kto mnie zaraził ;)

Poszukajcie w centrach ogrodniczych, ja swoją właśnie w takim kupiłam i to za całkiem małą kasę;). Jeśli chodzi o liście, to nie ma u Was giełd kwiatowych, ale takich dla "ludności"? Tam zawsze można kupić. Pakowane średnio po 5 szt., ale można się dogadać o pojedyncze.

koniecznie :-) Oglądaj przy odbiorze bo jak coś to nie odbieraj! Ciekawa jestem jakie jest , bo z wymiarów jak moje a z opisu ładniejsze ;-)

Miałaś rację Iwonka. Lustro ma lustrzaną ramę w tej samej płaszczyźnie, co tafla. Niestety, smuteczek, bo sprzedający zapewniał mnie w rozmowie telefonicznej, że rama jest wklejana pod kątem :( Nie jest brzydkie, ale nie o takie mi chodziło.. I jak tu wierzyć w opisy przedmiotów robiąc zakupy na odległość?? Nie mieści mi się to w głowie. Przecież mogła powiedzieć, że rama jest prosta i nie brałabym udziału w licytacji :(

Kurczę, jednak ludzie wciskają kit w żywe oczy.

Mój mąż szukał jakiejś tam części samochodowej. Na samochodziarskim portalu, na priv do męża napisał facet, że ma tę część. Facet, w rozmowie telefonicznej powoływał się że pracuje w Suwałkach w firmie samochodziarskiej. Mało tego, jak rozmawiał przez telefon, to klikanie w klawiaturę było słychać, jakby sprawdzał, czy ma na pewno tę część :lol2: Mąż wpłacił na konto 460 zł i nastąpiła cisza. Sprawa zgłoszona na Policję, ci skierowali sprawę do Prokuratury, która po 3 miesiącach umorzyła postępowanie. Policja dostała wydrukowaną korespondencję, nr konta i telefon. Nawet się nie odwoływaliśmy,

bo szkoda nerwów tylko.

Teraz wysłaliśmy paczkę za pobraniem, od 3 tyg. nie mamy wpłaty na konto- PP na maile nie odpowiada.:cool:

I co teraz Aniu?

Próbuję się dodzwonić i zapytać, z jakiego powodu mnie oszukała. Ale nie odbiera telefonu..

No słabo :( :o

Tzn. nie ma tragedii, ale szału też :bash:

Bardzo słabo. Zwłaszcza, że kupiłam zupełnie co innego niż myślałam, że kupuję, bo zostałam wprowadzona w błąd.

Całe szczęście, że informacja, że nie jest uszkodzone była prawdziwa. Chociaż po zgarnięciu kurzu okazało się, że jest całe w plamach :sick: Żaden płyn, nawet Duck z octem nie chciał tego zmyć. Już myślałam, że na nie stanę, zacznę tupać ze złości i będzie po nim. Ale błysnęła mi myśl o magicznej gąbce i 30 minut szorowania dało efekt zadowalający, choć nie idealny.

Kurka!! Ale jestem zła!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0zlosc.gif

Postawiłam je na komodzie, żeby zobaczyć, jak będzie wyglądać to docelowe, które będzie 15 cm wyższe i 15 cm szersze. No i ja nie wiem, jak ja to swoje tam zmieszczę :eek: To lustro waży 12 kg, ile moje wyjdzie, nie mam pojęcia. Czyli w sezonie grzewczym lub na czas palenia w kominku niesymetrycznie, a poza tymi sytuacjami na środku z możliwością zasłonięcia kratki. O rety, chyba mam już dość tej jadalni ;)

lustro.jpg

lustro1.jpg

Powiesiłam też obraz, ale ze złości wyszedł mi 2 cm za wysoko, ale mam to gdzieś :D

lustro2.jpg

Tomkowa :hug::hug::hug:

ale to dlatego, że spodziewałaś się czegoś innego, bo lustro ładne, dobrze wygląda i nie było drogie, może sprzedający źle Cię zrozumiał, rama pod kątem, bo naroża łączone pod kątem

szkoda Twojego cennego zdrowia na nerwy :hug:

a obraz moim zdanem w tym miejscu super :yes: z niczym nie konkuruje, ożywia i "udomawia" tą część przestrzeni, bardzo mi się podoba :yes:

Postawiłam je na komodzie, żeby zobaczyć, jak będzie wyglądać to docelowe, które będzie 15 cm wyższe i 15 cm szersze. No i ja nie wiem, jak ja to swoje tam zmieszczę :eek: To lustro waży 12 kg, ile moje wyjdzie, nie mam pojęcia.....

[ATTACH=CONFIG]353670[/ATTACH]

To zdjecie mi sie podoba!!! szczegolnie paluszki gospodyni :lol2: (kroliczek czy five? :D )

Uwazam ze lustro wyglada lepiej jak sobie wyobrazilam to we wczorajszym opisie :yes:

Obraz Love!

Tomkowa zgadzam się z mamik że szkoda nerwów a lustro wygląda zupełnie dobrze :yes: I że to miejsce dla obrazu jest jak najbardziej właściwe. Na zdjęciu widać że trochę za wysoko ale na żywo już pewnie nikt nie zwróci na to uwagi :)

Tomkowa Ty masz doświadczenie z tapicerami ;) Przytargałam fotel do domu, taki prl typowy ale fajny i za free :p Ma iść na taras (za który się właśnie mąż zabiera). Rozebrałam ten fotel i okazało się że chyba nie dam rady sama go zrobić. Ile może kosztować tapicer? Nie mam ochoty inwestować zbyt dużo w fotel tarasowy więc nie wiem czy nie spasować ;)

13000350_1816433988577816_2300897898390091089_n.jpg?oh=4b549d2c688772cc32036f358d31aab6&oe=57B81CF8