Venus_m 22.04.2016 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Tomkowa no naprawdę nie jest najgorzej, ale z tym docelowym lustrem będzie lepiej Mmamik a wiesz, że moja mama miała podobną sytuację? i też się woziła, facet nawet korektę do faktury wystawił....tylko nigdy przelewu zwrotnego nie zrobił. Zgłosiła się na Policję, a oni umorzyli Mama zrezygnowana, zadzwoniła do rodzinnego policjanta. Ten poradził napisać do Prokuratury, oni też umorzyli, więc namówił, żeby zgłosić się do Sądu - wiadomo że nie ma się na to czasu ani chęci, ale tłumaczył że jak już tak daleko się zaszło to szkoda odpuścić....efekt taki, że sprawę wygrała, facet pieniądze zwrócił, a mama dostała przeprosiny z Prokuratury że zbyt pobieżnie przyjrzeli się sprawie i faktycznie zostało tu popełnione oszustwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.04.2016 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Tomkowa lustro jest bardzo ładne, mnie się podoba, ale rozumiem, że sprzedająca wprowadziła Cię w błąd. Też byłabym zła, że nie jest takie, jakie sobie wymarzyłam. Na zdjęciu prezentuje się naprawdę dobrze i myślę, że z czasem je polubisz a wystawienie komentarza nie zaszkodzi, jak i napisanie maila. Odsyłanie nie ma sensu, bo nikt Ci nie zwróci za przesyłkę w obie strony, a jeśli jeszcze wróciłoby uszkodzone to już w ogołe problem. Nie będziesz miała ani lustra, ani kasy. a co to za magiczna gąbka i do czego jej można używać ? podrzuć namiary i więcej info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 22.04.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Tomkowa, lustro wygląda dobrze. Najlepiej odbierać osobiście ale nie zawsze się da. Słonko ma rację, nie odsyłaj bo może wrócić w kawałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2016 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Coś mi się zdaje, że masz chyba gorączkę A broń Boże Mamie, że pogrzebowy!! Mamie duży doniczkowy, żeby było źródło liści do wazonów Ona ma znakomitą rękę do kwiatów. Mama moja najdroższa niech żyje 200 lat. Oj, Mmeliska, Mmeliska fakt, choruje ale nie moja wina, ze tak to zrozumialam Dla mamy samych serdecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.04.2016 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Miałaś rację Iwonka. Lustro ma lustrzaną ramę w tej samej płaszczyźnie, co tafla. Niestety, smuteczek, bo sprzedający zapewniał mnie w rozmowie telefonicznej, że rama jest wklejana pod kątem Nie jest brzydkie, ale nie o takie mi chodziło.. I jak tu wierzyć w opisy przedmiotów robiąc zakupy na odległość?? Nie mieści mi się to w głowie. Przecież mogła powiedzieć, że rama jest prosta i nie brałabym udziału w licytacji Aniu nie chciałam mieć racji ale wiem ze takie lustra sa wlasnie na All w dobrej cenie, sama mam takie jestem zadowolona bo wygląda bardzo fajnie Z amoje zaplacilam jeszcze mniej wiec jestem super zadowolona Tomkowa :hug: ale to dlatego, że spodziewałaś się czegoś innego, bo lustro ładne, dobrze wygląda i nie było drogie, może sprzedający źle Cię zrozumiał, rama pod kątem, bo naroża łączone pod kątem szkoda Twojego cennego zdrowia na nerwy Myślę ze to o to chodziło niestety Chociaż rozumiem Twoje rozczarowanie A jakie były foki na aukcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Mel ależ Ty masz sokoli wzrok i to bez okularow zobaczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 22.04.2016 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) lustro ładne naprawdę jest, a cała jadalniana aranżacja z butlą i tym lustrem wygląda baaaardzo obiecująco już po Wielkanocy, ale może potrzebujesz uzupełnić zapasy na przyszły rok? Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez wiwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.04.2016 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Na allegro kupowałaś? To zgłoś, że cię oszukała i na dodatek wystaw super negatywną opinię Na zdjęciu wygląda nie najgorzej Tomkowa :hug: ale to dlatego, że spodziewałaś się czegoś innego, bo lustro ładne, dobrze wygląda i nie było drogie, może sprzedający źle Cię zrozumiał, rama pod kątem, bo naroża łączone podzatem szkoda Twojego cennego zdrowia na nerwy a obraz moim zdanem w tym miejscu super z niczym nie konkuruje, ożywia i "udomawia" tą część przestrzeni, bardzo mi się podoba Rozmawiałam z panią i rzeczywiście przyznała, że źle mnie zrozumiała.. Przeprosiła, była miła i jakoś w rozmowie złość mi na nią przeszła To zdjecie mi sie podoba!!! szczegolnie paluszki gospodyni (kroliczek czy five? ) Uwazam ze lustro wyglada lepiej jak sobie wyobrazilam to we wczorajszym opisie Obraz Love! Paluszki specjalnie dla Was Swoimi dobrymi słowami wsparłyscie mnie i pokazalyscie, że w każdej sytuacji można znaleźć jej dobre strony Tomkowa zgadzam się z mamik że szkoda nerwów a lustro wygląda zupełnie dobrze I że to miejsce dla obrazu jest jak najbardziej właściwe. Na zdjęciu widać że trochę za wysoko ale na żywo już pewnie nikt nie zwróci na to uwagi Tomkowa Ty masz doświadczenie z tapicerami Przytargałam fotel do domu, taki prl typowy ale fajny i za free Ma iść na taras (za który się właśnie mąż zabiera). Rozebrałam ten fotel i okazało się że chyba nie dam rady sama go zrobić. Ile może kosztować tapicer? Nie mam ochoty inwestować zbyt dużo w fotel tarasowy więc nie wiem czy nie spasować Wani, tak, obraz za wysoko, może poprawię, jak ochłone Ceny tapicerow są przeróżne, ale przy normalnym podejściu nie powinno być więcej niż 3 stowki Spodziewaj się przesyłki Tomkowa no naprawdę nie jest najgorzej, ale z tym docelowym lustrem będzie lepiej Mmamik a wiesz, że moja mama miała podobną sytuację? i też się woziła, facet nawet korektę do faktury wystawił....tylko nigdy przelewu zwrotnego nie zrobił. Zgłosiła się na Policję, a oni umorzyli Mama zrezygnowana, zadzwoniła do rodzinnego policjanta. Ten poradził napisać do Prokuratury, oni też umorzyli, więc namówił, żeby zgłosić się do Sądu - wiadomo że nie ma się na to czasu ani chęci, ale tłumaczył że jak już tak daleko się zaszło to szkoda odpuścić....efekt taki, że sprawę wygrała, facet pieniądze zwrócił, a mama dostała przeprosiny z Prokuratury że zbyt pobieżnie przyjrzeli się sprawie i faktycznie zostało tu popełnione oszustwo Ja też jestem z tych, co wolą odpuścić.. Ale to prawda, żejednak warto walczyć o swoje. Tomkowa lustro jest bardzo ładne, mnie się podoba, ale rozumiem, że sprzedająca wprowadziła Cię w błąd. Też byłabym zła, że nie jest takie, jakie sobie wymarzyłam. Na zdjęciu prezentuje się naprawdę dobrze i myślę, że z czasem je polubisz a wystawienie komentarza nie zaszkodzi, jak i napisanie maila. Odsyłanie nie ma sensu, bo nikt Ci nie zwróci za przesyłkę w obie strony, a jeśli jeszcze wróciłoby uszkodzone to już w ogołe problem. Nie będziesz miała ani lustra, ani kasy. a co to za magiczna gąbka i do czego jej można używać ? podrzuć namiary i więcej info Dziękuję slonko Magiczna gąbka kupiona w rossmanie, znajdziesz ją tam bez problemu. Często jest ostatnim ratunkiem. Wystarczy ją zmoczyc i likwiduje zabrudzenia. Na wyczyszczenie skórzanej sofy i fotela w salonie zuzylam ich sześć, ale meble są jak z salonu Tomkowa, lustro wygląda dobrze. Najlepiej odbierać osobiście ale nie zawsze się da. Słonko ma rację, nie odsyłaj bo może wrócić w kawałkach. Aniu nie chciałam mieć racji ale wiem ze takie lustra sa wlasnie na All w dobrej cenie, sama mam takie jestem zadowolona bo wygląda bardzo fajnie Z amoje zaplacilam jeszcze mniej wiec jestem super zadowolona Myślę ze to o to chodziło niestety Chociaż rozumiem Twoje rozczarowanie A jakie były foki na aukcji ? Dzięki, kochane jesteście Na aukcji nie było fotek, stąd mój telefon do sprzedającego o stan i tę lustrzana ramę. lustro ładne naprawdę jest, a cała jadalniana aranżacja z butlą i tym lustrem wygląda baaaardzo obiecująco Wiwik, mam nadzieję, że jakoś ogarnę wyrób docelowego lustra. To pójdzie do wiatrołapu. Dziś mają przyjść lampy, oj żeby były takie, jakie myślę, że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.04.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Dzięki, kochane jesteście Na aukcji nie było fotek, stąd mój telefon do sprzedającego o stan i tę lustrzana ramę. Lustro samo w sobie jest fajne, za taką cenę jest jeszcze fajniejsze wiec jak masz gdzie wstawić to będzie sie super prezentowało Nie smutaj się bo taki dzisiaj ładny dzień ze szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.04.2016 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Lustro nie jest zle, w koncu dalas mala cene. Sluchaj no, tak sie zastanawiam - ta kratka to tylko na zime ma byc odslonieta???? A nowe lustro bedzie wieksze???Wiec da sie go zamiast w pionie na zime dac horyzontalnie? Tak jak moje - wtedy kratka na zime bedzie odslonieta a lustra nie wieszasz.Da sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.04.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Tomkowa listonosz był Tkanina jest trochę cieńsza niż ta poprzednia ale idealnie pasuje do kanapy Trochę jest kitowo przycięta, tylko w jednym miejscu da się duże koło wyciąć na plecy fotela i to oznacza popsucie całego kawałka tkaniny. Ale najważniejsze że się da Teraz musze znaleźć pasujący materiał na resztę fotela. CZekam na prv od Ciebie Jak mi tapicer zaśpiewa 300 zł za ten fotel to go wywalę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.04.2016 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Maniu, da się i też o tym myślałam Wczoraj obracałam to lustro na wszystkie strony Horyzontalnie będzie dokładnie pod kratkę, a pionowo ją zasłoni. Poza sezonem grzewczym jednak będzie przesuwane czasami w bok, bo w kominku palimy także latem, gdy są chłodniejsze dni i wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.04.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Jak mi tapicer zaśpiewa 300 zł za ten fotel to go wywalę ..... zostaw koniecznie, nawet jeśli teraz nie chcesz go robić, to zostaw, za rok do niego wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 22.04.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Chyba Mania pokazywała jak się tapiceruje fotel. Dasz radę, czekam na efekty:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.04.2016 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Tomkowa listonosz był Tkanina jest trochę cieńsza niż ta poprzednia ale idealnie pasuje do kanapy Trochę jest kitowo przycięta, tylko w jednym miejscu da się duże koło wyciąć na plecy fotela i to oznacza popsucie całego kawałka tkaniny. Ale najważniejsze że się da Teraz musze znaleźć pasujący materiał na resztę fotela. CZekam na prv od Ciebie Jak mi tapicer zaśpiewa 300 zł za ten fotel to go wywalę ..... O, widzisz, wcale nie zwróciłam uwagi na ucięcie tkaniny Ale na to się nie ma wpływu, kroją tak, jak akurat mają. A może to największe kółko nie musi być centralnie? Pomyśl, żeby jak najefektywniej wykorzystać ten kawałek Jak widziałam ten materiał na krzesłach, to wcale ten największy element nie był na środku. Kombinuj! A fotela nie wyrzucaj!! Przecież taki, jak jest teraz może spokojnie stać na tarasie. Niech sobie czeka na Twój lepszy moment Jest bardzo fajny i pozbycie się go to nie najlepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.04.2016 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Płyta pod lustro przycięta. Wzięłam 6 mm, ale wydaje mi się trochę za cienka. Muszę się z płytą i lustrem zmieścić w 1 cm, bo taką szerokość ma ramka, do tego musi być trochę luzu, żeby wsadzić wkładki amortyzujące. No nie wiem, nie wiem.. Lampy przyszły i.. jestem bardzo zadowolona Oczywiście nie umiem zrobić ładnych zdjęć, ale pokażę, co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 22.04.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Płyta pod lustro przycięta. Wzięłam 6 mm, ale wydaje mi się trochę za cienka. Muszę się z płytą i lustrem zmieścić w 1 cm, bo taką szerokość ma ramka, do tego musi być trochę luzu, żeby wsadzić wkładki amortyzujące. No nie wiem, nie wiem.. Lampy przyszły i.. jestem bardzo zadowolona Oczywiście nie umiem zrobić ładnych zdjęć, ale pokażę, co mam [ATTACH=CONFIG]353741[/ATTACH] Lampy bardzo ładne, ale dla mnie poprzednie były super. Właśnie takich szklanych baniek tylko czarnych za rozsądną cenę szukam. Śliczna była też jedna z tych co pokazywało Słonko, ta z VOX-u, ale też nie mogę jej namierzyć Pasowałaby u mnie jak ulał... Zrób zdjęcie z szerszej perspektywy, bo tak ciężko ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.04.2016 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Perspektywa szersza, zapalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2016 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 ulala <3 paniusiu luxior Dojdzie docelowe lustro i mniut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 22.04.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Cycuś glancuś, mucha nie siada. Od razu lepiej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts