mamik 23.04.2016 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Stał wcześniej, może nie taki tyci, jak komoda była przesunięta bardziej w stronę okna i nie stała na środku ściany [ATTACH=CONFIG]353779[/ATTACH] No to mnie teraz zszokowałaś Ja bym chyba spróbowała postawić odwrotnie, tzn. krzesło pomiędzy stolikiem i komodą, chociaż może nie ..., sama nie wiem, ale jednak wg mnie to krzesło przy niskim stoliku wygląda lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2016 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Krzesła bez pomocnika po prostu przy bufecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.04.2016 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Komoda powinna, tak mi się zdaje, stać na środku ściany, więc na stolik nie ma miejsca. Poza tym, z tym stolikiem, nie za bardzo mi się podobało Postawiłam dębowe krzesła Położyłam materiał Krzesła mają identyczny kolor, jak schody. Ale czy ten starodawny kształt pasuje? Chyba się gryzą z tymi przy stole. Mam ich sześć, więc mogę pozostałe 4 postawić zamiast brązowych. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.04.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Z imamem przestaną być starodawne nawet jeśli ich nie przemalujesz. Podoba mi się taki układ, a fotki z Lisbony świetnie zagrają i wykończą kompozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.04.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Lizbona mi się podoba, piękne plakaty. Będę czekała z niecierpliwością, kiedy zastąpią one pas kontuszowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.04.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Tomkowa zastrzelilas mnie ! Krzesla dla gosci ktorzy nie jedza jak Wy jecie Krzesla kolo bufetow sie stawia z dwoch powodow: dekoracyjnie to raz a dwa najwazniejsze - sa jako dodatkowe siedzenia do stolu gdy masz wieksza impreze i zaa trzeba wiecej siedzenia przy stole. Ja nie stawialam obok mojej, mam jeszcze jedno dodatkowe ale jedno wyglada smiesznie. Pozatym szkoda zagracac mi bylo. Twoja jadalnia jest mniejsza, myslalas o tym zeby w ogole nie stawiac tam krzesel???? Niskie wygiete krzeselka - to nic nie przeszkadza ze sa wygiete. Szyjac zwykly pokrowiec i naciagajac go na krzeselko - material sam sie naciagnie wg ksztaltu krzesla (been there, done that - mialam wygiety zaglowek i tak zrobilam, wkladajac gabke pod spod sie podwyzszyl tez bo gabka material trzymala prosto na gorze). Nowe krzeselka... hmm...moze innym sie podobaja ale mi niezbyt. Ja bym na nie zalozyla tez pokrowce, zrobila tez udawana tapicerke - wszystkie z czarnymi oparciami siedzenia w Imanie. Lub tylko dwa kolo komody. Trzymalo by sie kupy bo krzesla sa bardz, az za bardzo proste i smiesznie zrobione i te patyki za bardzo na kuchenne wygladaja. Wytez swoja wizje, zobacz o co mi chodzi i zamaluj swoje krzeselko : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.04.2016 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Maniu, toś się uśmiała O oczywistych funkcjach krzeseł przy komodzie nie pisałam U nas się jeszcze na nich czasami siada bez przystawiania do stołu Tak to na wsi bywa Nie muszą te krzesła tam stać i masz rację, zagracaja. Mój zazgrzytał zębami, jak mu powiedziałam, ze jego pamiątkowe Swarzędze kuchenne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.04.2016 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Mania, jak zwykle ma rację Wywaliłam wszystkie krzesła i jest dużo lepiej Te przy stole zostały Lizbony też pewnie nie będzie, bo jak przymierzyłam ramki, to się robi zaćkana ściana. Jak to dobrze, że Imana ciąć na razie nie będę, bo się tego strasznie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Aniu ciasno z tymi krzesłami przy bufecie jeżeli się upierasz to zostaw jedno, ale na pewno nie te. Tak jak napisała Mania za proste, za kuchenne mnie się one widzą raczej w skandynawskim wnętrzu, potraktowane pastelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.04.2016 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Justynka, macie z Manią rację. Ja tych dębowych krzeseł nie znoszę Na co dzień mieszkają w garażu i niech tam zostaną Mogę tylko telefonem cyknąć, ale co tam, gorzej bywało Bez krzeseł wygląda tak: A teraz radosna twórczość Powiększyłam lustro do wymiarów docelowych i dodałam ramki z Lizboną Wieszać je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.04.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Mi się podoba z Lizboną. Oglądając Twoje i Mani fotki coraz bardziej podobają mi się srebrne/lustrzane dodatki. Super światło odbijają. U mnie w domu jest ciemno, Czas myśleć u mnie o srebrnych dodatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 23.04.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Bez krzeseł lepiej. Jeśli chodzi o plakaty... coś mi zgrzyta. A może trzy lustra? Kto powiedział, że musi być jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 23.04.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Bez krzeseł zdecydowanie lepiej Mi Lizbona pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.04.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Mnie zgrzyta tylko pustka na dole z boku komody. Cos tam musi stanąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 23.04.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Mnie zgrzyta tylko pustka na dole z boku komody. Cos tam musi stanąć. Mogę ja, tylko że w wyznaczonych godzinach:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.04.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Sylwia jako stauetka, najlepiej z tacka na ktorej sa cukierki A najlepiej cos w rodzaju "wrzuc monete" (jeszcze bedzie spiewac) albo zbierac na jakis nastepny projekt No ja mam listwy na scianach ktore zabieraja pustke a same w sobie sa ladne i nic wiecej wieszac nie trzeba. Ale tam w tym kacie widze tesciowa :D.........znaczy nie taka z krwi i kosci, mowie o kwiatku, tej Jezyki tesciowej - bo sa smukle, w podlogowej donicy. Albo jakis inny. Mika srebrne dodatki nie tylko odbijaja swiatlo, ale dodaja nowoczesnosci, szczegolnie jak meble w stylu starszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 23.04.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Zatańczyć tez mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.04.2016 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Mi się podoba z Lizboną. Mi w sumie też, bo same plakaty są piękne, ale nie jestem przekonana.. Bez krzeseł lepiej. Jeśli chodzi o plakaty... coś mi zgrzyta. A może trzy lustra? Kto powiedział, że musi być jedno? Ja powiedziałam, że musi być jedno Ta ściana z bufetem ma - od zasłonek do wejścia do salonu - 3,25 m Jestem przekonana, że jedno lustro wystarczy Naprzeciwko jest lustrzany słup, więc i tak, jak na tak małe pomieszczenie, luster będzie sporo Bez krzeseł zdecydowanie lepiej Mi Lizbona pasuje. Zgoda, bez krzeseł lepiej Mnie zgrzyta tylko pustka na dole z boku komody. Cos tam musi stanąć. Mogę ja, tylko że w wyznaczonych godzinach:rotfl::rotfl: Sylwia jako stauetka, najlepiej z tacka na ktorej sa cukierki [ :rotfl: Ale wiecie co? Przypomniałyście mi, że ja mam przecież kolumnę, na której wcześniej w rogu lampka stała, ktoś pamięta? TU ją widać A może jakąś bardziej fikuśną kolumnę postawić? Od razu pomyślałam o Twojej kolumnie Maniu, którą kupiłaś, przysyłaj!! Kwiatek tam stał, to podobno nie pasuje, więc go rzuciłam tam, gdzie stała kolumna Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.04.2016 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Zatańczyć tez mogę Tam będzie tyle luster, że możemy wywalić stół i zrobić tam salę dla zumba dance, albo co tam wymyślimy No bo po co tam stół?? :rotfl:Będzie wesoło, jestem za!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 23.04.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 W zestawie jeszcze abstrakcję na ścianie walnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts